2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
kan alınırken çok ağladı mı ? nerde verdiniz kanı ? değeri güzel çıkmış maşallah mama da yiyor ya ekstra o da fayda ediyor ek gıdayı güzel yemesi de farkettiriyor
Sen Ekın ın degerlerıne baktırdın mı canım. Bızım 8 ay koktorlunde gıtmısken bakacaktı hastaydı degerler yanıltıcı olur dıye baktırmadık

Ya aslında seninki en iyisi Kendi kendine travmasız bırakıyorlar Biz şimdi bırakma aşamasında zorlanacağız. Ben şimdi sadece yatağında bırakıyorum emziği, sadece uyurken emiyor. İnşallah böyle gider Yoksa işimiz yaş.

Ekin diş çıkarma dönemi emziğe aşırı düştü

Ekin diş çıkarma dönemi emziğe aşırı düştü
Rahatlatıyor sanırım ya. Bizim de bir hafta içinde 3 diş attı. Mendile mama batırıp buzlukta dondurup veriyorum eline. Sanki iyi geliyor ya.

doktor aslında bu ay bakabiliriz dedi ama ben 1 yaşı beklemek istiyorum canım erken geliyor sanki daha hem 1 yaş kontrolünü de olur göz genel muayne vs. hepsi aradan çıkar
Ya ben doktora götürmüyorum da sağlık ocağında hemşire dedi. Doktor kontrolü yaptırın, kan verin dedi bir yaşında. Aynen dediğin gibi hepsi çıkar aradan rahatlarız.

Kizlar taksiyle hastaneye gidicemde bebekle nasil biniyorsunuz pusetinidemi aliyorsunuz yaniniza yoksa kucakta mi goturuyorsunuz.
Ben her yere pusetiyle götürüyorum kolay oluyor ama bebek arabası da alacaksan yanına. Yoksa puseti nasıl taşıyacaksın Geçmiş olsun durumu mu kötüleşti yoksa kontrole mi?

kan alınırken çok ağladı mı ? nerde verdiniz kanı ? değeri güzel çıkmış maşallah mama da yiyor ya ekstra o da fayda ediyor ek gıdayı güzel yemesi de farkettiriyor
Yok ağlamadı ne kan alinirken ağlıyor ne aşı olurken ben agliyorum hatta hemsireler dalga geciyordu cocugu degil annesini sakinlestirin diye saglik ocaginda ama ben hastaneye de götürücem aslinda ayni gün götürecektim ama aşı oldugu için belki farkli sonuclar çıkabilir diye götürmedim
Evet hiç seçici değil ne versem yiyor o konuda hiç zorlanmıyorum. Bademle bal kabagi demir icin cok faydaliymis 1 paket badem bitirdik 4. bal kabagina gececek tek basina yiyor hep kirmizi et vs. Belki dogru düzgün yemese böyle iyi cikmazdi. Belki de damla fayda etti bilmiyorum artik hangisi iyi geldiyse

Maşallah diyelim öncelikle ❤ Bademi nasıl veriyorsun?

Ben her yere pusetiyle götürüyorum kolay oluyor ama bebek arabası da alacaksan yanına. Yoksa puseti nasıl taşıyacaksın Geçmiş olsun durumu mu kötüleşti yoksa kontrole mi?
Arabasini goturcemde zaten pusetide alsammi almasammi ondan kararsız kaldim. Cnm soyle bi kac gundur cok agliyor kulagina falan vuruyor bi gosterim bakim doktoruna ne dicek.

Maşallah diyelim öncelikle ❤ Bademi nasıl veriyorsun?
Sağol canim çiğ badem aldim günde 4 tane cam rendeyle toz haline getirip yulaf ezmesine ekliyorum . yulaf ezmesi olmasa bile meyveyle de karistiriyorum öyle de yiyor da ben genellikle yulaf ezmesi yapiyorum öyle yiyor

Kizlar taksiyle hastaneye gidicemde bebekle nasil biniyorsunuz pusetinidemi aliyorsunuz yaniniza yoksa kucakta mi goturuyorsunuz.
Puseti en son ne zaman kullandım hatırlamıyorum desem Kucağıma alıyorum hemen koltuğun baş kısmının demirlerine tutunup şoförü izliyor yol boyu

Avent fosforlu emzik parlamıyor diyen arkadaş vardı. Ben çözümü buldum Telefonun flashını açıp 5 dk üstüne koyun bakslım neler oluyor görünm flash gibi parlıyo
Ya bunların 6-12 olanlarının fosforlusu yok galiba. Ben fosforlu aldığımda başta gereksiz bulmuştum ama inanılmaz işe yarıyor. Şu an anlıyorum kıymetini

Benimki de öyle iki defa düştü canım elindeki oyuncaklarla bir şeyler yapıyordu. Kafasının arkasına yastık koyuyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…