Kızlar merhaba. Sizin grubunuzdayken 8. Haftamda bebeğimi kaybetmiştim. Belki hatırlayanlarınız olur gerçi çok zaman geçti üzerinden

Sonrasında ara sıra baktım neler yapıyorsunuz diye. Hep yazmak istedim ama fırsat bulamadım uzaktan göz attım grubunuza

Şimdi bir konuda size danışmak geldi aklima.2024 Ocakta bir kızım oldu. Şu an 18 aylık. Bir de 16 haftalık bir bebeğim var karnımda sürpriz yumurtamız

bir çoğunuz emzirmeyi bırakmıştır. Ben bu konuda danisacağım size. Gecenin bu vaktinde yazıyorum çünkü uyumuyorum günlerdir. Doğduğundan beri uykuya emerek geçti ve gece sık uyanip emdi hep. Bunu değiştirmeye çok çalıştım ama hiç başarılı olamadım. Gece emmeleri hep çok oldu. Bugünlerde iyice abarttı gece hiç uyutmuyor Sabaha kadar hep memede duruyor. Uyudu diyip bırakıyorum hemen kalkıp yanıma geliyor. Yine yanına yatıyorum emziriyorum saatlerce böyleyiz. Hem uykusuzluk hem memelerimin acısı hem gebelik derken perişan oldum açıkçası. Gaz diş hiçbiri zorlamadı beni bu kadar. Bir akıl verin bana çok zorlanıyorum. Bu kadar bağımlı bir bebeği nasıl ayircam memeden. Gelişim olarak süt bitmiş meme acımış uf olmuş gibi şeyleri anlayacağını sanmıyorum. Anlasa da emmesine engel olmaz bence. Zaten bunları anladigi zaman bırakırım diyordum 2-2,5 yaş gibi. Ama maalesef çok daha erken bıraktırmak zorundayım