- 24 Kasım 2021
- 5.226
- 6.429
- 148
- 32
Kızlar ete başlama vakti geldi demi, kuzu kıymayı nasıl vereceğim bebeğimeSakince mudahale edebilen birileri yaninda verebilirsin canim. Zaten ogurme refleksleri cok iyi calisiyor. Sakin kal, yutamayinca kendisi cikartiyor. Benim oglum her seyi kendi yemek istiyor. Mesela aksam haslama et yedi, eline de turp aldi kendisi yedi. 2 haftadir blw gibi yiyor
Canım erkek kardeşime yapıldı birlikte sünnette yapıldı korkulacak bişey değil merak etme çabuk toparlarKızlar Ayazın sol testisi inmemişti iner diye bekledik ama inmedi 9 aylıkken ameliyat olacak bugün doktora gittik sünnette aradan çıkacak moral olarak bitigim bugün doktora gittik 15 Aralık gibu planladık ameliyati bakalım tabi Allah beterinden korusun cevrenizde var mı inmemiş testis ameliyatı olan
Ben de çok beğeniyorum böyle konseptleri ya ama hava korkutuyor kışa giriyoruz sizin orda havalar iyi mi canım nasıl yapmayı planladınkızlarrr sanırım ben kendim de şöyle bir şey yapıcam. çok basit ve güzel değil mi?? sizlere de fikir olsun belki yapmak isteyen olur. ben bayıldımm
Zaten sorun orda başlıyor canım, kahvaltısına uzun tenefüste yetişiyorum onun blw yapmasını bekleyemem. Okula yetişmem lazımSakince mudahale edebilen birileri yaninda verebilirsin canim. Zaten ogurme refleksleri cok iyi calisiyor. Sakin kal, yutamayinca kendisi cikartiyor. Benim oglum her seyi kendi yemek istiyor. Mesela aksam haslama et yedi, eline de turp aldi kendisi yedi. 2 haftadir blw gibi yiyor
Valla dur durak bilmiyorlar canım. Dün çekmece ile kafayı bozdu, en sonunda çekmeceyi açtım içine oturttum al istediğin kadar karıştırSadelik diyince de bensadece nikah yapmıştım, gelinlik yerine de istediğim elbiseyi giymiştim
Allah kolaylik versin canim okul ara tatile girince biraz da olsa rahatlarsın
Ben iyiyim sadece yorgunum, sürekli ayağa kalkıyor paçalarıma tutunup, yere koyduğum an hemen geliyor 2 saniye bile beklemiyorek gida da bir sorunumuz yok ne versem yiyor hiç seçmiyor, eskiden eziyordum çatalla şimdi büyük parçalar yoksa ezmiyorum kendisi yiyor. Eline ben de bir sey vermiyorum çünkü yoruldum hahshs dün arkadas zoruyla cubuk kraker verdim tuzlarini ayiklayip, onu da yedi dene bence canim çok iyi pişmiş, boğazdan kayıp gidecek parmagimizla rahatca ezilebilen şeyler sorun oluşturmaz bence
Gündüzleri güzel ama akşamları soğukBen de çok beğeniyorum böyle konseptleri ya ama hava korkutuyor kışa giriyoruz sizin orda havalar iyi mi canım nasıl yapmayı planladın
Ben de tv unitesinin kapaklari actim sürekli acmaya çalışıyordu günlerdir açık duruyorZaten sorun orda başlıyor canım, kahvaltısına uzun tenefüste yetişiyorum onun blw yapmasını bekleyemem. Okula yetişmem lazımÖğlen emziriyorum. Akşam da anca hem ona hem bize pişiriyorum koştur koştur olunca zor oluyor. Şöyle sakin bir zamanda denk gelsem yapıcam. Bir kere pankek bir kere ekmek verdim bir sorun çıkmadı. Kendisi çok hevesli o hevesini kırmak istemiyorum
Valla dur durak bilmiyorlar canım. Dün çekmece ile kafayı bozdu, en sonunda çekmeceyi açtım içine oturttum al istediğin kadar karıştır
Mesela çorbanın içinde kıyma olunca öğürüyor ama dün köfte yaptım parçalara bölüp yedirdim çok güzel yedi. Anlayamıyorum dokusuyla mı alakalı verdiği tepkiler acaba
Rica ederim canimBen de böyle birşeyler arıyordum. Sade ama şık. Gösterişten uzak. Sağ ol canım
Canim cok gecmis.olsun kotu olmani anlayabiliyorum cok cok haklisin ama ameliyat sonrasi buyuk bir.ohh cekeceksin Allah dermansiz dert vermesin neysekj sizin bir cok bebekte gorulen bir sey ve tedavisi olan bir sey. Inmemis testis 1 yasina kadar bekliyorlar diye biliyordum ben o zaman.inmese.mudahele ediliyor diye hatirliyorum sanki.Kızlar Ayazın sol testisi inmemişti iner diye bekledik ama inmedi 9 aylıkken ameliyat olacak bugün doktora gittik sünnette aradan çıkacak moral olarak bitigim bugün doktora gittik 15 Aralık gibu planladık ameliyati bakalım tabi Allah beterinden korusun cevrenizde var mı inmemiş testis ameliyatı olan
Canim ben 6.aydan bu yana veriyorum. Cok da seviyor kavurma, haslama :) kiymayi benimki kofte olarak seviyor. Cogunlukla yemege katiyor burdaki arkadaslar ama ben dogrudan veriyorum. Haftaya 8 aylik olacak oglum. Yasakli gidalar(bal, patlican, dip baligi, mantar Vs) haric hepsini yiyorKızlar ete başlama vakti geldi demi, kuzu kıymayı nasıl vereceğim bebeğime
Kıyafet işini değil de ben yağmur çamur o yönden düşündüm yerler ıslak olur diyeGündüzleri güzel ama akşamları soğukilla yazlık kıyafetlerle yapmak zorunda değilim mart ayında doğdu ama nisan ayında da çekebilirim, havalar biraz daha iyi olur. Kışlık kiyafetlerle de yapabilirim dün sadece baktım fikir olsun diye bir sürü fotoğraf buldum hem pasta için hem böyle çekim için. Buraya fazla atmadim sıkılırsınız diye
Yaptırcam canım vakalar görülüyormusKızlar günaydın. 9. Ayda yeni eklenen kızamık aşısını yaptıracak mısınız? Sizin düşüncelerinize çok önem veriyorum
Çok geçmiş olsun canim çok yakınen tanıdığım biri çocukken olmuş şuan yetişkin ve sağlık açısından bir problemi yok. Ameliyat olmamasi daha riskli diye biliyorum içini ferah tut Allah dermansız dert vermesinKızlar Ayazın sol testisi inmemişti iner diye bekledik ama inmedi 9 aylıkken ameliyat olacak bugün doktora gittik sünnette aradan çıkacak moral olarak bitigim bugün doktora gittik 15 Aralık gibu planladık ameliyati bakalım tabi Allah beterinden korusun cevrenizde var mı inmemiş testis ameliyatı olan
Kızlar günaydın. 9. Ayda yeni eklenen kızamık aşısını yaptıracak mısınız? Sizin düşüncelerinize çok önem veriyorum
Yeni eklenmedi vakaların çoğalmasından dolayı öne alındı dedi bana hemşire.
Atarim o zaman canimKıyafet işini değil de ben yağmur çamur o yönden düşündüm yerler ıslak olur diyeAma nisanda çekmek mantıklıymış ya da bu aralar At at valla fikir olur bize de hem ben pek vakit bulamıyorum bakmaya
Anladım canım sağ olasın hemşire bana öyle dediği için öyle söyledimÇok geçmiş olsun canim çok yakınen tanıdığım biri çocukken olmuş şuan yetişkin ve sağlık açısından bir problemi yok. Ameliyat olmamasi daha riskli diye biliyorum içini ferah tut Allah dermansız dert vermesin
sessizmanifesto Kizamik aşısı normalde 2 doz uygulanan bir aşı. İlk dozu 12. Ayda yapılıyordu. Pandemide 9. Aya "ek doz" konuldu böylece 9. Ayda asilanan cocuklara yine normal takvim uygulanacak ekstra 2 doz daha olacaklar yani toplamda 3 doz kızamık aşısı vurulmuş olacaklar. 9. Ayda vurulmadiysa da 2 doz olacak.
Aycoregi1 ben kararsizdim ek doz olduğu için. Ama ebemiz vakalarin olduğunu ve vurdurmamizin iyi olacağını söyleyince riske atmak istemedim. Bugün oldu hatta canım.
Merhaba, nasıl yediriyorsunuz? Çok küçük parçalara ayırıp siz mi yediriyorsunuz yoksa blw şeklinde mi? Ben henüz kahvaltı olarak haşlanmış yumurta sarısı labne bebe bisküvisi akşam da çorbalardan veriyorum genelde. Ama dediğiniz gibi et, köfte ya da diğer yemeklere cesaret edemiyorum. Bu arada 7 aylık olmak üzere kızım.Canim ben 6.aydan bu yana veriyorum. Cok da seviyor kavurma, haslama :) kiymayi benimki kofte olarak seviyor. Cogunlukla yemege katiyor burdaki arkadaslar ama ben dogrudan veriyorum. Haftaya 8 aylik olacak oglum. Yasakli gidalar(bal, patlican, dip baligi, mantar Vs) haric hepsini yiyorbugunde kreple normal sut icti
Tamamdır o zaman içim rahat bir şekilde yaptırırım Aralık'taYaptırcam canım vakalar görülüyormus
Çok geçmiş olsun. İnşallah huzursuzluk falan yoktur.Çok geçmiş olsun canim çok yakınen tanıdığım biri çocukken olmuş şuan yetişkin ve sağlık açısından bir problemi yok. Ameliyat olmamasi daha riskli diye biliyorum içini ferah tut Allah dermansız dert vermesin
sessizmanifesto Kizamik aşısı normalde 2 doz uygulanan bir aşı. İlk dozu 12. Ayda yapılıyordu. Pandemide 9. Aya "ek doz" konuldu böylece 9. Ayda asilanan cocuklara yine normal takvim uygulanacak ekstra 2 doz daha olacaklar yani toplamda 3 doz kızamık aşısı vurulmuş olacaklar. 9. Ayda vurulmadiysa da 2 doz olacak.
Aycoregi1 ben kararsizdim ek doz olduğu için. Ama ebemiz vakalarin olduğunu ve vurdurmamizin iyi olacağını söyleyince riske atmak istemedim. Bugün oldu hatta canım.
yanlış bilgi veriyorlar canım malesefAnladım canım sağ olasın hemşire bana öyle dediği için öyle söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?