Ogluslarin 4 5 gundur burun akintisi ara ara oskuruk onlarla ugrasiyorum canim burun temizlemekten hava vermekten gun kalmiyor
Canim bu.ortadaki ayriklik zamanla kapanacak disler birlesecek.Buyuk oglumunda oyleyldi o bebeklerde bag gibi bir sey ortadaki et o zamanla kapanip kayboluyorBöyle çekebildim yamuk cıkıyor sanki
Canim o silikon uclu siringa cok iyiyimis ya aldim soyledigin aksam super ama yine.soyluyorum bir silikon icin o para cokUzadıkça görüntüsü duzelecek annesibizim kızında 6 dişi var, 6.sı yeni çıkıyor, o arkadaşının söylediğine inanmalımıyız, 3-4 ay başka diş yok mu
Bende yaptıracağım. Asm’deki hemşire doktorunuza da sorun ama ben öneririm çok vaka var biz sistemde görüyoruz demişti. 5 aralık’a gün verdi. Doktorumuz da yaptırmamızı önerdi.Kızlar günaydın. 9. Ayda yeni eklenen kızamık aşısını yaptıracak mısınız? Sizin düşüncelerinize çok önem veriyorum
Biz de halen sifir diş sanirim bir cikaracak birden cikaracak gibiKızlar biz yine diş çıkartıyoruz ben perttt ben perişaaaaan ben elendim
siz devam edin
geçmiş olsun canım iyi biz de bildiğin gibi canım şu 8-9 ay geçişi beni bir nebze yıprattıOgluslarin 4 5 gundur burun akintisi ara ara oskuruk onlarla ugrasiyorum canim burun temizlemekten hava vermekten gun kalmiyorYani cok sukur iyiler ama oyle hasta halleri yok her zamanki halleri ama burunlari.oyle.Siz nasilsiniz
En güzel uyuyan bebeğe nazar mı ettik noldu benim hayallerimdeki gece uykusuna sahiptiniz neden böyle dedinGünaydın kızlar, tabi mümkünse
sürekli tutunup kalkmaya çalışmasa iyi bebek aslındaEn güzel uyuyan bebeğe nazar mı ettik noldu benim hayallerimdeki gece uykusuna sahiptiniz neden böyle dedin
Aşkım napalım koşturuyoruz ya diş miş işleri sen napiyosun ekintoş napiyo
Ay ondan mı gece 1 de uyuyo bu çocuk normalde vaktinde uyur uyanmazdı simdi gece 1 de uyuyo 3 gündürsürekli tutunup kalkmaya çalışmasa iyi bebek aslındacanım 8. ayda uyku gerilemesi var atak baya uzun sürüyor daha yeni bitti bizim uykusunda ara ara ağlayarak uyanıyordu falan uykuya direniyordu değişik hallerdeydi, sizde durumlar nasıl ?
Ya canim bir de yurumeye calisma asamalari cok yipratiyor iste. Cinar da o donem beni cok yormustu yurumek istiyor yuruyemiyor yurme arkadasi almistim onu da cok hizli suruyordu korkuyordum ama ne de guzel buyuduler 1 yaslarina az kaldi yuruduklerinde insan baya rahatliyor pesinde gezip o da sikilmamis oluyorgeçmiş olsun canım iyi biz de bildiğin gibi canım şu 8-9 ay geçişi beni bir nebze yıprattı
Napsin bol yaramazlık ellerinden öpüyorAşkım napalım koşturuyoruz ya diş miş işleri sen napiyosun ekintoş napiyo
Malesef canımAy ondan mı gece 1 de uyuyo bu çocuk normalde vaktinde uyur uyanmazdı simdi gece 1 de uyuyo 3 gündür
Gerçekten yıpratıcı bir dönemYa canim bir de yurumeye calisma asamalari cok yipratiyor iste. Cinar da o donem beni cok yormustu yurumek istiyor yuruyemiyor yurme arkadasi almistim onu da cok hizli suruyordu korkuyordum ama ne de guzel buyuduler 1 yaslarina az kaldi yuruduklerinde insan baya rahatliyor pesinde gezip o da sikilmamis oluyor
Bendemi alsam acaba. Hergun siringayla temizliyorum ben yoksa sumuk birikiyor hep burnunda ama korkuyorumda bi yandan orta kulak iltihabi falan diyorlar bu ona engel olurmu?Canim o silikon uclu siringa cok iyiyimis ya aldim soyledigin aksam super ama yine.soyluyorum bir silikon icin o para cokNeyseki ise yariyor
O yüzden hıçkırarak ağlıyorMalesef canımçok sıkıntılı bir süreç, ayrılık kaygısı da ekleniyor bu dönem iyice beter oluyor
Havalar hala yaz gibi 1 defa yagdı yagmur henuz dogalgaz acmadık , sevındım iyi olmanıza sen gibi annesi var Ekinin cok sanslı sırtı yere gelmez evelallahmaşallah İlbey kuşakakasında kan falan demiştin en son bir daha sorun oldu mu ? hareketlenmeler başlamış dur durak yok bu saatten sonra bize tek baktığın için de çok zor oluyordur ama sağlık olsun inşallah bu zorluklar da geçer Ekin de iyi canım o da aynı sürekli tutunup kalkma modunda biz de peşinde koşturmaca deniz de harikaymış full kum tam bebeklere göre havalar nasıl orda serinlemeye başladı mı?
Gunduz kac uyku yapiyor cnm benimde hayalim sabah 9 da kalkmasi :)Havalar hala yaz gibi 1 defa yagdı yagmur henuz dogalgaz acmadık , sevındım iyi olmanıza sen gibi annesi var Ekinin cok sanslı sırtı yere gelmez evelallahyok hiç olmadı bir daha şükür burdaki doktor ısrarla yumurtayı beyazıyla vermemi istedi o sekılde veriyorum hatta problem yasamadım cok sukur iştahıda guzel iyi uyku düzenınıze aksam 9 sabah 9 olacak sekılde düzenede soktuk şükür , iş hayatından uzaktayım o biraz boşlukta hissettirıyor işimi özlüyorum calısmayıda sevdıgım için ama teselli olarak cocugumla vakit gecirmenınde avantaj oldugunu dusunuyorum , sende işe basladın diye bılıyorum Nasıl gıdıyor adaptasyon
Oy maşallah yürüyecek o zaman az kalmışsürekli tutunup kalkmaya çalışmasa iyi bebek aslındacanım 8. ayda uyku gerilemesi var atak baya uzun sürüyor daha yeni bitti bizim uykusunda ara ara ağlayarak uyanıyordu falan uykuya direniyordu değişik hallerdeydi, sizde durumlar nasıl ?
3.700 grm doğdu cnm. Evet zor bir doğum olmuş.Evet canım benim ilk doğumumda doktor uyarmıştı beni olabilir diye hazırlıklı olalım demişti, annenin fiziki yapısı ve çocuğun kilosu etkili. Kilolu mıydu bebek?
Doğumdan sonra ilk gece çok ağlamış. Ama kimse birsey demeyince kardeşim de farketmemis. Ertesi gün farkediliyor zaten.Çok geçmiş olsun normal doğum sanırım, çok duydum bunu ama bir tedavisi yok diye biliyorum çünkü alçıya alinacak bir bölge değil mecburen kendi kendine kaynamasi bekleniyorçok ağlıyordur di mi kıyamam
umarım onda da kalmaz birnsey cnmCnm dün akşam arkadaşla konuştuk bu konuyu tam denk geldi öncelikle geçmiş olsun onun oğlu da öyle doğdu çok ağlamış bebek, doktoru korkutmuş sakatlık kalabilir fizik tedavi gerekir demiş ama başka bir doktora sormuşlar hiç ellenmemesi gerekiyor zaten çok hızlı kaynıyor bebek kemikleri demiş hiçbirşey yapmamışlar, çocuk şimdi 4 yaşında hiçbir sorunu yok.
Bir süre kolunu çok oynanmasin iğneyle kıyafetine bağlayın demişler. Öyle yaptılar. Dünkü kontrolde de omuzda ödem oluşmuş. Kolu hiç kıpırdatmayın demişler. Bakalım.Canım benim oğlumda sol klavikula kırığı oldu doğum yaparken. Bende normal doğum yaptım. Doğumum zor olduğu için uzun sürdüğü için bebek çıkarken oldu. Bizede ertesi gün söylediler. Hatta burda bahsetmiştim. Ama bir tedavisi yok bebek olduğu için kendiliğinden kaynayacak dediler. 3 kere fizik tedaviye gittik kol hareketleri normal mi diye çok şükür bir sıkıntısı yoktu oynatıyordu o kolu da. Yani gelişiminde bir sıkıntı olmadı çok şükür. Aynı zamanda ortopediye de götürdük Bi kaç kez film falan çekildi. En son götürdüğümüzde kaynamıştı zaten. Şuan çok iyi çok şükür. Umarım düzelir sizinde
2 cocukla vakit kalmıyor ki cnm. Sukur bir sorun yok. Hastalık yok :) aman diyim çünkü yakalandık mi geçmek bilmiyor.Rheaa sen de görünmüyorsun nerelerdesin hastalıkları atlatabildiniz mi ?
Geçmiş olsun cnm. Burun tıkanıklığı için yakasına cold mix damlatabilirsin. Öksürük için en etkili yöntem bal. Gece yatmadan önce sırtına ve gögusune bal sür üstüne bir tane a4 kağıdı yapıştır.zibinini tak. Sabaha vücut tüm bali emiyor. Veya bal yerine mustela göğüs balmi surebilirsin. Her akşam mutlaka yıka ve baş ucuna kesilmiş soğan koy. Odayı da sık sık havalandir.Kızlar yağız ilk hastalığını geçiriyor şuan bu konuda tecrübesizim ne yapsam bilmiyorum. Burnu şırıl şırıl akıyor hırıltısı da çok. Bugün öksürük de eklendi üstüne. Dün doktora gittik bol bol emzir ilaç vermeyeceğim dedi. Burnunu temizle sık sık aspiratörle de çek dedi ama yağız nefret ediyor burnuna en ufak müdaheleden :/ Mecbur yapıyoruz tabi de o da çok zorlanıyor biz de. Evde doğal olarak neler yapabilirim iyice ilerlemesin diye önerilerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?