- 3 Haziran 2021
- 224
- 350
- 53
- 42
Bursa da taze dükkan dan alıyorumOrganik tavuk nerden buluyorsunuz?
Şimdilik yatağıma sıfır bir şekilde idare ediyorum yine yükselttik geri. Biraz daha ileri boyutta gecelerin çılgını olmaya başlarsa o zaman bir hâl çaresine bakarımBen şu şekilde yaptım; bir tane minderim vardı büyük onu koydum altın bir kısmına. Diğer kısma babynest vardı onu koydum. Düz olmasına dikkat ettim ve dengeli gitmeye çalıştım. Sonra yatağın kendine ait sert tabanı ve kendi yatağını koydum ama kenarlardan bombeleniyor diye yanlara da kullanmadığım pikelerden destekledim. En üstte de yün yatak var. Evet dengesi biraz bozuluyor ama bir mühendis edasıyla inşa ettik bir şekilde
Antibiyotik kullandığım zaman ben de oksizinc aldım benim oğlana dokundu. Denemekte yarar var çok övülen bir krem ama böyle bir şey de olabilir.oksizinc krem tavsiye ederim en hızlı etki eden o bir de mutlaka probiyotik
oksizinc krem tavsiye ederim en hızlı etki eden o bir de mutlaka probiyotik
Bende de weleda nın pişik kremi var kızlar oda çinko oksit içeriyor bi onu deneyeyim geçmezse alternatif bakayımŞimdilik yatağıma sıfır bir şekilde idare ediyorum yine yükselttik geri. Biraz daha ileri boyutta gecelerin çılgını olmaya başlarsa o zaman bir hâl çaresine bakarım
Antibiyotik kullandığım zaman ben de oksizinc aldım benim oğlana dokundu. Denemekte yarar var çok övülen bir krem ama böyle bir şey de olabilir.Papatya0593 biz onun yapabileceğini hiç düşünmemiştik ve inatla sürüyorduk ki güya düzelsin ne zaman bıraktık o zaman düzeldi. Başınıza gelirse aklında bulunsun diye yazdım canım.
Canım pudra zararlı dıyorlar ama ısal de pısge dırek ıyı gelende pudra bezıne de dokuyorsun pısıgı onluyor.Ama probıyotık kullansan zaten ısal gecıyor ılk ıku gun antıbıyotık ısal yapıyor.Bende de weleda nın pişik kremi var kızlar oda çinko oksit içeriyor bi onu deneyeyim geçmezse alternatif bakayımakşam da burun sümük doldu bizim ,evden çıkmadan ben bu çocuğu nasıl bu kadar hasta ettim yaa civdiracam
Anıden kendılerını atabılıyorlar yorulduklarında ya da artık oturmak istemediklerınde kafasının dusecegı yerlere kırlent dızıyorum canımKizlar bebekleriniz otururken geriye dogru dustumu hic bizimki yeni yeni desteksiz oturmaya alisiyor yerde oturuyordu kendini bi anda geriye atinca kut diye kafasinin arkasini vurdu biraz agladi ama sonrasinda gozlemledim bisey olmadi sizin basiniza geldimi hic bole bise. Ciddi ciddi şu kafa arkasi yastiklardan alma fikrim var:)
Avent fosforlu emzik parlamıyor diyen arkadaş vardı. Ben çözümü buldumTelefonun flashını açıp 5 dk üstüne koyun bakslım neler oluyor görünm flash gibi parlıyo
çok iyi hahahah
kan alınırken çok ağladı mı ?Kizlar bugün biz de kizamik aşısı oldukdemir degerine de bakildi 12,80 çıktı çok iyiymiş
Bir kiz da bizden önce aşı olmuştu nasıl ağlıyor ama görmeniz lazim, birakin beni anneme gidicem diye agliyordu, annesi de ben zaten yanindayim nereye gideceksin diyordu
Yaa mükemmelsin iki dk tuttum o bile yetti nasıl keşfettin bunuAvent fosforlu emzik parlamıyor diyen arkadaş vardı. Ben çözümü buldumTelefonun flashını açıp 5 dk üstüne koyun bakslım neler oluyor görünm flash gibi parlıyo
Çok geçmiş olsun, ben bu yastıktan aldım çok işime yarıyor sadece terletiyor biraz kafasınıKizlar bebekleriniz otururken geriye dogru dustumu hic bizimki yeni yeni desteksiz oturmaya alisiyor yerde oturuyordu kendini bi anda geriye atinca kut diye kafasinin arkasini vurdu biraz agladi ama sonrasinda gozlemledim bisey olmadi sizin basiniza geldimi hic bole bise. Ciddi ciddi şu kafa arkasi yastiklardan alma fikrim var:)
Yorumlari okudum kimisi buyuk geldi citciti koptu falan demislerde ondan kararsiz kaldim sen memnunsan bende alayimÇok geçmiş olsun, ben bu yastıktan aldım çok işime yarıyor sadece terletiyor biraz kafasını
TOKKO Ayarlanabilir Bebek Çocuk Baş Kafa Koruma Güvenlik Kaskı - Bebek Kafa Koruyucu -bebek Emniyet Kaskı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Emziği aramak için gece flashı açmıştım öyle keşfettimYaa mükemmelsin iki dk tuttum o bile yetti nasıl keşfettin bunu
Gunaydin cnm bu karanlikta uyanma isi sinirimi bozuyor artikGünaydın kızlar
Artık hayatımız da bır emzık yokEmziği aramak için gece flashı açmıştım öyle keşfettimArada şarj ederiz böyle emziği
Yıgıt 8 de uyanmıs ben de halen cok erken sanıp uyutma yolları ararken bır baktım saat 8 her taraf kapkaranlık yagmurda yagıyor yataktan zor kalktımGunaydin cnm bu karanlikta uyanma isi sinirimi bozuyor artik
Saglık ocagında mı kan degerlerıne baktırdın canım.Kizlar bugün biz de kizamik aşısı oldukdemir degerine de bakildi 12,80 çıktı çok iyiymiş
Bir kiz da bizden önce aşı olmuştu nasıl ağlıyor ama görmeniz lazim, birakin beni anneme gidicem diye agliyordu, annesi de ben zaten yanindayim nereye gideceksin diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?