2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Yorumlari okudum kimisi buyuk geldi citciti koptu falan demislerde ondan kararsiz kaldim sen memnunsan bende alayim
Cnm ayarı var büyük gelmedi bizimkine, cırt cırtı var o kısmı sert biraz ağzına denk geliyordu söküp biraz arkaya diktim mükemmel değil ama çok işime yarıyor her saniye tehlikeli biyere giriyor çünkü.

Avent fosforlu emzik parlamıyor diyen arkadaş vardı. Ben çözümü buldum 😁 Telefonun flashını açıp 5 dk üstüne koyun bakslım neler oluyor görünm😂 flash gibi parlıyo
Zaten güneşle calisiyor o sabahlari güneşe tutmak gerekiyor parlaması için 🤣🤣🤣 senin taktik daha etkili ama 🤣🤣🤣

Bende de weleda nın pişik kremi var kızlar oda çinko oksit içeriyor bi onu deneyeyim geçmezse alternatif bakayım😑 akşam da burun sümük doldu bizim ,evden çıkmadan ben bu çocuğu nasıl bu kadar hasta ettim yaa civdiracam😓😓😓
Cnm ben doğduğundan beri weleda kullanıyorum çok temiz içerikli ama pişik gördüğüm an hafifse pişik bepanthol baby ağır pişikse hamazince geçiyorum hemen weleda pişik başlamışsa işe yaramıyor haberin olsun.

Sağol canim 🥰🥰 çiğ badem aldim günde 4 tane cam rendeyle toz haline getirip yulaf ezmesine ekliyorum . yulaf ezmesi olmasa bile meyveyle de karistiriyorum öyle de yiyor da ben genellikle yulaf ezmesi yapiyorum öyle yiyor 😬😬
Ya ben de yapayım ceviz ekliyordum ama tadını sevmiyor galiba yemiyor 😁 Ben de pirinç unu ile yapıyorum meyvesini herkes yulaf yapıyor galiba. Yulaf daha mı faydalı olur?

Ya bu bilgiyi ben bilmiyordum günlerce emzik aradım yatakta, sormuştum burada neredeydiniz kızlar 😂
Emzigin kendisinde mi yaziyordu nerde yaziyordu tam hatirlamiyorum ama 🤣 ben de almistim bundan ama kullanamadık 😆 kaçırmışım yoksa yazardım neyse daha etkili bir yöntem varmış 🤣🤣🤣

Ya bunların 6-12 olanlarının fosforlusu yok galiba. Ben fosforlu aldığımda başta gereksiz bulmuştum ama inanılmaz işe yarıyor. Şu an anlıyorum kıymetini 😃
Var var bizdeki 6+ şu an. Siz mi attınız nette mi gördüm, küçük emzik bebeğin boğazına kaçmış, ayına uygun olmayan. Hemen büyüttüm 😁

Ya ben de yapayım ceviz ekliyordum ama tadını sevmiyor galiba yemiyor 😁 Ben de pirinç unu ile yapıyorum meyvesini herkes yulaf yapıyor galiba. Yulaf daha mı faydalı olur?
Yulaf tabi daha faydali canim pirinc ununun ne gibi bir faydası var ki 🥴😆 bak atlara adamların vücudu 10 numara yulaf yiyorlar 🤣🤣 ben şu ana kadar hiç pirinc unu ve irmik kullanmadım

Yulaf tabi daha faydali canim pirinc ununun ne gibi bir faydası var ki 🥴😆 bak atlara adamların vücudu 10 numara yulaf yiyorlar 🤣🤣 ben şu ana kadar hiç pirinc unu ve irmik kullanmadım
Dkdkdk at gibi çocuk olsunlar 😂Pirinç ununu kalori olsun diye veriyorum meyvenin yanında açıkcası faydasındsn değil de 😁 Karbonhidrat olsun maksat. Yulafı un olarak mı veriyorsun yoksa ezmesini mi?

Dkdkdk at gibi çocuk olsunlar 😂Pirinç ununu kalori olsun diye veriyorum meyvenin yanında açıkcası faydasındsn değil de 😁 Karbonhidrat olsun maksat. Yulafı un olarak mı veriyorsun yoksa ezmesini mi?
Kaç kilo şu an aldirdi mi 😬 ben ezmesini veriyorum pankek yapinca da yulaf unu kullaniyorum. Zaten ezmesi pişince yumuşacık oluyor 😄

Kaç kilo şu an aldirdi mi 😬 ben ezmesini veriyorum pankek yapinca da yulaf unu kullaniyorum. Zaten ezmesi pişince yumuşacık oluyor 😄
Ya şu an 10 aylık 9.3 kg. Ek gıdaya başladığımızdan beri hızlandı kilo alımı. Benim çocuklar gerçi fazla gelişikli olmuyor. İlk defa bu bebeğimde pirinç unu verdim tabularımı yıkıp zaten 😁 Yulafla kalori yüklemesi yapayım olmadı 😂

Ben donusumlu yapıyorum canım bazen de karıstırıp.Yanı hem yulaf, hem ırmık, pırınc unu kullanıyorım. Bademı ben de rendeleyip ekliyorum. Kabak cekırdrgı de alacagım cok faydalı bır turlu almadım. Ya Yulaf ıcın Canan karatay sey demıstı hep o aklıma geliyor Yulafı at yer😂

Cnm ben doğduğundan beri weleda kullanıyorum çok temiz içerikli ama pişik gördüğüm an hafifse pişik bepanthol baby ağır pişikse hamazince geçiyorum hemen weleda pişik başlamışsa işe yaramıyor haberin olsun.
Canım benimkinin hiç pişik problemi olmamıştı duruyor arada sürüyordum hakkaten pişik artınca gördüğüm hiç etkisi olmadı weledanın, evde bepanthol vardı onu sürdüm sabahta, pişirme çok zormuş ya o popo nasıl kızardı öyle😓

Kızlar ben fenalardayım, dünden beri ateş düştü ama oğlan çok huzursuz sürekli ağlıyor kucakta bile ağlıyor neredeyse gene acile götürecektim probiyotikte aldım kremini de sürüyorum pişiğe , karnı ağrıyor heralde ama o kadar kötü ağlıyor ki aniden geliyor uğunduğu oldu ya o derece , vallahi psikolojim bozuldu, ne kadar zormuş çocuğun hastalanması inanın çok yıprandım, emmesi falan da kötü sanırım çünkü sürekli sütüm akıyor sağı emziriyorum sol akıyor sol da ise sağ akıyor, doğdu doğalı hiç böyle olduğunu da görmemiştim öyle olunca iyice diyorum heralde hiç emmiyor diye bişey de yemiyor of😭

Ben donusumlu yapıyorum canım bazen de karıstırıp.Yanı hem yulaf, hem ırmık, pırınc unu kullanıyorım. Bademı ben de rendeleyip ekliyorum. Kabak cekırdrgı de alacagım cok faydalı bır turlu almadım. Ya Yulaf ıcın Canan karatay sey demıstı hep o aklıma geliyor Yulafı at yer😂
Canan hocama bakarsak aç kalırız. Hakkını yemeyeyim ilk hamileliğimden sonra karatay diyetiyle 10 kg vermiştim ama 🤣 Kabak çekirdeği aynen çok faydalı boy uzatıyor. Ben kızlara da veriyorum. Bademi de vereyim eksik kalmasın yavrum 😁

Yarım saatte kan ter ve gözyaşı içinde çekilen 9.ay fotosu 🤣 alin 9 aylık teyzosları 🧿🍯

Eklentiler

• 2F8D8719-5035-489A-9920-360B5687B8A1.webp
    2F8D8719-5035-489A-9920-360B5687B8A1.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 76
Back
X