maşallah de nazar değmesinNe versem yiyor masallah dicem hic bozulsun istemiyorum. Eskiden de çatalla ezip verirdim simdi ezmeden veriyorum yiyorben sabah uyaninca emziriyorum sonra kahvalti emzirme doymazsa devam sutu uykuya geciyor. Kalkinca emzirme ardindan ara öğün sonra paso emzirme aksam yemegini yiyor sonra bir de bizimkilerden yiyor aksam yatmadan da bazen yogurt veya meyve veriyorum tekrar emzirme ve devam sütü gece de 1 kere uyaniyor sadece emziriyorum geri yatiyor sabah 5 6 gibi o da sonra benimle uyuyup 9da kalkiyor kizz ne kadar yorucuymus bunlarin arasinda ben bir de 1 2 saat disarda geziyorum her tarafim agriyor sanirim magnezyum alicam bel agrisi bitirdi beni kuzey de 9 kg 8 ay 9 günlük taa ayvalik'a gittigim zaman boyu 73 cmdi şuan bana boyu bayagi uzun geliyor da hiç ölçmedim.
Hsngi magnezyumu kullaniyorsun? Bebek arabasini arabanin bagajinda unutmuşuz eşim kendiziyle işe götürmüş ondan kanguruyla çıktık çünkü illa çıkıcazmaşallah de nazar değmesinartık süt onlara içecek gibi geliyor zaten keyfine evet yaşarken bu kadar göze gelmiyor insan anlatınca farkediyor yorgunluğu ben magnezyum içiyorum sırt kaslarım kopma noktasında artık Ekini taşımak çok zor geliyor kanguru ile nasıl taşıyorsun ağrı yapmadı mı sırtına ?
Valla ben de kalırsa ertesi güne veriyorum, incileri dökülmez yazıktır yemeğeevet katı yapıyor canım artık eskisi gibi sıvı değil
mersiiii
çok hareketli canım normal bi de genetik sen de zayıfsın sanırım ? genetik için ne yaparsan yap malesef değişmiyor. Bu arada kanı elinin üstünden mi aldılar çok ağladı mı ? En korktuğum kısım bu ya
Ben de günde 10 saat çalışıyorumöğlen eve gelme şansınız var bence bu çok büyük bir lütuf... ben yemeğini akşamdan hazırlıyorum. kahvaltı zaten basit annem hallediyor akşam da eve geldiğimde ben yediriyorum genelde öğlen öğününün aynısını veriyorum her öğüne farklı yemek yapmıyorum ziyan oluyor çünkü boşa israf gibi geliyor. tabi bizim yediklerimizin de tadına illa ki bakıyor yoksa rahat uyuyamaz emme için bir şey diyemeyeceğim emzirenler bu konuda daha bilgilidir
Emsin de artık canım yanıyorValla ben de cok yoruluyorum sürekli gelip paçama yapisiyor ayaga kalkiyor 1 dk ayri kalamiyoruz hemen agliyormemede kendini guvende hissediyorlar sanirim bol bol emsin bosver en zorunu atlatmis 4 dis birden
Neden ısırıyor muEmsin de artık canım yanıyor
Evet ısırarak emiyor bıraktırcam 1 yaşında zatenNeden ısırıyor mu
Neden 1 yaş erken degil miEvet ısırarak emiyor bıraktırcam 1 yaşında zaten
Ben bu aralar çok yiyorum ya. Anlam veremiyorum bu duruma hiç yemezdim bu kadar. 58 kilo ile hamile kaldım, doğum sonrası 54 kiloydum şimdi 60 kiloyumKac kilosun ki? Gebelik oncesi kactin? Ben 57 Ile gebe kalmistim. Suanda 56 kiloyum. 53 kilo oldummu kendimi seviyorum
Benimki de çok kötü ısırmaya başladı iki göğüs ucumda yaralı. Günden vermezem mi diye düşünmeye başladım gece uykulu ısırmıyor en azındanEvet ısırarak emiyor bıraktırcam 1 yaşında zaten
Bu canım çok memnunum ben anında geçiriyor ağrılarımıHsngi magnezyumu kullaniyorsun? Bebek arabasini arabanin bagajinda unutmuşuz eşim kendiziyle işe götürmüş ondan kanguruyla çıktık çünkü illa çıkıcazzordu ama eğlenceliydi daha cok keyif aldi arada yaparim böyle
Evet, ikincide benim de daha yavas gitti. Kizimda 3.ay 51 olmustum, oglumda 8.ay 56 olabildimBen bu aralar çok yiyorum ya. Anlam veremiyorum bu duruma hiç yemezdim bu kadar. 58 kilo ile hamile kaldım, doğum sonrası 54 kiloydum şimdi 60 kiloyumideal kilom 52-53 arası umarım dönerim bu kiloya. Tüm gün evde oturunca çalışmayınca ve de yaptığın ek gıdaları bebişin yemeyince sinirden ben kilo alıyorum. Kızlar gerçekten çalışmak bir nimet her anlamda ev bana göre değil hiç.
Emzirmek zor bir sey. Bir kadin ne zaman isterse o zamana kadar olmali bence canim. Anne isteksiz ve acilar icindeyken cocugun emdigi sut de bu duygularla dolu olur bence.Neden 1 yaş erken degil miisirinca cok kötü acıyor gercekten
Eskiden inanmazdim boyle seylere ama enerji olarak kötüysen ezmirmek istemiyosan gercekten o sütün hic bi faydası olmayabilirmis. Meraklilar pirinc deneyi yazip aratabilirler. Kotu sozler soylediginiz pirinc kufleniyor guzel sozler soylediginiz pirinc ise bembeyaz kaliyor:)Emzirmek zor bir sey. Bir kadin ne zaman isterse o zamana kadar olmali bence canim. Anne isteksiz ve acilar icindeyken cocugun emdigi sut de bu duygularla dolu olur bence.
Hem neden erken olsun. Artik yiyorsa sorun yok bence... Bende 20 ay civarinda ayirmayi dusunuyorum. 2 yasina geldiginde tuvalet egitimi de tamamlanmis olsun istiyorum.
Sarısı yiyor canım haşlayıp irmikli kahvaltısına katıyorum pankekte yiyor ama artık omlet yapacağım o şekilde vermiyordumCanım yumurta yiyor mu bebeğin? Kaşarlı yumurta yapsan kilo alması için?
Bana doktor 2 yaşına kadar emzirebildigin kadar emzir demişti benim de bir bilgim yok doktor 2 yaş diyince erken diye düşündüm. tabi ki zor ya ben de aşırı yoruluyorum artık emzirmektenEmzirmek zor bir sey. Bir kadin ne zaman isterse o zamana kadar olmali bence canim. Anne isteksiz ve acilar icindeyken cocugun emdigi sut de bu duygularla dolu olur bence.
Hem neden erken olsun. Artik yiyorsa sorun yok bence... Bende 20 ay civarinda ayirmayi dusunuyorum. 2 yasina geldiginde tuvalet egitimi de tamamlanmis olsun istiyorum.
İlk 6 ay önemli zaten 1 yas bence ideal sonra bıraktırması zor olur bana göre emzirmek işkence gibi o annelik duygusu oluşmuyor acıyor canım ve psikolojik olarak yıprandım bu konufaNeden 1 yaş erken degil miisirinca cok kötü acıyor gercekten
Gercekten yorucu beni de 2 3 kere ısırdı çok kötüydüİlk 6 ay önemli zaten 1 yas bence ideal sonra bıraktırması zor olur bana göre emzirmek işkence gibi o annelik duygusu oluşmuyor acıyor canım ve psikolojik olarak yıprandım bu konufa
Çok sagol canim hemen alicam neden en başında almayip aci çektiysem anlamiyorumBu canım çok memnunum ben anında geçiriyor ağrılarımı
NBL Türkiye - NBL Osteo Formula | Kemikler İçin Vitamin/Mineral Takviyesi
NBL Osteo Formula, planlanan gebelik öncesi, gebelik ve menopoz döneminde güçlü kemik yapısı için vitaminleri & mineralleri içeren gıda takviyesidir.nblturkiye.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?