Benimki de kurufasulye ile beyaz soğan yediTam da yulaf aldım biraz önce, tarım kredi markette organik buldumakşama yulaf lapası var ahoyyy
Canım bâzıları böyle yaa.... Benimki de iki ileri bir geri gidiyorKızlar maşallah hepinize. Bizim kız hala sadece anne sütü alıyor. Ek gıdayı reddediyor. Ne denediysem olmadı. Yıpratıcı bir süreç gerçekten
Maşallah maşallah yesin bol bolCanım belki seninkinin porsiyonları büyüktür daha geç acıkıyordur bilmiyorum ki her bebeğin farklı olabilir beslenmesi bizimki dokuz sofralıöyle derler her sofraya oturur her şeyden tadar
Bizimki ilk adımını attı 1 AralıktaKızlar yürüyen var mı merak ediyorumEkin desteksiz ayakta durmaya başladı ama henüz adım atma evresine geçmedi
Baba, mama, abla, dede, bol bol aga ve bağırış çağırışlar.. Dışarı çıkarken de “eh eh” diyoBir de merak ettiğim dil gelişimleri ne durumda? Neler diyorlar kendilerini ifade edip dertlerini anlatmaya başladılar mı?Ekin baba, aba (bana aba diyor ), dede, deyze, gel, hadi, buu (su ), ufff (sıkılınca ), mama bunlari diyor şuan
Şampuan agartanın dökülme karşıtı kullanıyorum yorumları çok iyiydi denemek istedim şimdilik memnunum. Diş macunu eyüp sabri tuncer alıyorum. Bulaşık makinesi için hala bir şey bulamadım doğal olanlar temiz yıkamıyor malesef denedim. Fairy kullanıyorum o da çok koku bırakıyor ama güzel de temizliyor ekstra durulama yapıyorum. Bulaşık deterjanı için ben de öneriye açığımKızlar günaydın
Birkaç sorum olacak; bulaşık makinesi deterjanı, şampuan ve diş macunu olarak ne kullanıyorsunuz? Bebek olduktan sonra ev içinde kendimize kullandığımız ürünlerde de daha temiz içeriklere geçmek istiyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum
Canım ben çok memnundum, yıllarca da kullandım. Ama 50 tane 250 tl vermek artık bana mantıklı gelmedi. File ya da Bim’in deterjanına sanş veriyorum buaralar memenunum. Makinaya koymadan önce elden geçiriyorum mutlaka temiz çıkıyor
Evet bana da çok pahalı geliyor açıkçasıCanım ben çok memnundum, yıllarca da kullandım. Ama 50 tane 250 tl vermek artık bana mantıklı gelmedi. File ya da Bim’in deterjanına sanş veriyorum buaralar memenunum. Makinaya koymadan önce elden geçiriyorum mutlaka temiz çıkıyor
Eyüp Sabri Tuncer’e bakayım. Ben şampuan olarak ünivde otacı kullanıyordum sizlere sorduktan sonra aklıma geldi onu da bi inceleyeyim.Bizimki ilk adımını attı 1 AralıktaAkşamına da 3 adım attı ayakta desteksiz durma süresi de baya uzadı
Baba, mama, abla, dede, bol bol aga ve bağırış çağırışlar.. Dışarı çıkarken de “eh eh” diyobaşka bi şey yok şimdilik hele anne hiç yok canım oğlum sağol
Şampuan agartanın dökülme karşıtı kullanıyorum yorumları çok iyiydi denemek istedim şimdilik memnunum. Diş macunu eyüp sabri tuncer alıyorum. Bulaşık makinesi için hala bir şey bulamadım doğal olanlar temiz yıkamıyor malesef denedim. Fairy kullanıyorum o da çok koku bırakıyor ama güzel de temizliyor ekstra durulama yapıyorum. Bulaşık deterjanı için ben de öneriye açığım
Canım valla şaşırdım. Israr etmek istemiyorum daha da direnç oluşturmasın diye. Ama yemeyince aç gibi geliyor hep. Anne sütü ne kadar tutacak artık ki. Ağzı kilit. İnsan bir şeyi de merak etmez mi yahu, bu ne diye ağzına atsınCanım bâzıları böyle yaa.... Benimki de iki ileri bir geri gidiyor
Ek gıdayı mi reddediyor kaşıgı mı acaba elinle agzina vermeyi denedin mi hiçKızlar maşallah hepinize. Bizim kız hala sadece anne sütü alıyor. Ek gıdayı reddediyor. Ne denediysem olmadı. Yıpratıcı bir süreç gerçekten
Denedim canım, parmağımla da verdim her şeyleri. Ağzını açmıyor kilit yapıyor, eliyle itiyor, kafa çeviriyor. Farklı kaşıklar da denedim olmadı. Ağzını açtığı tek şey su.Ek gıdayı mi reddediyor kaşıgı mı acaba elinle agzina vermeyi denedin mi hiç
Benimki de yemiyordu zaten kilo olarak çok gerideyiz. Zorladım valla yapacak birşey yok. Şimdi kendi açıyor ağzını yemek istiyor hele biz sofradayken kıvranıyor yemek için. bugün eşim ince küçük bir dilim kaşar yedirmişKızlar maşallah hepinize. Bizim kız hala sadece anne sütü alıyor. Ek gıdayı reddediyor. Ne denediysem olmadı. Yıpratıcı bir süreç gerçekten
Zorladım derken canım yani zorla ağzına yemek mi soktun. O şekilde daha da inatlaşır uzaklaşır deniyor. O yüzden çok zorlamamaya çalıştım ben hep. Bizimki şimdi gece gündüz memede yaşıyor desem yeridir.Benimki de yemiyordu zaten kilo olarak çok gerideyiz. Zorladım valla yapacak birşey yok. Şimdi kendi açıyor ağzını yemek istiyor hele biz sofradayken kıvranıyor yemek için. bugün eşim ince küçük bir dilim kaşar yedirmişnar da veriyorum ağzına istiyor çünkü. Alıştı yani ek gıda işine. Gündüz çok az emziriyorum çok ısırmaya başladı mememi. Geçe iyi emiyor. 8 defa kalkıp emiyor galiba çok yorucu ama yapacak bir şey yok. İnşşş kiloda almaya başlar. Önce 2-3 günde bir çok kaka yapardı şimdi 2-3 gündür her gün çok kaka yapmaya başladı.
Benim kocada.ole ek gida yediremiyor mama iciriyor sadece ben oyunla falan yediriyorum ama o hic beceremiyor zorlamiyorlarda yedirmek icin ne diyim uzuldum.valla bebege belki ogrenir baktikca:)Kızlar kaynanam beni aradı karşı komşusu yeni taşınmıştı 9 aylık bebeği varmış kadın çalışıyor bebeğe kocası bakıyormuş. Çok üzüldüm diyor öyle zayıfki görsen yeni doğmuş gibi dedi içi parçlanmış. Babası da bakamıyor herhalde dedi. Yemek vermiyor musun demiş yemiyor demiş ne yumurta ne çorba yoğurt sadeve mama veriyormuş onu da çok içmiyormuş. Demiş adama sen bakamıyorsan çalış eşin evde dursun baksın demiş. Eşinin maaşı adamın maaşımdan iyi olduğu için adam bakıyormuş çocuğa. Kaynanama dedim anne bari sen al öğünlerini ver yazık günah dedim. O da napıyım kızım ben elimden geldiğince yaparım ama bende sürekli bakıp ilgilenemem ki. Annesinin bakması lazım dedi.
Gözümde canlandı çocuk. İçimden dedim ki keşke benim komşum olsaydı en azından alyayla beraber bakmaya çalışırdım en azından öğünlerini ben verirdim
Şöyle yemek yedirirken hep oyaladım şarkı söyledim ağzımla değişik sesler çıkardım babası bana yardım etti yedirirken oyalamak için. O seslere oyuncaklara odaklanırlen bende yedirdim. Ağzını bir iki açmadı sonra açtı ama ağzını açıyordu genelde. Diş çıkardığı 2-3 gün açmadı o zamanda zorlamadım. Şimdi midesi alıştı galiba yiyor elhamdulillahZorladım derken canım yani zorla ağzına yemek mi soktun. O şekilde daha da inatlaşır uzaklaşır deniyor. O yüzden çok zorlamamaya çalıştım ben hep. Bizimki şimdi gece gündüz memede yaşıyor desem yeridir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?