- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #4.141
Cinsiyetini öğrendiğim zaman sizinle paylaşacağımAz çok ogrenebildiysem kıza benziyor
Bende aileden doktor universite hastanesinde oldugu icin devlete gectim dogumu da orda yapicam cunku gittigm ozel hastanede hem yeni dogan ünitesi yok hem de perinatoliji riskli gebelik bolumu yok.Ama fetal dna yi ozelde yaptircam fiyat aldim direk lab. da yaptirmak daha pahali mesela bi doktoru aradim orada doktor aracilgii ile ayni lab da daha uygun oluyor. Ankaradayım bu hafta gidicektim ama 13u beklemeye karar verdim dediginiz aklima yattiNe demek bizşm doktorumuz ünv. Hastanesinde doçent hemde eşimin kuzeni ünv. Hastanesinde yapılmadığı için dedi dışarda yapturabilirsin ama oda bilmiyordu firma ve yapılacak yeri kendin bulabilirsin dedi ama 13. Hafta da yapki bebeğin kanı iyice sana geçsin dedi. Daha iyi sonuç alırsın dedi. Erkem yapılınca bazen kan istenilen oranda karışmıyor dedi. Bizde onu dinledik. Tabi yaşta ileri olunca hem periantolağa gideyim hemde o yapıyorsa ona vereyim kan dedim. Öylelikle bulunduğum ildeki periantoloğları tek tek aradım fetal dna ile anlaşmalı yeriniz varmı diye olan bir doktora gittim. Süreç böyleydi benim.Yardımcı olduysam ne mutlu. Farklı fiyatlı şirketler vardı. Alman, kore, amerika isveç gibi doktorum hepsi aynı teknolojiyi kullanıyor dedi. En uygunu koreydi 4.000 tl biz onu seçtik. Doktora güvendik. Dediği gibide oldu 6 günde geldi sonuç... Umarım yardımcı olabilmişimdir. Ha birde sabah erken gel kan alacağım dedi. Erken alalım ki hemen kargolayalım dedi. Bunlar istanbula yolluyor sanırım oradan uçakla koreye gidiyor. Öyle anladım
Hangi sehirdesiniz ben Ankaradayim fetal icin arastirmaya girdimSelam kızlar
Bende bugün kontrole gittim ikili test için bebek sağlıklı gözüktü çok şükürdoktor 35 ve üstü ikili test yaşta riskli çıktığı için fetal dna isteyenler yaptırıyor dedi. (Yaş 35 bu arada)
Aklımda hiç öyle birşey yoktu aslında, ama doktor öyle diyince istemsizce girdi.
Gittiğim özel hastane bu testi 8500 TL ye yapıyor. Dışarda bi yere sormadım henüz.
Belki bir tık daha uygun olabilir. Sonuçta hastane burda aracı oluyor, üstüne mutlaka payını katıyordur diye düşünüyorum.
Aranızda aynı yaş grubunda yaptıranlar var mı ve fiyat olarak ne kadara yaptırdı ? Bilgi alabilirsem çok sevinirim kızlar.
Şundan dolayı bugün aniden gelişen bir durum olduğu için fiyatlar vs. nasıl hiç bilgim yok. Bugün bana baya yüksek mi söylediler onuda merak ediyorum açıkçası.
Sagolun paylasim içinguguliii Canım ben istanbulda yaşıyorum bir kaç firmadan fetal Dna için fiyat almıştım yazıyorum aşağıya istersen arayıp bilgi alabilirsin ayrıntılı hepsinin numarası çıkıyor arama motorlarında.
-eurofins 340 euro
-genoks 6800 TL
-babyseq 315 dolar
-Nipt plus 7500 tl
Ben en sonuncusunda yaptırcam 12sinde randevum var doktorumda burayı önerdi Amerikaya gidiyor kan orda ki labaratuardan rapor geliyor.max 10 günde sonuç çıkıyormuş
Benim ultrasonda nub kiza mi benziyor.Evet ama bak M Melekbebekannesi ne doktor erkek demiş ama bence bu fotoda nub kız. Demek ki o teori de yanlış çıkabiliyor.
Benim bebisin görüntüsü de buna benziyor ama erkek dedi. Ne ramzi tuttu ne de nub. Acaba doktor mu yanlış gördü diyeceğim ama yüzde yüz erkek dedi. Ben bile gördüm erkek olduğunuCinsiyet tahmin etme olayı tamamen hurafe. Ama bende de nub tuttu mesela. Bebeğimin burdaki görüntüsüne bakıp nuba göre kız diye yorumlamıştım ve kız dedi doktorum kesin olarak. Siz de kıyas yapabilirsiniz. Dik değil düz bir çıkıntı varsa kız olabilir.
Eki Görüntüle 3157005
Canım ben İstanbul/Tekirdağ her ikiside.Hangi sehirdesiniz ben Ankaradayim fetal icin arastirmaya girdim
Siz hep erkek demiştiniz takip ediyordum nisanı sağlıcakla gelsinCinsiyet tahmin etme olayı tamamen hurafe. Ama bende de nub tuttu mesela. Bebeğimin burdaki görüntüsüne bakıp nuba göre kız diye yorumlamıştım ve kız dedi doktorum kesin olarak. Siz de kıyas yapabilirsiniz. Dik değil düz bir çıkıntı varsa kız olabilir.
Eki Görüntüle 3157005
Rica ederiiim ne dmekCanım bakayım bu firmalara bende araştırayım. Çok çokk teşekkür ederim
34 yaşındayim daha once kalbi durdu bebegimin kurtaj oldum 30lu yaslardan sonra 2li test hep riskli cikiyor diye duyuyorum cunku bir cok arkadasim mahvoldular agladilar ama sapasaglam cocuk dogurdular risk yuksek cikmasina ragmen.Ben psijolojik olarak guclu degilim devlet hast. Doktor ikili yapalim risk cikarsa dusunursun dedi ama ben istemiyorum direk fetal olsun diye dusundum .daha once kaybim oldugu icin bu gebeligimde kaygilarim fazla malesefCanım ben İstanbul/Tekirdağ her ikiside.
Anladım inşallah güzel sonuçlarınız gelsinSizin yaş kaç? Siz mi istediniz Fetal DNA yı? İkili test sonucunda doktorunuz falan mı yaptırmanızda fayda var diyerek yönlendirdi.
Amiiin inşallah hepimizinSagolun paylasim içintertemiz ciksin insallah hepimizin sonuclari
Anlıyorum canım gönlün nasıl rahat edecekse, onu yaptırmak en doğrusu.34 yaşındayim daha once kalbi durdu bebegimin kurtaj oldum 30lu yaslardan sonra 2li test hep riskli cikiyor diye duyuyorum cunku bir cok arkadasim mahvoldular agladilar ama sapasaglam cocuk dogurdular risk yuksek cikmasina ragmen.Ben psijolojik olarak guclu degilim devlet hast. Doktor ikili yapalim risk cikarsa dusunursun dedi ama ben istemiyorum direk fetal olsun diye dusundum .daha once kaybim oldugu icin bu gebeligimde kaygilarim fazla malesef
Idrar kaciriyo olabilirmisiniz? Iciniz rahat etceksz doktorunuza danisin.. bende pet kullaniyorum cunku progestan fitii kullandigim icin akintim oluyorKızlar aranızda su gibi yoğun akıntı yaşayan var mı bu haftalarda? Bir kaç gündür oluyor bende yatarken kalktığımda afedersiniz birden aktığını hissediyorum. Endişelenmeli miyim bilemedim
Evet işte yani nub olayı falan yanlış çıkabiliyor. Allah'in dedigi olur ve de zaten öyle olsa tüm doktorlar nuba bakar yorum yapardı değişebilir diye susuyorlar erken haftalarda çoğu.Benim ultrasonda nub kiza mi benziyor.
Fitil genelde akıntı yapar ama yine de doktorunuza sorun.Kızlar aranızda su gibi yoğun akıntı yaşayan var mı bu haftalarda? Bir kaç gündür oluyor bende yatarken kalktığımda afedersiniz birden aktığını hissediyorum. Endişelenmeli miyim bilemedim
Sizdeki çıkıntı dik gibi değil mi dik olunca erkek. Ama ben de anlamıyorum pek. Benimki bariz düz geliyor. Yine de burdaki kızlara sorunca çoğu erkek demişti nuba göre ama çıkmadı.Benim bebisin görüntüsü de buna benziyor ama erkek dedi. Ne ramzi tuttu ne de nub. Acaba doktor mu yanlış gördü diyeceğim ama yüzde yüz erkek dedi. Ben bile gördüm erkek olduğunu
Öyle hissediyordum ama tutmadı.Siz hep erkek demiştiniz takip ediyordum nisanı sağlıcakla gelsin
Gönlünü ferah tut bebeklerin hareket ediyormuş zaten, inşallah bir şey yokturKızlar sabah kanamam oldu ilk defa .acile gittim ama doktor değil ebe baktı ikiz gebeliğim bebişler hareket ediyordu ama içim rahat etmedi uzman bakmadığı için inşallah yoktur bir problem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?