Oyle güçlü ilgili annesi olduğu için kesinlikle cok sanslıBi yeri kesilmiş gibi di mi
Oh ne güzel tadını çıkarın buralar soğudu artıkçok teşekkür ederim canım elimden gelmeyince yetebilmeye çalışıyorum ama ne mümkün illa ki eksik olduğumuz noktalar oluyor onlar mutlu olsun da gerisi önemli değil ise baslayali 3 ay oldu canım alıştım artık tempo yorsa da iyi geliyor yalan yok. Çalışmak, üretmek insana iyi hissettiriyor. Tabi kızımı evde bırakmak üzüyor ama ilerde benimle bu konuda gurur duyacağını düşünmek yetip artıyor, çünkü onun için çalışıyorum çabalıyorum
Valla canım yürüse de rahatlasak yahep bi kaos resmen toplam kaç saat uyuyor gündüz? 3 saati geçiyorsa sorun olur gece uykularını etkiler. Memede uyumaya alışmış olması da uykularini bozar memede uyutmamaya çalış bence farklı destekler debe derim. Çünkü her uyandığında meme arayıp o destekle uykuya dönmeye çalışacaktır sonuç sabaha kadar memede uyuyan bebe
Çok geçmiş olsun tekrar şimdi nasıl oldu ? Hastalik olmamasina sevindim canım hiç uğramasın inşallah
Canım biri bitmeden biri başlıyor. Aldım ama daha veremedim dün sabahtan beri sürekli yüksek ateşimiz var. Hemen hastaneye götürmedim 4-5 saatte bir dolven ve calpol dönüşümlü veriyorum. Buna rağmen ateşimiz düşmüyor. Ilık duşa da soktum. Üzerinde sadece atletle dolaştırıyorum evde. Özellikle hastaneye sokmak istemedim aciller korkunç durumda şuan diye ama gideceğiz sanırım. Bir türlü düşmüyor ateş çok dirençli çıktı. 37,5- 38,5 arasında gidip geliyoruzmelindamel_mavi Demir'in kabızı nasıl oldu canım dulcosoft verdin mi ?
Sağol canım, çok teşekkür ederim beni de aklında tuttuğun için. Hep bebeklere bakıyorum acaba kaç aylıktır kızım böyle mi olacaktı diye. 2 gün önce 8 ayını dolduracaktı güzel bebeğim. Zaman yardımcı olur diyor herkes ama insanın aklından hiç çıkmıyor, acısı da hiç azalmıyor. Böyle yaşamayı öğreniyorsun sadece.
Oh bu habere çok sevindimSağol canım, çok teşekkür ederim beni de aklında tuttuğun için. Hep bebeklere bakıyorum acaba kaç aylıktır kızım böyle mi olacaktı diye. 2 gün önce 8 ayını dolduracaktı güzel bebeğim. Zaman yardımcı olur diyor herkes ama insanın aklından hiç çıkmıyor, acısı da hiç azalmıyor. Böyle yaşamayı öğreniyorsun sadece.
Benim bu bebeğimle ablasının arasında tam 1 yaş olacaktı, 11 Nisanda 40 haftası doluyor ama muhtemelen yine Mart bebeği olacak. Ben hayatı tekrar ediyorum gibi. Yüzyıllardır hamileyim sanki ama kucağımda bebeğim yok.
Kontrollerimiz şimdilik çok şükür güzel geçiyor, perinatolog takip ediyor beni riskli gebe olduğum için. Bu bebeğim de kız.
19+5 oldum. Detaylı ultrasonu bana erken başladılar, 2 haftada bir bakıyorlar. Haftaya cuma da ikinci biri bakacak. Yalnız benim ilk kızımın da bu haftalarda görünür hiçbir şeyi yoktu. Güvenemiyorum hiçbir şeye.
Hafiften bebeğin eve geldiğini düşünmeye cesaret edebilmeye başladım. Bebeğim inşallah doğar da şöyle normal anne endişelerim olursa, soracak çok tecrübeli arkadaşlarım var diye sizi de anıyorum. O günler gelir inşallah da size bol bol soru sorarım.
Düşmelere karşı tek geçerim hirudoid forte jel. Dolapta bekletiyorum. Vurduğu yere anında sürüyorum sismiyor ve morarmiyor çok çabuk iyileşiyor. Kızım çok düşerdi doktorumuz vermişti. Zaten daha öncesinde de bilip kullanıyordum bu kremi. Dolapta bekleyince soğuk oluyor ya daha iyi geliyor gerçekten.Az kaldı canım koltuktan tutunup ilerliyor sıralama yapıyor. Çok yorucu sürekli peşindeyim düştümü düşecek mi diyebazen kafasını vuruyor biyerlere
Kızım 3 yaşında gece halen uyanır birkaç kez. Ya çişi gelir ya susar ya rüya görür korkar :) o yüzden düzenli deliksiz uykuya alınmadan ikinci bebek düşüncen varsa zaman geçirmemek lazım çünkü uykusuzluğa sıfırdan başlamak çok zor olacaktır. Arkadaşım 2.yi doğurdu kızıyla arasında 6 yaş var en son perisaannn oldum diye söyleniyordu:) bende çok zorlanıyorum ama en azından uykusuzluk etkilemiyor beni .Ohooo hep bir şart hep bir koşul ben bu işi sevmedim
Geçecek bungunler de Geçecek öyle kolay unutacaksın ki 2.-3. Yu düşüneceksin:)
Benim oğlan memede uyuyor genelde. Bazen meme olmadan kucağımda. Kucağımda uyuduğu zaman farkettigim tek şey karnının çok tok olması. Emerken memeden ağzına süt sıkıyorum boş çekemiyor içmek istemediği içinde memeyi birakiyor.Kızlar bebeği memede uyuyup çözüm bulan var mı ? Bebeği memede uyumayalar bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz, kızlar hep memede uyuttum cidden napabilirim bilmiyorum başka şekilde mayışabiliyor mu napabilirim?
Aventi bi dene canım, onun tutmak oranı yüksek.7.5 aylık bebek emzik tutar mı kızlar imkanı var mı peki
Canım dediklerini deneyeceğim memede aslında çok kolay dalıyor bazen 2-3 dk da uykuya geçtiği oluyor, bugün mesela eşime verdim uyut diye toktu ama ağladı uyumadı getirdi meme verdim 3 dk da uyudu, aslında gündüz hiçbir şikayetim yok bu şekilde rahatım ama gece de saat başı uyanıp meme istiyor memeden yatağa koyunca da uyanıyorDüşmelere karşı tek geçerim hirudoid forte jel. Dolapta bekletiyorum. Vurduğu yere anında sürüyorum sismiyor ve morarmiyor çok çabuk iyileşiyor. Kızım çok düşerdi doktorumuz vermişti. Zaten daha öncesinde de bilip kullanıyordum bu kremi. Dolapta bekleyince soğuk oluyor ya daha iyi geliyor gerçekten.
Kızım 3 yaşında gece halen uyanır birkaç kez. Ya çişi gelir ya susar ya rüya görür korkar :) o yüzden düzenli deliksiz uykuya alınmadan ikinci bebek düşüncen varsa zaman geçirmemek lazım çünkü uykusuzluğa sıfırdan başlamak çok zor olacaktır. Arkadaşım 2.yi doğurdu kızıyla arasında 6 yaş var en son perisaannn oldum diye söyleniyordu:) bende çok zorlanıyorum ama en azından uykusuzluk etkilemiyor beni .
Geçecek bungunler de Geçecek öyle kolay unutacaksın ki 2.-3. Yu düşüneceksin:)
Benim oğlan memede uyuyor genelde. Bazen meme olmadan kucağımda. Kucağımda uyuduğu zaman farkettigim tek şey karnının çok tok olması. Emerken memeden ağzına süt sıkıyorum boş çekemiyor içmek istemediği içinde memeyi birakiyor.
Kızımda memede uyurdu hep. Onu da emzirirken tam dalmasina yakın sıkı sıkı sarılır örterdim her yanini emzirirken(tabi sadece keyif için emdiği zaman) Sıkı sarılınca hareket kabiliyetini kısıtlayınca çok bunalır kaçmak isterdi bendenhemen yanıma yatırıp sırtını oksardim çok hafif hafif. Öyle öyle memesiz uyumaya alismisti.
Avent ilk aldığım emzik canım tutmuyorAventi bi dene canım, onun tutmak oranı yüksek.
Benim ki 7.5 aylik emzigi birakti artik7.5 aylık bebek emzik tutar mı kızlar imkanı var mı peki
Wee baby aldin miAvent ilk aldığım emzik canım tutmuyor
Canim bence meme olmasa da gece uyanacak onun bir derdi var ya dis cikariyor ondan olabilir.Emzik versen de benimki mesela emzikte daha cabuk yorulup sikilip atiyor. Benim oglum memeye duskun degil ama son 1 aydir geceleri memeye cok dusmus agzindan cikarmak.istemiyor.Canım dediklerini deneyeceğim memede aslında çok kolay dalıyor bazen 2-3 dk da uykuya geçtiği oluyor, bugün mesela eşime verdim uyut diye toktu ama ağladı uyumadı getirdi meme verdim 3 dk da uyudu, aslında gündüz hiçbir şikayetim yok bu şekilde rahatım ama gece de saat başı uyanıp meme istiyor memeden yatağa koyunca da uyanıyor
Yok onu denemedimWee baby aldin mi
Canım dişimizde çok kötü gerçekten üst dişler çok zorladı bugün de sanki kan oturmuş ağzını acıttı heralde diyorum herşeyi sokuyor ağzına, bide bu ara çünkü ekstra huysuz geceleri de dediğin gibi hep ağzında memeCanim bence meme olmasa da gece uyanacak onun bir derdi var ya dis cikariyor ondan olabilir.Emzik versen de benimki mesela emzikte daha cabuk yorulup sikilip atiyor. Benim oglum memeye duskun degil ama son 1 aydir geceleri memeye cok dusmus agzindan cikarmak.istemiyor.
Cnm senin adına ben de öyle mutluyum ki, ben eminim sağlıkla kucağına alacaksın hayal kurmaya hiç korkmaSağol canım, çok teşekkür ederim beni de aklında tuttuğun için. Hep bebeklere bakıyorum acaba kaç aylıktır kızım böyle mi olacaktı diye. 2 gün önce 8 ayını dolduracaktı güzel bebeğim. Zaman yardımcı olur diyor herkes ama insanın aklından hiç çıkmıyor, acısı da hiç azalmıyor. Böyle yaşamayı öğreniyorsun sadece.
Benim bu bebeğimle ablasının arasında tam 1 yaş olacaktı, 11 Nisanda 40 haftası doluyor ama muhtemelen yine Mart bebeği olacak. Ben hayatı tekrar ediyorum gibi. Yüzyıllardır hamileyim sanki ama kucağımda bebeğim yok.
Kontrollerimiz şimdilik çok şükür güzel geçiyor, perinatolog takip ediyor beni riskli gebe olduğum için. Bu bebeğim de kız.
19+5 oldum. Detaylı ultrasonu bana erken başladılar, 2 haftada bir bakıyorlar. Haftaya cuma da ikinci biri bakacak. Yalnız benim ilk kızımın da bu haftalarda görünür hiçbir şeyi yoktu. Güvenemiyorum hiçbir şeye.
Hafiften bebeğin eve geldiğini düşünmeye cesaret edebilmeye başladım. Bebeğim inşallah doğar da şöyle normal anne endişelerim olursa, soracak çok tecrübeli arkadaşlarım var diye sizi de anıyorum. O günler gelir inşallah da size bol bol soru sorarım.
Yaa canim kiyamam ben buna disler cok kotu bak tetagil varsa parmagini batirarak ovala damakalari gunde 3 4 defa sur cok sismis direk agzina bosaltma ovalayinca daha etki gosteriyor. Geceleri rahatsizliklar zorlar ondan devamli memede rahatliyor cocuk.Canım dişimizde çok kötü gerçekten üst dişler çok zorladı bugün de sanki kan oturmuş ağzını acıttı heralde diyorum herşeyi sokuyor ağzına, bide bu ara çünkü ekstra huysuz geceleri de dediğin gibi hep ağzında meme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?