Canım hala çekiyoruz illeti, doktoruna yazdım o da dulcasoft yazmış günde bir tatlı kaşığı olarak. Sen içme suyuna karıştırıp gün içinde mi veriyorsun? Yoksa içirip üzerine içme suyu mu?dulcosoft canım. içme suyuna karıştır gaitayı yumuşatıyor hemen etki ediyor. ekin de geçen hafta oldu hiç bişi fayda etmedi dulcosoft ile hallettik çok rahatlatıyor. çocuk ıkınırken mosmor oluyordu.
Valla mina 2 ye kadar 32 dişi tamamlar benceGecen arkadasıma dedim daha dis gelmez di mi diye o da diyor 2 yasa yaklaşıncaya kadar rahatsız nasıl sevindim anlatamam ama mina her an beni sasırtabilir
Evet kuzum suyla karistirip sulugunda icirdimCanım hala çekiyoruz illeti, doktoruna yazdım o da dulcasoft yazmış günde bir tatlı kaşığı olarak. Sen içme suyuna karıştırıp gün içinde mi veriyorsun? Yoksa içirip üzerine içme suyu mu?
Ay deme öyleValla mina 2 ye kadar 32 dişi tamamlar bence
Senin kiz ve benim oglan yarışıyorSorma ya bi anda cıkardı hepsini ama bizimde pertimiz cıktıüst dişleri ve üst yanlar alt iki diş şuanlık
Böyle çekebildim yamuk cıkıyor sankiSenin kiz ve benim oglan yarışıyortek fark ondeki 2 dis uzun yandakiler kisa
Allahim ya tipe bakBöyle çekebildim yamuk cıkıyor sanki
Ay helal kız ben yaptıramadım iyi yaptırmıssınAllahim ya tipe bakboşver nasılsa yine dökülecekler ben de çekim yarın şimdi uyuyor dişlerini ellettirmiyor sen yine iyi çekebilmişsin daha diş çıkmayacak mıymış 1 yaşına kadar
ben dişten fazla çekmedim maşallah dicem bilmiyorum diş tedavisi olurken hamileydim de dişçi uyuşturmadan yapmıştı, acı eşiğin yüksek galiba diyordu banasanirim bana çekmiş
Ooo ben hem kanal tedavisi hem dolgu üstüne de diş teline başladim hamileykenAy helal kız ben yaptıramadım iyi yaptırmıssın
Biz genelde ev kiralıyoruz cnm daha rahat oluyor ama bebek yüzünden evden çıkamazsak paraya yazık olur diye strese giriyorum karar veremedim bir türlüilla ki zorluğu olur ama bu da bir deneyim hem sizin için hem onun için, ben olsam giderdim heralde. orda nerde kalacaksınız ev ortamı varsa daha rahat olur. soğuktan korkma ya güzelce giydirirsin terleyip üşümedikten sonra sorun olmaz bence. çok küçük sayılmazlar artık sizin için güzel bir anı olabilir
Cnm bnm pirzola da kemirir o artık maşallahBen bizimkine veriyorum ama şöyle 6 dişi var kemiriyor diye veriyorumcogu seyi veriyorum eline
Ben giderdim cnm sizin icin de onun icinde cok guzel ani olur:)
İstiyorum ama korkuyorum da. Hatırlıyorum cnm ya bak motive ettiniz beni araştırmaya başlayayım.Canim hatirlarsan 3 aylikken tatile cikmistim. Emin degilim diyordum. Ama orda oglum o kadar uysaldi ki surekli uyudu. Hem ona bakmak kolaylasti hem de bana cok iyi gelmisti. Yani istiyorsan git bence
Elmaya bir isirik atip veriyorum elinemeyveleri falan bu sekilde yiyor benimki
Canım daha arkadan dişler gelecek itecek onları düzelirler o zaman.Böyle çekebildim yamuk cıkıyor sanki
Benim dişim kırıldı hala yaptıramadımOoo ben hem kanal tedavisi hem dolgu üstüne de diş teline başladim hamileykenhâla daha devam ediyor
Haklısın çok yoğun geçiyor günler yaCanım ben okul açılınca ister istemez aktif olamamaya başladım ama bende seni merak ettim en son dm kutuna bak dedim ses çıkmadı
Canım ben liv hospital da çocuk cerrahı cüneyt atabeke yaptıracağım bak istersen öneri üzerine gittimBen hala sünnet yaptırmadım kızlar hep aklımda ama artık yaptırmam lazım büyüdü çünkü, ankarada önerebileceğiniz doktor var mı
Kıymalı yumurtaya geçtik biz kahvaltılardaKızlar ete başlama vakti geldi demi, kuzu kıymayı nasıl vereceğim bebeğime
Canım o süreyi 9 aya indirmişler artık inşallah kolayca atlatırızCanim cok gecmis.olsun kotu olmani anlayabiliyorum cok cok haklisin ama ameliyat sonrasi buyuk bir.ohh cekeceksin Allah dermansiz dert vermesin neysekj sizin bir cok bebekte gorulen bir sey ve tedavisi olan bir sey. Inmemis testis 1 yasina kadar bekliyorlar diye biliyordum ben o zaman.inmese.mudahele ediliyor diye hatirliyorum sanki.
Uzadıkça görüntüsü duzelecek annesiBöyle çekebildim yamuk cıkıyor sanki
İnanmak istiyoruö benUzadıkça görüntüsü duzelecek annesibizim kızında 6 dişi var, 6.sı yeni çıkıyor, o arkadaşının söylediğine inanmalımıyız, 3-4 ay başka diş yok mu
Senin üşengeçlik halis miBenim dişim kırıldı hala yaptıramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?