2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bence aldırıyor ya özellikle kan ilacı iştahı açıyor gibi geldi bana kontrol edemeyenler için bence hızlı kilo alımına sebep olabilir. Benim kan değerim son testte çok yüksek çıkmıştı, doktorum devam et ilaca bişey olmaz dedi ama ben biraz ara vericem bi iki hafta kadar içgüdülerim öyle söylüyor onun yerine pekmez falan yiyorum şimdi

Demir disinda bir sey kullanmiyorum. Doktorum degerlerin iyi; bebek iyi, yiyorsun da vitamin ve kan simdilik baslamiyalim. Yetersiz geldigini gorursek baslariz dedi. Cok mutlu oldum ben. Dediginiz gibi otomatikmen kilo aksi....
geçen hafta kbb ye gittim sonra içim rahat etmedi hasta oldugum icin bebek etkilenmişmidir diye ordaki bir kadın dogumcuya gittim, kullandıgım vitaminleri sordu o da aynısını soyledi ben vitamin kullanmayı önermiyorum beslenme ile alınmasını yeterli buluyorum dedi kafam karıstı ama şimdi bıraksam hiç içim rahat etmez. ilk hamileliğimde de kullandım hatta doktorum emzirme doneminde de devam etmemi istemişti, bebege faydalı oldugunu soylemişti. her doktor baska bir açıdan bakıyor

Canım eline sağlık teşekkür ederim açıklaman için. Evet fikir olur en azından saolasın bizimle paylaştığın için

Bu dediklerinizi tüketiyorum zaten yoğurt yumurta et tavuk balık yiyorum bunları çok şükür. Ama ekmek yemeden doyduğumu anlamıyorum

Bu dediklerinizi tüketiyorum zaten yoğurt yumurta et tavuk balık yiyorum bunları çok şükür. Ama ekmek yemeden doyduğumu anlamıyorum
çok yemiyorsanız bence sorun yok miktarı önemli, yulaf lapası da çok tok tutar gluteni yok ekmekten daha iyidir o da bir seçenek. günde 2-3 dilim bence sıkıntı değil ama fastfood ve çok fazla ekmek sorun

çok yemiyorsanız bence sorun yok miktarı önemli, yulaf lapası da çok tok tutar gluteni yok ekmekten daha iyidir o da bir seçenek. günde 2-3 dilim bence sıkıntı değil ama fastfood ve çok fazla ekmek sorun
O kadar abartmıyorum aslında ama 2 3 dilimi geçiyor bazen. Yulaftan tiksindim gebeliğimin ilk haftalarında görünce bile midem bulanıyor. Fastfood falanda çok yemiyorum çok nadir

Hahaha ama ikinci gebelik ya onun da etkisi vardır, göbek sanıyorlar olsun artık

İyiyim canım 19+4 olduk biz de. Pazartesi günü detaylı usg var heyecanla onu bekliyoruz. Yarım saat sonra da ilk tetanoz aşımı olacağım korkuyorum biraz sende ne var ne yok nasıl geçiyor?

Aynı gibiymişiz seninle. Hatta normal kilomdan baya fazlayım aslında. Hafif zayıflamaya başlamıştım, onun üstünden +5 olmuştum. Lastikli pantolonlarda karın pek görünmüyor ama elbise giymiştim haftasonu, ooo çıkmış dediler hep :/ Ben de diyorum bence kilodan.. Geçen hamileliğimdeki fotoğraflara baktım, bu haftalarda hafif karnım çıkmış yine ama kilom daha azdı. O yüzden 15 haftalık hamileyken 15 haftalık hamile gibi görünüyordum, böyle 6 aylık gibi değildim ve evet.. en sevmediğim dombili yüzüm Miden de hala fenaymış, geçmiş olsun canım.. Benim bulantım da yok şükür ama hiç içimden gelmiyor yumurta falan öyle şeyler yemek.. Direk soğudum onlardan ya.. Tüm gün ekmek peynir falan yesem bana yetecek gibi.. Zaten kilo takıntılı bir insanım ama geçen hamileliğimde hiç takılmamıştım ya.. Ne bileyim güzel görüyordum kendimi.. Şimdi baya yağlı ballı bir şey oldum. Çünkü çocukla alakalı bir kilo değil, ondan takıldım sanırım.
Ben bu hafta karbonhidrata veda edeceğim yaa.. Başladım hatta. Sadece sağlıklı karbonhidrat almalıyım. İnşallah başarabilirim.. İnşallah başarırız.. 5 kilo daha alma hakkı verdim kendime, onu da çocuk büyüyünce, sonraki aylar için ayırdım
Ay di mi yaa :) Valla biz de sanırım 3-3,5a kadar gittik :) Süslü püslü bir şey değiller elbet ama fiyat-performans bakarsak diğer küçük tahta beşiklerden falan baya baya kullanışlılar. Pratiklik isteyenler tercih etsin mutlaka :)
nice mutlu seneleri olsun oğluşunun canım tatlı yorgunluklar ama tabi hamilelikte cok daha yorucu oluyor. kiloyu takma kafana, bundan sonra dengeli gidersin cok almazsın
Çok teşekkür ederim canıımm İnşallah
İnşallah dengeli giderim yaa.. Amin :)
Google bey böyle diyor niye üzülcen ya kiminin iç karnı dar oluyo hemen çıkıyor karnı kiminin geniş oluyor geç çıkıyor
Vallahi benimki aynen böyle oldu ya Oğlumda sivriydi, şimdi de yayıldı da yayıldı Gören kız göbeği, belli diyor. Simit kısmın, göbek çevren falan dolmuş dediler. Kızda öyle olurmuş güyaa.. Saolsunlar pek açık sözlüler
Demir disinda bir sey kullanmiyorum. Doktorum degerlerin iyi; bebek iyi, yiyorsun da vitamin ve kan simdilik baslamiyalim. Yetersiz geldigini gorursek baslariz dedi. Cok mutlu oldum ben. Dediginiz gibi otomatikmen kilo aksi....
Ya ben hiç yumurta yiyemiyorum. Et, tavuk, köfte falan eh.. Salata tarzı şeyler de yiyorum.. ama süt, yumurta yok.. Süt zorlasam belki içerim ama hele ki yumurta.. Haftasonu, belki o da 1-2 tane yani koca haftada. Umarım vitamin işe yarıyordur deyip içiyorum valla.. Yeter umarım vitamin.
Geçmiş olsun canım Kulak enfeksiyonu mu oldun?
Valla ben de pek dengeli beslenmediğim için vitamine güveniyorum. Umarım işe yarıyordur. Zaten asıl bize destek lazım. Bebek bizden bir şekilde o besinleri alacak yer bulur da, bizi çökertir bu sefer işte.. Kemik ağrıları, bağışıklık düşüklüğü.. Emzirirken de dediğin gibi bana doktorum devam et demişti.
Arkadaşlar günaydın tahminlerinizi alalım bu binnak sizce cinsiyeti ne
Bana erkek gibi geldi canım Maşallaahh Nasıl da net çıkmış yaa

benim de aynı öyle işte

çok sagol canım, önce boğaz agrısı öksürükle başladı, öksürük 1 hafta gecmeyince doktora gittim bi teşhis koyamadı ama boğaz ve burun spreyi verdi, öksürük icin de bitkisel içerikli öksürük şurubu verdi. öksürük hala gecmedi, dün aksam da burnum tıkandı başım agrıyor gribe döndü. yaklaşık 2 haftadır hastayım cok bitkin düştüm, kışın dogru duzgun hasta bile olmam anlamadım valla. bugün tekrar gidicem doktora, antibiyotik kullanmak zorunda kalmam inşallah.
park yatak biz de 3 yaşına kadar kullandık, ev dısında kullanmadık ama cok küçükken salona filan tasıyorduk ev icin de cok pratik. sonra montessori yatak aldık, çok sevdi yatagını sevince uykuya gecirmek de zor olmuyor.
kiloyu ben de cok kafama takmam normalde ama sonucta hem bizim hem bebek icin sakıncalı bir durum oluyor, aldıgım kilolar gereksiz şeyler yemekten çünkü. inşallah bundan sonra dengeli gideriz canım, benim de hedefim max 12 kg ile tamamlamak

Kızlar selam dün ilk defa kızımla beraber bebiş alışverişi yaptıkikimizde o kadar heyecanlıydık ki ne görsek alamk istediko kardeşi için heyecanlıydı bense onun kardeşi için yaptıgı alışverişine sevincine hayran kaldım umarım sağlıkla hayırlısıyla bebeklerimizi kucagımıza almayı Allah nasip etsin dün çok duygulandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…