2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Geçmiş olsun canım evet bizde çengelli iğneyle kıyafetine tutturmuştuk 1 hafta kadar öyle kalmıştı. Düzelir inşallah tez zamanda

Anladım canım benim kızım da 4 kg doğdu ama doktor bizi uyardı köprücük kemiğini kırabiliriz çıkarırken diye. Onları uyarmamış mı? Benim şansıma ebem çok iyi yönlendirme yaptı da sağ salim çıkardık. Ama keşke doktoru dinleyip sezaryen olsaydım diyorum.

Neden cnm cokmu zordu dogum kesi falanmi atildi? Bende sabah normal dogum videolarını izlliyordumda ne kadar zor bisey ya.

Canım çok geçmiş olsun zaten verdikleri ilaç calpol ya da dolven. Bebeklere pek ilaç seçeneği yok. Sık sık burnunu yıka ve aspiratör ile çek nebulizator ile serum solut. Bol su,süt sıvı alımı önemli. Bir de uykusunda yastik kullanmani tavsiye ederim o da baya etkili oluyor. Öksürük için S syildizs bana karadut özü önermişti, Ekin'e verdim cidden kesti denemekten zarar gelmez bence. Ha bu arada cold mix de çok iyi geliyor nefesi açıyor

Nebulizatörüm yok ya edinmem lazım en acilinden çok teşekkürler canım tavsiyelerin için deneyeceğim mutlaka

O yüzden hıçkırarak ağlıyor
Bi yeri kesilmiş gibi di mi
Oh ne güzel tadını çıkarın buralar soğudu artık çok teşekkür ederim canım elimden gelmeyince yetebilmeye çalışıyorum ama ne mümkün illa ki eksik olduğumuz noktalar oluyor onlar mutlu olsun da gerisi önemli değil ise baslayali 3 ay oldu canım alıştım artık tempo yorsa da iyi geliyor yalan yok. Çalışmak, üretmek insana iyi hissettiriyor. Tabi kızımı evde bırakmak üzüyor ama ilerde benimle bu konuda gurur duyacağını düşünmek yetip artıyor, çünkü onun için çalışıyorum çabalıyorum
Valla canım yürüse de rahatlasak ya hep bi kaos resmen toplam kaç saat uyuyor gündüz? 3 saati geçiyorsa sorun olur gece uykularını etkiler. Memede uyumaya alışmış olması da uykularini bozar memede uyutmamaya çalış bence farklı destekler debe derim. Çünkü her uyandığında meme arayıp o destekle uykuya dönmeye çalışacaktır sonuç sabaha kadar memede uyuyan bebe
Çok geçmiş olsun tekrar şimdi nasıl oldu ? Hastalik olmamasina sevindim canım hiç uğramasın inşallah

Sağol canım karadut özü vermiştim daha önce tekrar alayım bari cold mix yok ama nane yağı vardı işe yarar mı ki yoksa cold mix mi alsam

Sağol canım karadut özü vermiştim daha önce tekrar alayım bari cold mix yok ama nane yağı vardı işe yarar mı ki yoksa cold mix mi alsam
Nane yağı hiç denemedim canim ama sıcak suya damlatip o buhari solutabilirsin. Cold mix al bence gece yakasina bir damla dök gece rahat uyur

Bendemi alsam acaba. Hergun siringayla temizliyorum ben yoksa sumuk birikiyor hep burnunda ama korkuyorumda bi yandan orta kulak iltihabi falan diyorlar bu ona engel olurmu?
Canim ben normalde her gun temizlemiyorum ama bu grip nezle işi pesimizi birakmadi mecbur temizliyorum tum suyu burna atip.diger taraftan cikiyor burnu kapladigi icin diger siringalarda ister istemez hepsi girmiyor bu siringaya daha izin verdi aglamiyor digerinde agliyordu.

3-4 saat civarı canım 3 ü çoğunlukla geçmiyor aslında ama geçtiği günlerde oluyor her halükarda gece uykuları bölük emzik tutmuyor zaten uyku eğitimi vs onları da hep araştırdım yapamayacağıma karar verdim, baştan hata ettim alıştı artık illa bi yerde azalacak bu meme sevdası diye şimdilik sabrediyorum, 2. Ye inşallah bu hataya düşmem ne deyim

Canim bizim abi var kacinci hastalikAynen bizimki gibi olmus ben bol bol buhar verdim ve 2 gundur oksuruk icin sogan suyu kaynattim verdim bu aksamda veririm.Ilk iki gun ayva cekirdegi ve 1 dilim ayvayi kaynattim sabah aksam icirdim Sonra aksamlari gogsunu sicak zeytinyagi.ile ovaladim uzerine de havlu utuledim sicak yapip hemen koydum yatirdim. Ve sarimsak ezip,corek otu yagi zeytinyagi ayak tabanina surdum corap giydurip yatirdim faydasi var mi yok mu bilmem ama ilerlemedi cok sukur geriledi hastaligimiz ilacsiz.Tum enerjim iki cocuguma bunlari yapmaya harcadimHa zaditen damla vermisti doktor onu bogazdaki balgama kullandim aksamalari 8 damla.@minseo soylemisti cold mix aldim damlattim yakasina yatarken hic burun tikanikligimiz olmadi. Tabi suan halen burun temizliyorum tamamen gecmedi de Allah a sukur ilerlemedi.

Küstüm yok canım ben has ev hanımıyım
küsme küsme günah
hep tecrübe işte bunlar ya ben kendim uykusuz kalmaktan değil de şöyle kaliteli bi uyku uyuyamıyor diye üzülüyorum böyle olunca, ama düzeliyor diyorlar ya Akilvar düzeliyor di mi düzeliyor de ne zaman düzeliyor

Gece beslenmesi kesilince ve de diş sikintisi bitince duzeliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…