Az kaldı canım koltuktan tutunup ilerliyor sıralama yapıyor. Çok yorucu sürekli peşindeyim düştümü düşecek mi diyeYurumeye basladi mi canim
Ya evet cok.yorucu olur tabi oyle Çinar ne emeklemisti ne.yerde yuvarlanmisti ne de koltuktan koltuga yurumustu sadece yurumeye yakin koltugun tepesindeki kenara tutunup yurumustuAz kaldı canım koltuktan tutunup ilerliyor sıralama yapıyor. Çok yorucu sürekli peşindeyim düştümü düşecek mi diyebazen kafasını vuruyor biyerlere
Maşallah ona inşallah buda kolayca yürür canımYa evet cok.yorucu olur tabi oyle Çinar ne emeklemisti ne.yerde yuvarlanmisti ne de koltuktan koltuga yurumustu sadece yurumeye yakin koltugun tepesindeki kenara tutunup yurumustuAniden baktim kosup yurumeye basladi oyle durmadan dusen bir bebekte.degildi hatta neredeyse hic dusmezdi ondan rahattim insallah abisine ceker ya 2 cocukla iyice mahfolurum ben.
Ohooo hep bir şart hep bir koşul ben bu işi sevmedimGece beslenmesi kesilince ve de diş sikintisi bitince duzeliyor
Canım valla kendi tercihiküsme küsme günah
hep tecrübe işte bunlarya ben kendim uykusuz kalmaktan değil de şöyle kaliteli bi uyku uyuyamıyor diye üzülüyorum böyle olunca, ama düzeliyor diyorlar ya Akilvar düzeliyor di mi düzeliyor de ne zaman düzeliyor
EvetBi yeri kesilmiş gibi di mi
600-700 cc arasiKızlar mama verenler günde ne kadar mama veriyorsunuz? Ek gıdayı öyle aman aman yemeyen bir bebek benimki. Totalde benim 3*120 oluyor genelde.
Amin diyelim be canimCanım valla kendi tercihigece uykularında 4. Ay uyku gerilemesinden sonra bi daha düzelemedik 1 yaştan sonra baya azalır gece bölünmesi uykusunun diye düşünüyorum yani 3-4 e ben razıyım
Ekin gündüz mama içmiyor canim öğünlerini sağlam yediği için mama versem de istemiyor akşam da yatarken içiyor gece de 2 defa iciyor ortalama 400 cc diyebilirimKızlar mama verenler günde ne kadar mama veriyorsunuz? Ek gıdayı öyle aman aman yemeyen bir bebek benimki. Totalde benim 3*120 oluyor genelde.
Almakla çok iyi yapmışsın canım. Hem şiringayi kullanmasi çok rahat oluyor hem bebeğimiz aci çekmiyor, kim düşünüp akıl edip ürettiyse ellerinden operimCanim o silikon uclu siringa cok iyiyimis ya aldim soyledigin aksam super ama yine.soyluyorum bir silikon icin o para cokNeyseki ise yariyor
Ama bizimkinin ön dişlerden sağa dogru 3. Sıradaki dişi hafif kabarmış bugünİnanmak istiyoruö ben
Hadi hayırlısıAma bizimkinin ön dişlerden sağa dogru 3. Sıradaki dişi hafif kabarmış bugünbakalım ne zaman gelecek.
Peki düzeni nasıl?600-700 cc arasi
Ben biraz az veriyorum gibi o zaman, gerçi meme de emiyor ama ne kadar çıkacak memeden öyle doyurucu olacağını sanmıyorum. Ek gıda aşırı yemiyor bizimki, iki kere mi uyanıyor peki yoksa sen uyanmadan saatine göre mi kalkıp veriyorsun?Amin diyelim be canimdüzelicez insallah
Ekin gündüz mama içmiyor canim öğünlerini sağlam yediği için mama versem de istemiyor akşam da yatarken içiyor gece de 2 defa iciyor ortalama 400 cc diyebilirim
Günden güne değişiyor canım ama sabahlari uyandığında meme vermediysem 150 cc, öğlenleri ek gidadan 1 saat önce 150 yapıyorum bazen 120 içiyor bazen bitiriyor, bazen gunduz uykularina geçerken çok mememi aldiysa 90 iciyor, akşam yine aynı, gece de 1 kere uyanirsa meme veriyorum bazen uyanmıyor.Kızlar mama verenler günde ne kadar mama veriyorsunuz? Ek gıdayı öyle aman aman yemeyen bir bebek benimki. Totalde benim 3*120 oluyor genelde.
Canim senin ekgida duzenin nasil seninle gunlerimiz ayni merak ettim.Günden güne değişiyor canım ama sabahlari uyandığında meme vermediysem 150 cc, öğlenleri ek gidadan 1 saat önce 150 yapıyorum bazen 120 içiyor bazen bitiriyor, bazen gunduz uykularina geçerken çok mememi aldiysa 90 iciyor, akşam yine aynı, gece de 1 kere uyanirsa meme veriyorum bazen uyanmıyor.
9. aya kadar ek gıdaya degilde mamaya ve memeye öncelik veriyorum. Öyle öneriliyor.
Sen 120 mi yapiyorsun mamasini yoksa daha fazla yapıyorsun ama 120 mi içiyor,? Daha fazla yap mamalarini aradan 10 dk geçince bir kaba sicak su koyup aynı biberonu koy içine ılisin tekrar vermeyi dene, bazen öyle içiyorlar. Meme de veriyormusun?
Kendi uyanıyor ben mudahele etmiyorum gece 1.30 ve sabah 4.30 canım. Bir ölçek daha fazla yap ver bakalim yiyecek mi ordan anlarsın yetip yetmediğini yiyorsa demek ki fazlasını verceksinPeki düzeni nasıl?
Ben biraz az veriyorum gibi o zaman, gerçi meme de emiyor ama ne kadar çıkacak memeden öyle doyurucu olacağını sanmıyorum. Ek gıda aşırı yemiyor bizimki, iki kere mi uyanıyor peki yoksa sen uyanmadan saatine göre mi kalkıp veriyorsun?
Yok uyarmamiş. Aksine Kız kardeşim sezeryan a daha meyilliydi normal doğuma yönlendirdi.Anladım canım benim kızım da 4 kg doğdu ama doktor bizi uyardı köprücük kemiğini kırabiliriz çıkarırken diye. Onları uyarmamış mı? Benim şansıma ebem çok iyi yönlendirme yaptı da sağ salim çıkardık. Ama keşke doktoru dinleyip sezaryen olsaydım diyorum.
Evet , nebulizator elim kolum resmen. Şarjlı tip almani tavsiye ederim hem sessiz hemde her yere taşıyabiliyorsun. Enfes kolaylık.Nebulizatörüm yok ya edinmem lazım en acilindençok teşekkürler canım tavsiyelerin için deneyeceğim mutlaka
omzunda ödem var şuan onu takip ediyorlar. Bakalım ek müdahaleye gerek kalmadan kendi geçer insalar. Amin cnm hastalık valla zor ya...Çok geçmiş olsun tekrar şimdi nasıl oldu ? Hastalik olmamasina sevindim canım hiç uğramasın inşallah
Hatirlamana sevindim canim
Canım cok iyi sayilmaz mamadan 1 saat sonra veriyorum reddetmiyor herseyi yiyor şükür ama az az, çok nadir sutten önce açken verdiğimde cok iyi yiyor, ama 1 aydır yurt dışındayım yarin dönecez Allah izin verirse, burada istediğim urunleri bulamadım, düşün irmik bile bulamadımCanim senin ekgida duzenin nasil seninle gunlerimiz ayni merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?