7 Olunca 7 kilo olduk partisi yapacak mısın doğru söyleevet canım elinin üstünden aldılar ama hemşire cok iyiydi tek seferde buldu aldı kanı biraz ağladı ama her zamanki gibi eğlenceli hikayeler kitabımız yanımızdaydı hemen açtık biraz oyaladık gezdirdik kolayca geçti çok şükür inş sizinde öyle olurminseo
Yani evet zayıf sayılırım bence çok iri de değilim yeni okulumda beni cocuksuz ve daha komiği alyansım olmasına rağmen bekar sananlar olmuş
bebekken defneye göre daha kiloluymuşum sadece öyle bir kıyaslama yaparsak,ilkokul ve ortaokulda falan hep inceydim bir de spor yapıyordum neyse uzun lafın kısası bi yedi olamadık beeeeee bu ay da gol değil
Yaaaaaa bak şimdi tabiri caizseee7 Olunca 7 kilo olduk partisi yapacak mısın doğru söyle
iyi bi hemşire çok önemli, inşallah bize de öylesi denk gelir
Kızlar merhaba, benim kızım nerdeyse 6buçuk aylık. Ama ben sizin grubunuzu uzun zamandır takip ediyorum. Hem de çok sıkı takip ediyorum diyebilirim, bebeklerin birçoğunun ismini bile biliyorumkızım ilk defa hastalandı öksürük, burun akıntısı ve arada bi ateşi var. Burnunu sürekli temizliyorum ama yine de uyuyamıyo. Ayrıca tek gözü kızardı ve yaşlanıyo sürekli. Gözünün böyle olması çok canımı sıkıyo. Yarın doktora götürecem ama şimdi Evde yapabileceğim bi şey var mı, önerebileceğiniz bi şeyler?
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için, enfeksiyonsa sıkıntı büyüyebilir miEğer gözündeki akıntı renkliyse o zaman enfeksiyon diyebiliriz, inşallah değildir. Ama bu normal olabilir çünkü ben de ne zaman hastalansam tek gözüm yaşarır. Bir nevi göz nezlesi gibi, çok geçmiş olsun
2 gun once benim kizimda oksuruk haric aynı şeyleri yasadi, şükür hastalığa cevirneden atlattik.Kızlar merhaba, benim kızım nerdeyse 6buçuk aylık. Ama ben sizin grubunuzu uzun zamandır takip ediyorum. Hem de çok sıkı takip ediyorum diyebilirim, bebeklerin birçoğunun ismini bile biliyorumkızım ilk defa hastalandı öksürük, burun akıntısı ve arada bi ateşi var. Burnunu sürekli temizliyorum ama yine de uyuyamıyo. Ayrıca tek gözü kızardı ve yaşlanıyo sürekli. Gözünün böyle olması çok canımı sıkıyo. Yarın doktora götürecem ama şimdi Evde yapabileceğim bi şey var mı, önerebileceğiniz bi şeyler?
Çok teşekkür ederim cevabın için. Serum fizyolojik sıkıyorum ama çok ağlıyo belki az sıkıyo olabilirim o yüzden tam temizleyemiyorum galiba. Ateşi yok ona seviniyorum ama gözü biraz korkuttu beni. İlk çocuğum ve ilk hastalığı olduğu için biraz stres oldum galiba.2 gun once benim kizimda oksuruk haric aynı şeyleri yasadi, şükür hastalığa cevirneden atlattik.
Burnunu ne ile temizliyorsun canım? İzetonik şırınga yapiyormusun? Gunde 1 yada 2 kere şırınga yapabilirsin 12 saat aralıkla, çok iyi geliyor, Birde göğsünü sirtini biraz sicak zeytinyağı ile ovman iyi gelecektir, ovduktan sonra sicak mendil utuleyip koy kiyafetinin içine. Ayak altlarina bebek vicksi oneriyorlar ama ben yapmadim. Asla terli bırakma mendilleri değiştir. Uyurken küçük yastik koy kafasinin altina, soguk sessiz buhar makinesi varsa içine izetonik su koy uyurken burnuna tut, yoksa kuru kahverengi kabuklu soğanı kes 2 ye 5 dk solusun iyi gelir.
Baktın uyuyamıyor uyjusuzluktan perişan oluyorsa calpol ver bebegin uyusun rahatlasin.
Cok geçmiş olsun.
Doktora gidene kadar Cayla silebilirsiniz mikropa iyi gelirTeşekkür ederim cevap verdiğiniz için, enfeksiyonsa sıkıntı büyüyebilir mi
Gözünü uykusu geldigi icin eliyle ovuyordur canım o yüzden kırmızı olup küçülüyor ve haliyle hasta zaten, benim kiziminda gozleri öyleydi uzunca uyuyup uyanınca geçti.Çok teşekkür ederim cevabın için. Serum fizyolojik sıkıyorum ama çok ağlıyo belki az sıkıyo olabilirim o yüzden tam temizleyemiyorum galiba. Ateşi yok ona seviniyorum ama gözü biraz korkuttu beni. İlk çocuğum ve ilk hastalığı olduğu için biraz stres oldum galiba.
Serum siktiktan sonra agizla cekilen burun aspiratoruyle cekmen lazim canim yoksa temizlenmiyor.Çok teşekkür ederim cevabın için. Serum fizyolojik sıkıyorum ama çok ağlıyo belki az sıkıyo olabilirim o yüzden tam temizleyemiyorum galiba. Ateşi yok ona seviniyorum ama gözü biraz korkuttu beni. İlk çocuğum ve ilk hastalığı olduğu için biraz stres oldum galiba.
Bundan memnun musun canim esim gecen alayim dedi de bana gereksiz pahali geldi 159 tl ikilisi mi teklisi mi hatirlamayadim daGözünü uykusu geldigi icin eliyle ovuyordur canım o yüzden kırmızı olup küçülüyor ve haliyle hasta zaten, benim kiziminda gozleri öyleydi uzunca uyuyup uyanınca geçti.
Sen nekadar sikiyirsun burnuna? İzotonik suyu her buruna 5er ml verebilirsin, söyle bir aparat var yakınlarında eczane varsa bulabilirsin belki silikon uç, siringaya serum fizyolojik suyu cektikten sonra iğneyi cikarip bunu takıyorsun bebeğinin burnu agrimiyor.
Eki Görüntüle 3334573
Canım bu arada serum fizyolojik diğer burundan çıkmalı ki faydasını gorebilesin, ya tam yikama yapacaksın ya da damla olarak kullananlar var ama o da burun girişini temizliyor. Senin tam yikama yapman lazim diğer burun deliginden akmasi lazim. Az sıkarsan da çıkmazsa daha kotu olur sinuzlerde birikir.Çok teşekkür ederim cevabın için. Serum fizyolojik sıkıyorum ama çok ağlıyo belki az sıkıyo olabilirim o yüzden tam temizleyemiyorum galiba. Ateşi yok ona seviniyorum ama gözü biraz korkuttu beni. İlk çocuğum ve ilk hastalığı olduğu için biraz stres oldum galiba.
Ben şırınga kullanmadan direkt bunu sıkıyodum. Ama bu zaten 5ml. Bunun anca yarısını sıkabiliyorum demek ki o yüzden pek faydası olmuyo.Gözünü uykusu geldigi icin eliyle ovuyordur canım o yüzden kırmızı olup küçülüyor ve haliyle hasta zaten, benim kiziminda gozleri öyleydi uzunca uyuyup uyanınca geçti.
Sen nekadar sikiyirsun burnuna? İzotonik suyu her buruna 5er ml verebilirsin, söyle bir aparat var yakınlarında eczane varsa bulabilirsin belki silikon uç, siringaya serum fizyolojik suyu cektikten sonra iğneyi cikarip bunu takıyorsun bebeğinin burnu agrimiyor.
Eki Görüntüle 3334573
Çok memnunum canım diğer türlü olmaz yani siringa çok sert,burnunu nasıl tahriş eder, sikacaginda zaten durmuyor hareket ediyor, bu slikon oldugu icin daha rahat hareket edebiliyorsun. Kesinlikle al verdiğin paraya değer.Bundan memnun musun canim esim gecen alayim dedi de bana gereksiz pahali geldi 159 tl ikilisi mi teklisi mi hatirlamayadim da
Tamamdır teşekkür ederimDoktora gidene kadar Cayla silebilirsiniz mikropa iyi gelir
Diger taraftan çıkıyorsa yeterlidir belkide. Ama ya birkaç damla yapip giriş yerini yapacaksin, ya da tam yikama diğer burundan çıkmalı. Yarım yaparsan faydadan cok zararı oluyormuş. Korkma şırınga ile yap rahatlasın, böyle söylüyorum ama ben ilk yapacagimda bildiğim tum dualari okumuştumBen şırınga kullanmadan direkt bunu sıkıyodum. Ama bu zaten 5ml. Bunun anca yarısını sıkabiliyorum demek ki o yüzden pek faydası olmuyo.
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için, enfeksiyonsa sıkıntı büyüyebilir mi
Serum siktiktan sonra agizla cekilen burun aspiratoruyle cekmen lazim canim yoksa temizlenmiyor.
Çok teşekkür ederim kızlarDiger taraftan çıkıyorsa yeterlidir belkide. Ama ya birkaç damla yapip giriş yerini yapacaksin, ya da tam yikama diğer burundan çıkmalı. Yarım yaparsan faydadan cok zararı oluyormuş. Korkma şırınga ile yap rahatlasın, böyle söylüyorum ama ben ilk yapacagimda bildiğim tum dualari okumuştumyaptıktan sonra da cani yandı diye ağlamıştım. Ama herşey onlar için.
Şırıngayla yapinca sağdan sikinca soldan, soldan sıkınca sağdan tüm sümükler çıkıyor canım zaten, gözle gözüküyor, bazen aspiratöre bile gerek kalmıyor.Çok teşekkür ederim kızlar
O ağladıkça daha zor oluyo sıkmak ama şırınga ya da aspiratör kullanmak daha kolay olacak galiba
Tamamdır hemen bakıyorumŞırıngayla yapinca sağdan sikinca soldan, soldan sıkınca sağdan tüm sümükler çıkıyor canım zaten, gözle gözüküyor, bazen aspiratöre bile gerek kalmıyor.
Yapmadan once YouTube den aratip bir izle nasil yapıldığını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?