Cnm ayarı var büyük gelmedi bizimkine, cırt cırtı var o kısmı sert biraz ağzına denk geliyordu söküp biraz arkaya diktim mükemmel değil ama çok işime yarıyor her saniye tehlikeli biyere giriyor çünkü.Yorumlari okudum kimisi buyuk geldi citciti koptu falan demislerde ondan kararsiz kaldim sen memnunsan bende alayim
6-18 fosforlu var cnmYa bunların 6-12 olanlarının fosforlusu yok galiba. Ben fosforlu aldığımda başta gereksiz bulmuştum ama inanılmaz işe yarıyor. Şu an anlıyorum kıymetini
Zaten güneşle calisiyor o sabahlari güneşe tutmak gerekiyor parlaması içinAvent fosforlu emzik parlamıyor diyen arkadaş vardı. Ben çözümü buldumTelefonun flashını açıp 5 dk üstüne koyun bakslım neler oluyor görünm flash gibi parlıyo
Cnm ben doğduğundan beri weleda kullanıyorum çok temiz içerikli ama pişik gördüğüm an hafifse pişik bepanthol baby ağır pişikse hamazince geçiyorum hemen weleda pişik başlamışsa işe yaramıyor haberin olsun.Bende de weleda nın pişik kremi var kızlar oda çinko oksit içeriyor bi onu deneyeyim geçmezse alternatif bakayımakşam da burun sümük doldu bizim ,evden çıkmadan ben bu çocuğu nasıl bu kadar hasta ettim yaa civdiracam
Ya bu bilgiyi ben bilmiyordum günlerce emzik aradım yatakta, sormuştum burada neredeydiniz kızlarZaten güneşle calisiyor o sabahlari güneşe tutmak gerekiyor parlaması içinsenin taktik daha etkili ama
Ya ben de yapayım ceviz ekliyordum ama tadını sevmiyor galiba yemiyorSağol canimçiğ badem aldim günde 4 tane cam rendeyle toz haline getirip yulaf ezmesine ekliyorum . yulaf ezmesi olmasa bile meyveyle de karistiriyorum öyle de yiyor da ben genellikle yulaf ezmesi yapiyorum öyle yiyor
Emzigin kendisinde mi yaziyordu nerde yaziyordu tam hatirlamiyorum amaYa bu bilgiyi ben bilmiyordum günlerce emzik aradım yatakta, sormuştum burada neredeydiniz kızlar
Var var bizdeki 6+ şu an. Siz mi attınız nette mi gördüm, küçük emzik bebeğin boğazına kaçmış, ayına uygun olmayan. Hemen büyüttümYa bunların 6-12 olanlarının fosforlusu yok galiba. Ben fosforlu aldığımda başta gereksiz bulmuştum ama inanılmaz işe yarıyor. Şu an anlıyorum kıymetini
Yulaf tabi daha faydali canim pirinc ununun ne gibi bir faydası var kiYa ben de yapayım ceviz ekliyordum ama tadını sevmiyor galiba yemiyorBen de pirinç unu ile yapıyorum meyvesini herkes yulaf yapıyor galiba. Yulaf daha mı faydalı olur?
Ya sürekli yatağında ya güneş almıyor pek, ondan parlamıyorduZaten güneşle calisiyor o sabahlari güneşe tutmak gerekiyor parlaması içinsenin taktik daha etkili ama
Dkdkdk at gibi çocuk olsunlarYulaf tabi daha faydali canim pirinc ununun ne gibi bir faydası var kibak atlara adamların vücudu 10 numara yulaf yiyorlar ben şu ana kadar hiç pirinc unu ve irmik kullanmadım
Kaç kilo şu an aldirdi miDkdkdk at gibi çocuk olsunlarPirinç ununu kalori olsun diye veriyorum meyvenin yanında açıkcası faydasındsn değil de Karbonhidrat olsun maksat. Yulafı un olarak mı veriyorsun yoksa ezmesini mi?
Ay ben alırken aradım o kadar, bulamadım kızlarVar var bizdeki 6+ şu an. Siz mi attınız nette mi gördüm, küçük emzik bebeğin boğazına kaçmış, ayına uygun olmayan. Hemen büyüttüm
Ya şu an 10 aylık 9.3 kg. Ek gıdaya başladığımızdan beri hızlandı kilo alımı. Benim çocuklar gerçi fazla gelişikli olmuyor. İlk defa bu bebeğimde pirinç unu verdim tabularımı yıkıp zatenKaç kilo şu an aldirdi miben ezmesini veriyorum pankek yapinca da yulaf unu kullaniyorum. Zaten ezmesi pişince yumuşacık oluyor
Evet zor oluyor gece yatakta emzik aramakAy ben alırken aradım o kadar, bulamadım kızlargece emzik arıyorum bazen pof
Ben donusumlu yapıyorum canım bazen de karıstırıp.Yanı hem yulaf, hem ırmık, pırınc unu kullanıyorım. Bademı ben de rendeleyip ekliyorum. Kabak cekırdrgı de alacagım cok faydalı bır turlu almadım. Ya Yulaf ıcın Canan karatay sey demıstı hep o aklıma geliyor Yulafı at yerYa ben de yapayım ceviz ekliyordum ama tadını sevmiyor galiba yemiyorBen de pirinç unu ile yapıyorum meyvesini herkes yulaf yapıyor galiba. Yulaf daha mı faydalı olur?
Canım benimkinin hiç pişik problemi olmamıştı duruyor arada sürüyordum hakkaten pişik artınca gördüğüm hiç etkisi olmadı weledanın, evde bepanthol vardı onu sürdüm sabahta, pişirme çok zormuş ya o popo nasıl kızardı öyleCnm ben doğduğundan beri weleda kullanıyorum çok temiz içerikli ama pişik gördüğüm an hafifse pişik bepanthol baby ağır pişikse hamazince geçiyorum hemen weleda pişik başlamışsa işe yaramıyor haberin olsun.
Canan hocama bakarsak aç kalırız. Hakkını yemeyeyim ilk hamileliğimden sonra karatay diyetiyle 10 kg vermiştim amaBen donusumlu yapıyorum canım bazen de karıstırıp.Yanı hem yulaf, hem ırmık, pırınc unu kullanıyorım. Bademı ben de rendeleyip ekliyorum. Kabak cekırdrgı de alacagım cok faydalı bır turlu almadım. Ya Yulaf ıcın Canan karatay sey demıstı hep o aklıma geliyor Yulafı at yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?