Şöyle canım iki üç tane değil baya her yerinde döktü. Biraz daha büyüsün vücudu tolerans geliştirir diye düşünüyorum. Kontrollü veririm iki üç ay sonra içinde çilek olan bir şeyden filan.Döküntü şekli nasıldı canım ? Ben de Ekin'e çilek içerikli bir meyve püresi verdim alnında 3 tane sivilce gibi çıktı kızardı ama başka bir yerinde çıkmadı. 2-3 gün sonra tekrar verdim bu defa bir etki yaratmadı. Kırmızı meyvelerde bu tarz döküntüler olabiliyormuş vücut alışana kadar, eğer abartılı bir alerjik durum yoksa vermekten vazgeçmemek gerekiyormuş ki vücut o besine alışsın.
Attım yukarıda resmini aslında baya döküntü oldu tüm vücudunda. Daha sonra denerim diye düşündüm.Aynen kabak cekirdeginin boy uzattigini duymustum bazen diyorum hangi birini vericem minicik midesi varçok ağır olmadiysa çilek vermeye devam etseydin keske
Ya bizimki güzel yiyordu ama bu aralar cozuttu.Ek gıda süreciniz nasıl gidiyor ? Gündüz meme/mama nasıl ilerliyorsunuz ? Ekin artık gündüz mama almıyor, istemiyor sadece ek gıda 3 ana öğün 1 ara öğün yapıyor. Gece de 3 defa içiyor uyumadan önce gece 2 de bir de sabah 6,30 da. 10200 gr olmuş.
Kıyamam baya döküntü olmuş, dediğin gibi 2-3 ay sonra tekrar denersin bir de çilek en çok tarım ilacı barındıran meyveymiş yeri gelmişken haberiniz olsun mümkünse 1 gece karbonatlı suda mutlaka bekletinŞöyle canım iki üç tane değil baya her yerinde döktü. Biraz daha büyüsün vücudu tolerans geliştirir diye düşünüyorum. Kontrollü veririm iki üç ay sonra içinde çilek olan bir şeyden filan.
Şuan çevresel faktörler yemekten daha ilgi çekici geliyor, çabuk sıkılıyorlar bu yüzden, akılları oyundaYa bizimki güzel yiyordu ama bu aralar cozuttu.Sabahları kahvaltı, sonra uyku. Eğer kahvaltı güzel yapmazsa uykudan önce mama veriyorum. Saat 10 gibi uyuyor sabah. Uyanınca biraz oyalanıp ikinci öğünü veriyorum. İkinci uykusu 2 gibi oluyor. Uyumadan önce yine mama veriyorum. Üç gibi uyanıyor genelde. Saat 4 gibi filan kaşık maması yiyor. Sonra akşam yemeği 6 da. Öyle uyuyor 8 gibi. Gece 11 de rüya öğünü mama veriyorum. Gece de üç dört kere meme emiyor. Bizde böyle. Ama yemesi iyi değil. Hemşire 200 gr az dedi 9 ay aşısını yaptırdım geçen hafta. 8.5 kg, persentilden 200 gr aşağıda dedi. Bence iyi ama
Kaşığa ağız açmıyor çoğu zaman. Kendi yemek istiyor artık. Öyle problemlerimiz var şimdilik. Büyüyorlar
Bizde sıralama ayağa kalkma yok henüz. Hatta adım da almıyor daha hiç görmedim adım attığını. Hep üstüme yapışıyor. Evde değilsek kollarım ağırıyor. Evde bir şekilde oyalıyorum da. Muhtemelen bu gidişle yaşından sonra yürür. Büyük kızkm da böyleydi 14 aylık yürüdü
Konuşma olarak anne demeye başladı, mama diyor bir de gel gel. Anne ve mamayı bazen yerine göre kullanıyor. Bazen de laf kalabalığı
Bizde durumlar böyle.
Teşekkürker canım aklımızda bulunsun, her şeye yapmak laızm aslında karbonatlı su ama üşeniyor insan bazenKıyamam baya döküntü olmuş, dediğin gibi 2-3 ay sonra tekrar denersin bir de çilek en çok tarım ilacı barındıran meyveymiş yeri gelmişken haberiniz olsun mümkünse 1 gece karbonatlı suda mutlaka bekletin
Şuan çevresel faktörler yemekten daha ilgi çekici geliyor, çabuk sıkılıyorlar bu yüzden, akılları oyunda200 Gr çok hesaba alınacak bir değer değil bence ya bu ay 200 gr eksik alır diğer ay 600 gr birden alır mesela o değişiyor. 9. ay aşısından sonra yan etki yaşadınız mı ? Ekin'e de bu hafta yaptıracağım. Merak etme yakında başlar kalkmalara 1 gün içinde değişiyor her şey
Ekgida gunde 3 ogun sabah,oglen,ikindi veriyorum canim ve her ogunden 1 saat sonra meme. Ekinin aylik kilo alimi kac Yigit artik en fazla 600 almaya baslamisti gerci hastaliklar falanda cok gecirdi baklim bu ay kac alacakEk gıda süreciniz nasıl gidiyor ? Gündüz meme/mama nasıl ilerliyorsunuz ? Ekin artık gündüz mama almıyor, istemiyor sadece ek gıda 3 ana öğün 1 ara öğün yapıyor. Gece de 3 defa içiyor uyumadan önce gece 2 de bir de sabah 6,30 da. 10200 gr olmuş.
yan etki yapmamasına sevindimTeşekkürker canım aklımızda bulunsun, her şeye yapmak laızm aslında karbonatlı su ama üşeniyor insan bazen
200 gr bence de önemli değil ya, çok takmıyorum. Yine de şöyle güzelce yemek yese kafam rahat ederdi
9 ay aşısı hiç etki etmedi ne ateş ne gece uyanma. Zaten tek bir aşı bacaktan. En sıkıntısız aşısıydı diyebilirim.
28 eylülde 9300 dü canım.Ekgida gunde 3 ogun sabah,oglen,ikindi veriyorum canim ve her ogunden 1 saat sonra meme. Ekinin aylik kilo alimi kac Yigit artik en fazla 600 almaya baslamisti gerci hastaliklar falanda cok gecirdi baklim bu ay kac alacak
Maşallah tostos ya ❤yan etki yapmamasına sevindimyemek işinde 1 yaşa kadar çok bir düzen olmuyor 1 yaştan sonra düzelir bence canım
28 eylülde 9300 dü canım.
1 ay 10 günde 900 gr almış.
Haftada 128,60 gr almış ortalama.
Aya vurursak 514,5 gr yapıyor
(meslek hastalığı her şeyi böyle hesaplıyorum)
Sabah ogle aksam ek gidaEk gıda süreciniz nasıl gidiyor ? Gündüz meme/mama nasıl ilerliyorsunuz ? Ekin artık gündüz mama almıyor, istemiyor sadece ek gıda 3 ana öğün 1 ara öğün yapıyor. Gece de 3 defa içiyor uyumadan önce gece 2 de bir de sabah 6,30 da. 10200 gr olmuş.
Gayet normal gzuel aliyomus canim. Meslegide iyisinyan etki yapmamasına sevindimyemek işinde 1 yaşa kadar çok bir düzen olmuyor 1 yaştan sonra düzelir bence canım
28 eylülde 9300 dü canım.
1 ay 10 günde 900 gr almış.
Haftada 128,60 gr almış ortalama.
Aya vurursak 514,5 gr yapıyor
(meslek hastalığı her şeyi böyle hesaplıyorum)
Valla iyiyiz diyelim iyi olsun yorgunum cok bir dakika yerinde durmuyor yürüme arkadaşıyla yürüyor canım zaten ondan kuru ama diriSelam kızlar nasılsınız, nasıl gidiyor ?
Sanırım artık herkes ekstra yorulmaya başlamıştır diye düşünüyorum ayaklanmalar başladı artık dur durak yok resmen oturmayı asla kabul etmiyor sürekli bi yerlere tutunup kalkma peşinde. Hareketleri de çok hızlandı kamera gibi sürekli onu takip ediyorum bir sonraki hamlesi ne olacak diyeDüşmeye de alıştı artık düşünce ağlamıyor Sizin yaramazlarda durumlar neler ?
M miniktostos Defne yürümeye başladı mı ?
Canım yumurta yiyor mu bebeğin? Kaşarlı yumurta yapsan kilo alması için?Valla iyiyiz diyelim iyi olsun yorgunum cok bir dakika yerinde durmuyor yürüme arkadaşıyla yürüyor canım zaten ondan kuru ama diriya uyurken bile uyanırsa ağlamıyor da tırmanıyor ayağa kalkıyor gitmek istiyor dün dr kontrolü vardı 8 ay hemDe kan verdik bütün sonuçları çok iyi maşallah ondan iyi hissediyorum yoksa bu ay az kilo almış 300 gr geçen ay 550 ydi şaka gibi ya hala 7 olamadık 6935 teyiz deliricem yani aslında cok önemli değil gayet sağlıklı bir bebek i ama O sınırı aşamamak sinirlendiriyor beni
Ek gıda sürecimiz oldukça karışık gidiyor çalıştığım için her şeyi istediğim gibi yapamıyorum. Ona canım sıkılıyor.Ek gıda süreciniz nasıl gidiyor ? Gündüz meme/mama nasıl ilerliyorsunuz ? Ekin artık gündüz mama almıyor, istemiyor sadece ek gıda 3 ana öğün 1 ara öğün yapıyor. Gece de 3 defa içiyor uyumadan önce gece 2 de bir de sabah 6,30 da. 10200 gr olmuş.
Canim benimki de cok almiyor. Istahi da iyi degil. Elimden geleni yapiyorum. Eminim sen de yapiyorsun. Ne yapalim bizimkilerin nasibi de bu kadarmisValla iyiyiz diyelim iyi olsun yorgunum cok bir dakika yerinde durmuyor yürüme arkadaşıyla yürüyor canım zaten ondan kuru ama diriya uyurken bile uyanırsa ağlamıyor da tırmanıyor ayağa kalkıyor gitmek istiyor dün dr kontrolü vardı 8 ay hemDe kan verdik bütün sonuçları çok iyi maşallah ondan iyi hissediyorum yoksa bu ay az kilo almış 300 gr geçen ay 550 ydi şaka gibi ya hala 7 olamadık 6935 teyiz deliricem yani aslında cok önemli değil gayet sağlıklı bir bebek i ama O sınırı aşamamak sinirlendiriyor beni
evet katı yapıyor canım artık eskisi gibi sıvı değilSabah ogle aksam ek gida
Sabah mama sonra kahvaltı oglen mama sonra ogle yemegi ikindi mama aksam muhallebi tarzi bisiler...
uyumadan once acikmadigi icin vermiyorum mama gece uyandiginda veriyorum. Yani 3 kere mama 3 kere ek gida seklinde gidiyoruz.
Bu arada sen full ek gida veriyorsun ya sana sorayim kaka kivami katimi? Yani sadece mama yedigi donemde biraz daha civik yapardi ama ek gidayi arttirdigimizdan beri kati kivamli kaka yapiyor normalmi acaba?
mersiiiiGayet normal gzuel aliyomus canim. Meslegide iyisin
çok hareketli canım normal bi de genetik sen de zayıfsın sanırım ? genetik için ne yaparsan yap malesef değişmiyor. Bu arada kanı elinin üstünden mi aldılar çok ağladı mı ? En korktuğum kısım bu yaValla iyiyiz diyelim iyi olsun yorgunum cok bir dakika yerinde durmuyor yürüme arkadaşıyla yürüyor canım zaten ondan kuru ama diriya uyurken bile uyanırsa ağlamıyor da tırmanıyor ayağa kalkıyor gitmek istiyor dün dr kontrolü vardı 8 ay hemDe kan verdik bütün sonuçları çok iyi maşallah ondan iyi hissediyorum yoksa bu ay az kilo almış 300 gr geçen ay 550 ydi şaka gibi ya hala 7 olamadık 6935 teyiz deliricem yani aslında cok önemli değil gayet sağlıklı bir bebek i ama O sınırı aşamamak sinirlendiriyor beni
Ben de günde 10 saat çalışıyorumEk gıda sürecimiz oldukça karışık gidiyor çalıştığım için her şeyi istediğim gibi yapamıyorum. Ona canım sıkılıyor.
Sabah okula gitmeden emziriyorum 7,5-8 gibi.
Saat 10-10,5 gibi kahvaltı öğünü. Öğlen emziriyorum yine.
1,5-2 gibi meyve öğünü. 4-4,5 gibi geliyorum emziriyorum. 5,5-6,5 arası akşam öğünü.
Sonrasında ne zaman isterse emziriyorum. Az emiyor sanki bilemiyorum bunun bi standardı var mı?Ekin çok güzel kilo alıyor maşallah ona
Ne versem yiyor masallah dicem hic bozulsun istemiyorum. Eskiden de çatalla ezip verirdim simdi ezmeden veriyorum yiyorEk gıda süreciniz nasıl gidiyor ? Gündüz meme/mama nasıl ilerliyorsunuz ? Ekin artık gündüz mama almıyor, istemiyor sadece ek gıda 3 ana öğün 1 ara öğün yapıyor. Gece de 3 defa içiyor uyumadan önce gece 2 de bir de sabah 6,30 da. 10200 gr olmuş.
Babam gibi gülüyor yaniMaşallah ne güzel dişleri gelmeyen bi benimki kaldıyapma dişini çıkarmış dede gibi gülüyor
Ay evet çilek gibi olmuş vücudu kiyamamAttım yukarıda resmini aslında baya döküntü oldu tüm vücudunda. Daha sonra denerim diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?