- 23 Mayıs 2018
- 1.482
- 2.792
- 133
- 35
Birde benim ki canımMaşallah ne güzel dişleri gelmeyen bi benimki kaldıyapma dişini çıkarmış dede gibi gülüyor
Maşallah canımyan etki yapmamasına sevindimyemek işinde 1 yaşa kadar çok bir düzen olmuyor 1 yaştan sonra düzelir bence canım
28 eylülde 9300 dü canım.
1 ay 10 günde 900 gr almış.
Haftada 128,60 gr almış ortalama.
Aya vurursak 514,5 gr yapıyor
(meslek hastalığı her şeyi böyle hesaplıyorum)
Bunla temizlenmezki burnu nemlenir sadeceBen şırınga kullanmadan direkt bunu sıkıyodum. Ama bu zaten 5ml. Bunun anca yarısını sıkabiliyorum demek ki o yüzden pek faydası olmuyo.
Beyazını neden vermiyorsun sevmedi mi?Sarısı yiyor canım haşlayıp irmikli kahvaltısına katıyorum pankekte yiyor ama artık omlet yapacağım o şekilde vermiyordum
Yok dr bir dahaki ay başlarız demişti canım ondan vermiyordum daha erken diye. Hepsini yapıyorum dediğin çorbaların canım çok teşekkürlerBeyazını neden vermiyorsun sevmedi mi?
Yumurtayı kaşarlı, beyaz peynirli, tarhanalı vs yapabilirsin. Kıymalı tarhana çorbası, pirinçli çorbalar yine kilo aldırır. Önemli olan sağlıklı olması ve sağlıklı kilo alması canım. Bünyesi böyle demek ki
Öyle miiBunla temizlenmezki burnu nemlenir sadece
Temizlemek istiyorsan ya aspiratorle cekicen nemlendirdikten sonra yada enjektorle 5 cc serum fizyolojik vercen diger burundan cikacak sumukler. Yani amac sumuklerin burundan cikmasi:)Öyle miiBen de öğrencem inşallah bunları
Aaa alerjik değilse neden erken dedi yumurtanın beyazı daha makbul diye biliyorum. Ben bir ay sonra hemen beyazına geçtim.Yok dr bir dahaki ay başlarız demişti canım ondan vermiyordum daha erken diye. Hepsini yapıyorum dediğin çorbaların canım çok teşekkürler
Kaşarlı yumurtayı nasıl yapıyosun omlet yapıp üstüne mi serpiyorsun?
geçmiş olsun benzer bir hastalık geçirdik, burun akıntısı olduğunda geceleri geniz akıntısı da oluyor yastıkta yatırmanı tavsiye ederim. onun dışında bizim dr geniz akıntısı için zaditen şurup verdi gece uykusundan önce veriyordum o çok rahatlattı kızımı. ve sürekli burnunu yıkayıp aspiratör ile çektik. göz akıntısı için de ılık çay ile silmiştim 1 günde geçirdiKızlar merhaba, benim kızım nerdeyse 6buçuk aylık. Ama ben sizin grubunuzu uzun zamandır takip ediyorum. Hem de çok sıkı takip ediyorum diyebilirim, bebeklerin birçoğunun ismini bile biliyorumkızım ilk defa hastalandı öksürük, burun akıntısı ve arada bi ateşi var. Burnunu sürekli temizliyorum ama yine de uyuyamıyo. Ayrıca tek gözü kızardı ve yaşlanıyo sürekli. Gözünün böyle olması çok canımı sıkıyo. Yarın doktora götürecem ama şimdi Evde yapabileceğim bi şey var mı, önerebileceğiniz bi şeyler?
omuzlarım kopuyor resmenMaşallah canımbenimki de 10 kilonun üstünde taşırken zorlanıyorum artık bayağı yürüyünce kiloyu dökerler ama daha zamanı var
Çok teşekkür ederimgeçmiş olsun benzer bir hastalık geçirdik, burun akıntısı olduğunda geceleri geniz akıntısı da oluyor yastıkta yatırmanı tavsiye ederim. onun dışında bizim dr geniz akıntısı için zaditen şurup verdi gece uykusundan önce veriyordum o çok rahatlattı kızımı. ve sürekli burnunu yıkayıp aspiratör ile çektik. göz akıntısı için de ılık çay ile silmiştim 1 günde geçirdi
omuzlarım kopuyor resmen
Ben en çok battaniye ve zıbın için sevinmiştimKızlar fikir istemekte biraz geciktim ama gelinimizin bebeği oldu, ne yollayabilirim kendisine orijinal? Onlar bana üzerinde isim yazılı çikolata yaptırıp yollamışlardı
Size gelse hoşunuza gidecek şeyleri bana yazar mısınız?
Muslin örtüler, nevresim takimlari, yumusacik battaniye... alt degistirme yatagi varmis bak ondan olsa sevinirdim baya:)Kızlar fikir istemekte biraz geciktim ama gelinimizin bebeği oldu, ne yollayabilirim kendisine orijinal? Onlar bana üzerinde isim yazılı çikolata yaptırıp yollamışlardı
Yasi uzun olsun olsun canim. Ben mis kokulu bi sey isterdim... Kokulu hediyeler cok hosuna gidiyor... Ne olabilir bence sevdigi bir cicek ve oyuncak yaninda... Onlarin istedigi ama yapmadigi/yapamadigi bir sey...Kızlar fikir istemekte biraz geciktim ama gelinimizin bebeği oldu, ne yollayabilirim kendisine orijinal? Onlar bana üzerinde isim yazılı çikolata yaptırıp yollamışlardı
Aynen para verip almak istemedigim ama hediye edilse keske dedigim cok sey var ahahahahahaYasi uzun olsun olsun canim. Ben mis kokulu bi sey isterdim... Kokulu hediyeler cok hosuna gidiyor... Ne olabilir bence sevdigi bir cicek ve oyuncak yaninda... Onlarin istedigi ama yapmadigi/yapamadigi bir sey...
Ben en çok battaniye ve zıbın için sevinmiştim
Muslin örtüler, nevresim takimlari, yumusacik battaniye... alt degistirme yatagi varmis bak ondan olsa sevinirdim baya:)
Yasi uzun olsun olsun canim. Ben mis kokulu bi sey isterdim... Kokulu hediyeler cok hosuna gidiyor... Ne olabilir bence sevdigi bir cicek ve oyuncak yaninda... Onlarin istedigi ama yapmadigi/yapamadigi bir sey...
Canım kalıcı olsun diye orkide vs saksı çiçeği alınıyor ama bebekle uğraşmaktan malesef ben hiç bakamamıştım o çiçekler öldü gitti mesela :) Kuru çiçekler de çok toz yapıyor. Normal çiçek yaptırmak en iyisi gibiKızlar teşekkürler, onlar Konya’da ben Bursa’dayım. Eve çıkınca yollamadık bir hediye ne olabilir demiştim; genelde çiçek çikolata oluyor ya. Saydıklarınızın pek çoğunu yazın götürdüm, hem oğlumdan kalanları hem kızımın küçülenlerini. Şimdi görmeye de şık bir kıyafet ve altınımızı alır gideriz inşallah.
Teşekkürler canım, ben de kokulu canlı çiçek severim açıkçası. Ama genelde kalıcı olsun diye saksı çiçeği, kaktüs, orkide gelmişti bana. Arada mesafe de olunca yine rengarenk bir çiçek yollayayım diyorum inşallah
Ay banafa lazım bulamadımKizlar bana bebek arabasi kadar hantal olmayan, pratik ve az yer kaplayan kullanisli baston tarzi bir sey lazim. Ne onerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?