Geçmiş olsun canım evet bizde çengelli iğneyle kıyafetine tutturmuştuk 1 hafta kadar öyle kalmıştı. Düzelir inşallah tez zamandaSelam kızlar...
3.700 grm doğdu cnm. Evet zor bir doğum olmuş.
Doğumdan sonra ilk gece çok ağlamış. Ama kimse birsey demeyince kardeşim de farketmemis. Ertesi gün farkediliyor zaten.
umarım onda da kalmaz birnsey cnm
Bir süre kolunu çok oynanmasin iğneyle kıyafetine bağlayın demişler. Öyle yaptılar. Dünkü kontrolde de omuzda ödem oluşmuş. Kolu hiç kıpırdatmayın demişler. Bakalım.
2 cocukla vakit kalmıyor ki cnm. Sukur bir sorun yok. Hastalık yok :) aman diyim çünkü yakalandık mi geçmek bilmiyor.
İnşallah cnm.Geçmiş olsun canım evet bizde çengelli iğneyle kıyafetine tutturmuştuk 1 hafta kadar öyle kalmıştı. Düzelir inşallah tez zamanda
Kız Bi beni sormamışsın aşk olsunGünaydın kızlar, tabi mümkünse
Anladım canım benim kızım da 4 kg doğdu ama doktor bizi uyardı köprücük kemiğini kırabiliriz çıkarırken diye. Onları uyarmamış mı? Benim şansıma ebem çok iyi yönlendirme yaptı da sağ salim çıkardık. Ama keşke doktoru dinleyip sezaryen olsaydım diyorum.Selam kızlar...
Doğumdan sonra ilk gece çok ağlamış. Ama kimse birsey demeyince kardeşim de farketmemis. Ertesi gün farkediliyor zaten.
Bir süre kolunu çok oynanmasin iğneyle kıyafetine bağlayın demişler. Öyle yaptılar. Dünkü kontrolde de omuzda ödem oluşmuş. Kolu hiç kıpırdatmayın demişler. Bakalım.
2 cocukla vakit kalmıyor ki cnm. Sukur bir sorun yok. Hastalık yok :) aman diyim çünkü yakalandık mi geçmek bilmiyor.
Neden cnm cokmu zordu dogum kesi falanmi atildi? Bende sabah normal dogum videolarını izlliyordumda ne kadar zor bisey ya.Anladım canım benim kızım da 4 kg doğdu ama doktor bizi uyardı köprücük kemiğini kırabiliriz çıkarırken diye. Onları uyarmamış mı? Benim şansıma ebem çok iyi yönlendirme yaptı da sağ salim çıkardık. Ama keşke doktoru dinleyip sezaryen olsaydım diyorum.
Canım çok geçmiş olsunKızlar yağız ilk hastalığını geçiriyor şuan bu konuda tecrübesizim ne yapsam bilmiyorum. Burnu şırıl şırıl akıyor hırıltısı da çok. Bugün öksürük de eklendi üstüne. Dün doktora gittik bol bol emzir ilaç vermeyeceğim dedi. Burnunu temizle sık sık aspiratörle de çek dedi ama yağız nefret ediyor burnuna en ufak müdaheleden :/ Mecbur yapıyoruz tabi de o da çok zorlanıyor biz de. Evde doğal olarak neler yapabilirim iyice ilerlemesin diye önerilerinizi bekliyorum
Nebulizatörüm yok ya edinmem lazım en acilindenGeçmiş olsun cnm. Burun tıkanıklığı için yakasına cold mix damlatabilirsin. Öksürük için en etkili yöntem bal. Gece yatmadan önce sırtına ve gögusune bal sür üstüne bir tane a4 kağıdı yapıştır.zibinini tak. Sabaha vücut tüm bali emiyor. Veya bal yerine mustela göğüs balmi surebilirsin. Her akşam mutlaka yıka ve baş ucuna kesilmiş soğan koy. Odayı da sık sık havalandir.
Gün içinde ara ara nebulizatorle hipertonik serum ver. Çok etkili oluyor . Birde umca takviye veriyorum ben .
Bi yeri kesilmiş gibi di miO yüzden hıçkırarak ağlıyor
Oh ne güzel tadını çıkarın buralar soğudu artıkHavalar hala yaz gibi 1 defa yagdı yagmur henuz dogalgaz acmadık , sevındım iyi olmanıza sen gibi annesi var Ekinin cok sanslı sırtı yere gelmez evelallahyok hiç olmadı bir daha şükür burdaki doktor ısrarla yumurtayı beyazıyla vermemi istedi o sekılde veriyorum hatta problem yasamadım cok sukur iştahıda guzel iyi uyku düzenınıze aksam 9 sabah 9 olacak sekılde düzenede soktuk şükür , iş hayatından uzaktayım o biraz boşlukta hissettirıyor işimi özlüyorum calısmayıda sevdıgım için ama teselli olarak cocugumla vakit gecirmenınde avantaj oldugunu dusunuyorum , sende işe basladın diye bılıyorum Nasıl gıdıyor adaptasyon
Valla canım yürüse de rahatlasak yaOy maşallah yürüyecek o zaman az kalmışbilmiyordum gerileme olduğunu 8 de , hiç ileriye gitmiyoruz ki maşallah hep geriye valla canım gündüz uykularımız güzel maşallah düzenli 3 kere yaklaşık 2-2.5 saatte bir uyuyoruz kolayda dalıyor tabi ama memede gene , gece uykularımız ise aynı sık sık uyanıyoruz ve yanımda memede uyuyor bu gece çok uykum yoktu yanımda yatırmayım emzirip anne yanına koyayım deneyeyim dedim, hiç dalamadı her seferinde beşiğe koyunca uyandı, pes ettim gene memeye aldım uyumuşuz
Çok geçmiş olsun tekrar şimdi nasıl oldu ? Hastalik olmamasina sevindim canım hiç uğramasın inşallahSelam kızlar...
Sağol canım karadut özü vermiştim daha önce tekrar alayım bari cold mix yok ama nane yağı vardı işe yarar mı ki yoksa cold mix mi alsamCanım çok geçmiş olsunzaten verdikleri ilaç calpol ya da dolven. Bebeklere pek ilaç seçeneği yok. Sık sık burnunu yıka ve aspiratör ile çek nebulizator ile serum solut. Bol su,süt sıvı alımı önemli. Bir de uykusunda yastik kullanmani tavsiye ederim o da baya etkili oluyor. Öksürük için S syildizs bana karadut özü önermişti, Ekin'e verdim cidden kesti denemekten zarar gelmez bence. Ha bu arada cold mix de çok iyi geliyor nefesi açıyor
Senin kullanici adin çok zor bebiş ya, akılda tutmak zorKız Bi beni sormamışsın aşk olsunbende Bayadır giremiyorum oğluş saolsun ayaklandı artık beni çok yoruyor.
Nane yağı hiç denemedim canim ama sıcak suya damlatip o buhari solutabilirsin. Cold mix al bence gece yakasina bir damla dök gece rahat uyurSağol canım karadut özü vermiştim daha önce tekrar alayım bari cold mix yok ama nane yağı vardı işe yarar mı ki yoksa cold mix mi alsam
Kesi atmadı da ufak bi yırtık olmuştu. Stresi çoktu ama zor indi aşağı, çok yoruldum.Neden cnm cokmu zordu dogum kesi falanmi atildi? Bende sabah normal dogum videolarını izlliyordumda ne kadar zor bisey ya.
KüstümSenin kullanici adin çok zor bebiş ya, akılda tutmak zorhepimiz aynıyız hepimiz sen çalışıyor muydun ?
Canim ben normalde her gun temizlemiyorum ama bu grip nezle işi pesimizi birakmadi mecbur temizliyorum tum suyu burna atip.diger taraftan cikiyor burnu kapladigi icin diger siringalarda ister istemez hepsi girmiyor bu siringaya daha izin verdi aglamiyor digerinde agliyordu.Bendemi alsam acaba. Hergun siringayla temizliyorum ben yoksa sumuk birikiyor hep burnunda ama korkuyorumda bi yandan orta kulak iltihabi falan diyorlar bu ona engel olurmu?
3-4 saat civarı canım 3 ü çoğunlukla geçmiyor aslında ama geçtiği günlerde oluyor her halükarda gece uykuları bölükBi yeri kesilmiş gibi di mi
Oh ne güzel tadını çıkarın buralar soğudu artıkçok teşekkür ederim canım elimden gelmeyince yetebilmeye çalışıyorum ama ne mümkün illa ki eksik olduğumuz noktalar oluyor onlar mutlu olsun da gerisi önemli değil ise baslayali 3 ay oldu canım alıştım artık tempo yorsa da iyi geliyor yalan yok. Çalışmak, üretmek insana iyi hissettiriyor. Tabi kızımı evde bırakmak üzüyor ama ilerde benimle bu konuda gurur duyacağını düşünmek yetip artıyor, çünkü onun için çalışıyorum çabalıyorum
Valla canım yürüse de rahatlasak yahep bi kaos resmen toplam kaç saat uyuyor gündüz? 3 saati geçiyorsa sorun olur gece uykularını etkiler. Memede uyumaya alışmış olması da uykularini bozar memede uyutmamaya çalış bence farklı destekler debe derim. Çünkü her uyandığında meme arayıp o destekle uykuya dönmeye çalışacaktır sonuç sabaha kadar memede uyuyan bebe
Çok geçmiş olsun tekrar şimdi nasıl oldu ? Hastalik olmamasina sevindim canım hiç uğramasın inşallah
Canim bizim abi var kacinci hastalikKızlar yağız ilk hastalığını geçiriyor şuan bu konuda tecrübesizim ne yapsam bilmiyorum. Burnu şırıl şırıl akıyor hırıltısı da çok. Bugün öksürük de eklendi üstüne. Dün doktora gittik bol bol emzir ilaç vermeyeceğim dedi. Burnunu temizle sık sık aspiratörle de çek dedi ama yağız nefret ediyor burnuna en ufak müdaheleden :/ Mecbur yapıyoruz tabi de o da çok zorlanıyor biz de. Evde doğal olarak neler yapabilirim iyice ilerlemesin diye önerilerinizi bekliyorum
küsme küsme günahKüstümyok canım ben has ev hanımıyım
hep tecrübe işte bunlar3-4 saat civarı canım 3 ü çoğunlukla geçmiyor aslında ama geçtiği günlerde oluyor her halükarda gece uykuları bölükemzik tutmuyor zaten uyku eğitimi vs onları da hep araştırdım yapamayacağıma karar verdim, baştan hata ettim alıştı artık illa bi yerde azalacak bu meme sevdası diye şimdilik sabrediyorum, 2. Ye inşallah bu hataya düşmem ne deyim
Yurumeye basladi mi canimKız Bi beni sormamışsın aşk olsunbende Bayadır giremiyorum oğluş saolsun ayaklandı artık beni çok yoruyor.
Gece beslenmesi kesilince ve de diş sikintisi bitince duzeliyorküsme küsme günah
hep tecrübe işte bunlarya ben kendim uykusuz kalmaktan değil de şöyle kaliteli bi uyku uyuyamıyor diye üzülüyorum böyle olunca, ama düzeliyor diyorlar ya Akilvar düzeliyor di mi düzeliyor de ne zaman düzeliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?