2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Cnm sabah ogle aksam 120 cc yatarken veriyorum gece uyandiginda veriyorum bu sekilde.

Ya aslında 120yi bile nazlı içiyor, o yüzden fazla yapmadım hiç. Çoğu zaman 30unu filan bırkıyor. Dediğin gibi deneyeyim bir de ara verip vermeyi. Size göre baya az içiyormuş çünkü. Meme veriyorum aslında ama çok geldiğini sanmıyorum sütün.

Kendi uyanıyor ben mudahele etmiyorum gece 1.30 ve sabah 4.30 canım. Bir ölçek daha fazla yap ver bakalim yiyecek mi ordan anlarsın yetip yetmediğini yiyorsa demek ki fazlasını verceksin
Tamam öyle deneyeceğim ben de fazla yapıp bakalım yiyecek mi Daha yeni başladım mamaya bir ay oluyor, o yüzden doğru mu veriyorum emin olamıyorum.

Çok geçmiş olsun ya, aslında doktor uyarsa belki de sez. olacaktı. Tez zamanda iyileşir inşallah. Doktor bize bilgi verirken bu kırıklar çok yaşanan bir şey, hiç sıkıntı kalmadan kısa sürede atlatıyor demişti bebekler. Sizin de öyle olur inşallah.

Cnm sabah ogle aksam 120 cc yatarken veriyorum gece uyandiginda veriyorum bu sekilde.
Tamam canım çok teşekkür ederim. Gündüz ben sabah veriyorum ama tahılla, öğleden sonra biberonla. Bir de gece biberonla. Az oluyır galiba.

Tamam canım çok teşekkür ederim. Gündüz ben sabah veriyorum ama tahılla, öğleden sonra biberonla. Bir de gece biberonla. Az oluyır galiba.
Benimki ek gidayi yemiyor şu aralar yani 5 kasik falan yiyor corba yaptim.icinde bi kac tane putur var onda bile oguruyor gercekten bikmis durumdayim o yuzden mama agirlikli gidiyorum

Benimki ek gidayi yemiyor şu aralar yani 5 kasik falan yiyor corba yaptim.icinde bi kac tane putur var onda bile oguruyor gercekten bikmis durumdayim o yuzden mama agirlikli gidiyorum
Benimki de yemiyor öyle ya köfte filan diyor kızlar, benimki ağzından atıyor Kızlarım yerlerdi mesela köfte bu aylarda, çiğnerlerdi. Bu bebem hiç sevmiyor, kaşığa da kafasını çeviriyor. Önüne koyuyorum biraz ağzına götürüyor. O yüzden ben de meme mama gidiyorum artık. Hasta oldu huy değişti.

Iyi yapiyorsun cnm mamadan da vitamin alir hem. Gecen hamsi verdim minnacik geri tukurdu kesinlikle yutamiyor. Sabah da puturlu zorla vereyim dedim boguluyordu:)))

Iyi yapiyorsun cnm mamadan da vitamin alir hem. Gecen hamsi verdim minnacik geri tukurdu kesinlikle yutamiyor. Sabah da puturlu zorla vereyim dedim boguluyordu:)))
Alışacaklar inşallah zamanla, bazı çocuklar duyusal olarak daha hassas oluyor.

Her anne bebeğini doyuramadigini düşünürmüş canım, emin ol sütün vardır, hatta o çektikçe iyide geliyordur ki o yüzden biberonla az içiyordur ☺

Ben duzenli gunde 3 defa veriyorum canim. 1.5 aydir basladim ekgidaya ilk ay 2 ögundu suan 3 veriyorum bazen disari cikma vs olunca 3. Ogun aksayabiliyor ama 2 muhakkak veriyorum. Muhallebi tarzlarini cok seviyor cesit cesit yapiyorum.

Kız maşallah yapmadığın şey kalmamış okurken yoruldum Ben de yapmaya çalıştım kendimce bişeyler bakalım şimdi soğan da kestim koydum odaya inşallah toparlar bir an önce

Ben duzenli gunde 3 defa veriyorum canim. 1.5 aydir basladim ekgidaya ilk ay 2 ögundu suan 3 veriyorum bazen disari cikma vs olunca 3. Ogun aksayabiliyor ama 2 muhakkak veriyorum. Muhallebi tarzlarini cok seviyor cesit cesit yapiyorum.
Mesala en cok neyi severek yiyor? Musaitsen bana tarifini yaz birkaç güne aynısı yapip vereyim bakalım benim kızda sevecek mi

Mesala en cok neyi severek yiyor? Musaitsen bana tarifini yaz birkaç güne aynısı yapip vereyim bakalım benim kızda sevecek mi
Canim elmalilari cok seviyor. Irmik ya da yulaf ununu suda pisiriyorum en son uzerine biraz tereyagi ile ceviriyorum elmayi cevizi cam rendede rendeleyip hepsini karistirip uzerine 1 cay kasigi pekmez gezdiriyorum canim. Elma kepekli olanlar cam rendede guzel oluyor ama sert olanlari blebdirlarsin. Pekmezi bazen dut, bazen karadut gezdiriyorum. Bazen armutlu bazen muzlu cesitli meyvelerle yapiyorum.Kivami cok kati olmasin canim karistirinca baktin kati biraz suyla ac.

Çok teşekkür ederim canım, irmik daha vermedim, bebek irmigi olmak zorunda mı? bu tarifi irmikli yapacağım

Çok teşekkür ederim canım, irmik daha vermedim, bebek irmigi olmak zorunda mı? bu tarifi irmikli yapacağım
Canim benim esim bebek irmigi alacagina normal organik irmik almis bebek irmigi daha un gibi ben basindan beri normalini kullandim ama organik daha taneli oluyor.

Canim benim esim bebek irmigi alacagina normal organik irmik almis bebek irmigi daha un gibi ben basindan beri normalini kullandim ama organik daha taneli oluyor.
Organigini bulursam bende organik alırım toz gibi de olmasin, biraz taneli hissetsin, yulafi hep un şeklinde tuketiyor şimdilik, irmigimiz farklı olsun. Eşin bilmeden iyi bişey yapmış bence
Teşekkürler canım.

Gunduz kac uyku yapiyor cnm benimde hayalim sabah 9 da kalkmasi :)
Canım benımki gündüz yalnızca 1 uyku yapıyor oda 1 saat gündüz uykusunu 13.30 da uyuyor 14.30 da uyanıyor daha sonra hiç yapmıyor yalnız şöyle gunduz sürekli beslenıyor oynuyor enerji atıyor gece direkt beşiğine gece 9 da koydugumda sallamadan uyuyor öyle alıstırdım ben müzik dahi acmıyorum kendi kendine yuvarlanarak uyuyor , sabah 9 da uyanıyor ve ben odamdanda ayırdım beşiğini hemen yan odamda oluyor beşiği hiç uyanmayadan kesintisiz uyuyor gece cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…