2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
dulcosoft canım. içme suyuna karıştır gaitayı yumuşatıyor hemen etki ediyor. ekin de geçen hafta oldu hiç bişi fayda etmedi dulcosoft ile hallettik çok rahatlatıyor. çocuk ıkınırken mosmor oluyordu.
Canım hala çekiyoruz illeti, doktoruna yazdım o da dulcasoft yazmış günde bir tatlı kaşığı olarak. Sen içme suyuna karıştırıp gün içinde mi veriyorsun? Yoksa içirip üzerine içme suyu mu?

Ya kızlar nasılsınız? Ben giremiyorum buralara babamız geldi gitti bizim oğlan çok yabancıladı. Tam alıştı derken gitti. Sonra bozulan düzene tekrar geri dönüş derken anca gelebildim buralara. Okuyacağım 12 sayfa var, geliyorum yavaş yavaş geriden umarım herkes iyidir

Gecen arkadasıma dedim daha dis gelmez di mi diye o da diyor 2 yasa yaklaşıncaya kadar rahatsız nasıl sevindim anlatamam ama mina her an beni sasırtabilir
Valla mina 2 ye kadar 32 dişi tamamlar bence
Canım hala çekiyoruz illeti, doktoruna yazdım o da dulcasoft yazmış günde bir tatlı kaşığı olarak. Sen içme suyuna karıştırıp gün içinde mi veriyorsun? Yoksa içirip üzerine içme suyu mu?
Evet kuzum suyla karistirip sulugunda icirdim

Böyle çekebildim yamuk cıkıyor sanki
Allahim ya tipe bak boşver nasılsa yine dökülecekler ben de çekim yarın şimdi uyuyor dişlerini ellettirmiyor sen yine iyi çekebilmişsin daha diş çıkmayacak mıymış 1 yaşına kadar
ben dişten fazla çekmedim maşallah dicem bilmiyorum diş tedavisi olurken hamileydim de dişçi uyuşturmadan yapmıştı, acı eşiğin yüksek galiba diyordu bana sanirim bana çekmiş

Ay helal kız ben yaptıramadım iyi yaptırmıssın

Biz genelde ev kiralıyoruz cnm daha rahat oluyor ama bebek yüzünden evden çıkamazsak paraya yazık olur diye strese giriyorum karar veremedim bir türlü güzel anı olur doğru diyorsun içim de gidiyor ama bilemedim.
Ben bizimkine veriyorum ama şöyle 6 dişi var kemiriyor diye veriyorum cogu seyi veriyorum eline
Cnm bnm pirzola da kemirir o artık maşallah
Ben giderdim cnm sizin icin de onun icinde cok guzel ani olur:)
ya gaza getirdiniz beni
İstiyorum ama korkuyorum da. Hatırlıyorum cnm ya bak motive ettiniz beni araştırmaya başlayayım.
Böyle çekebildim yamuk cıkıyor sanki
Canım daha arkadan dişler gelecek itecek onları düzelirler o zaman.

Canım o süreyi 9 aya indirmişler artık inşallah kolayca atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…