Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bız unutulur muyuz aşk olsunYa ben burayı unutmuşum resmenbezlere yol verilmiş bile yeni başlayanlara kolaylık diliyorum ilk günler çok sıkıntılı
![]()
Ay ben gecen yıl cok cekmıstım burun işinden cok merak sarmıştı bır seyler sokup duruyordu.Bu yıl cok sukur oyle degıl bıraktı o işleri. İleriye kadar gıtmıs olmasın Kbb yı gotursen buyuk oglumun fark etmeseydım oyle kalacaktı baya ılerı gıtmıstı tabı o plastık tarzı bıe seydı Kbb cıkarmıstı.Kızlar ne diyeceğim size, bizim akıllı kuzumuz geçen gün suyla oynarken peçeteleri ıslatıp burnuna tıkmış. Geldi “burnumda bir şey var galiba” diyerek.. bir kaç tanesini o an çıkardım. Geceleri de burnu tıkanmaya başladı ve burnu akmaya. Vücudumuzu savunma sistemi galiba kendi akıntıyla temizlemeye çalışıyor; ve abartısız hala burnundan peçete topları çöküyor nohut kadarotri bebeyi iyiki atmamışım, onunla çekince hala geliyor
2 gün oldu üstelik
AHahah valla unutmuşum bez birakmaya başlarken çok mobbing yedim kocamdan aklıma gelse size danisirdimBız unutulur muyuz aşk olsunBaşladın mı sen bez olayına Allah yardımcın olsun buyuk bir iş
Ben bezı unuttum dun saydım da 8 ay olmus bırakalı
![]()
Ya ben biraz kaynak yapmıs olucam ama ben ilk gece hariç hiç kaldırmadım gece uyurken sanırım gece uyanmaya da alışıyorlarmış. Simdi bizim iki haftayı falan geçti galiba hiç kacırmadı tutuyor cisini sabaha kadarAHahah valla unutmuşum bez birakmaya başlarken çok mobbing yedim kocamdan aklıma gelse size danisirdimhey maşallah erken bırakmış ne Güzel abisi de erken bırakmıştı galiba dimi.. biz de bıraktık çok şükür şuan gece için çalışmadayızz bez takmıyorum yatırırken de söylüyorum bez yok diye uyuduktan 2 saat sonra falan kaldırıp tuvalete götürüyorum uyumadan önce de yapiyo tabi .. ama 3 gün oldu 2 gün sabah kalkmadan önce ıslattı 1 gün kuru kalktı. Gece için tavsiyen var mı ?
Canım gecen yaz yasadıgım çileden sonra baktım hazır hemen basladım. Bezın degdıgı kısım hep isilik oluyordu kasıyıp kanatıyordu falan. Ne guzel canım cıdden zor bır işi basarmıssınız. Gece ben hıc kaldırmadım uyumadan sıvı içirmemeye calıstım ve benım kı ay olarak daha kucuktu kış ayıydı altına yaparsa uzerınde kurumasın dıye ben gızlıce 2 hafta falan kılot bez taktım uzerıne de normal kılot bu senın gece kilotun demıstım ama asla ızın vermedım bez oldugunu anlamasını.Zaten 1 2 hafta oyle yapmıstım sonra hep kuru kalktığını gorunce ya da gece benı çiş ıcın uyandırınca onu da bıraktım. Çişe alıstıgı ılk ıkı uc gece kendı uyandı çiş deyıp benı uyandırdı.Sonra hıc kalkmadı sabaha kadar oyle kuru kaldı. Senın oglunun da kacırması cok normal gun gectıkce gece de kacırmamayı ögrenecek hatta çişi gelınce kendı sana seslenır uyuturken soyle çişin gelirsek haber ver oglum dıye. şuan sizin cok yenı gunduz bezsızlıgı ıyuce benımseyınce gece de kendı otomotıkmen ayarlayacak onu. Ama şöyle de bır sey vsr bazı cocukların kasları gevsek olurmus o yuzden gece cabuk kacırma olayı oluyormus uykusu da derınse.AHahah valla unutmuşum bez birakmaya başlarken çok mobbing yedim kocamdan aklıma gelse size danisirdimhey maşallah erken bırakmış ne Güzel abisi de erken bırakmıştı galiba dimi.. biz de bıraktık çok şükür şuan gece için çalışmadayızz bez takmıyorum yatırırken de söylüyorum bez yok diye uyuduktan 2 saat sonra falan kaldırıp tuvalete götürüyorum uyumadan önce de yapiyo tabi .. ama 3 gün oldu 2 gün sabah kalkmadan önce ıslattı 1 gün kuru kalktı. Gece için tavsiyen var mı ?
Maşallah ya ben de ondan korkuyorum işte. Gündüz alıştı ama gece yine bez takiyodum ilk iki gece kuru kalktı sonra baktı ki bez var yaptı anlattım yine bez yok dedim uyuduktan sonra taktım ama anladı bezin varlığını işte ve tabi bez taktigim geceler 1-2 kere uyandı tekrar yatırdım . Bez takmadigim zaman gece hiç uyanmadı meselaYa ben biraz kaynak yapmıs olucam ama ben ilk gece hariç hiç kaldırmadım gece uyurken sanırım gece uyanmaya da alışıyorlarmış. Simdi bizim iki haftayı falan geçti galiba hiç kacırmadı tutuyor cisini sabaha kadar
Evet ben yaz ayında olmamıza rağmen ıslak kalmasin diye bez taktım gece. Gece tuvalete goturmezsem altına yapa yapa mi öğrenecek nasıl olacakCanım gecen yaz yasadıgım çileden sonra baktım hazır hemen basladım. Bezın degdıgı kısım hep isilik oluyordu kasıyıp kanatıyordu falan. Ne guzel canım cıdden zor bır işi basarmıssınız. Gece ben hıc kaldırmadım uyumadan sıvı içirmemeye calıstım ve benım kı ay olarak daha kucuktu kış ayıydı altına yaparsa uzerınde kurumasın dıye ben gızlıce 2 hafta falan kılot bez taktım uzerıne de normal kılot bu senın gece kilotun demıstım ama asla ızın vermedım bez oldugunu anlamasını.Zaten 1 2 hafta oyle yapmıstım sonra hep kuru kalktığını gorunce ya da gece benı çiş ıcın uyandırınca onu da bıraktım. Çişe alıstıgı ılk ıkı uc gece kendı uyandı çiş deyıp benı uyandırdı.Sonra hıc kalkmadı sabaha kadar oyle kuru kaldı. Senın oglunun da kacırması cok normal gun gectıkce gece de kacırmamayı ögrenecek hatta çişi gelınce kendı sana seslenır uyuturken soyle çişin gelirsek haber ver oglum dıye. şuan sizin cok yenı gunduz bezsızlıgı ıyuce benımseyınce gece de kendı otomotıkmen ayarlayacak onu. Ama şöyle de bır sey vsr bazı cocukların kasları gevsek olurmus o yuzden gece cabuk kacırma olayı oluyormus uykusu da derınse.
Bı de soyluyorum hep yatırırken bez yok tuvaletin gelince beni uyandır diye ama yok uyuyunca iyice daliyo galiba 2 defa yatarken kaldırıp tuvalete götürdüm çığlık çığlığa ağladı tekrar uyutmak zorunda kaldım. Şimdi uyucak mesela tuvalete gidelim diyorum istemiyo e gitmeden uyursa gece mutlaka kaçırır diye uyurken kaldırıp çişini yaptırcam mecbur. Bu alıştırma külotlari bez kalinliginda mi nasıl bişey olmadı onu deneyeyim. Benim uykumda ağır ıslak kalir bu defa. Bu sabah 8 de uyuyordu ben kalkıp baktım yapmış uyandırıp üstünü değiştim hemen buz gibi olmuştu.Canım gecen yaz yasadıgım çileden sonra baktım hazır hemen basladım. Bezın degdıgı kısım hep isilik oluyordu kasıyıp kanatıyordu falan. Ne guzel canım cıdden zor bır işi basarmıssınız. Gece ben hıc kaldırmadım uyumadan sıvı içirmemeye calıstım ve benım kı ay olarak daha kucuktu kış ayıydı altına yaparsa uzerınde kurumasın dıye ben gızlıce 2 hafta falan kılot bez taktım uzerıne de normal kılot bu senın gece kilotun demıstım ama asla ızın vermedım bez oldugunu anlamasını.Zaten 1 2 hafta oyle yapmıstım sonra hep kuru kalktığını gorunce ya da gece benı çiş ıcın uyandırınca onu da bıraktım. Çişe alıstıgı ılk ıkı uc gece kendı uyandı çiş deyıp benı uyandırdı.Sonra hıc kalkmadı sabaha kadar oyle kuru kaldı. Senın oglunun da kacırması cok normal gun gectıkce gece de kacırmamayı ögrenecek hatta çişi gelınce kendı sana seslenır uyuturken soyle çişin gelirsek haber ver oglum dıye. şuan sizin cok yenı gunduz bezsızlıgı ıyuce benımseyınce gece de kendı otomotıkmen ayarlayacak onu. Ama şöyle de bır sey vsr bazı cocukların kasları gevsek olurmus o yuzden gece cabuk kacırma olayı oluyormus uykusu da derınse.
Canım uzerıne cok gıtme henuz cok yenı kac gundur tuvalete alsıtırdın surecınız ne kadar surdu. Mesela gunduz kaka artı çiş tamamen tuvalete yapalı kac gundur bu onemlı. Henuz tam anlamıyla 3 gun ise o daha gunduzs yenı alısmıs cok cok yenı o yuzden gece kacırması gayet normal. Şöyle en az 2 hafta gecsın o zaman kacırmaz. Mesela benım oglum bu son 1 2 aydır daha cok kalkıp haber verıyor çişim geldı dıye. Ilk alıstıgı zaman 1 2 defa gece kacırmıstı. Her gun her gun yapmadıkca sıkıntı yok normal arada kacırması. Sen şimdi uyutmadan gotur çişe sonra kaldırıp goturme 1 2 haftaya gece kısmı oturur.Aştırma kılotları kullanmadım buyuk oglumda denemıstım hıc bır işe yaramamıstı. Ben normal kilot bez takmıstım uzerıne kılot.Bı de soyluyorum hep yatırırken bez yok tuvaletin gelince beni uyandır diye ama yok uyuyunca iyice daliyo galiba 2 defa yatarken kaldırıp tuvalete götürdüm çığlık çığlığa ağladı tekrar uyutmak zorunda kaldım. Şimdi uyucak mesela tuvalete gidelim diyorum istemiyo e gitmeden uyursa gece mutlaka kaçırır diye uyurken kaldırıp çişini yaptırcam mecbur. Bu alıştırma külotlari bez kalinliginda mi nasıl bişey olmadı onu deneyeyim. Benim uykumda ağır ıslak kalir bu defa. Bu sabah 8 de uyuyordu ben kalkıp baktım yapmış uyandırıp üstünü değiştim hemen buz gibi olmuştu.
Uyumadan gittik yaptı çişini uyandirmayayim o zaman ama kacirirsa iş büyür çarşaf üstü başı komple ıslanır ya uykusu da bölünür kararsiz kaldım ya neyse bu gece deneyeyim tetikte olayımCanım uzerıne cok gıtme henuz cok yenı kac gundur tuvalete alsıtırdın surecınız ne kadar surdu. Mesela gunduz kaka artı çiş tamamen tuvalete yapalı kac gundur bu onemlı. Henuz tam anlamıyla 3 gun ise o daha gunduzs yenı alısmıs cok cok yenı o yuzden gece kacırması gayet normal. Şöyle en az 2 hafta gecsın o zaman kacırmaz. Mesela benım oglum bu son 1 2 aydır daha cok kalkıp haber verıyor çişim geldı dıye. Ilk alıstıgı zaman 1 2 defa gece kacırmıstı. Her gun her gun yapmadıkca sıkıntı yok normal arada kacırması. Sen şimdi uyutmadan gotur çişe sonra kaldırıp goturme 1 2 haftaya gece kısmı oturur.Aştırma kılotları kullanmadım buyuk oglumda denemıstım hıc bır işe yaramamıstı. Ben normal kilot bez takmıstım uzerıne kılot.
2 hafta olmuş gündüz bırakalı gece bezini de daha bugün 4.gun. gündüz çiş kaka yapiyo sorun olmuyo hatta parkta cisi baya geliyo tuvalet in varsa eve gidelim diyorum yok diyo tutuyo baya. Lazimliga oturduğu an yapiyo. Gündüz Zihni açık diye konusabiliyoruz ne güzel gece beni korkutuyo ya inşallah çabuk olur gece de.Canım uzerıne cok gıtme henuz cok yenı kac gundur tuvalete alsıtırdın surecınız ne kadar surdu. Mesela gunduz kaka artı çiş tamamen tuvalete yapalı kac gundur bu onemlı. Henuz tam anlamıyla 3 gun ise o daha gunduzs yenı alısmıs cok cok yenı o yuzden gece kacırması gayet normal. Şöyle en az 2 hafta gecsın o zaman kacırmaz. Mesela benım oglum bu son 1 2 aydır daha cok kalkıp haber verıyor çişim geldı dıye. Ilk alıstıgı zaman 1 2 defa gece kacırmıstı. Her gun her gun yapmadıkca sıkıntı yok normal arada kacırması. Sen şimdi uyutmadan gotur çişe sonra kaldırıp goturme 1 2 haftaya gece kısmı oturur.Aştırma kılotları kullanmadım buyuk oglumda denemıstım hıc bır işe yaramamıstı. Ben normal kilot bez takmıstım uzerıne kılot.
Canım altına bebekken serdıgımız alt degsıtırme ortusu vsrdı ya tek kullanımlık onlardan ser carsaflar kirlenmemıs olur. Ben onları bır sure sermıstım emin olana kadar. Gece ve gunduzu bırlıkte bıraktın sanmıstım canım. Parkta o kadar duruyorsa demek kasları sıkı canım alısır geceye de ama aynu anda bıraksaymıssın keske cunku bez dırek hayattan cıkınca geceye de cabuk alısıyorlarUyumadan gittik yaptı çişini uyandirmayayim o zaman ama kacirirsa iş büyür çarşaf üstü başı komple ıslanır ya uykusu da bölünür kararsiz kaldım ya neyse bu gece deneyeyim tetikte olayım
Bizde birakamadik daha merdivenleri yeni yeni desteksiz inip cikiyor bezden rahatsiz olmuyor biraz ondan sinyal alip ole baslamak istiyorum bu iseBezi bi biz bırakamadık ya![]()
Ya bi dese çişim geldi ya kaka diye baslicam ama o da yokBizde birakamadik daha merdivenleri yeni yeni desteksiz inip cikiyor bezden rahatsiz olmuyor biraz ondan sinyal alip ole baslamak istiyorum bu ise
Ben kendim.diyorum ay cisim geldi tuvalete gitmem lazim diye ama altina kaka yaptigini bile solemiyor ondan bile rahatsiz olmuyor düşün:)) demekki hazir degil bezlerde bir pahali ya molfix 300 tl den asagi yok:)Ya bi dese çişim geldi ya kaka diye baslicam ama o da yok![]()
Of evet ya ben de öyle diyorum da bu kış başlicam insallahBen kendim.diyorum ay cisim geldi tuvalete gitmem lazim diye ama altina kaka yaptigini bile solemiyor ondan bile rahatsiz olmuyor düşün:)) demekki hazir degil bezlerde bir pahali ya molfix 300 tl den asagi yok:)
Uyumadan gittik yaptı çişini uyandirmayayim o zaman ama kacirirsa iş büyür çarşaf üstü başı komple ıslanır ya uykusu da bölünür kararsiz kaldım ya neyse bu gece deneyeyim tetikte olayım
Ben bunları düşünüp yazarken o çoktan çişini yapmış rahatsız olup anneee diye ağlıyoduCanım altına bebekken serdıgımız alt degsıtırme ortusu vsrdı ya tek kullanımlık onlardan ser carsaflar kirlenmemıs olur. Ben onları bır sure sermıstım emin olana kadar. Gece ve gunduzu bırlıkte bıraktın sanmıstım canım. Parkta o kadar duruyorsa demek kasları sıkı canım alısır geceye de ama aynu anda bıraksaymıssın keske cunku bez dırek hayattan cıkınca geceye de cabuk alısıyorlar
Ben de çişini söylemiyor hazır değil diyodum ama denemek de yarar var çünkü bez çıkınca anliyosun öncesi zaten bez var ve yapiyo niye söylesin ki . Oğlum yaptıktan sonra söylerdi sadece kakayi tabi . Benim ki tavsiye sadece gerisi size kalmış ilk bı kaç gün cidden zor ben vazgeçtim tekrar bezi çıkarttım falan 1 ay savaş verdim tabi dışarı bı yere gideceksek hep taktım o da geciktirdi çıkarınca hepten cikaricaksinYa bi dese çişim geldi ya kaka diye baslicam ama o da yok![]()