- 9 Şubat 2022
- 892
- 1.516
- 33
- 29
Evet çok iyi anlıyorum sizi, okudum yazdıklarınızı. Benim eşim de bedelli askerliğe yazıldı korkuyorum doğum zamanına denk gelirse diye izin alabilse bile normal doğum olursa eğer nasıl olacak bilmiyorumAynen öyle.. Yoksa her şey bi şekilde yapılır edilir çok mühim değil. Eşin olmaması hem bizim için zorlayıcı hem onlar için de.. Düşünsene baba oluyosun 5 gün sonra işe gidiyosun.. İşten geldiğinde zaten akşam oluyor sabah tekrar iş. Ne ara kurulacak bu bağ? Ve eşim o kadar hevesli ki şimdiden, onun için de üzülüyorum. Keşke bir düzenleme falan gelse bu babalık iznine yılbaşından önce ne iyi olurdu
Kesinlikle. Ben de o 5 günü işe gitmeyecek ama biliyorum ki telefondan rahat bırakmayacaklar. Hatta dediğin gibi belki çağırırlar bile. Malesef sen anne olmuşsun baba olmuşsun falan kimin umrundaEvet mutlaka ikinci çocukta neler olacağı konusunda tecrübe oluyor. Ah keşke babaların izni bir iki ay olsa da süreci daha rahat geçirsek keşke. Bu surecte çünkü en büyük destek eşten geliyor yanında varlığı bile güç veriyor insana gerçekten. Eşimin 5 gün izni vardi ama yanlış hatırlamıyorsam 3. Günü işten çağırmışlar gitmek zorunda kalmıştı. Eş desteği çok önemli gerçekten..
Anladigim kadarıyla kabin boylar az yer kaplamaları ve hafif olmaları nedeniyle oldukça pratik ama ben yenidoganda pusetli kullanıldığı söylendiği için diğer istediğim ozelliklerle birlikte pusetli modellere baktım sadece. Sizin de ilk sıraya koyduğunuz tercihleriniz nelerse ona göre araştırma yapın. Ben ağırlığı göze alarak travel sistem aldımSizce nasıl kızlar Pierre cardin kabin bebek arabasıPierre Cardin Vovo Kabin Bebek Arabası Siyah - Alüminyum Kabin Boy Fiyatı - Trendyol
Pierre Cardin Vovo Kabin Boy Bebek Arabası Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Portatiflik açısından güzel canım bunlar pratik oluyor benim de önceliğim oydu ama ben pusette takılsın istedim ne olur ne olmaz diye, travel modeller bana da hantal geliyorİlk zamanlar çok dışarı çıkarıcağımı sanmıyorum ama tekerlek doğrudur canım bilemedim. Eşim kaba istemiyor portatif rahat yer kaplamayan bişey
Malesef canım. Benim eşim de aynen öyle keşke daha fazla izin hakları olsa ama hiç sanmıyorum böyle bi düzenleme olacağını ellerindeki izinleri almasınlar daAynen öyle.. Yoksa her şey bi şekilde yapılır edilir çok mühim değil. Eşin olmaması hem bizim için zorlayıcı hem onlar için de.. Düşünsene baba oluyosun 5 gün sonra işe gidiyosun.. İşten geldiğinde zaten akşam oluyor sabah tekrar iş. Ne ara kurulacak bu bağ? Ve eşim o kadar hevesli ki şimdiden, onun için de üzülüyorum. Keşke bir düzenleme falan gelse bu babalık iznine yılbaşından önce ne iyi olurdu
İnşallah denk gelmez canım. Ne zaman belli oluyor acaba bu bedelli zamanları? Erken belli olursa bari ona göre plan program yapma şansınız olurEvet çok iyi anlıyorum sizi, okudum yazdıklarınızı. Benim eşim de bedelli askerliğe yazıldı korkuyorum doğum zamanına denk gelirse diye izin alabilse bile normal doğum olursa eğer nasıl olacak bilmiyorum
Kasım aralık ocak tercih etmiş hangisi denk gelirse artık ama baska tarih de denk gelebiliyormuş inşallahİnşallah denk gelmez canım. Ne zaman belli oluyor acaba bu bedelli zamanları? Erken belli olursa bari ona göre plan program yapma şansınız olur
Benim eşim de evlenmeden önce aralık tercih etmişti aralık geldi canım endişe etme inşallah bu aylar olursa doğumuna denk gelmez zaten muhtemelenKasım aralık ocak tercih etmiş hangisi denk gelirse artık ama baska tarih de denk gelebiliyormuş inşallah(
Bu arada 19+1 im ama hala en ufak hareketlerini hissetmiyorum doktorum da cok hareketli bebegin masallah dediKızçelerim doktora gittim,dr suyuna baktı (kusarken vajinadan su gelmisti) hersey normal gorunuyor bir sorun yok dedibol bol havuc yiyorum 1 haftadir sanirim suya iyi geliyormus diye. Coraspini birakabilirsin artik oksapar yeterli dedi 19 haftalik ciktim haftaya saglik ocaginda igne olcam,20 ekimde de detayli ultrasyona gircem cok heyecanliyim agiz hareketlerini gordum bugun ilk kez suyunu yutuyormus minigim emme gibi hareket yapiyordu o kadar duygulandim ki bu gecede mutluluktan uyuyamicam galiba 20 ekime kadar insallah zaman su olur akar gider
Merhaba, çok sevindim güzel haberlere içiniz ferah olsun artık. Ben de oksapar iğne ve kan sulandırıcı hap alıyorum ama artık göbeğim çok morarmaya başladı iğnelerden, sizin de öyle mi ?Kızçelerim doktora gittim,dr suyuna baktı (kusarken vajinadan su gelmisti) hersey normal gorunuyor bir sorun yok dedibol bol havuc yiyorum 1 haftadir sanirim suya iyi geliyormus diye. Coraspini birakabilirsin artik oksapar yeterli dedi 19 haftalik ciktim haftaya saglik ocaginda igne olcam,20 ekimde de detayli ultrasyona gircem cok heyecanliyim agiz hareketlerini gordum bugun ilk kez suyunu yutuyormus minigim emme gibi hareket yapiyordu o kadar duygulandim ki bu gecede mutluluktan uyuyamicam galiba 20 ekime kadar insallah zaman su olur akar
Günaydın herkese, ben mide bulantısız kanamasız rahat bir hamilelik geçiriyorum ama benim de bir uykusuzluk sorunum başladı, her sabah 5-6 arası uyanıyorumGece 12 de yatıyorum, yatmadan yorulayım diye yoga ya da pilates ve yürüyüş de yapıyorum ama işe yaramıyor. Bu durumu yaşayan çözümü olan var mı?
Canım ben 18. Haftadayım daha geçen hafta işyerinde" aa Sen nasıl yüzüstü yatarsın " dediler. Ayni hafta kontrolüm vardi ve doktoruma sordum; nasıl rahat hissediyorsan öyle yat dedi. Zaten temel prensip su; bu süreç fizyolojik bir süreç vücut rahatsız olunca yatarken de otururken de sana sinyal veriyor, her şeyi cok kafada büyütmemek lazim.Günaydın kızlar, ben yüzüstü yatıyorum genellikle. Bir sıkıntı olur mu?
İNSAALLAH canim hep dua ediyorum hepimiz için bana da 7 is günü dediler doldu 7 is günü ama cikmadi halen sonuc temiz sonucu gelsin de yeter ki beklerim ben İNSAALLAH bizim gibi bekleyenlerin bizim de sonucumuz temiz normal cikar İNSAALLAHKaç gündür bakıyorum ben de yazdın mı diye canım,aklımdasın hep,inşallah güzel sonuçlar alırsın şu mübarek günde dua edelim birbirimiz için,benim de daha kesin sonuç çıkmadı bi de bağırsak da parlaklık var dendi ben de tedirginim hala.
HERKESİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUNİNŞALLAH BEBEKLEMİZİ SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALALIM
Canim havuc yemek degil de havuc suyu sikip.icmek suya iyi geliyormus. Arakadaslarim oyle.yapmislardi erkenden.suyu gelenlerKızçelerim doktora gittim,dr suyuna baktı (kusarken vajinadan su gelmisti) hersey normal gorunuyor bir sorun yok dedibol bol havuc yiyorum 1 haftadir sanirim suya iyi geliyormus diye. Coraspini birakabilirsin artik oksapar yeterli dedi 19 haftalik ciktim haftaya saglik ocaginda igne olcam,20 ekimde de detayli ultrasyona gircem cok heyecanliyim agiz hareketlerini gordum bugun ilk kez suyunu yutuyormus minigim emme gibi hareket yapiyordu o kadar duygulandim ki bu gecede mutluluktan uyuyamicam galiba 20 ekime kadar insallah zaman su olur akar gider
Benim de bekleyen bir yigin isim var. Ama hic icimden gelmiyor ki normalde disiplinli biriyim. Gercekten ben ben gibi degilim! Diger taraftan gebelikteki sorumluluklarimi yapmazsan ipin ucu kacacakGünaydın Arkadaşlar dün 16 haftayı bitirdimDoktora gitmemek için kendimi zor tutuyorum... Ama gidersem de ipin ucu kaçacak gibi 28 Ekimde randevum... Çok korkuyorum sizde de öyle mi ? hep ağlayasım geliyor dua ediyorum devamlı işime konsantre olamıyorum... Bekleyen yığınla iş var önümde ben kadınlar kulübündeyim mesai bitene kadar.. 1 ay önceye kadar grupta hep kayıplar oluyordu girip okumak istemiyordum ama şuan çok iyi geliyor bana buradakileri okumak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?