2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar sizce yılbaşında yurtdışına çıkılır mı bebekle? Almanya mesela? Çok soğuk ve bebek arabasında da zor uyuyor pişman olur muyuz çok kararsızım.
illa ki zorluğu olur ama bu da bir deneyim hem sizin için hem onun için, ben olsam giderdim heralde. orda nerde kalacaksınız ev ortamı varsa daha rahat olur. soğuktan korkma ya güzelce giydirirsin terleyip üşümedikten sonra sorun olmaz bence. çok küçük sayılmazlar artık sizin için güzel bir anı olabilir

Kızlar bebe bisküvisini eline veriyor musunuz? Tehlikeli olur mu sert ya? Ben genelde ıslatıp veriyordum bugün elimle kırarak minik parçalar verdim eline almak istiyor ama korktum sert boğazına takılır diye.
bebe bisküvisi hiç vermedim eline ama haftasonu pankek denedim uzun uzun kesip koydum önüne hapur hupur yedi şapırdatarak ben şok

Kızlar bebe bisküvisini eline veriyor musunuz? Tehlikeli olur mu sert ya? Ben genelde ıslatıp veriyordum bugün elimle kırarak minik parçalar verdim eline almak istiyor ama korktum sert boğazına takılır diye.
Ben bizimkine veriyorum ama şöyle 6 dişi var kemiriyor diye veriyorum cogu seyi veriyorum eline

Eti minik parcalar halinde veriyorum. Kofteyi eline de veriyorum. Tavugu but olarak...

Kızlar günaydın. 9. Ayda yeni eklenen kızamık aşısını yaptıracak mısınız? Sizin düşüncelerinize çok önem veriyorum
8aylik olunca kontrol var bizim. Kan tahlillerine falan bakacak ona gore gerekirse vitamin tarzi seyler verecegim dedi. O zaman soracagim. Olsun derse yaptiririm.

Bence olsun der, cunku 8.ay menenjiti de yapalim demisti. Asilari savunuyor yeni doktorumuz ... Ne zaman yaptiracaksin? Ona gore gene yazarim istersen? 22sinde 8 aylik olacak oglum, o civarda gideriz kontrolle...

Kızlar sizce yılbaşında yurtdışına çıkılır mı bebekle? Almanya mesela? Çok soğuk ve bebek arabasında da zor uyuyor pişman olur muyuz çok kararsızım.
Canim hatirlarsan 3 aylikken tatile cikmistim. Emin degilim diyordum. Ama orda oglum o kadar uysaldi ki surekli uyudu. Hem ona bakmak kolaylasti hem de bana cok iyi gelmisti. Yani istiyorsan git bence

Elmaya bir isirik atip veriyorum eline meyveleri falan bu sekilde yiyor benimki

Ben daha yeni yeni karışım vermeye başladım ya tadım şeklinde sürekli bişeyleri buharda pişirip verdim.balık vs. Verdim ama kıyma 8 ay diye bekliyordum açıkçası sizlerde duydukça vereyim dedim,tuz şeker süt 1 yaşa kadar vermeyin dedi doktorda ama annem babanem fln eskiden herşeyi verirdik diyor

Yaparım ya yeter ki yesin

Kızlar emzirme sıklığınız nedir saat bazında? Bir de tabi ek gıda öğün sayısı?
Emme süresi azaldı gibi geliyor bana. Daha çabuk bitiriyor emme işini sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…