2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar yürüyen var mı merak ediyorum Ekin desteksiz ayakta durmaya başladı ama henüz adım atma evresine geçmedi
Bizimki ilk adımını attı 1 Aralıkta Akşamına da 3 adım attı ayakta desteksiz durma süresi de baya uzadı
Baba, mama, abla, dede, bol bol aga ve bağırış çağırışlar.. Dışarı çıkarken de “eh eh” diyo başka bi şey yok şimdilik hele anne hiç yok canım oğlum sağol
Şampuan agartanın dökülme karşıtı kullanıyorum yorumları çok iyiydi denemek istedim şimdilik memnunum. Diş macunu eyüp sabri tuncer alıyorum. Bulaşık makinesi için hala bir şey bulamadım doğal olanlar temiz yıkamıyor malesef denedim. Fairy kullanıyorum o da çok koku bırakıyor ama güzel de temizliyor ekstra durulama yapıyorum. Bulaşık deterjanı için ben de öneriye açığım

Rande Moms Green den memnun kalmış mıydın?
Papatya0593 deneyince bana da yaz
Canım ben çok memnundum, yıllarca da kullandım. Ama 50 tane 250 tl vermek artık bana mantıklı gelmedi. File ya da Bim’in deterjanına sanş veriyorum buaralar memenunum. Makinaya koymadan önce elden geçiriyorum mutlaka temiz çıkıyor

Evet bana da çok pahalı geliyor açıkçası yani makineyi daha az doldurup demeyeyim diyorum ama sürdürülebilir değil sanki

Eyüp Sabri Tuncer’e bakayım. Ben şampuan olarak ünivde otacı kullanıyordum sizlere sorduktan sonra aklıma geldi onu da bi inceleyeyim.
Temizlik malzemeleri konusu sıkıntı

Canım bâzıları böyle yaa.... Benimki de iki ileri bir geri gidiyor
Canım valla şaşırdım. Israr etmek istemiyorum daha da direnç oluşturmasın diye. Ama yemeyince aç gibi geliyor hep. Anne sütü ne kadar tutacak artık ki. Ağzı kilit. İnsan bir şeyi de merak etmez mi yahu, bu ne diye ağzına atsın

Deisa cnm ben bu kafa koruyucuyu aldim taktim deneyeyim dedim geriye dogru dustu yine agladi:) yani aglamasi caninin acimasindan degil ozaman degilmi seninki napiyor kafasindakiyle dusunce:)

Ek gıdayı mi reddediyor kaşıgı mı acaba elinle agzina vermeyi denedin mi hiç
Denedim canım, parmağımla da verdim her şeyleri. Ağzını açmıyor kilit yapıyor, eliyle itiyor, kafa çeviriyor. Farklı kaşıklar da denedim olmadı. Ağzını açtığı tek şey su.

Kızlar maşallah hepinize. Bizim kız hala sadece anne sütü alıyor. Ek gıdayı reddediyor. Ne denediysem olmadı. Yıpratıcı bir süreç gerçekten
Benimki de yemiyordu zaten kilo olarak çok gerideyiz. Zorladım valla yapacak birşey yok. Şimdi kendi açıyor ağzını yemek istiyor hele biz sofradayken kıvranıyor yemek için. bugün eşim ince küçük bir dilim kaşar yedirmiş nar da veriyorum ağzına istiyor çünkü. Alıştı yani ek gıda işine. Gündüz çok az emziriyorum çok ısırmaya başladı mememi. Geçe iyi emiyor. 8 defa kalkıp emiyor galiba çok yorucu ama yapacak bir şey yok. İnşşş kiloda almaya başlar. Önce 2-3 günde bir çok kaka yapardı şimdi 2-3 gündür her gün çok kaka yapmaya başladı.

Selam kızlar nasılsınız?
Bayadır girmeyince sayfayı bulmak zor oldu.
minseo dan artık yardım istemiştim ki buldum sonunda hep 2024 Mart anneleri çıkıyordu karşıma. Nasılsınız bebişler nasıllar? Hasta olanlar varsa şifa dilerim. Havalar çok soğudu. Öylesi gece fırtına çıkmış bizim cama resmen vurmuş ki cam açılmış uyandığımızda buz kesilmiştik. Alyanın tulumu vardı Allahtan üstünü de örtmüştüm. 11. Katta olduğum için herhalde çok etki etti fırtına. Neyse bugün önemimizi aldık.
Sizin oralarda havalar ne durumda?
Bebişler ayaklanıyor mu tutunup. Benim kızda öyle bir atraksiyon yok bir süre daha olmayacak gibi. Sürünerek geri geri gidiyor sadece
Sağlıklı olsunlarda başka bişi istemem. Hepsine rabbim sağlık sıhhat versin inşallah

Zorladım derken canım yani zorla ağzına yemek mi soktun. O şekilde daha da inatlaşır uzaklaşır deniyor. O yüzden çok zorlamamaya çalıştım ben hep. Bizimki şimdi gece gündüz memede yaşıyor desem yeridir.

Kızlar kaynanam beni aradı karşı komşusu yeni taşınmıştı 9 aylık bebeği varmış kadın çalışıyor bebeğe kocası bakıyormuş. Çok üzüldüm diyor öyle zayıfki görsen yeni doğmuş gibi dedi içi parçlanmış. Babası da bakamıyor herhalde dedi. Yemek vermiyor musun demiş yemiyor demiş ne yumurta ne çorba yoğurt sadeve mama veriyormuş onu da çok içmiyormuş. Demiş adama sen bakamıyorsan çalış eşin evde dursun baksın demiş. Eşinin maaşı adamın maaşımdan iyi olduğu için adam bakıyormuş çocuğa. Kaynanama dedim anne bari sen al öğünlerini ver yazık günah dedim. O da napıyım kızım ben elimden geldiğince yaparım ama bende sürekli bakıp ilgilenemem ki. Annesinin bakması lazım dedi.
Gözümde canlandı çocuk. İçimden dedim ki keşke benim komşum olsaydı en azından alyayla beraber bakmaya çalışırdım en azından öğünlerini ben verirdim

Benim kocada.ole ek gida yediremiyor mama iciriyor sadece ben oyunla falan yediriyorum ama o hic beceremiyor zorlamiyorlarda yedirmek icin ne diyim uzuldum.valla bebege belki ogrenir baktikca:)

Şöyle yemek yedirirken hep oyaladım şarkı söyledim ağzımla değişik sesler çıkardım babası bana yardım etti yedirirken oyalamak için. O seslere oyuncaklara odaklanırlen bende yedirdim. Ağzını bir iki açmadı sonra açtı ama ağzını açıyordu genelde. Diş çıkardığı 2-3 gün açmadı o zamanda zorlamadım. Şimdi midesi alıştı galiba yiyor elhamdulillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…