2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Şimdilik yatağıma sıfır bir şekilde idare ediyorum yine yükselttik geri. Biraz daha ileri boyutta gecelerin çılgını olmaya başlarsa o zaman bir hâl çaresine bakarım
oksizinc krem tavsiye ederim en hızlı etki eden o bir de mutlaka probiyotik
Antibiyotik kullandığım zaman ben de oksizinc aldım benim oğlana dokundu. Denemekte yarar var çok övülen bir krem ama böyle bir şey de olabilir. Papatya0593 biz onun yapabileceğini hiç düşünmemiştik ve inatla sürüyorduk ki güya düzelsin ne zaman bıraktık o zaman düzeldi. Başınıza gelirse aklında bulunsun diye yazdım canım.

oksizinc krem tavsiye ederim en hızlı etki eden o bir de mutlaka probiyotik

Bende de weleda nın pişik kremi var kızlar oda çinko oksit içeriyor bi onu deneyeyim geçmezse alternatif bakayım akşam da burun sümük doldu bizim ,evden çıkmadan ben bu çocuğu nasıl bu kadar hasta ettim yaa civdiracam

Canım pudra zararlı dıyorlar ama ısal de pısge dırek ıyı gelende pudra bezıne de dokuyorsun pısıgı onluyor.Ama probıyotık kullansan zaten ısal gecıyor ılk ıku gun antıbıyotık ısal yapıyor.

Kizlar bebekleriniz otururken geriye dogru dustumu hic bizimki yeni yeni desteksiz oturmaya alisiyor yerde oturuyordu kendini bi anda geriye atinca kut diye kafasinin arkasini vurdu biraz agladi ama sonrasinda gozlemledim bisey olmadi sizin basiniza geldimi hic bole bise. Ciddi ciddi şu kafa arkasi yastiklardan alma fikrim var:)

Anıden kendılerını atabılıyorlar yorulduklarında ya da artık oturmak istemediklerınde kafasının dusecegı yerlere kırlent dızıyorum canım

Kizlar bugün biz de kizamik aşısı olduk demir degerine de bakildi 12,80 çıktı çok iyiymiş
Bir kiz da bizden önce aşı olmuştu nasıl ağlıyor ama görmeniz lazim, birakin beni anneme gidicem diye agliyordu, annesi de ben zaten yanindayim nereye gideceksin diyordu

Avent fosforlu emzik parlamıyor diyen arkadaş vardı. Ben çözümü buldum Telefonun flashını açıp 5 dk üstüne koyun bakslım neler oluyor görünm flash gibi parlıyo

kan alınırken çok ağladı mı ? nerde verdiniz kanı ? değeri güzel çıkmış maşallah mama da yiyor ya ekstra o da fayda ediyor ek gıdayı güzel yemesi de farkettiriyor

Çok geçmiş olsun, ben bu yastıktan aldım çok işime yarıyor sadece terletiyor biraz kafasını
TOKKO Ayarlanabilir Bebek Çocuk Baş Kafa Koruma Güvenlik Kaskı - Bebek Kafa Koruyucu -bebek Emniyet Kaskı Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Emziği aramak için gece flashı açmıştım öyle keşfettim Arada şarj ederiz böyle emziği
Artık hayatımız da bır emzık yokAy benım cocuklarım acaba neden aynı modeller dogar dogmaz emzıge cok duskunler ben agzılarından alırım soyle 6 aylık olmaya yakın sogumaya baslıyorlar 7 aylıkken de fırlatıp atıyorlar hayatından

Saglık ocagında mı kan degerlerıne baktırdın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…