Bu kadar kıpırdak olamazlar ya bir şeyle ilgilenme süresi de 6 saniye falan sonra ııh beni al ya da şuraya emekliyem, şunu çekem, kafamı masa köşesine vuramSelam kızlar nasılsınız, nasıl gidiyor ?
Sanırım artık herkes ekstra yorulmaya başlamıştır diye düşünüyorum ayaklanmalar başladı artık dur durak yok resmen oturmayı asla kabul etmiyor sürekli bi yerlere tutunup kalkma peşinde. Hareketleri de çok hızlandı kamera gibi sürekli onu takip ediyorum bir sonraki hamlesi ne olacak diyeDüşmeye de alıştı artık düşünce ağlamıyor Sizin yaramazlarda durumlar neler ?
M miniktostos Defne yürümeye başladı mı ?
Ben de kabin boy arıyorum, önerilere açığımAy banafa lazım bulamadım
tam olarak öyle canım sürekli lokasyon değiştirme en tehlikeli yeri tespit edip dibinde bitme huyları mevcutBu kadar kıpırdak olamazlar ya bir şeyle ilgilenme süresi de 6 saniye falan sonra ııh beni al ya da şuraya emekliyem, şunu çekem, kafamı masa köşesine vuramoyun parkı sipariş ettim büyük boy salona koycam ay inşallah durur içinde yoksa bizim ev tehlikelerle doluymuş bir saniye arkamı dönemiyorum. Ne güzel ağlamıyormuş Ekin ya benimki canı yanmasa bile korktuğu için ağlıyor hemen aşırı nazlı
ben olsam şöyle bişey alırdımKizlar bana bebek arabasi kadar hantal olmayan, pratik ve az yer kaplayan kullanisli baston tarzi bir sey lazim. Ne onerirsiniz?
Canım kalıcı olsun diye orkide vs saksı çiçeği alınıyor ama bebekle uğraşmaktan malesef ben hiç bakamamıştım o çiçekler öldü gitti mesela :) Kuru çiçekler de çok toz yapıyor. Normal çiçek yaptırmak en iyisi gibi
Kizlar bana bebek arabasi kadar hantal olmayan, pratik ve az yer kaplayan kullanisli baston tarzi bir sey lazim. Ne onerirsiniz?
Ay banafa lazım bulamadım
Guzelmis kullanisli ama buyuk gibi... fotografta da oyle duruyor olabilir tabii. Tesekkur ederimben olsam şöyle bişey alırdım
Bebek-Anne ve Oyuncak Mağazaları | Joker
Anne-bebek ve oyuncak ürünleri satışı yapan online alışveriş sitesi Joker'in çeşitli ve uygun fiyatlı ürünlerini incelemek için tıklayın!www.joker.com.tr
Kucuk oldukca minik bi sey istiyorum canim...bi yere giderken koca arabaya sigamiyoruzJoker’de bi baston model vardı çok iyiydi biz onu kullanırdık ama bizimkilerin şuanki durumlarında kullanılmaz, yatmıyordu çünkü.
Şimdi bizim arabamız cybex’in kabin boy çift yönlü bir arabası, çok memnunuz
Tam model adı ya da linki var mı?Joker’de bi baston model vardı çok iyiydi biz onu kullanırdık ama bizimkilerin şuanki durumlarında kullanılmaz, yatmıyordu çünkü.
Şimdi bizim arabamız cybex’in kabin boy çift yönlü bir arabası, çok memnunuz
Kucuk oldukca minik bi sey istiyorum canim...bi yere giderken koca arabaya sigamiyoruz
Sen bunu mu kullaniyorsun canim? Esim sunu alalim diyor...Joker’deki böyle bir modeldi.
Bizim bebek arabası da katlanınca gerçekten küçük oluyor; benim arabam polo, onun bagaji düşünerek aldık
S
Sen bunu mu kullaniyorsun canim? Esim sunu alalim diyor...
Chicco Ohlala 3 Stroller Jet Black Bebek Arabası, Siyah https://amzn.eu/d/8cmxsRt
Tam model adı ya da linki var mı?
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar fikir istemekte biraz geciktim ama gelinimizin bebeği oldu, ne yollayabilirim kendisine orijinal? Onlar bana üzerinde isim yazılı çikolata yaptırıp yollamışlardı
Size gelse hoşunuza gidecek şeyleri bana yazar mısınız?
Çok tatlı katlanıyormuş yaaS
Sen bunu mu kullaniyorsun canim? Esim sunu alalim diyor...
Chicco Ohlala 3 Stroller Jet Black Bebek Arabası, Siyah https://amzn.eu/d/8cmxsRt
Bilemiyorum canım geçen ay gittiğimizde bir sonraki ay beyazına başlarız demişti öyle de yaptık. bugün bu tarifin aynısını denedim sevdi bence yedii ama öncesinde irmikli muzlu kahvaltı hazırladım onun üstüne verdim o yüzden yarısından azını yediAaa alerjik değilse neden erken dedi yumurtanın beyazı daha makbul diye biliyorum. Ben bir ay sonra hemen beyazına geçtim.
Rendenin en ince tarafıyla biraz kaşar rendeliyorum. Yumurtayı pişirdikten sonra üstüne serpiyorum hemen eriyor zaten. Yemesinde yutmasında hiç zorlanma olmadı mutlaka yap yesin kuzucukavokado ve ceviz de ver mutlaka. Yarın tahin pekmez deneyeceğim mesela. Kefir de veriyorum. Böyle yani aklıma geldikçe de yazarım
Aaa oyle mi...dogru arabada uyuyor ise gittigimde falan...olmaz dedigin gibi o zamanHayır şuan normal bebek arabasını kullanıyorum. Bunu bizim diğer çocuklarda kullanmıştık, 2-3 yaş gibi. Bu modeller yatmıyor dolayısıyla bebek uyuduğunda zor olur şimdi.
Ya ben bunu avm de gordum. Biz asansor bekliyoruz surekli. Kadin tek basina katladi, bebegi aldi kucagina, yuruyen merdivenle indi, sak diye acti yoluna devam etti... Cok hosuna gitti.Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Bende güzel kokulu çiçekler gelse sevinirim
Bir de bebişler için güzel süsler var ya teraryum gibi içinde bebek falan var pembeli mavlili hastaneye getiriliyor ya bana da görümcem getirmişti çok beğenmiştim şimdi odasında duruyor
Çok tatlı katlanıyormuş yaa
İnceleyeyim canım sağ olŞuanki arabamız bu:
CYBEX Melio Carbon | Official CYBEX Website
CYBEX Melio Carbon ׀ Stylish colors ✓ Superb quality ✓Innovative functionality ✓ ► Discover more and find a retailer near you!www.cybex-online.com
Çok sevindim canım tam açken yap inşallah hepsini yesinBilemiyorum canım geçen ay gittiğimizde bir sonraki ay beyazına başlarız demişti öyle de yaptık. bugün bu tarifin aynısını denedim sevdi bence yedii ama öncesinde irmikli muzlu kahvaltı hazırladım onun üstüne verdim o yüzden yarısından azını yedi
Bir sonraki gün yine denerim ama bu sefer öncesinde irmikli kahvaltı vermem o zaman daha çok yer
2 haftadır benim oğlum öyle şimdi ağlayarak uyandı ve asla susmadı ne yaptıysakSaat başı çığlık atarak uyanmalar atak mı diş mi ayrılık kaygısı mı nedir arkadaşlar?
Maşallah sizin bebisler ayaklanmış. Benimki daha yerde sürünmeye bile yeni başladı. Gerçi dönme olayını sizinkilerden çok çok sonra yapmıştıSelam kızlar nasılsınız, nasıl gidiyor ?
Sanırım artık herkes ekstra yorulmaya başlamıştır diye düşünüyorum ayaklanmalar başladı artık dur durak yok resmen oturmayı asla kabul etmiyor sürekli bi yerlere tutunup kalkma peşinde. Hareketleri de çok hızlandı kamera gibi sürekli onu takip ediyorum bir sonraki hamlesi ne olacak diyeDüşmeye de alıştı artık düşünce ağlamıyor Sizin yaramazlarda durumlar neler ?
M miniktostos Defne yürümeye başladı mı ?
Arkadaşlarım bana e bebekten hediye çeki almışlardı, bence çok hoşKızlar fikir istemekte biraz geciktim ama gelinimizin bebeği oldu, ne yollayabilirim kendisine orijinal? Onlar bana üzerinde isim yazılı çikolata yaptırıp yollamışlardı
Size gelse hoşunuza gidecek şeyleri bana yazar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?