2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Evet çok iyi anlıyorum sizi, okudum yazdıklarınızı. Benim eşim de bedelli askerliğe yazıldı korkuyorum doğum zamanına denk gelirse diye izin alabilse bile normal doğum olursa eğer nasıl olacak bilmiyorum

Kesinlikle. Ben de o 5 günü işe gitmeyecek ama biliyorum ki telefondan rahat bırakmayacaklar. Hatta dediğin gibi belki çağırırlar bile. Malesef sen anne olmuşsun baba olmuşsun falan kimin umrunda

Anladigim kadarıyla kabin boylar az yer kaplamaları ve hafif olmaları nedeniyle oldukça pratik ama ben yenidoganda pusetli kullanıldığı söylendiği için diğer istediğim ozelliklerle birlikte pusetli modellere baktım sadece. Sizin de ilk sıraya koyduğunuz tercihleriniz nelerse ona göre araştırma yapın. Ben ağırlığı göze alarak travel sistem aldım Pierre Cardin legend travel sistem aldım. İstediğim bütün özellikler mevcuttu.

İlk zamanlar çok dışarı çıkarıcağımı sanmıyorum ama tekerlek doğrudur canım bilemedim. Eşim kaba istemiyor portatif rahat yer kaplamayan bişey
Portatiflik açısından güzel canım bunlar pratik oluyor benim de önceliğim oydu ama ben pusette takılsın istedim ne olur ne olmaz diye, travel modeller bana da hantal geliyor
Malesef canım. Benim eşim de aynen öyle keşke daha fazla izin hakları olsa ama hiç sanmıyorum böyle bi düzenleme olacağını ellerindeki izinleri almasınlar da

Evet çok iyi anlıyorum sizi, okudum yazdıklarınızı. Benim eşim de bedelli askerliğe yazıldı korkuyorum doğum zamanına denk gelirse diye izin alabilse bile normal doğum olursa eğer nasıl olacak bilmiyorum
İnşallah denk gelmez canım. Ne zaman belli oluyor acaba bu bedelli zamanları? Erken belli olursa bari ona göre plan program yapma şansınız olur

İnşallah denk gelmez canım. Ne zaman belli oluyor acaba bu bedelli zamanları? Erken belli olursa bari ona göre plan program yapma şansınız olur
Kasım aralık ocak tercih etmiş hangisi denk gelirse artık ama baska tarih de denk gelebiliyormuş inşallah (

Kızçelerim doktora gittim,dr suyuna baktı (kusarken vajinadan su gelmisti) hersey normal gorunuyor bir sorun yok dedi bol bol havuc yiyorum 1 haftadir sanirim suya iyi geliyormus diye. Coraspini birakabilirsin artik oksapar yeterli dedi 19 haftalik ciktim haftaya saglik ocaginda igne olcam,20 ekimde de detayli ultrasyona gircem cok heyecanliyim agiz hareketlerini gordum bugun ilk kez suyunu yutuyormus minigim emme gibi hareket yapiyordu o kadar duygulandim ki bu gecede mutluluktan uyuyamicam galiba 20 ekime kadar insallah zaman su olur akar gider

Bu arada 19+1 im ama hala en ufak hareketlerini hissetmiyorum doktorum da cok hareketli bebegin masallah dedi dedim ne zaman hareketlerini hissedebilirim 1 2 haftaya net hissedersin dedi hala hissedemeyen var ise normalmis bu durum ici rahat etsin diye yazayim dedim

Günaydın herkese, ben mide bulantısız kanamasız rahat bir hamilelik geçiriyorum ama benim de bir uykusuzluk sorunum başladı, her sabah 5-6 arası uyanıyorum Gece 12 de yatıyorum, yatmadan yorulayım diye yoga ya da pilates ve yürüyüş de yapıyorum ama işe yaramıyor. Bu durumu yaşayan çözümü olan var mı?

Merhaba, çok sevindim güzel haberlere içiniz ferah olsun artık. Ben de oksapar iğne ve kan sulandırıcı hap alıyorum ama artık göbeğim çok morarmaya başladı iğnelerden, sizin de öyle mi ?

Gunaydin

Bugun de ishal oldum ben dun kabizlik vardi; bugun uyandim ki tam ziddi. Cok tuhaf gercekten iyi de oldu bence Allah yardimci oluyor sanki... Böylece tum bagirsaklar bir nefes alir bol su iciyorum, bu arada beslenmem kismen duzeldi. Bulanti cok cok az kaldi sukur

Günaydın kızlar, ben yüzüstü yatıyorum genellikle. Bir sıkıntı olur mu?

Günaydın, ben de gece uyananlardanım. Muhtemelen bebeğiniz doğunca 5-6 arası uyanacak Dün epey yorgundum ama gene uyandım. Çok ayık kalmasam da uyanıyorum ben de. Bu böyle devam ediyor doğuma kadar, sonra bebişle uyanık kalma dönemi başlıyor

Günaydın kızlar, ben yüzüstü yatıyorum genellikle. Bir sıkıntı olur mu?
Canım ben 18. Haftadayım daha geçen hafta işyerinde" aa Sen nasıl yüzüstü yatarsın " dediler. Ayni hafta kontrolüm vardi ve doktoruma sordum; nasıl rahat hissediyorsan öyle yat dedi. Zaten temel prensip su; bu süreç fizyolojik bir süreç vücut rahatsız olunca yatarken de otururken de sana sinyal veriyor, her şeyi cok kafada büyütmemek lazim.

Günaydın Arkadaşlar dün 16 haftayı bitirdim Doktora gitmemek için kendimi zor tutuyorum... Ama gidersem de ipin ucu kaçacak gibi 28 Ekimde randevum... Çok korkuyorum sizde de öyle mi ? hep ağlayasım geliyor dua ediyorum devamlı işime konsantre olamıyorum... Bekleyen yığınla iş var önümde ben kadınlar kulübündeyim mesai bitene kadar.. 1 ay önceye kadar grupta hep kayıplar oluyordu girip okumak istemiyordum ama şuan çok iyi geliyor bana buradakileri okumak.

Son düzenleme:
İNSAALLAH canim hep dua ediyorum hepimiz için bana da 7 is günü dediler doldu 7 is günü ama cikmadi halen sonuc temiz sonucu gelsin de yeter ki beklerim ben İNSAALLAH bizim gibi bekleyenlerin bizim de sonucumuz temiz normal cikar İNSAALLAH

Canim havuc yemek degil de havuc suyu sikip.icmek suya iyi geliyormus. Arakadaslarim oyle.yapmislardi erkenden.suyu gelenler

Benim de bekleyen bir yigin isim var. Ama hic icimden gelmiyor ki normalde disiplinli biriyim. Gercekten ben ben gibi degilim! Diger taraftan gebelikteki sorumluluklarimi yapmazsan ipin ucu kacacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…