2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Az kaldı canım koltuktan tutunup ilerliyor sıralama yapıyor. Çok yorucu sürekli peşindeyim düştümü düşecek mi diye bazen kafasını vuruyor biyerlere
Ya evet cok.yorucu olur tabi oyle Çinar ne emeklemisti ne.yerde yuvarlanmisti ne de koltuktan koltuga yurumustu sadece yurumeye yakin koltugun tepesindeki kenara tutunup yurumustuAniden baktim kosup yurumeye basladi oyle durmadan dusen bir bebekte.degildi hatta neredeyse hic dusmezdi ondan rahattim insallah abisine ceker ya 2 cocukla iyice mahfolurum ben.

Maşallah ona inşallah buda kolayca yürür canım gün boyu evi talan ediyor pek meraklı bu bebeler

Canım valla kendi tercihi gece uykularında 4. Ay uyku gerilemesinden sonra bi daha düzelemedik 1 yaştan sonra baya azalır gece bölünmesi uykusunun diye düşünüyorum yani 3-4 e ben razıyım

Kızlar mama verenler günde ne kadar mama veriyorsunuz? Ek gıdayı öyle aman aman yemeyen bir bebek benimki. Totalde benim 3*120 oluyor genelde.

Canım valla kendi tercihi gece uykularında 4. Ay uyku gerilemesinden sonra bi daha düzelemedik 1 yaştan sonra baya azalır gece bölünmesi uykusunun diye düşünüyorum yani 3-4 e ben razıyım
Amin diyelim be canim düzelicez insallah
Kızlar mama verenler günde ne kadar mama veriyorsunuz? Ek gıdayı öyle aman aman yemeyen bir bebek benimki. Totalde benim 3*120 oluyor genelde.
Ekin gündüz mama içmiyor canim öğünlerini sağlam yediği için mama versem de istemiyor akşam da yatarken içiyor gece de 2 defa iciyor ortalama 400 cc diyebilirim

Canim o silikon uclu siringa cok iyiyimis ya aldim soyledigin aksam super ama yine.soyluyorum bir silikon icin o para cokNeyseki ise yariyor
Almakla çok iyi yapmışsın canım. Hem şiringayi kullanmasi çok rahat oluyor hem bebeğimiz aci çekmiyor, kim düşünüp akıl edip ürettiyse ellerinden operim

600-700 cc arasi
Peki düzeni nasıl?
Amin diyelim be canim düzelicez insallah

Ekin gündüz mama içmiyor canim öğünlerini sağlam yediği için mama versem de istemiyor akşam da yatarken içiyor gece de 2 defa iciyor ortalama 400 cc diyebilirim
Ben biraz az veriyorum gibi o zaman, gerçi meme de emiyor ama ne kadar çıkacak memeden öyle doyurucu olacağını sanmıyorum. Ek gıda aşırı yemiyor bizimki, iki kere mi uyanıyor peki yoksa sen uyanmadan saatine göre mi kalkıp veriyorsun?

Günden güne değişiyor canım ama sabahlari uyandığında meme vermediysem 150 cc, öğlenleri ek gidadan 1 saat önce 150 yapıyorum bazen 120 içiyor bazen bitiriyor, bazen gunduz uykularina geçerken çok mememi aldiysa 90 iciyor, akşam yine aynı, gece de 1 kere uyanirsa meme veriyorum bazen uyanmıyor.
9. aya kadar ek gıdaya degilde mamaya ve memeye öncelik veriyorum. Öyle öneriliyor.
Sen 120 mi yapiyorsun mamasini yoksa daha fazla yapıyorsun ama 120 mi içiyor,? Daha fazla yap mamalarini aradan 10 dk geçince bir kaba sicak su koyup aynı biberonu koy içine ılisin tekrar vermeyi dene, bazen öyle içiyorlar. Meme de veriyormusun?

Canim senin ekgida duzenin nasil seninle gunlerimiz ayni merak ettim.

Kendi uyanıyor ben mudahele etmiyorum gece 1.30 ve sabah 4.30 canım. Bir ölçek daha fazla yap ver bakalim yiyecek mi ordan anlarsın yetip yetmediğini yiyorsa demek ki fazlasını verceksin

Yok uyarmamiş. Aksine Kız kardeşim sezeryan a daha meyilliydi normal doğuma yönlendirdi.
Nebulizatörüm yok ya edinmem lazım en acilinden çok teşekkürler canım tavsiyelerin için deneyeceğim mutlaka
Evet , nebulizator elim kolum resmen. Şarjlı tip almani tavsiye ederim hem sessiz hemde her yere taşıyabiliyorsun. Enfes kolaylık.
Çok geçmiş olsun tekrar şimdi nasıl oldu ? Hastalik olmamasina sevindim canım hiç uğramasın inşallah
omzunda ödem var şuan onu takip ediyorlar. Bakalım ek müdahaleye gerek kalmadan kendi geçer insalar. Amin cnm hastalık valla zor ya...

masal3487 seni de göremedim buralarda nasıl gidiyor hayat 2 bebeyle çalışmaya başladın mı
Hatirlamana sevindim canim Calismaya baslamadim bir yil ucretsiz izin almistim, seneye bile izne devam edebilirim,benim minnos biraz sık hasta oluyor bu ara yine hasta ilk antibiyotigimizi kullaniyoruz, bronsit zaturre ortasi bir sey olmus dedi doktor.Buyuk kizimda ilk antibiyotigi uc yasa dogru vermistik bunda daha sekiz aylik Sizler nasilsiniz? Hic grip takip edemiyorum umarim herkes iyidir

Canim senin ekgida duzenin nasil seninle gunlerimiz ayni merak ettim.
Canım cok iyi sayilmaz mamadan 1 saat sonra veriyorum reddetmiyor herseyi yiyor şükür ama az az, çok nadir sutten önce açken verdiğimde cok iyi yiyor, ama 1 aydır yurt dışındayım yarin dönecez Allah izin verirse, burada istediğim urunleri bulamadım, düşün irmik bile bulamadım eve gidince daha duzenli olur ama 9. Aya kadar formül mama ve anne sütü yoğunluğunda ilerlemeyeyi düşünüyorum.
Senin nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…