2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Akilvar seni de göremedim buralarda oğluşlar ne alemde
Ogluslarin 4 5 gundur burun akintisi ara ara oskuruk onlarla ugrasiyorum canim burun temizlemekten hava vermekten gun kalmiyor Yani cok sukur iyiler ama oyle hasta halleri yok her zamanki halleri ama burunlari.oyle.Siz nasilsiniz

Uzadıkça görüntüsü duzelecek annesi bizim kızında 6 dişi var, 6.sı yeni çıkıyor, o arkadaşının söylediğine inanmalımıyız, 3-4 ay başka diş yok mu
Canim o silikon uclu siringa cok iyiyimis ya aldim soyledigin aksam super ama yine.soyluyorum bir silikon icin o para cokNeyseki ise yariyor

Kızlar günaydın. 9. Ayda yeni eklenen kızamık aşısını yaptıracak mısınız? Sizin düşüncelerinize çok önem veriyorum
Bende yaptıracağım. Asm’deki hemşire doktorunuza da sorun ama ben öneririm çok vaka var biz sistemde görüyoruz demişti. 5 aralık’a gün verdi. Doktorumuz da yaptırmamızı önerdi.

Ogluslarin 4 5 gundur burun akintisi ara ara oskuruk onlarla ugrasiyorum canim burun temizlemekten hava vermekten gun kalmiyor Yani cok sukur iyiler ama oyle hasta halleri yok her zamanki halleri ama burunlari.oyle.Siz nasilsiniz
geçmiş olsun canım iyi biz de bildiğin gibi canım şu 8-9 ay geçişi beni bir nebze yıprattı

En güzel uyuyan bebeğe nazar mı ettik noldu benim hayallerimdeki gece uykusuna sahiptiniz neden böyle dedin
sürekli tutunup kalkmaya çalışmasa iyi bebek aslında canım 8. ayda uyku gerilemesi var atak baya uzun sürüyor daha yeni bitti bizim uykusunda ara ara ağlayarak uyanıyordu falan uykuya direniyordu değişik hallerdeydi, sizde durumlar nasıl ?

Ay ondan mı gece 1 de uyuyo bu çocuk normalde vaktinde uyur uyanmazdı simdi gece 1 de uyuyo 3 gündür

geçmiş olsun canım iyi biz de bildiğin gibi canım şu 8-9 ay geçişi beni bir nebze yıprattı
Ya canim bir de yurumeye calisma asamalari cok yipratiyor iste. Cinar da o donem beni cok yormustu yurumek istiyor yuruyemiyor yurme arkadasi almistim onu da cok hizli suruyordu korkuyordum ama ne de guzel buyuduler 1 yaslarina az kaldi yuruduklerinde insan baya rahatliyor pesinde gezip o da sikilmamis oluyor

Aşkım napalım koşturuyoruz ya diş miş işleri sen napiyosun ekintoş napiyo
Napsin bol yaramazlık ellerinden öpüyor
Ay ondan mı gece 1 de uyuyo bu çocuk normalde vaktinde uyur uyanmazdı simdi gece 1 de uyuyo 3 gündür
Malesef canım çok sıkıntılı bir süreç, ayrılık kaygısı da ekleniyor bu dönem iyice beter oluyor
Gerçekten yıpratıcı bir dönem ama napalim her güzelliğin bir zorluğu var Evde olsam ya da daha kısa çalışma sürem olsa bu kadar yıpranır mıydım bilmiyorum. Çalışırken bir tık daha zor oluyor mental olarak yoruluyorum çünkü 10 saat pc ye bakmak ekstra yıpratıcı ama halimize çok şükür diyelim bugünler de geçecek inşallah

Canim o silikon uclu siringa cok iyiyimis ya aldim soyledigin aksam super ama yine.soyluyorum bir silikon icin o para cokNeyseki ise yariyor
Bendemi alsam acaba. Hergun siringayla temizliyorum ben yoksa sumuk birikiyor hep burnunda ama korkuyorumda bi yandan orta kulak iltihabi falan diyorlar bu ona engel olurmu?

Havalar hala yaz gibi 1 defa yagdı yagmur henuz dogalgaz acmadık , sevındım iyi olmanıza sen gibi annesi var Ekinin cok sanslı sırtı yere gelmez evelallah yok hiç olmadı bir daha şükür burdaki doktor ısrarla yumurtayı beyazıyla vermemi istedi o sekılde veriyorum hatta problem yasamadım cok sukur iştahıda guzel iyi uyku düzenınıze aksam 9 sabah 9 olacak sekılde düzenede soktuk şükür , iş hayatından uzaktayım o biraz boşlukta hissettirıyor işimi özlüyorum calısmayıda sevdıgım için ama teselli olarak cocugumla vakit gecirmenınde avantaj oldugunu dusunuyorum , sende işe basladın diye bılıyorum Nasıl gıdıyor adaptasyon

Gunduz kac uyku yapiyor cnm benimde hayalim sabah 9 da kalkmasi :)

Kızlar yağız ilk hastalığını geçiriyor şuan bu konuda tecrübesizim ne yapsam bilmiyorum. Burnu şırıl şırıl akıyor hırıltısı da çok. Bugün öksürük de eklendi üstüne. Dün doktora gittik bol bol emzir ilaç vermeyeceğim dedi. Burnunu temizle sık sık aspiratörle de çek dedi ama yağız nefret ediyor burnuna en ufak müdaheleden :/ Mecbur yapıyoruz tabi de o da çok zorlanıyor biz de. Evde doğal olarak neler yapabilirim iyice ilerlemesin diye önerilerinizi bekliyorum

Oy maşallah yürüyecek o zaman az kalmış bilmiyordum gerileme olduğunu 8 de , hiç ileriye gitmiyoruz ki maşallah hep geriye valla canım gündüz uykularımız güzel maşallah düzenli 3 kere yaklaşık 2-2.5 saatte bir uyuyoruz kolayda dalıyor tabi ama memede gene , gece uykularımız ise aynı sık sık uyanıyoruz ve yanımda memede uyuyor bu gece çok uykum yoktu yanımda yatırmayım emzirip anne yanına koyayım deneyeyim dedim, hiç dalamadı her seferinde beşiğe koyunca uyandı, pes ettim gene memeye aldım uyumuşuz

Selam kızlar...
Evet canım benim ilk doğumumda doktor uyarmıştı beni olabilir diye hazırlıklı olalım demişti, annenin fiziki yapısı ve çocuğun kilosu etkili. Kilolu mıydu bebek?
3.700 grm doğdu cnm. Evet zor bir doğum olmuş.
Doğumdan sonra ilk gece çok ağlamış. Ama kimse birsey demeyince kardeşim de farketmemis. Ertesi gün farkediliyor zaten.
umarım onda da kalmaz birnsey cnm
Bir süre kolunu çok oynanmasin iğneyle kıyafetine bağlayın demişler. Öyle yaptılar. Dünkü kontrolde de omuzda ödem oluşmuş. Kolu hiç kıpırdatmayın demişler. Bakalım.

Rheaa sen de görünmüyorsun nerelerdesin hastalıkları atlatabildiniz mi ?
2 cocukla vakit kalmıyor ki cnm. Sukur bir sorun yok. Hastalık yok :) aman diyim çünkü yakalandık mi geçmek bilmiyor.

Geçmiş olsun cnm. Burun tıkanıklığı için yakasına cold mix damlatabilirsin. Öksürük için en etkili yöntem bal. Gece yatmadan önce sırtına ve gögusune bal sür üstüne bir tane a4 kağıdı yapıştır.zibinini tak. Sabaha vücut tüm bali emiyor. Veya bal yerine mustela göğüs balmi surebilirsin. Her akşam mutlaka yıka ve baş ucuna kesilmiş soğan koy. Odayı da sık sık havalandir.
Gün içinde ara ara nebulizatorle hipertonik serum ver. Çok etkili oluyor . Birde umca takviye veriyorum ben .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…