- 24 Kasım 2021
- 5.224
- 6.428
- 148
- 32
Canım çok sevindim bak çok güzel belki de sadece zayıf bir bebek ya olabilirKızlar genetik sonucumuz normal çıktı çok şükür.
Mavi paket izotonik sulu canim aşırı memnunumminseo canım molfix bezle birlikte bu sefer ıslak mendilini de alacağım sen hangisini kullanıyordun yenidoğan mı yeşil olan da olur mu bizim minnaklar için?
Benim eşim de ilk dişini on aylıkken çıkarmış. Kayınvalidem bugün baktı oğlumun damaklarına. Hâlâ beyaz duruyor çıkmasına yakın kabarıp kırmızılanır dedi. Hoş diş olmuş ne olmamış ne de işte huysuzluğu var neticede. Çıksa belki rahat ederdikEltimin kızı 10 aylıkken çıkarmış ilk dişini. Benim yada eşimin ne zaman çıktığı muamma. Bakalım bekliyoruz ne zaman çıkaracak.
SüperKızlar genetik sonucumuz normal çıktı çok şükür.
Ayyy biraz stoğum var diye hiç bakmadım ne olmuşsa olmuş biraz daha bakmayayım bariKızlar bu bezlere ne olmuşşşşşşşş
Mafloru kullandinmi cnmKızlar ateş bugün çıkmadı en son gece 3.5 ta calpol vermiştim ama ishal çok arttı, iştahta yok hani muz falan aldırdım ama yemiyor isteksiz zorlamakta istemiyorum napsam ki
Ya bizim doktor paketli ve dondurulmus gida vermeyin dedi ama bilemedim.Kizlar a101de tanesi 85 tl. Ben kuzey'e veririm diye aldim. Yulaf ezmezi pankek artik ne yapiyorsaniz içine atarsiniz. Normalde çok pahali bunlar
Allah allah o işlenmis gıdalar icin olmasin bu bildigin dondurulmus meyve. Ben de buzluga meyve koydum bir farki yok kiYa bizim doktor paketli ve dondurulmus gida vermeyin dedi ama bilemedim.
Ya evde var sandığım büyükler içinmiş bebek için değilMafloru kullandinmi cnm
Patates de verebilirsin bol su içir yada sık sık emzir su niyetine. Altınıda sık sık al pişik oluyor antibiyotik kullanıldığında.Kızlar ateş bugün çıkmadı en son gece 3.5 ta calpol vermiştim ama ishal çok arttı, iştahta yok hani muz falan aldırdım ama yemiyor isteksiz zorlamakta istemiyorum napsam ki
Aynen piştikten başladı ya neredeyse hiç pişik olmamıştık, kremledim tekrar ama çok huysuz yaPatates de verebilirsin bol su içir yada sık sık emzir su niyetine. Altınıda sık sık al pişik oluyor antibiyotik kullanıldığında.
Onu düşündüm de bizim bi yatak çökme mevzumuz oldu hatta iade ettik yeni yatak aldık. Üstüne yine içim rahat etmedi ekstra kalın kontraplak aldık da yatağın altına koyduk. Hani formu bozulur diye cesaret edemedim açıkçası. Zaten böyle enteresan terslikler denk gelir bana
Maşaallah canım benim tatliş olmuştur hızlıca uzuyorlar zatengünaydın kızlar ekintoşun üst iki dişi de sonunda patladı hamdu senalar olsun diye bağırasım var
ay denk gelirsem alayım 1 yaş pastasını süslerimKizlar a101de tanesi 85 tl. Ben kuzey'e veririm diye aldim. Yulaf ezmezi pankek artik ne yapiyorsaniz içine atarsiniz. Normalde çok pahali bunlar
tam tavşan oldu iki alt iki üstMaşaallah canım benim tatliş olmuştur hızlıca uzuyorlar zaten
oksizinc krem tavsiye ederim en hızlı etki eden o bir de mutlaka probiyotikAynen piştikten başladı ya neredeyse hiç pişik olmamıştık, kremledim tekrar ama çok huysuz ya
Al canim bizim evin karsisindaki a101'de yok diğerlerine bakarsinay denk gelirsem alayım 1 yaş pastasını süslerim
kendim yaparım diye planlıyorum canım dışını beyaz krema ile sıvayıp üzerine bir kaç süsleme yaparım diye düşündüm zaten büyük doğumgünü yapmayacağım foto çekeceğim balonlu falan onun içinAl canim bizim evin karsisindaki a101'de yok diğerlerine bakarsinsen mi yapacaksin pastasini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?