- 17 Ekim 2016
- 2.094
- 2.671
- 133
- 35
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #4.081
Burda ilk heyecanım ilk hevesim diye sormuşum sizin yorumunuz hiç hoş değil bence tahmininiz yoksa yorum da yapmanıza gerek yoktu. Kaldı ki ramzi teorisi diye bir şey var ve birçok kişi de tutuyormuş çünkü sadece tahmin değil bilimsel araştırmalarda var, onu da geçtim bebek rahme düştüğü an cinsiyeti zaten belli biz sadece ilerleyen haftalarda öğrenebiliyoruz ramzi teorisi nub teorisi vs erkenden tahminde bulunabilen bilimsel yöntemler.Allah askina daha cocugun cinsiyyeti yaranmadi bile,kim nerden bilsin
4.89mm olması lazımdıBurda bebek kaç mm di hatirliyormusunuz?
15.haftada banada büyük ihtimalle kız dedi ama net bişey söylemeyince size yazmak istemedimtuntice sağlıkla gelsin minik kuzu , grubun ilk cinsiyeti belli olan bebişi galiba ben haftaya öğreneceğim inşallah gösterirse
Canım cinsiyet belli ama ortada oluşan cinsiyet organı yok onu demek istemiştirBurda ilk heyecanım ilk hevesim diye sormuşum sizin yorumunuz hiç hoş değil bence tahmininiz yoksa yorum da yapmanıza gerek yoktu. Kaldı ki ramzi teorisi diye bir şey var ve birçok kişi de tutuyormuş çünkü sadece tahmin değil bilimsel araştırmalarda var, onu da geçtim bebek rahme düştüğü an cinsiyeti zaten belli biz sadece ilerleyen haftalarda öğrenebiliyoruz ramzi teorisi nub teorisi vs erkenden tahminde bulunabilen bilimsel yöntemler.
Olabilir tabi ama belli ki teorilerden bi haber kendisi, bilgisi olmayan konularda da yorum yapmasın o zamanCanım cinsiyet belli ama ortada oluşan cinsiyet organı yok onu demek istemiştir
Yaklaşık aynı zamandayız benim randevu iki hafta sonra. Cinsiyet partisi tarzı aile arası birşey düşünüyordum ama sonra vazgeçtim. Yani cinsiyet bu. Önemli olan sağlıklı olması. Tabiki tercih yine de yapmak isteyenlerin. Belki eşime yaparım eğer onsuz öğrenirsem. Onun dışına gerek duymuyorum. Açıkçası eğer kız olursa insanların hmm olsun gibi saçma sapan yorumlarını veya bakışlarını görmek istemiyorum. Mesela geçen randevuya gittiğimde içerideki hastanın kızı olacağı belli oldu. Asistan, hasta yakınına evdeki çocukların cinsiyeti ne dedi. Diğer çocuklar kızmış. Olsun bi dahakine dedi asistan. Çok saçma değil mi olsun ne ya üzülecek birşeymiş gibiKızlar selam 14+1 bugün malesef covid geçirdim bu hafta zor bir haftaydıAma iyiye gidiyorum inşallah, siz de dikkat edin kendinize. Haftaya cinsiyet öğrenmeye gidicem. İlk çocuk ve tüp bebek -dördüncü deneme- . Cinsiyet partisi düşünüyorum bari o anı kalsın eşime sürprizli söyleme anım olmadığından buna heveslendim. Bir de cinsiyet sonradan değişiyormuş baya komik olur . Sizler öğrendiniz mi ?
Bu arada çokkkkk geçmiş olsun bebeğiniz de siz de sağlıklı olunnn her daimKızlar selam 14+1 bugün malesef covid geçirdim bu hafta zor bir haftaydıAma iyiye gidiyorum inşallah, siz de dikkat edin kendinize. Haftaya cinsiyet öğrenmeye gidicem. İlk çocuk ve tüp bebek -dördüncü deneme- . Cinsiyet partisi düşünüyorum bari o anı kalsın eşime sürprizli söyleme anım olmadığından buna heveslendim. Bir de cinsiyet sonradan değişiyormuş baya komik olur . Sizler öğrendiniz mi ?
Ya beni de 15. Haftada çağırdı ama 16 ya da 17de gideyim diyorum net olsun diye. Sorun olmaz heralde dmi15.haftada banada büyük ihtimalle kız dedi ama net bişey söylemeyince size yazmak istemedim
Canım benim eşim kız çocuk hissediyorum diye tutturdu, istediğinden mi tahmini mi öyle bilmiyorum ama erkek çıkarsa hayal kırıklığı yaşayacak kız isimleri bakıyorduYaklaşık aynı zamandayız benim randevu iki hafta sonra. Cinsiyet partisi tarzı aile arası birşey düşünüyordum ama sonra vazgeçtim. Yani cinsiyet bu. Önemli olan sağlıklı olması. Tabiki tercih yine de yapmak isteyenlerin. Belki eşime yaparım eğer onsuz öğrenirsem. Onun dışına gerek duymuyorum. Açıkçası eğer kız olursa insanların hmm olsun gibi saçma sapan yorumlarını veya bakışlarını görmek istemiyorum. Mesela geçen randevuya gittiğimde içerideki hastanın kızı olacağı belli oldu. Asistan, hasta yakınına evdeki çocukların cinsiyeti ne dedi. Diğer çocuklar kızmış. Olsun bi dahakine dedi asistan. Çok saçma değil mi olsun ne ya üzülecek birşeymiş gibibi de cinsiyet kromozomunun erkekten geldiğini bilmeyen yani çocuğun cinsiyetinin önce Allah’ın takdiri sonra da babadan gelen kromozomla ilgili olduğunu bilmeyenlerin kadına baskı kurması veya kadın sanki cinsiyeti belirlemiş minvalde konuşması kadar saçma bir şey yok. Ay bu aralar kafamı kurcaladığı için uzattım kusura bakmayın.
Çok geçmiş olsun, bence sonradan değişme ihtimaline karşı biraz bekleyin eğer sürpriz istiyorsanız. Mesela benim için 7. Aya kadar erkek demiş doktor en son kontrollerde kız olduğum anlaşılmışKızlar selam 14+1 bugün malesef covid geçirdim bu hafta zor bir haftaydıAma iyiye gidiyorum inşallah, siz de dikkat edin kendinize. Haftaya cinsiyet öğrenmeye gidicem. İlk çocuk ve tüp bebek -dördüncü deneme- . Cinsiyet partisi düşünüyorum bari o anı kalsın eşime sürprizli söyleme anım olmadığından buna heveslendim. Bir de cinsiyet sonradan değişiyormuş baya komik olur . Sizler öğrendiniz mi ?
Aminn amin teşekkür ederimBu arada çokkkkk geçmiş olsun bebeğiniz de siz de sağlıklı olunnn her daim
Ben 16 da gitcem sanırım . 12 haftada ikili test bakarken doktor söyleyim mi neye benzettiğimi dedi istemedim :/ aslında 11 den beri bilen biliyo valla 15 geç bile .Ya beni de 15. Haftada çağırdı ama 16 ya da 17de gideyim diyorum net olsun diye. Sorun olmaz heralde dmi
Benim arkadasim 9 ay once dogum yapti dogum anina kadar hep kizdi bebek dogdu ve doktor bile sok olmus cünku erkek dogmuşÇok geçmiş olsun, bence sonradan değişme ihtimaline karşı biraz bekleyin eğer sürpriz istiyorsanız. Mesela benim için 7. Aya kadar erkek demiş doktor en son kontrollerde kız olduğum anlaşılmışGerçi 26 yıl öncesine göre cihazlar daha iyi şu an tabi ama siz yine de garantiye alın bence
Canım biz kalp atışını duyduğumuzdan beri hep 140ın üstündeydi. Oğlumda hem 130 civarı duymuştuktuntice hayırla sağlıkla gelsin canım kuzucuğun.Kız annesi olmak mükemmel bir duygu.Benim de 2 kızım var.
Kalp atış hızı 7.haftamda 140 ın altındaydı benim senin ilk duyduğunda kaçıncı haftadaydın
A.selam bence doktordan doktora fark ediyor. İlk gittiğimde 6 haftalıktı dr karından göremedi vajinadan baktı. İkinci gittiğimde 8 haftalıktı başka bi dr karından baktı. Rahminin ters olması bi sıkıntı yaratmaz dedi. İnsanlardaki göz renginin farklılığı gibi düşün dedi. Sadece biraz bastırıcam canın acıyabilir dedi. Söylediği kadar bi acı hissetmedim. Çok rahat göründü. Gittiğim hastane yeni olduğu için belki onunda etkisi olabilir.
Plesantanın yeri konusunda bir şey dediler mi? Önde olursa bebeğin karından ultrasonda görünmesini çok zorlaştırıyormuş.
Bencede ben biraz sabırsızım duramıyorum 18. Haftamda bidaha gidicem o zaman net olur heraldeYa beni de 15. Haftada çağırdı ama 16 ya da 17de gideyim diyorum net olsun diye. Sorun olmaz heralde dmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?