illa ki zorluğu olur ama bu da bir deneyim hem sizin için hem onun için, ben olsam giderdim heralde. orda nerde kalacaksınız ev ortamı varsa daha rahat olur. soğuktan korkma ya güzelce giydirirsin terleyip üşümedikten sonra sorun olmaz bence. çok küçük sayılmazlar artık sizin için güzel bir anı olabilirKızlar sizce yılbaşında yurtdışına çıkılır mı bebekle? Almanya mesela? Çok soğuk ve bebek arabasında da zor uyuyor pişman olur muyuz çok kararsızım.
bebe bisküvisi hiç vermedim eline ama haftasonu pankek denedim uzun uzun kesip koydum önüne hapur hupur yedi şapırdatarak ben şokKızlar bebe bisküvisini eline veriyor musunuz? Tehlikeli olur mu sert ya? Ben genelde ıslatıp veriyordum bugün elimle kırarak minik parçalar verdim eline almak istiyor ama korktum sert boğazına takılır diye.
yok canım şuan sorun yok sadece bacakta şişlik olabilir o zaman da buz koyun dediTamamdır o zaman içim rahat bir şekilde yaptırırım Aralık'ta
Çok geçmiş olsun. İnşallah huzursuzluk falan yoktur.
Ben bizimkine veriyorum ama şöyle 6 dişi var kemiriyor diye veriyorumKızlar bebe bisküvisini eline veriyor musunuz? Tehlikeli olur mu sert ya? Ben genelde ıslatıp veriyordum bugün elimle kırarak minik parçalar verdim eline almak istiyor ama korktum sert boğazına takılır diye.
ay maşallah kuzuya 6 diş nedir arkadaş seni bile yer artıkBen bizimkine veriyorum ama şöyle 6 dişi var kemiriyor diye veriyorumcogu seyi veriyorum eline
Sorma ya bi anda cıkardı hepsini ama bizimde pertimiz cıktıay maşallah kuzuya 6 diş nedir arkadaş seni bile yer artıkhangileri çıktı şimdi ?
Maşallah canım, sana neler çektirdi kim bilir .Sorma ya bi anda cıkardı hepsini ama bizimde pertimiz cıktıüst dişleri ve üst yanlar alt iki diş şuanlık
Evet canım bilmiyorum iyi mi kötü mü ama benim psikolojim bozuldu sinirlerim yıprandıMaşallah canım, sana neler çektirdi kim bilir .
maşallah vampir kızımaSorma ya bi anda cıkardı hepsini ama bizimde pertimiz cıktıüst dişleri ve üst yanlar alt iki diş şuanlık
Gecen arkadasıma dedim daha dis gelmez di mi diye o da diyor 2 yasa yaklaşıncaya kadar rahatsız nasıl sevindim anlatamam ama mina her an beni sasırtabilirmaşallah vampir kızımaçektiğin çilenin büyüklüğüne yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Ben giderdim cnm sizin icin de onun icinde cok guzel ani olur:)Kızlar sizce yılbaşında yurtdışına çıkılır mı bebekle? Almanya mesela? Çok soğuk ve bebek arabasında da zor uyuyor pişman olur muyuz çok kararsızım.
Eti minik parcalar halinde veriyorum. Kofteyi eline de veriyorum. Tavugu but olarak...Merhaba, nasıl yediriyorsunuz? Çok küçük parçalara ayırıp siz mi yediriyorsunuz yoksa blw şeklinde mi? Ben henüz kahvaltı olarak haşlanmış yumurta sarısı labne bebe bisküvisi akşam da çorbalardan veriyorum genelde. Ama dediğiniz gibi et, köfte ya da diğer yemeklere cesaret edemiyorum. Bu arada 7 aylık olmak üzere kızım.
21inde yaptıracağım ben canımKızlar günaydın. 9. Ayda yeni eklenen kızamık aşısını yaptıracak mısınız? Sizin düşüncelerinize çok önem veriyorum
8aylik olunca kontrol var bizim. Kan tahlillerine falan bakacak ona gore gerekirse vitamin tarzi seyler verecegim dedi. O zaman soracagim. Olsun derse yaptiririm.Kızlar günaydın. 9. Ayda yeni eklenen kızamık aşısını yaptıracak mısınız? Sizin düşüncelerinize çok önem veriyorum
Canim hatirlarsan 3 aylikken tatile cikmistim. Emin degilim diyordum. Ama orda oglum o kadar uysaldi ki surekli uyudu. Hem ona bakmak kolaylasti hem de bana cok iyi gelmisti. Yani istiyorsan git benceKızlar sizce yılbaşında yurtdışına çıkılır mı bebekle? Almanya mesela? Çok soğuk ve bebek arabasında da zor uyuyor pişman olur muyuz çok kararsızım.
Canım ben okul açılınca ister istemez aktif olamamaya başladım ama bende seni merak ettim en son dm kutuna bak dedim ses çıkmadı
Ben daha yeni yeni karışım vermeye başladım ya tadım şeklinde sürekli bişeyleri buharda pişirip verdim.balık vs. Verdim ama kıyma 8 ay diye bekliyordum açıkçası sizlerde duydukça vereyim dedim,tuz şeker süt 1 yaşa kadar vermeyin dedi doktorda ama annem babanem fln eskiden herşeyi verirdik diyorCanim ben 6.aydan bu yana veriyorum. Cok da seviyor kavurma, haslama :) kiymayi benimki kofte olarak seviyor. Cogunlukla yemege katiyor burdaki arkadaslar ama ben dogrudan veriyorum. Haftaya 8 aylik olacak oglum. Yasakli gidalar(bal, patlican, dip baligi, mantar Vs) haric hepsini yiyorbugunde kreple normal sut icti
Yaparım ya yeter ki yesinBen de tv unitesinin kapaklari actim sürekli acmaya çalışıyordu günlerdir açık duruyor
Kiymayla alakali hiç basima böyle bir sey gelmedi belki de hoşuna gitmiyordur, bence yesin de şekli önemli degil. Sen sürekli köfte yap annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?