Cnm ben emzirmiyorum ama günde yaklaşık 750cc mama içiyor.Kızlar mama verenler günde ne kadar mama veriyorsunuz? Ek gıdayı öyle aman aman yemeyen bir bebek benimki. Totalde benim 3*120 oluyor genelde.
Ya ben de aldım bundan çok şirinKizlar aldigima bakin sanirim ayagimi zorlayip ben giyicem whsjej
Canim balon eline veriyorum uzunca oynuyor, sevdigi mavi bir top var sirt ustu uzaniyor ayaklariyla ellerilye oynuyor.Hem kucuk top hem bildigin buyuk toplardan en cok buyukle oynamayi seviyor. Oyle muzikli oyuncaklar falan cok oyalamiyor.Atak dönemine girdik ya da diş bilmiyorum 3 gündür benimki terör estiriyor, sürekli ııııh ıııhhhh yerimi değiştir oyuncak değiştir gezdir beni modunda o kadar huysuz ki alıp dışarı çıkıyordum o iyi oluyordu ama hava da bozdu bugün soğuklar yağmur başladı of yandık benim belim pert zaten. Emeklemeyi öğrendi ama hemen sıkılıyor dönüyor kucak istiyor oyalamak çok zor varsa bu dönem için oyuncak oyun bişey keşfeden bana da söyleyin kızlar.
Oyle oluyor canim bir kelimeyi basta cok soyleyip birakiyorlar belki de uzun sure soylemez bile sonra bakiyorsun tekrar soylemeye basliyorlar bir zaman oyle gececekKızlar bir de benimki baba abla diyordu birden unuttu herhalde hiçbişey demiyor şimdi alkış bile yapmıyor artık böyle gerileme yaşayan oldu mu?
Cnm balonu sıkıp patlatmıyor mu? Benğm oğlum kesin sıkar patlarsa da çok korkar. Ama büyük top deneyeyim böyle çocukların futbol oynadığı plastik toplar gibi mi? Sırt üstü asla durmuyor uzanmıyor alt değiştirmeyi bile yakında ayakta yapıcam benCanim balon eline veriyorum uzunca oynuyor, sevdigi mavi bir top var sirt ustu uzaniyor ayaklariyla ellerilye oynuyor.Hem kucuk top hem bildigin buyuk toplardan en cok buyukle oynamayi seviyor. Oyle muzikli oyuncaklar falan cok oyalamiyor.
Ben de 21 almıştım umarım çok büyük olmazCnm ben emzirmiyorum ama günde yaklaşık 750cc mama içiyor.
Ya ben de aldım bundan çok şirinAma iade edicem 19 tam oldu 20 daha iyi olacak.
Hic patlatmadi canim asiri.sikmiyorki oyle eline aliyor bir oyana bir buyana. Aynen top o buyuk plastiklerden top kacinca bakiyorum pesinden gidiyor ayagiyla eline getirip tekrar aliyor baya bir vakit geciriyor. Kucuk plastik toplada oynuyor ama.buyugune cok heyecam duyuyorCnm balonu sıkıp patlatmıyor mu? Benğm oğlum kesin sıkar patlarsa da çok korkar. Ama büyük top deneyeyim böyle çocukların futbol oynadığı plastik toplar gibi mi? Sırt üstü asla durmuyor uzanmıyor alt değiştirmeyi bile yakında ayakta yapıcam benMüzikli oyuncak 6-7 sn oyalıyor maksimum
Gecmis.olsun canim ya insallah oturmusturKizlar az önce korkunc bir olay yaşadım. Kuzey emekler pozisyonda tek elini yere vurup duruyordu birden dengesini kaybetti agzini yere vurdu. Agzindan kanlar gelmeye başladı sandım ki dudagi kaniyor ama üst dişi kaniyormuş. Elledim hafiften sallaniyordu parmagimla yerine oturttum koştum dişçime. Hemen aldi yanina tabi agzini acmak mümküm olmadigi icin adam da bakamadi. Önemli bir durum olmadigini söyledi, zaten bu dişlerin hepsi dökülecek dedi. Yerine oturmadiysa 1 2 güne kendiliginden düşer ama korkma dedi.
Bu arada biraz da bilgilendirdi. Her emzirme sonrasi dişlerini tülbentle sil süt çabuk çürütür dişlerini dedi ayrica şimdi ne kadar iyi bakar temiz tutarsan ilerde dişleri o kadar sağlam olur dedi. Her gece uyumadan da dişlerini tülbentle sil, diş fırçasına da alıştırırsan iyi olur dedi. Ben zaten diş fırçasını bayagidir veriyordum.
Umarim dişi yerine oturmuştur ya çok kötü bir durum inşallah kimse yaşamaz
Sagol canim insallah elledim sallanmiyor hiçGecmis.olsun canim ya insallah oturmustur
Aa uzaktanda epey cesur geliyorsunSagol canim insallah elledim sallanmiyor hiçama düşse de sorun değilmiş. Agzi kan icinde olunca o an nasil yerine oturtma fikri geldi aklima hic bilmiyorum normalde bir sey olunca oturup aglayan tipler olur ya işte o benim ayakta tetikte bekliyorduk emeklerken de mi başında beklicez anlamadim, en güvenli yer anne karniydi
Evet bizimki de parlamıyor ya gece hiç ışığı kalmıyor bileKızlar bebişe yeni 6-12 ay emzik aldım gece parlayan avent , 0-6 ay olanlar gece baya fosforlu parlıyordu bu az parlıyor neden olabilir bişey mi yapmak lazım parlaması için?
Tamam canım çok sağ ol ben az veriyormuşum benceCnm ben emzirmiyorum ama günde yaklaşık 750cc mama içiyor.
Ya ben de aldım bundan çok şirinAma iade edicem 19 tam oldu 20 daha iyi olacak.
Çok geçmiş olsun içim bi fena oldu okuyuncaKizlar az önce korkunc bir olay yaşadım. Kuzey emekler pozisyonda tek elini yere vurup duruyordu birden dengesini kaybetti agzini yere vurdu. Agzindan kanlar gelmeye başladı sandım ki dudagi kaniyor ama üst dişi kaniyormuş. Elledim hafiften sallaniyordu parmagimla yerine oturttum koştum dişçime. Hemen aldi yanina tabi agzini acmak mümküm olmadigi icin adam da bakamadi. Önemli bir durum olmadigini söyledi, zaten bu dişlerin hepsi dökülecek dedi. Yerine oturmadiysa 1 2 güne kendiliginden düşer ama korkma dedi.
Bu arada biraz da bilgilendirdi. Her emzirme sonrasi dişlerini tülbentle sil süt çabuk çürütür dişlerini dedi ayrica şimdi ne kadar iyi bakar temiz tutarsan ilerde dişleri o kadar sağlam olur dedi. Her gece uyumadan da dişlerini tülbentle sil, diş fırçasına da alıştırırsan iyi olur dedi. Ben zaten diş fırçasını bayagidir veriyordum.
Umarim dişi yerine oturmuştur ya çok kötü bir durum inşallah kimse yaşamaz
Çok güzelmiş cidden ama canım ben de mart ayı için soğuk olur diye cesaret edememkızlarrr sanırım ben kendim de şöyle bir şey yapıcam. çok basit ve güzel değil mi?? sizlere de fikir olsun belki yapmak isteyen olur. ben bayıldımm
Geçmiş olsun canım,dediğin gibi Allah beterinden korusunKızlar Ayazın sol testisi inmemişti iner diye bekledik ama inmedi 9 aylıkken ameliyat olacak bugün doktora gittik sünnette aradan çıkacak moral olarak bitigim bugün doktora gittik 15 Aralık gibu planladık ameliyati bakalım tabi Allah beterinden korusun cevrenizde var mı inmemiş testis ameliyatı olan
Bende aynı o zamandan beri veriyorum canım yemeklerine koyuyorum cok seviyor şimdi köfte yapmak istiyorum bir tarif yazar mısın? Normal süt? Nasıl içti canım daha erken diye biliyorum ama tabiki sen daha iyi bilirsin annesi merak ettim sadece.Canim ben 6.aydan bu yana veriyorum. Cok da seviyor kavurma, haslama :) kiymayi benimki kofte olarak seviyor. Cogunlukla yemege katiyor burdaki arkadaslar ama ben dogrudan veriyorum. Haftaya 8 aylik olacak oglum. Yasakli gidalar(bal, patlican, dip baligi, mantar Vs) haric hepsini yiyorbugunde kreple normal sut icti
Gel sarılalım. Yedinci —-7 —-seven—- hatta diğer bütün dillerde söylesek yeridir perişan oldukBen bizimkine veriyorum ama şöyle 6 dişi var kemiriyor diye veriyorumcogu seyi veriyorum eline
Yok kuzucum asıl iki yaşa kadar dişler gelecekmiş ondan sonra rahatız biraz büyüyü bozdum amaGecen arkadasıma dedim daha dis gelmez di mi diye o da diyor 2 yasa yaklaşıncaya kadar rahatsız nasıl sevindim anlatamam ama mina her an beni sasırtabilir
Sanirim sevdiklerime bir sey olunca ne yapacagimi sasiriyorum onun dışında korkmuyorum bir seyden ama anne olmak beni bu konuda biraz geliştirdi. Hiç yapamam dedigim seyleri yapiyorumAa uzaktanda epey cesur geliyorsunValla belki oturtutun o an yerine. Ben de hasta oldujlarinda karnimda ne guzel korunakliydi derim
Sagol canim insallah gecmistirEvet bizimki de parlamıyor ya gece hiç ışığı kalmıyor bile
Tamam canım çok sağ ol ben az veriyormuşum bence
Çok geçmiş olsun içim bi fena oldu okuyunca
Sorma ya ama nisan ayinda da yapilir bir sey olmazÇok güzelmiş cidden ama canım ben de mart ayı için soğuk olur diye cesaret edememyaz için mükoo konsept amaaa maltepe sahilde bir park alanı var bütün yaz doğum günü yaptılar orada bende şimdiden mekan araştırmaya başladım hem çekim hem parti için some mart bebesi problemss
Geçmiş olsun canım,dediğin gibi Allah beterinden korusun
Bende aynı o zamandan beri veriyorum canım yemeklerine koyuyorum cok seviyor şimdi köfte yapmak istiyorum bir tarif yazar mısın? Normal süt? Nasıl içti canım daha erken diye biliyorum ama tabiki sen daha iyi bilirsin annesi merak ettim sadece.
Gel sarılalım. Yedinci —-7 —-seven—- hatta diğer bütün dillerde söylesek yeridir perişan olduk
Yok kuzucum asıl iki yaşa kadar dişler gelecekmiş ondan sonra rahatız biraz büyüyü bozdum ama
Yok canım kur gelip boğazına takılır falan diye vermemiştim ekmek verdim bir iki defa onu yedi ay bir de geçen gün ne olduKızlar bebe bisküvisini eline veriyor musunuz? Tehlikeli olur mu sert ya? Ben genelde ıslatıp veriyordum bugün elimle kırarak minik parçalar verdim eline almak istiyor ama korktum sert boğazına takılır diye.
EvetKızlar sizce yılbaşında yurtdışına çıkılır mı bebekle? Almanya mesela? Çok soğuk ve bebek arabasında da zor uyuyor pişman olur muyuz çok kararsızım.
Neeeee Kartal mı? Komşuculuğu kaçırmış olmamızSorma ya ama nisan ayinda da yapilir bir sey olmazoralar kalabalik degil mi biz önceden kartal'da oturuyorduk kartal sahil çok kalabalikti ben de yaparsam kusadasi'nda sevdigim birkac yer var orda yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?