2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
kızlarrr sanırım ben kendim de şöyle bir şey yapıcam. çok basit ve güzel değil mi?? sizlere de fikir olsun belki yapmak isteyen olur. ben bayıldımm

Eklentiler

• 9d196abaf4c40f58468e62e20138c153.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 88
  • 23b4e2c01deb1213f0320a9a17937f2b.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 73
  • 96545fad74ccbdece76b2fee7de287eb.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 74
  • 258146a117d4caf0adf104cc6921d34c.webp
    67,7 KB · Görüntüleme: 76
Çok güzel canım, sadelik zarafet bence
Bence de bayılıyorum basit ve doğal şeylere bana daha samimi ve içten geliyor. Pasta da bakıyorum yine hep basit şeyler bugün de buna gömüldüm sen nasilsin 1 2 gündür bakmiyordum, zaten eskisi gibi de aktif degil buralar

Kızlar Ayazın sol testisi inmemişti iner diye bekledik ama inmedi 9 aylıkken ameliyat olacak bugün doktora gittik sünnette aradan çıkacak moral olarak bitigim bugün doktora gittik 15 Aralık gibu planladık ameliyati bakalım tabi Allah beterinden korusun cevrenizde var mı inmemiş testis ameliyatı olan

Cok gecmis olsun canim minik daha kolay degil kayginda haklisin. Benim oglum sunnet oldu ya, cok hizli iyilesti. Minik olduklari icin inan hemen geciyor. Bunu hep aklina getir canim, insallah hemen gececek ...

Canım ben yaşamadım ama inan çevremde çok duydum. Bir öğrencimin kardeşinde de vardı dediğin gibi ameliyat oldu ve düzeldi. İkisi bir arada çıkıyor. Doktoruna güveniyorsan endişe etme biz mesela sünneti çok kolay atlattık hamdolsun

Valla canım ben çok beğendim belki ben de böyle bir şeyler hazırlarım. Gelinliğim bile çok sadeydi benim
Bu aralar çok karışığım ya, okul ve ev arasında mekik dokumak yorucu oluyor. E tabi bebeğin doğası gereği uyumuyor o da zorluyor. O yüzden pek bakamıyorum buralara umarım kimse hasta değildir okuyamıyorum genelde.
Sen nasılsın, bebeğin nasıl? Ek gıda nasıl gidiyor? Şöyle eline birkaç parça şey vermek istiyorum cesaret edemiyorum bu korkumu yenmem lazım

Sakince mudahale edebilen birileri yaninda verebilirsin canim. Zaten ogurme refleksleri cok iyi calisiyor. Sakin kal, yutamayinca kendisi cikartiyor. Benim oglum her seyi kendi yemek istiyor. Mesela aksam haslama et yedi, eline de turp aldi kendisi yedi. 2 haftadir blw gibi yiyor

Son düzenleme:
Sadelik diyince de ben sadece nikah yapmıştım, gelinlik yerine de istediğim elbiseyi giymiştim
Allah kolaylik versin canim okul ara tatile girince biraz da olsa rahatlarsın
Ben iyiyim sadece yorgunum, sürekli ayağa kalkıyor paçalarıma tutunup, yere koyduğum an hemen geliyor 2 saniye bile beklemiyor ek gida da bir sorunumuz yok ne versem yiyor hiç seçmiyor, eskiden eziyordum çatalla şimdi büyük parçalar yoksa ezmiyorum kendisi yiyor. Eline ben de bir sey vermiyorum çünkü yoruldum hahshs dün arkadas zoruyla cubuk kraker verdim tuzlarini ayiklayip, onu da yedi dene bence canim çok iyi pişmiş, boğazdan kayıp gidecek parmagimizla rahatca ezilebilen şeyler sorun oluşturmaz bence

Çok geçmiş olsun canım, çabucak iyileşsin inşallah

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm allahtan çözümü olan bir durum allah daha kötüsünden korusun

kızlarrr sanırım ben kendim de şöyle bir şey yapıcam. çok basit ve güzel değil mi?? sizlere de fikir olsun belki yapmak isteyen olur. ben bayıldımm
Ben de böyle birşeyler arıyordum. Sade ama şık. Gösterişten uzak. Sağ ol canım

Çok geçmiş olsun canım benim ama çok basit bir işlem diye biliyorum, tabii anne olarak endişe etmen çok doğal. Allahtan erken fark edildi canım. Çok geçmiş olsun

Kızlar günaydın. 9. Ayda yeni eklenen kızamık aşısını yaptıracak mısınız? Sizin düşüncelerinize çok önem veriyorum

Yeni eklenmedi vakaların çoğalmasından dolayı öne alındı dedi bana hemşire.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…