2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Maşallah ne güzel dişleri gelmeyen bi benimki kaldı yapma dişini çıkarmış dede gibi gülüyor
Birde benim ki canım birşeyler çiğnerken çok komik oluyor
Maşallah canım benimki de 10 kilonun üstünde taşırken zorlanıyorum artık bayağı yürüyünce kiloyu dökerler ama daha zamanı var

Sarısı yiyor canım haşlayıp irmikli kahvaltısına katıyorum pankekte yiyor ama artık omlet yapacağım o şekilde vermiyordum
Beyazını neden vermiyorsun sevmedi mi?
Yumurtayı kaşarlı, beyaz peynirli, tarhanalı vs yapabilirsin. Kıymalı tarhana çorbası, pirinçli çorbalar yine kilo aldırır. Önemli olan sağlıklı olması ve sağlıklı kilo alması canım. Bünyesi böyle demek ki

Yok dr bir dahaki ay başlarız demişti canım ondan vermiyordum daha erken diye. Hepsini yapıyorum dediğin çorbaların canım çok teşekkürler
Kaşarlı yumurtayı nasıl yapıyosun omlet yapıp üstüne mi serpiyorsun?

Aaa alerjik değilse neden erken dedi yumurtanın beyazı daha makbul diye biliyorum. Ben bir ay sonra hemen beyazına geçtim.
Rendenin en ince tarafıyla biraz kaşar rendeliyorum. Yumurtayı pişirdikten sonra üstüne serpiyorum hemen eriyor zaten. Yemesinde yutmasında hiç zorlanma olmadı mutlaka yap yesin kuzucuk avokado ve ceviz de ver mutlaka. Yarın tahin pekmez deneyeceğim mesela. Kefir de veriyorum. Böyle yani aklıma geldikçe de yazarım

geçmiş olsun benzer bir hastalık geçirdik, burun akıntısı olduğunda geceleri geniz akıntısı da oluyor yastıkta yatırmanı tavsiye ederim. onun dışında bizim dr geniz akıntısı için zaditen şurup verdi gece uykusundan önce veriyordum o çok rahatlattı kızımı. ve sürekli burnunu yıkayıp aspiratör ile çektik. göz akıntısı için de ılık çay ile silmiştim 1 günde geçirdi
Maşallah canım benimki de 10 kilonun üstünde taşırken zorlanıyorum artık bayağı yürüyünce kiloyu dökerler ama daha zamanı var
omuzlarım kopuyor resmen

Çok teşekkür ederim

Kızlar fikir istemekte biraz geciktim ama gelinimizin bebeği oldu, ne yollayabilirim kendisine orijinal? Onlar bana üzerinde isim yazılı çikolata yaptırıp yollamışlardı

Size gelse hoşunuza gidecek şeyleri bana yazar mısınız?

Ben en çok battaniye ve zıbın için sevinmiştim

Muslin örtüler, nevresim takimlari, yumusacik battaniye... alt degistirme yatagi varmis bak ondan olsa sevinirdim baya:)

Yasi uzun olsun olsun canim. Ben mis kokulu bi sey isterdim... Kokulu hediyeler cok hosuna gidiyor... Ne olabilir bence sevdigi bir cicek ve oyuncak yaninda... Onlarin istedigi ama yapmadigi/yapamadigi bir sey...

Yasi uzun olsun olsun canim. Ben mis kokulu bi sey isterdim... Kokulu hediyeler cok hosuna gidiyor... Ne olabilir bence sevdigi bir cicek ve oyuncak yaninda... Onlarin istedigi ama yapmadigi/yapamadigi bir sey...
Aynen para verip almak istemedigim ama hediye edilse keske dedigim cok sey var ahahahahaha

Ben en çok battaniye ve zıbın için sevinmiştim

Muslin örtüler, nevresim takimlari, yumusacik battaniye... alt degistirme yatagi varmis bak ondan olsa sevinirdim baya:)

Kızlar teşekkürler, onlar Konya’da ben Bursa’dayım. Eve çıkınca yollamadık bir hediye ne olabilir demiştim; genelde çiçek çikolata oluyor ya. Saydıklarınızın pek çoğunu yazın götürdüm, hem oğlumdan kalanları hem kızımın küçülenlerini. Şimdi görmeye de şık bir kıyafet ve altınımızı alır gideriz inşallah.

Teşekkürler canım, ben de kokulu canlı çiçek severim açıkçası. Ama genelde kalıcı olsun diye saksı çiçeği, kaktüs, orkide gelmişti bana. Arada mesafe de olunca yine rengarenk bir çiçek yollayayım diyorum inşallah

Canım kalıcı olsun diye orkide vs saksı çiçeği alınıyor ama bebekle uğraşmaktan malesef ben hiç bakamamıştım o çiçekler öldü gitti mesela :) Kuru çiçekler de çok toz yapıyor. Normal çiçek yaptırmak en iyisi gibi

Kizlar bana bebek arabasi kadar hantal olmayan, pratik ve az yer kaplayan kullanisli baston tarzi bir sey lazim. Ne onerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…