2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bizim de seneler sonra oldu sağlıkla doğduğunu büyüdüklerini görelim inşaallah

Kızlar bana doktor her gün bir kase koy yoğurdu ve prebiyotik al dedi. Kefir iciyorum ama eczane ürünü de alabilirsin dedi içinizde kullanan var mı takviye prebiyotik?

Ne demek bizşm doktorumuz ünv. Hastanesinde doçent hemde eşimin kuzeni ünv. Hastanesinde yapılmadığı için dedi dışarda yapturabilirsin ama oda bilmiyordu firma ve yapılacak yeri kendin bulabilirsin dedi ama 13. Hafta da yapki bebeğin kanı iyice sana geçsin dedi. Daha iyi sonuç alırsın dedi. Erkem yapılınca bazen kan istenilen oranda karışmıyor dedi. Bizde onu dinledik. Tabi yaşta ileri olunca hem periantolağa gideyim hemde o yapıyorsa ona vereyim kan dedim. Öylelikle bulunduğum ildeki periantoloğları tek tek aradım fetal dna ile anlaşmalı yeriniz varmı diye olan bir doktora gittim. Süreç böyleydi benim. Yardımcı olduysam ne mutlu. Farklı fiyatlı şirketler vardı. Alman, kore, amerika isveç gibi doktorum hepsi aynı teknolojiyi kullanıyor dedi. En uygunu koreydi 4.000 tl biz onu seçtik. Doktora güvendik. Dediği gibide oldu 6 günde geldi sonuç... Umarım yardımcı olabilmişimdir. Ha birde sabah erken gel kan alacağım dedi. Erken alalım ki hemen kargolayalım dedi. Bunlar istanbula yolluyor sanırım oradan uçakla koreye gidiyor. Öyle anladım

Cinsiyetimizi net bir şekilde öğrendik. Oğlum oluyor. Cok şükür sağlıklı. Ramzi tutmadi bizde
Hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun bebiş.Sen de Kayseri’desin sanırım hemşoyuz bana da dua eder misin ben de erkek bebek çok istiyorum tabii sağlıklı olması en önemlisi

Selam kızlar

Bende bugün kontrole gittim ikili test için bebek sağlıklı gözüktü çok şükür doktor 35 ve üstü ikili test yaşta riskli çıktığı için fetal dna isteyenler yaptırıyor dedi. (Yaş 35 bu arada)
Aklımda hiç öyle birşey yoktu aslında, ama doktor öyle diyince istemsizce girdi.
Gittiğim özel hastane bu testi 8500 TL ye yapıyor. Dışarda bi yere sormadım henüz.
Belki bir tık daha uygun olabilir. Sonuçta hastane burda aracı oluyor, üstüne mutlaka payını katıyordur diye düşünüyorum.

Aranızda aynı yaş grubunda yaptıranlar var mı ve fiyat olarak ne kadara yaptırdı ? Bilgi alabilirsem çok sevinirim kızlar.
Şundan dolayı bugün aniden gelişen bir durum olduğu için fiyatlar vs. nasıl hiç bilgim yok. Bugün bana baya yüksek mi söylediler onuda merak ediyorum açıkçası.

Hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun bebiş.Sen de Kayseri’desin sanırım hemşoyuz bana da dua eder misin ben de erkek bebek çok istiyorum tabii sağlıklı olması en önemlisi
Benim de bir oglusum vardi kız hissediyordum ama Allah böyle ayarlamış. İki gelinim olur artık darısı sana insallah saglikla

Nub yada ramzi teorisinden anlayan varsa yorumlayabılır mı lütfen

Eklentiler

• IMG_20221105_181633.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20221105_181550.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 58
Bu arada pazartesi İstanbul’da doktor cinsiyet tahmininde kız demişti Bugünde Tekirdağ’da başka doktor erkek dedi. Tabi bunlar tahmin Diyeceğim şu ki 11-12-13 haftalar özellikle acaba belli oldu mu heyecanı kaplıyor içimizi, merak ediyoruz Diyeceğim şu ki, sadece yüzdelik tahmin oluyor değişebiliyor En kesin 16 hafta oluyor. Bizzat kendim aynı hafta içinde iki cinsiyeti duyarak yaşadım Cinsiyet tahmini olan yazan arkadaşlar için paylaşmak istedim RABBİM herkesin kalbine göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…