2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Nub tam olarak nasıl oluyor acaba ben hiç anlamiyorum
Nub 11-12 . Haftalarinda her iki cinsiyettede bacak arasinda cikinti oluyor fakat biri daha dik seklinde oluyor. Dik duruyorsa erkek deniliyor paralel duruyorsa kiz

Eklentiler

• E1C9DEC9-BE4F-444E-832C-23F709611037.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 83
Afedersin canim,yeminle hic kalbini kirmak niyyetinde degildim.Sadece resmi gorunce istemsizce tatli bir gulus geldi bana,o uzden sakayla soyledim.Kalbini kirdimsa tekrardan uzur dilerim

guguliii Canım ben istanbulda yaşıyorum bir kaç firmadan fetal Dna için fiyat almıştım yazıyorum aşağıya istersen arayıp bilgi alabilirsin ayrıntılı hepsinin numarası çıkıyor arama motorlarında.
-eurofins 340 euro
-genoks 6800 TL
-babyseq 315 dolar
-Nipt plus 7500 tl
Ben en sonuncusunda yaptırcam 12sinde randevum var doktorumda burayı önerdi Amerikaya gidiyor kan orda ki labaratuardan rapor geliyor.max 10 günde sonuç çıkıyormuş

Cinsiyet tahmin etme olayı tamamen hurafe. Ama bende de nub tuttu mesela. Bebeğimin burdaki görüntüsüne bakıp nuba göre kız diye yorumlamıştım ve kız dedi doktorum kesin olarak. Siz de kıyas yapabilirsiniz. Dik değil düz bir çıkıntı varsa kız olabilir.

Evet ama bak M Melekbebekannesi ne doktor erkek demiş ama bence bu fotoda nub kız. Demek ki o teori de yanlış çıkabiliyor.
Katılıyorum sana canım ben nisan anneleri grubunu da takip ediyorum arada önden gittkleri için tecrübe oluyor.orada da nub teorisi tutmayan çok kişi oldu o yüzden ramzi ve nub teorisine güvenemiyorum

Katılıyorum sana canım ben nisan anneleri grubunu da takip ediyorum arada önden gittkleri için tecrübe oluyor.orada da nub teorisi tutmayan çok kişi oldu o yüzden ramzi ve nub teorisine güvenemiyorum
Aynen benim doktorum direkt şey dedi bu haftalarda kiz da erkeğe benzer erkek de erkeğe benzer. 15-.16. Hafta netleşir dedi.

Canım bakayım bu firmalara bende araştırayım. Çok çokk teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…