2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Üşengeclik değil bebek ben gittim hamişken dediler olmaz bebek stres olucak her türlü izin vermedi doktorlar sonra yine gittim emziriyorsun ondan sonra dediler ben de bekliyorum işte acı ceke ceke
Acaba uyuşturacaklar falan ondan mı senin narinlik ve benim tellerle sezaryen ameliyatına girmem peki skdkekd normalde metal parçalarla girilmiyor ya neyse yaptırırsın ya acelesi yok, benim de emzirme bitse de saçımı boyatsam hamilelikten beri bekliyorum

Neden girilmiyor acaba ya benimde piercingimi cikarttirmislardi:))

Y yazosey canım nerelerdesin nasıl geçiyor İlbey nasıl ?
Canım ben gurbette ilbeyle ugrasmaca iyiyiz cok sukur 2 dişimizde pırtladı cok sukur hareketli bayagı yürüme arkdası ile dolasıyor evi koltuk kenarlarında tek eli ile ayakta duruyor iyiyiz cok sukur ama yogun tabi tek oldugum içinde yazacak pek vaktim olmuyor ama takip etmeye calısıyorum hep sizi ekin nasıl sizler nasılsınız

Dün hava cok guzeldi enerji atması için denize götürdüm o bu ülkeye benden çok adapte 20 günlükken buraya gelmiş olmanın aşinalığı
maşallah İlbey kuşa kakasında kan falan demiştin en son bir daha sorun oldu mu ? hareketlenmeler başlamış dur durak yok bu saatten sonra bize tek baktığın için de çok zor oluyordur ama sağlık olsun inşallah bu zorluklar da geçer Ekin de iyi canım o da aynı sürekli tutunup kalkma modunda biz de peşinde koşturmaca deniz de harikaymış full kum tam bebeklere göre havalar nasıl orda serinlemeye başladı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…