2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Oyle güçlü ilgili annesi olduğu için kesinlikle cok sanslı annenin güçlü çalışan bir kadın olması cok takdir edilesi bence zor meşakatli fedarkarlık gerektiren bir durum bende TR de olsam calısırdım burada olunca calısamamak üzüyor beni üniden hemen sonra kesintisiz aralıksız 5 senelik aralıksız calısma sonrası çalışmamakta garip gelıyor ama TR ye dönünce inşallah

melindamel_mavi Demir'in kabızı nasıl oldu canım dulcosoft verdin mi ?
Canım biri bitmeden biri başlıyor. Aldım ama daha veremedim dün sabahtan beri sürekli yüksek ateşimiz var. Hemen hastaneye götürmedim 4-5 saatte bir dolven ve calpol dönüşümlü veriyorum. Buna rağmen ateşimiz düşmüyor. Ilık duşa da soktum. Üzerinde sadece atletle dolaştırıyorum evde. Özellikle hastaneye sokmak istemedim aciller korkunç durumda şuan diye ama gideceğiz sanırım. Bir türlü düşmüyor ateş çok dirençli çıktı. 37,5- 38,5 arasında gidip geliyoruz

Kizlar bir rüya gördüm, ben yine hamileydim kuzey de biraz büyümüş ama ben apar topar doguma gidiyorum. Bizim ülkeyi de bombaliyorlardi, bebegi bir an önce dogurmam gerekiyormuş. Yine ayni doktora gidiyorum doktor da tam zamaninda geldin kordonu incelmis kopmak üzereymis dedi dogdu kizdi adini da melisa koymuşum mavi gözlüydü ben de agliyordum ikisine nasil bakicam simdi diye

minseo dün 2. Ye artık düzeltirim alıştım gece uykusuna diyordum bu gece beni delirtti benimki gene ya meme vermeden uyumuyor bu çocuk beşiğinde uyumuyor hep yanımda heeep gündüz en azından memeyle uyutmayacam başka şeyler deneyeceğim bakalım nasıl olacak

Kızlar bebeği memede uyuyup çözüm bulan var mı ? Bebeği memede uyumayalar bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz, kızlar hep memede uyuttum cidden napabilirim bilmiyorum başka şekilde mayışabiliyor mu napabilirim?

Eksi_Elma aklıma düşen bir diğer kişi nasılsın canım nasıl gidiyor doğuma ne kadar kaldı
Sağol canım, çok teşekkür ederim beni de aklında tuttuğun için. Hep bebeklere bakıyorum acaba kaç aylıktır kızım böyle mi olacaktı diye. 2 gün önce 8 ayını dolduracaktı güzel bebeğim. Zaman yardımcı olur diyor herkes ama insanın aklından hiç çıkmıyor, acısı da hiç azalmıyor. Böyle yaşamayı öğreniyorsun sadece.

Benim bu bebeğimle ablasının arasında tam 1 yaş olacaktı, 11 Nisanda 40 haftası doluyor ama muhtemelen yine Mart bebeği olacak. Ben hayatı tekrar ediyorum gibi. Yüzyıllardır hamileyim sanki ama kucağımda bebeğim yok.

Kontrollerimiz şimdilik çok şükür güzel geçiyor, perinatolog takip ediyor beni riskli gebe olduğum için. Bu bebeğim de kız.

19+5 oldum. Detaylı ultrasonu bana erken başladılar, 2 haftada bir bakıyorlar. Haftaya cuma da ikinci biri bakacak. Yalnız benim ilk kızımın da bu haftalarda görünür hiçbir şeyi yoktu. Güvenemiyorum hiçbir şeye.

Hafiften bebeğin eve geldiğini düşünmeye cesaret edebilmeye başladım. Bebeğim inşallah doğar da şöyle normal anne endişelerim olursa, soracak çok tecrübeli arkadaşlarım var diye sizi de anıyorum. O günler gelir inşallah da size bol bol soru sorarım.

Selamlar herkese
Ben iyiyim ama burayı takip edemiyorum
Bu ay rapor aldım ben sene sonunda ücretsiz izne çıkacağım..
sizler nasılsınız umarım herkes iyidir Eksi_Elma ben de seni meraktayım güzel haberler ver bize
Onun dışında bu ay sonu kızım 8 aylık olacak çok şükür iyiyiz
ejce canım sen nasılsın ücretsiz izne ayrıldın mı nasıl geçiyor kızın nasıl ?

Oh bu habere çok sevindim
Gönlüm seninle

Az kaldı canım koltuktan tutunup ilerliyor sıralama yapıyor. Çok yorucu sürekli peşindeyim düştümü düşecek mi diye bazen kafasını vuruyor biyerlere
Düşmelere karşı tek geçerim hirudoid forte jel. Dolapta bekletiyorum. Vurduğu yere anında sürüyorum sismiyor ve morarmiyor çok çabuk iyileşiyor. Kızım çok düşerdi doktorumuz vermişti. Zaten daha öncesinde de bilip kullanıyordum bu kremi. Dolapta bekleyince soğuk oluyor ya daha iyi geliyor gerçekten.
Ohooo hep bir şart hep bir koşul ben bu işi sevmedim
Kızım 3 yaşında gece halen uyanır birkaç kez. Ya çişi gelir ya susar ya rüya görür korkar :) o yüzden düzenli deliksiz uykuya alınmadan ikinci bebek düşüncen varsa zaman geçirmemek lazım çünkü uykusuzluğa sıfırdan başlamak çok zor olacaktır. Arkadaşım 2.yi doğurdu kızıyla arasında 6 yaş var en son perisaannn oldum diye söyleniyordu:) bende çok zorlanıyorum ama en azından uykusuzluk etkilemiyor beni .

minseo biz bitmişiz arkadaşlarım
Geçecek bungunler de Geçecek öyle kolay unutacaksın ki 2.-3. Yu düşüneceksin:)
Kızlar bebeği memede uyuyup çözüm bulan var mı ? Bebeği memede uyumayalar bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz, kızlar hep memede uyuttum cidden napabilirim bilmiyorum başka şekilde mayışabiliyor mu napabilirim?
Benim oğlan memede uyuyor genelde. Bazen meme olmadan kucağımda. Kucağımda uyuduğu zaman farkettigim tek şey karnının çok tok olması. Emerken memeden ağzına süt sıkıyorum boş çekemiyor içmek istemediği içinde memeyi birakiyor.
Kızımda memede uyurdu hep. Onu da emzirirken tam dalmasina yakın sıkı sıkı sarılır örterdim her yanini emzirirken(tabi sadece keyif için emdiği zaman) Sıkı sarılınca hareket kabiliyetini kısıtlayınca çok bunalır kaçmak isterdi benden hemen yanıma yatırıp sırtını oksardim çok hafif hafif. Öyle öyle memesiz uyumaya alismisti.

Canım dediklerini deneyeceğim memede aslında çok kolay dalıyor bazen 2-3 dk da uykuya geçtiği oluyor, bugün mesela eşime verdim uyut diye toktu ama ağladı uyumadı getirdi meme verdim 3 dk da uyudu, aslında gündüz hiçbir şikayetim yok bu şekilde rahatım ama gece de saat başı uyanıp meme istiyor memeden yatağa koyunca da uyanıyor

Canim bence meme olmasa da gece uyanacak onun bir derdi var ya dis cikariyor ondan olabilir.Emzik versen de benimki mesela emzikte daha cabuk yorulup sikilip atiyor. Benim oglum memeye duskun degil ama son 1 aydir geceleri memeye cok dusmus agzindan cikarmak.istemiyor.

Canım dişimizde çok kötü gerçekten üst dişler çok zorladı bugün de sanki kan oturmuş ağzını acıttı heralde diyorum herşeyi sokuyor ağzına, bide bu ara çünkü ekstra huysuz geceleri de dediğin gibi hep ağzında meme

Eklentiler

• IMG_5534.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 61
Cnm senin adına ben de öyle mutluyum ki, ben eminim sağlıkla kucağına alacaksın hayal kurmaya hiç korkma Kaybedilen bebek bence de unutulmuyor bazen bir gün biryerde onunla buluşacakmışım gibi hissediyorum hayal ediyorum onu, yanlış anlama tabi benim sna göre çok erken dönem bir kaybım oldu senin yaşadıklarını hayal bile edemem ama böyle düşünmek beni duygulandırsa da iyi de hissettiriyor belki sana da iyi gelir. Bu arada nifty testi yaptırmayı düşündünüz mü belki içinizi rahat ettirir korkularınız azalır. Doğsun güzel kızın da her sorunu zevkle cevaplayalım

Yaa canim kiyamam ben buna disler cok kotu bak tetagil varsa parmagini batirarak ovala damakalari gunde 3 4 defa sur cok sismis direk agzina bosaltma ovalayinca daha etki gosteriyor. Geceleri rahatsizliklar zorlar ondan devamli memede rahatliyor cocuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…