- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
Yere atıyorum ne yaparsan yap diyorumBebeği emekleyen anneler hatta bebeği sürekli ayağa kalkan anneler, nasılsınız? Ben
İnşallah tez yürürlerBen de öyleyim kollarım tutmuyor artık
Annelik güdüseldirDamla bitene kadar kullandım benalmışım ziyan olmasın
Ben de araştırdım bunu olumsuz bir duruma rastlamadım zaten küçük balık da alıp veriyorum sardalya yorucu oluyor ama neyseYa şimdi bir şehir efsanesi dolanıyor somonlar doğal değil yani besili ya da Norveç somonu olmadıkça bir özelliği yok gibi gibi. Biz anne olduk ya türlü türlü şehir efsaneleri duyuyorum
Baraj gölü somonuna ulaşabilirim en yakın. E o da besili oluyor o nedenle sordum. Bir ayağım Karadeniz’de mesela, ordan alabilirim.
Ahaha ya benim büyükler tarhana yemiyor yaaaçok basit tarhanayı pişir ve içine buharda ya da fırında pişirdiğin balık etlerini at al sana balıklı çorbaben Ekine genelde böyle veriyorum daha çok yiyor bu şekilde
Sırtım ağrıyor, yürüteç aldım ben 5 dk filan duruyorBebeği emekleyen anneler hatta bebeği sürekli ayağa kalkan anneler, nasılsınız? Ben
Ben taze aldım dilim dilim poşetlere koydum. Birde eşim somon kafası almış satıcı bebeklere çok alıyorlar bunu demiş.onu kaynattim suyunu aldım balık çorbası yaptığım zaman sebzeleri onun suyunda pişiriyorumŞimdi asıl soruya geliyorummarketten dondurulmuş mu alıyorsun yoksa balıkçıdan taze mi? Tarifini not aldım
Yogurt da bol bol yedır ama maflor sart bence antıbıyotık dırek ısal yapıyor kı bebegın zaten ısaldı mafloru muhakkak kullan canımYoğurt versem olmaz mı aslında evde maflorda var ama bilemedim
Ha ha haaa... Benimki de yürüme arkadaşına merhaba bile demedi. Ben olsam ben de demem, canlısı varkenSırtım ağrıyor, yürüteç aldım ben 5 dk filan duruyorlaneddd
Yere atıyorum ne yaparsan yap diyorumşu yatakta ayağa kalkma işi çok korkutuyor beni. Bi geliyorum bizim yatağın yarısına kadar gelmiş kendi yatağına koysam kenarlara tutunup kalkıyor. Yatağı alt kademeye indirdim bu defa da yere yakın olduğu için soğuk oldu. Ne yapacağımı şaşırdım ben de
Aaa çok şaşırdım yazık olmuşBen de araştırdım bunu olumsuz bir duruma rastlamadım zaten küçük balık da alıp veriyorum sardalya yorucu oluyor ama neysenorveç somonuna denk gelmedim onu bulsam onu alicam senin tanidiklar da varmis guzelini bulursun. Benim aldigimda içinde yumurtasi doluydu havyarli balik almisim bir tuhaf oldum baktim 400 grami 1200 tlymis ama ben çöpe attım o neydi öyle
En güzel yürüme arkadaşı annemdirHa ha haaa... Benimki de yürüme arkadaşına merhaba bile demedi. Ben olsam ben de demem, canlısı varken
Armudun sapı üzümün çöpü somonun Norveç’i derken bu işin içinden çıkamam. Yolum düşünce alacağım hop buzluğaBen taze aldım dilim dilim poşetlere koydum. Birde eşim somon kafası almış satıcı bebeklere çok alıyorlar bunu demiş.onu kaynattim suyunu aldım balık çorbası yaptığım zaman sebzeleri onun suyunda pişiriyorum
Onu düşündüm de bizim bi yatak çökme mevzumuz oldu hatta iade ettik yeni yatak aldık. Üstüne yine içim rahat etmedi ekstra kalın kontraplak aldık da yatağın altına koyduk. Hani formu bozulur diye cesaret edemedim açıkçası. Zaten böyle enteresan terslikler denk gelir banaCanım yatağın alt kısmına, tahmini bebeğinin boyunu hesaplayarak ve düz duracak şekilde yorgan, minder filan koy. Ben de indirdiğimde boyunu hesaplayıp bir şeyler koydum ama şuan gene sarkmaya başladı
Park yatak mıydı sizin?Onu düşündüm de bizim bi yatak çökme mevzumuz oldu hatta iade ettik yeni yatak aldık. Üstüne yine içim rahat etmedi ekstra kalın kontraplak aldık da yatağın altına koyduk. Hani formu bozulur diye cesaret edemedim açıkçası. Zaten böyle enteresan terslikler denk gelir bana
Evet canım park yatak. İçine yataşın yatağını almıştık daha bebek dört aylıkken ortası çöktü. Para iadesi yaptılar işbir den yeni yatak aldık bu defa.Park yatak mıydı sizin?
Hıı hatırladım bu mevzuyu neyse ki çözülmüş bir şekilde. Ben henüz daha yaylı yatak alamadımEvet canım park yatak. İçine yataşın yatağını almıştık daha bebek dört aylıkken ortası çöktü. Para iadesi yaptılar işbir den yeni yatak aldık bu defa.
Daha lezzetli boşverAaa çok şaşırdım yazık olmuşsomon kim ben kim dercesine hamsi yedik bugün
Bizimki de yaylı değil ki canım işbir junior Coco diye geçiyor. Zaten yaylı yatağı şu an önermiyorlar omurgaları için.Hıı hatırladım bu mevzuyu neyse ki çözülmüş bir şekilde. Ben henüz daha yaylı yatak alamadımHala yün döşekte yatıyor garibim. Alt kademeye geçersek mecbur alacağım.
Ben balık yiyemiyorum yaDaha lezzetli boşverben küçük balık tavada çok seviyorum çok lezzetli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?