2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Eltimin kızı 10 aylıkken çıkarmış ilk dişini. Benim yada eşimin ne zaman çıktığı muamma. Bakalım bekliyoruz ne zaman çıkaracak.
Benim eşim de ilk dişini on aylıkken çıkarmış. Kayınvalidem bugün baktı oğlumun damaklarına. Hâlâ beyaz duruyor çıkmasına yakın kabarıp kırmızılanır dedi. Hoş diş olmuş ne olmamış ne de işte huysuzluğu var neticede. Çıksa belki rahat ederdik

Kızlar ateş bugün çıkmadı en son gece 3.5 ta calpol vermiştim ama ishal çok arttı, iştahta yok hani muz falan aldırdım ama yemiyor isteksiz zorlamakta istemiyorum napsam ki

Kızlar ateş bugün çıkmadı en son gece 3.5 ta calpol vermiştim ama ishal çok arttı, iştahta yok hani muz falan aldırdım ama yemiyor isteksiz zorlamakta istemiyorum napsam ki
Patates de verebilirsin bol su içir yada sık sık emzir su niyetine. Altınıda sık sık al pişik oluyor antibiyotik kullanıldığında.

Ben şu şekilde yaptım; bir tane minderim vardı büyük onu koydum altın bir kısmına. Diğer kısma babynest vardı onu koydum. Düz olmasına dikkat ettim ve dengeli gitmeye çalıştım. Sonra yatağın kendine ait sert tabanı ve kendi yatağını koydum ama kenarlardan bombeleniyor diye yanlara da kullanmadığım pikelerden destekledim. En üstte de yün yatak var. Evet dengesi biraz bozuluyor ama bir mühendis edasıyla inşa ettik bir şekilde

Al canim bizim evin karsisindaki a101'de yok diğerlerine bakarsin sen mi yapacaksin pastasini
kendim yaparım diye planlıyorum canım dışını beyaz krema ile sıvayıp üzerine bir kaç süsleme yaparım diye düşündüm zaten büyük doğumgünü yapmayacağım foto çekeceğim balonlu falan onun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…