• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Yakmadimi orasini kiz:) evde ben daima travacort yada travazol krem bulundururum birde konazol sampuanla yikayabilirsin

İlk seferlerde tahrişten dolayı biraz yanma oldu ama çok şükür geçirdi. Tuvalet kağıdı kullanmamak, çamaşır giymemek, çay ağacı yağı.. bunlar da iyi şükür.

Ay ben gecen yıl cok cekmıstım burun işinden cok merak sarmıştı bır seyler sokup duruyordu.Bu yıl cok sukur oyle degıl bıraktı o işleri. İleriye kadar gıtmıs olmasın Kbb yı gotursen buyuk oglumun fark etmeseydım oyle kalacaktı baya ılerı gıtmıstı tabı o plastık tarzı bıe seydı Kbb cıkarmıstı.

Ayy öyle bir şey olabilir mi 🫣 lütfen olmasın 😮‍💨

En son çıkardığım parça biraz kanlanmış gibiydi, bu da bana en geriye onu itti gibi düşündürdü. Burun akıntı durdu

Bizim kız yarın okula başlıyor inşallah, bezi bırakmış şekilde başlasa harika olurdu ama yok. Yani bir kere yapsa bence psikolojik olarak rahatlayacak ve 1 günde bile halleder ama oturunca tuvalete ter içinde kalıyor çok korkuyor

Ben bunları düşünüp yazarken o çoktan çişini yapmış rahatsız olup anneee diye ağlıyodu 😂 ama o gece öyle zor geçti ki resmen uyumadık üstünü çarşafları değiştirip uyuttum 1 saat sonra ağlayarak kalktı yine yapmış oysa üstünü değişirken sordum var mı gidelim mi diye yok dedi inadindan. Ben söyledim ya kabul etmez kendi isteyecek neyse ben ayağımda sallıyorum yerine koyuyorum uyaniyo pis pis yap ayağında salla diye agliyo ben de sallamıyorum kendi yataginda yatacaksin diye inat ettim ağladı ağladı aldım ayağıma yine yerine koydum yok durmuyo sonra bı cildirma anı yaşadım uyu artık yeter diye babası ilgilendi 6 gibiydi kalktım dus aldım kahve içtim baktım uyumamış onu da banyo yaptırdım oynadı suyla falan neyse çıktık dedim pert olur uyur sarildim sırtını kasitmayi çok sever kasidim yok uyumuyo ama gözler gitmiş inat etti resmen saat 12 ye geliyo ben bayilcam hala o uyumuyo. Tuvalete gidicem agliyo gitme diye ayyy her şeye ağlıyodu uykusuzluktan o sıra babası kalktı ben de bu sefer kendimi dışarı attım evden taşınmıştık eski evin orda fırın var bı 10 dk mesafe gidip ekmek falan aldım marketlere girdim gezdim kendime geldim az da olsa. Eve geçtim babası uyutmus kahvaltı hazırladım yaparken uyandı ona da oyuncak almıştım marketten yine aglamaya başladı bende o oyuncağı gösterdim 1 saat falan oyalandi. Aldığım oyuncak da bim de uzayan zürafa boynu uzuyo çok saçma ama baya 1 saat onunla ilgilendi. Neyse gün ici sarıldık öpüştük baya zor bı gündü o na da bana da eşime de. Gece de bez bağladım 😅 2 defa uyandı ağladı tuvalete gidelim mi dedim yok istemedi su içti biraz neyse uyudu sabah uyandı bez kuru 🤪 dedim ki biz gündüz bezi bırakırken de ilk gün ne çiş söyleme ne kaka yapma rezil bir gündü kkaasini yapmadığı için huysuz sinirliydi ama çişi de hep kaçırmıştı tuvalete oturmuyodu sanki gündüzün gecesini yasadik aynı yani. Ay kusura bakma baya uzun yazdım 🥴 ben bez birakmaya korkuyordum yalan yok habire tuvalete gitmek bez degismekten daha zordu ve alışma süreci de zor olacagi için korkuyla ve eşimin zoruyla başladım öyle böyle bi başladık bı bez taktik derken iyice alıştı. Bu sebeple gece ye cesaretim hiç yoktu hep bez takiyodum uyuduktan sonra ama hep de söylerdim çişin gelince uyandır altına yapma diye. Annemin eşimin baskilariyla gece de çıkarttım işte bu haldeyiz 🥵
Oy oyy Allah ım nasıl zor gecmıs 😁Sen oyle bezsız bırakınca altına soyledıgım gibi tek kullanımlık alt acma bezlerını ser yoksa carsaf yatak batar temızlemesı zor olur canım. İnşallah oyle boyle alısır gıttıkce aklı daha da erecektir.

Ayy öyle bir şey olabilir mi 🫣 lütfen olmasın 😮‍💨

En son çıkardığım parça biraz kanlanmış gibiydi, bu da bana en geriye onu itti gibi düşündürdü. Burun akıntı durdu
Olmamıstır inşallah canım ama işte ınsan tedırgın oluyor. Aile hekımıne gıdınce de bır soyle baksın onlarda goruyorlar ben kosa kosa aıle hekımıne goturmustum ben normalde cıkarıırm ama baya ilerıde demıstı ve Kbb ye yonlendırmıstı.

Bizim kız yarın okula başlıyor inşallah, bezi bırakmış şekilde başlasa harika olurdu ama yok. Yani bir kere yapsa bence psikolojik olarak rahatlayacak ve 1 günde bile halleder ama oturunca tuvalete ter içinde kalıyor çok korkuyor
Yaaa kıyamam cıddı korkuyor bıraz daha buyumesını bekle denetme bıraz unutsun.

Olmamıstır inşallah canım ama işte ınsan tedırgın oluyor. Aile hekımıne gıdınce de bır soyle baksın onlarda goruyorlar ben kosa kosa aıle hekımıne goturmustum ben normalde cıkarıırm ama baya ilerıde demıstı ve Kbb ye yonlendırmıstı.

Bugün de ekmek içini sokmuş canım inanabiliyor musun 😵‍💫 nasıl unutacak bunu?🥴

Bugün de ekmek içini sokmuş canım inanabiliyor musun 😵‍💫 nasıl unutacak bunu?🥴
Buyuk oglum 2 yasında yapmaya baslamıstı koltuk arkasına saklanıp fındık fıstık sokuyordu ta kı kbb ye gıdene kadar bır sure devam ettı kbb de upuzun bır cımbızla cıkarmıslardı o zaman bır korku sardı da yapma sıklığı azaldı😂Kucuk oglum 1 yasında baslamıstı erken basladı uzun surer dıye dusundum de cok sukur zamanla gectı. Kendı kendıne bırakıyorlar şuan merak ediyorlar normal bır süreçten gecıyorlar. Benımkıler burunlarına sokunca anlıyordum sureklı sumkurme hareketı yaptıkları an anlıyordum burunlarına bır sey sokmuslar😁

Oy oyy Allah ım nasıl zor gecmıs 😁Sen oyle bezsız bırakınca altına soyledıgım gibi tek kullanımlık alt acma bezlerını ser yoksa carsaf yatak batar temızlemesı zor olur canım. İnşallah oyle boyle alısır gıttıkce aklı daha da erecektir.
Evet canım serecegim ama şimdilik altını uyuduktan sonra sariyorum bakalım sonumuz ne olacak.

Selam güzel anneler ve bebekleri💖

Bu anket, bebeğin tatil deneyimi algısının destinasyonu tekrar ziyaret etme üzerindeki etkisini ortaya çıkarmak için tasarlanmıştır. Ayrıca, elde edilen veriler, bu etkide rol oynayabilecek aracı (hedonik iyi-oluş) ve düzenleyici (ebeveyn tatil kaygısı) değişkenleri test etmek için kullanılacaktır. Toplanan veriler bilimsel araştırma amacıyla kullanılacak ve hiçbir kurum veya kişiyle paylaşılmayacaktır. Katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederiz! Anketi doldurursaniz ve tanidiginiz çocugu olan kisilere de gönderirseniz çok sevinirim🌺

Kızlar nasılsınızzzzz
Vallahi muhabbetlerimizi özledim. Herkes hayat telaşesi içerisinde. Çocuklar nasıl büyüdüler tabi. Artık bebeklikten çıkmaya başladılar kendi özgür hür iradeleri olmaya başladı 😄
Alya kreşe başladı 1 ay oldu tam gün gidiyor. Çok seviyor kreşi. Daha kapısına gider gitmez can atıyor içeriye girmek için. Ben de bir rahat etmediğim değil:)) Şu an kelimeleri çıkarmaya yeni yeni başladı. Anne baba mama anne gel diyor kalk git gerisini anlamıyorum Türkçe konuşmuyor gibi 😄 ama susmuyor. Şarkılara bilmediği halde kendi dilinde eşlik ediyor…
Sizinkiler nasıl kızlar? Geç konuşma yaşayan oldu mu hiç?

Kızlar nasılsınızzzzz
Vallahi muhabbetlerimizi özledim. Herkes hayat telaşesi içerisinde. Çocuklar nasıl büyüdüler tabi. Artık bebeklikten çıkmaya başladılar kendi özgür hür iradeleri olmaya başladı 😄
Alya kreşe başladı 1 ay oldu tam gün gidiyor. Çok seviyor kreşi. Daha kapısına gider gitmez can atıyor içeriye girmek için. Ben de bir rahat etmediğim değil:)) Şu an kelimeleri çıkarmaya yeni yeni başladı. Anne baba mama anne gel diyor kalk git gerisini anlamıyorum Türkçe konuşmuyor gibi 😄 ama susmuyor. Şarkılara bilmediği halde kendi dilinde eşlik ediyor…
Yaa ne güzel kreş sana da ona da iyi gelmiştir 🥰 bende yollamak istiyordum ama işe daha girmemistim çalışmadan da yollayamam. benim oğlum biraz önden gitti konuşma konusunda. krese gitse daha sosyallesecek aslında yemesi arkadaşlarla paylaşım daha gelişir ama imkan olmadı maalesef.

Ve kızlar ben hamileyim! Hem de ne uğraş var ne istek. Yani ilk oğlumda kaç yıl uğraştık olmamisti. Bu gebeliğim supriz hep diyodum bende böyle ani bi sekilde hamileligimi öğrensem diye oldu 🫠 sağlıkla ilerler inşallah

Ve kızlar ben hamileyim! Hem de ne uğraş var ne istek. Yani ilk oğlumda kaç yıl uğraştık olmamisti. Bu gebeliğim supriz hep diyodum bende böyle ani bi sekilde hamileligimi öğrensem diye oldu 🫠 sağlıkla ilerler inşallah
Yaa ne guzel canım hayırlı olsun saglıcakla kucagına alırsın inşallah grupun ılk hamılesı ben de bu kızlar hıc 2.yapmadı dıyordum😁2.ler suprız oluyor genelde benım de oglum tam 3 yasında ıken hamıle kalmıstım. Seninde 2.5 yaş çok guzel yaş araları.

Yaa ne guzel canım hayırlı olsun saglıcakla kucagına alırsın inşallah grupun ılk hamılesı ben de bu kızlar hıc 2.yapmadı dıyordum😁2.ler suprız oluyor genelde benım de oglum tam 3 yasında ıken hamıle kalmıstım. Seninde 2.5 yaş çok guzel yaş araları.
Canimm teşekkür ederim inşallah 🩷 yaş aralığı cidden iyi oldu oğlum 3 yaş 2 aylikken abi olacak inşallah 🤲🏻 sadece tam işe girip oğlumu kreşe verme hayalim vardı supriz yumurta bozdu 😬 grupta ilk bebeği 9 aylıkken mi ne hamile olan arkadaş vardı görmüştüm sanki

Canimm teşekkür ederim inşallah 🩷 yaş aralığı cidden iyi oldu oğlum 3 yaş 2 aylikken abi olacak inşallah 🤲🏻 sadece tam işe girip oğlumu kreşe verme hayalim vardı supriz yumurta bozdu 😬 grupta ilk bebeği 9 aylıkken mi ne hamile olan arkadaş vardı görmüştüm sanki
Papatyam vardı da evet canım ama Patayam asıl Nisan grupundaydı ya Mart grupu olarak sensın. Kreş onun için eglencelı olabılırdı ama saglık olsun kardesı gelecek onunla eglenır artık😊

Maşallah canım, sağlıkla kucağınıza alın inşallah💐

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 💕

Kızlar nasılsınızzzzz
Çok şükür iyiyiz canım, çok sevindim artık hiç susmaz bıcır bıcır anlatır her şeyi bi başladı gerisi gelir merak etme hiç kreşte iyi gelir sosyalleşir sen de dinlenirsin biraz😇😍

Back
X