2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bu kadar kıpırdak olamazlar ya bir şeyle ilgilenme süresi de 6 saniye falan sonra ııh beni al ya da şuraya emekliyem, şunu çekem, kafamı masa köşesine vuram oyun parkı sipariş ettim büyük boy salona koycam ay inşallah durur içinde yoksa bizim ev tehlikelerle doluymuş bir saniye arkamı dönemiyorum. Ne güzel ağlamıyormuş Ekin ya benimki canı yanmasa bile korktuğu için ağlıyor hemen aşırı nazlı

tam olarak öyle canım sürekli lokasyon değiştirme en tehlikeli yeri tespit edip dibinde bitme huyları mevcut Ekin düşünce bize bakıyor bizim vereceğimiz tepkiye göre şekilleniyor ne yapacağı biz gülüp aaa düştün diyoruz o da gülüyor aslında daha çok korkudan ağlıyorlar can acısından değil de

Kizlar bana bebek arabasi kadar hantal olmayan, pratik ve az yer kaplayan kullanisli baston tarzi bir sey lazim. Ne onerirsiniz?
ben olsam şöyle bişey alırdım

Aynen öyle valla, kaç tane saksı çiçek geldi hepsi çöp oldu. Şu fanus içinde olanlar ise bir süre sonra rahatsız ediyordu beni kocaman oluşu filan.

Canlı çiçek siparişi verdim ben, şu yeni çıkan ayçiçeği olanlardan

Kizlar bana bebek arabasi kadar hantal olmayan, pratik ve az yer kaplayan kullanisli baston tarzi bir sey lazim. Ne onerirsiniz?

Ay banafa lazım bulamadım

Joker’de bi baston model vardı çok iyiydi biz onu kullanırdık ama bizimkilerin şuanki durumlarında kullanılmaz, yatmıyordu çünkü.

Şimdi bizim arabamız cybex’in kabin boy çift yönlü bir arabası, çok memnunuz

Kucuk oldukca minik bi sey istiyorum canim...bi yere giderken koca arabaya sigamiyoruz

Tam model adı ya da linki var mı?

Kucuk oldukca minik bi sey istiyorum canim...bi yere giderken koca arabaya sigamiyoruz

Joker’deki böyle bir modeldi.

Bizim bebek arabası da katlanınca gerçekten küçük oluyor; benim arabam polo, onun bagaji düşünerek aldık

Eklentiler

• 32DF2533-9AF1-4181-94BA-31BCA02605BA.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 55
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Bende güzel kokulu çiçekler gelse sevinirim
Bir de bebişler için güzel süsler var ya teraryum gibi içinde bebek falan var pembeli mavlili hastaneye getiriliyor ya bana da görümcem getirmişti çok beğenmiştim şimdi odasında duruyor

S
Sen bunu mu kullaniyorsun canim? Esim sunu alalim diyor...

Chicco Ohlala 3 Stroller Jet Black Bebek Arabası, Siyah https://amzn.eu/d/8cmxsRt
Çok tatlı katlanıyormuş yaa

Bilemiyorum canım geçen ay gittiğimizde bir sonraki ay beyazına başlarız demişti öyle de yaptık. bugün bu tarifin aynısını denedim sevdi bence yedii ama öncesinde irmikli muzlu kahvaltı hazırladım onun üstüne verdim o yüzden yarısından azını yedi
Bir sonraki gün yine denerim ama bu sefer öncesinde irmikli kahvaltı vermem o zaman daha çok yer

Ya ben bunu avm de gordum. Biz asansor bekliyoruz surekli. Kadin tek basina katladi, bebegi aldi kucagina, yuruyen merdivenle indi, sak diye acti yoluna devam etti... Cok hosuna gitti.

Gidip deneyerek alalim dedik ya...ama varsa oneri ozellikle bakarim

İnceleyeyim canım sağ ol
Çok sevindim canım tam açken yap inşallah hepsini yesin Kaşarlı beyaz peynir dönüştüre dönüştüre yaparsın

Saat başı çığlık atarak uyanmalar atak mı diş mi ayrılık kaygısı mı nedir arkadaşlar?
2 haftadır benim oğlum öyle şimdi ağlayarak uyandı ve asla susmadı ne yaptıysak
Maşallah sizin bebisler ayaklanmış. Benimki daha yerde sürünmeye bile yeni başladı. Gerçi dönme olayını sizinkilerden çok çok sonra yapmıştı

Arkadaşlarım bana e bebekten hediye çeki almışlardı, bence çok hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…