2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bebeği emekleyen anneler hatta bebeği sürekli ayağa kalkan anneler, nasılsınız? Ben
Yere atıyorum ne yaparsan yap diyorum şu yatakta ayağa kalkma işi çok korkutuyor beni. Bi geliyorum bizim yatağın yarısına kadar gelmiş kendi yatağına koysam kenarlara tutunup kalkıyor. Yatağı alt kademeye indirdim bu defa da yere yakın olduğu için soğuk oldu. Ne yapacağımı şaşırdım ben de

Ben de araştırdım bunu olumsuz bir duruma rastlamadım zaten küçük balık da alıp veriyorum sardalya yorucu oluyor ama neyse norveç somonuna denk gelmedim onu bulsam onu alicam senin tanidiklar da varmis guzelini bulursun. Benim aldigimda içinde yumurtasi doluydu havyarli balik almisim bir tuhaf oldum baktim 400 grami 1200 tlymis ama ben çöpe attım o neydi öyle

çok basit tarhanayı pişir ve içine buharda ya da fırında pişirdiğin balık etlerini at al sana balıklı çorba ben Ekine genelde böyle veriyorum daha çok yiyor bu şekilde
Ahaha ya benim büyükler tarhana yemiyor yaaa

Şimdi asıl soruya geliyorum marketten dondurulmuş mu alıyorsun yoksa balıkçıdan taze mi? Tarifini not aldım
Ben taze aldım dilim dilim poşetlere koydum. Birde eşim somon kafası almış satıcı bebeklere çok alıyorlar bunu demiş.onu kaynattim suyunu aldım balık çorbası yaptığım zaman sebzeleri onun suyunda pişiriyorum

Canım yatağın alt kısmına, tahmini bebeğinin boyunu hesaplayarak ve düz duracak şekilde yorgan, minder filan koy. Ben de indirdiğimde boyunu hesaplayıp bir şeyler koydum ama şuan gene sarkmaya başladı

Bizim minik, mutfak çekmece kulplarına kafayı takmış durumda eğilip eğilip kemiriyor. Bugün kapıdaki çerçeveyi ısırıyordu. Yavrum dişi ne kadar zorluyorsa

Aaa çok şaşırdım yazık olmuş somon kim ben kim dercesine hamsi yedik bugün

Armudun sapı üzümün çöpü somonun Norveç’i derken bu işin içinden çıkamam. Yolum düşünce alacağım hop buzluğa

Canım yatağın alt kısmına, tahmini bebeğinin boyunu hesaplayarak ve düz duracak şekilde yorgan, minder filan koy. Ben de indirdiğimde boyunu hesaplayıp bir şeyler koydum ama şuan gene sarkmaya başladı
Onu düşündüm de bizim bi yatak çökme mevzumuz oldu hatta iade ettik yeni yatak aldık. Üstüne yine içim rahat etmedi ekstra kalın kontraplak aldık da yatağın altına koyduk. Hani formu bozulur diye cesaret edemedim açıkçası. Zaten böyle enteresan terslikler denk gelir bana

Park yatak mıydı sizin?

Evet canım park yatak. İçine yataşın yatağını almıştık daha bebek dört aylıkken ortası çöktü. Para iadesi yaptılar işbir den yeni yatak aldık bu defa.
Hıı hatırladım bu mevzuyu neyse ki çözülmüş bir şekilde. Ben henüz daha yaylı yatak alamadım Hala yün döşekte yatıyor garibim. Alt kademeye geçersek mecbur alacağım.

Hıı hatırladım bu mevzuyu neyse ki çözülmüş bir şekilde. Ben henüz daha yaylı yatak alamadım Hala yün döşekte yatıyor garibim. Alt kademeye geçersek mecbur alacağım.
Bizimki de yaylı değil ki canım işbir junior Coco diye geçiyor. Zaten yaylı yatağı şu an önermiyorlar omurgaları için.
En güzeli yün döşek zaten ya canım anam yapmış sağ olsun
Daha lezzetli boşver ben küçük balık tavada çok seviyorum çok lezzetli oluyor
Ben balık yiyemiyorum ya hep beni rahatsız eder. Dün yedim gecem zehir oldu. Üstelik ne şekilde ve hangi balığı yersem yiyeyim ağır geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…