2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
maşallah de nazar değmesin artık süt onlara içecek gibi geliyor zaten keyfine evet yaşarken bu kadar göze gelmiyor insan anlatınca farkediyor yorgunluğu ben magnezyum içiyorum sırt kaslarım kopma noktasında artık Ekini taşımak çok zor geliyor kanguru ile nasıl taşıyorsun ağrı yapmadı mı sırtına ?

Hsngi magnezyumu kullaniyorsun? Bebek arabasini arabanin bagajinda unutmuşuz eşim kendiziyle işe götürmüş ondan kanguruyla çıktık çünkü illa çıkıcaz zordu ama eğlenceliydi daha cok keyif aldi arada yaparim böyle

Valla ben de kalırsa ertesi güne veriyorum, incileri dökülmez yazıktır yemeğe

Kac kilosun ki? Gebelik oncesi kactin? Ben 57 Ile gebe kalmistim. Suanda 56 kiloyum. 53 kilo oldummu kendimi seviyorum
Ben bu aralar çok yiyorum ya. Anlam veremiyorum bu duruma hiç yemezdim bu kadar. 58 kilo ile hamile kaldım, doğum sonrası 54 kiloydum şimdi 60 kiloyum ideal kilom 52-53 arası umarım dönerim bu kiloya. Tüm gün evde oturunca çalışmayınca ve de yaptığın ek gıdaları bebişin yemeyince sinirden ben kilo alıyorum. Kızlar gerçekten çalışmak bir nimet her anlamda ev bana göre değil hiç.

Bu canım çok memnunum ben anında geçiriyor ağrılarımı

Evet, ikincide benim de daha yavas gitti. Kizimda 3.ay 51 olmustum, oglumda 8.ay 56 olabildim

Emzirince insanin gozu donuyor. Biraz once uyku oncesi guzelce emdi. Ay sonrasin da zeytin ekmege bir saldirdim anlatamam. Asermek gibi canim cekiyor benim bi seyleri... Halbuki aksama yemekleri de yaptim, yemek de var yani...

Neden 1 yaş erken degil mi isirinca cok kötü acıyor gercekten
Emzirmek zor bir sey. Bir kadin ne zaman isterse o zamana kadar olmali bence canim. Anne isteksiz ve acilar icindeyken cocugun emdigi sut de bu duygularla dolu olur bence.

Hem neden erken olsun. Artik yiyorsa sorun yok bence... Bende 20 ay civarinda ayirmayi dusunuyorum. 2 yasina geldiginde tuvalet egitimi de tamamlanmis olsun istiyorum.

Eskiden inanmazdim boyle seylere ama enerji olarak kötüysen ezmirmek istemiyosan gercekten o sütün hic bi faydası olmayabilirmis. Meraklilar pirinc deneyi yazip aratabilirler. Kotu sozler soylediginiz pirinc kufleniyor guzel sozler soylediginiz pirinc ise bembeyaz kaliyor:)
Ayni sekilde suyun hafizasi.ile ilgili deneylerde.
Aklima geldi paylasayim dedim.

Bana doktor 2 yaşına kadar emzirebildigin kadar emzir demişti benim de bir bilgim yok doktor 2 yaş diyince erken diye düşündüm. tabi ki zor ya ben de aşırı yoruluyorum artık emzirmekten allahtan ısırmıyor ısırsa hiç dayanamam zaten 9.aydan sonra sanirim anne sütü geri planda kalıyor ben de 2 yasina kadar emzirmeyi planliyorum bir sorun yaşamazsak tabi ki

İlk 6 ay önemli zaten 1 yas bence ideal sonra bıraktırması zor olur bana göre emzirmek işkence gibi o annelik duygusu oluşmuyor acıyor canım ve psikolojik olarak yıprandım bu konufa
Gercekten yorucu beni de 2 3 kere ısırdı çok kötüydü

evet canım elinin üstünden aldılar ama hemşire cok iyiydi tek seferde buldu aldı kanı biraz ağladı ama her zamanki gibi eğlenceli hikayeler kitabımız yanımızdaydı hemen açtık biraz oyaladık gezdirdik kolayca geçti çok şükür inş sizinde öyle olur minseo
Yani evet zayıf sayılırım bence çok iri de değilim yeni okulumda beni cocuksuz ve daha komiği alyansım olmasına rağmen bekar sananlar olmuş
bebekken defneye göre daha kiloluymuşum sadece öyle bir kıyaslama yaparsak,ilkokul ve ortaokulda falan hep inceydim bir de spor yapıyordum neyse uzun lafın kısası bi yedi olamadık beeeeee bu ay da gol değil

Kızlarrrr belki daha önce sormuştum konuşmuştuk ama ben ss almamışım ek gıda klasörde bulamadım yine sorayım o yüzden peynir zeytin labne lor kahvaltılık ne veriyosunuz, markalarıyla birlikte yazar mısınız?
Bu arada defneye makarna lütfen den keçiboynuzlu kakaolu pankek karışımı aldım yumurta sarısı azıcık su ve biraz muzla çırpıp veriyorum bayılıyor yumuşacık oluyor aşırııı tavsiyemdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…