2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canim ne guzel allah kucagina da almayi nasip etsin, benim ilkinde 10 haftalikken kalbi durdu ondan bende de hep bi korku var acaba yine diye seni anliyorum ama en azindan 2 tane daha var geride sukurler olsun ki saglikla gebe kalip dogurabiliyorsun kendini boyle teselli edip yuregini az rahatlat kuzu. Ama asla o kayiplarin yeri dolmaz ister 1 gunluk ister 1 yillik. Seni o yuzden cok iyi anliyorum allah kucagimiza sag salim almamizi nasip eder insallah

Fasulye keseler normal canım bebek erkek oluyor genelde öyle keselerde
Aaa bunu bilmiyodumm bende kese de sorun mu var acaba demistim. Ilk gebeligimde sekli yuvarlakti ilk kez boyle gorunce tedirgin olmustum canim benim cok sagol burda cok guzel birbirimize yeni seyler ogretiyoruz destek moral oluyoruz allah hepinizden razi olsun

Kuzum çok geçmiş olsun. Doktorun en iyisini bilir tabi de benim bildiğim kanaması olan gebeye coraspini keser doktorlar. Bunu sordun mu doktoruna neden devam et dedi?
Kuzum ilk dr um hemen birak dedi dunku doktor da hayir igne yazdim progestan yazdim devam et dedi. Eger igne ve progestana ragmen kanama yine surerse o zaman kesicekmis :/

Ay nasıl imrendim ben çalışıyorum malesef içim uyuyor resmen akşam olsa diye saat sayıp duruyorum

Evet kuzum o benim de dikkatimi cekti simdi bi tane alsancakta umur yensel diye bir doktor var oraya baslayacagim arastirdim baya iyiymis. Insallah allah karsimiza iyi doktorlar cikarir. O et parcasi insana donusecek bunu en iyi onlar biliyor aslinda. Zaten uslubunu tavrini cok begenmemistim biliyosun. Ayrica o senin doktora sa sinir oldum onlar icin siradan ama bizler icin cok buyuk birsey. Yillarca yolunu gozluyoruz. Resmen onlar icin evlilik yapiyoruz. Ben kanamam oldukca bile resmen (cunku bilmiyodum) burda yazilan 9 ay boyunca kanama olmus vs diyenler sayesinde rahatliyordum gercekten de kanamasi olup ilaclarla bebegini kucagina alanlar var. Bir de tum bunlari diyen doktorlar hep kadin. Normalde kadin kadini anlamasi gerekken çok acı

Bak bi problem yokmuş herşeyi anlatmış tek tek sen kafanı oralara takma artık
Ama yine içine sinmiyosa başka doktor araştır derim kuzum doktorun da içine sinmesi çok önemli..
Bebişinin iyi olmasına çok sevindim seninle aynı gidiyoruz galiba biz de bugun 6 haftalık olduk
İnşaAllah bu stresli dönemleri atlatıp artık cinsiyet tahminlerine geçeceğimiz dönemlere geliriz

Evet kuzum ama o kanamalar neden geldi o zaman dedim yerlesme kanamasidir dedi. Baya uzun surdu ve cok gelmisti. Kese etrafinda falan sukur kanama yoktu. Simdilik baska doktora gidicem haftaya kontrole cunku tavrini cok begenmedim. Ama seninle ayni hafta gündeyiz kuzum ay cok seviniyorum boyle olunca su 6 haftayi da allah nasip eder de saglikla atlatirsak syper olcak insallah cinsiyetler belli olur burda bi cinsiyet partisi de yapar da saglikla kucagimiza aliriz kuzum

Gönlünden ne geçiyorsa o olur inşallah arkadaşın ki de fasulyeydi ben ordan biliyorum ama bakalım nasip ne çıkacak bilimsel değil de çoğunluğa göre bişey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…