2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Yaaa beni siz anlarsiniz işte.. sırf bu kaygiyi yenmek icin arada gitmedim doktora eskiden olsa dayanamaz kac kere giderdim sanirim hamilelerin yuzde 90 inda bu kaygilar oluyor ben yalniz degilim gibi geldi biraz biseyler arastirip okuyunca.
Aynen yalnız değilsin ve iyi dayanmışsın daAlllahım korusun onları sağlık versin inşallah

Kızlar ikili test sonucumda kombine risk 1/535
İkili test 1/85
Yaş riski 1/170 çıktı
Yaşım 38
Dr fetal DNA önerdi fetal DNA yaptıran var mı aranızda
Benim de biyokimsal riskim yüksek çıktı. Yarın panorama testi yaptıracağım. İnşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız

Bende istemiyorum dicem ama fetal yaptırmak istediğim için onuda 13ncu haftada yaptircam burada bir bayan sagolsun yazmisti kana iyice karisiyor bebegin dna si 13den sonra daha iyi sonuc verir diye bakalim ne dicek
Mantıklı bence de yaptıracaksanız 13de yaptırın, inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Ben de ayda 1 gidiyorum. Bugün randevum vardı gece zor uyudum acaba her şey yolunda mı diye yolundaymış çok şükür

Merhaba cinsiyet tahmini yapabilirsiniz doktor net bişi demedi 3 hafta sonra dedi

Eklentiler

• IMG_20221108_142425.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 109
Bende istemiyorum dicem ama fetal yaptırmak istediğim için onuda 13ncu haftada yaptircam burada bir bayan sagolsun yazmisti kana iyice karisiyor bebegin dna si 13den sonra daha iyi sonuc verir diye bakalim ne dicek
Aynen 12+4 de yaptiriyorum bende

Merhabalar 2 li teste gittim dr bebişin cinsiyeti için tahminde bulunacaktı ama istemedim netleşince söyleyin dedim adamın yapılacağını da sanmıyordum açıkçası Prof çünkü.Galiba duymaktan çekindim

ben 14-15. Haftadayım şimdiye kadar iki haftada bir gittim bence kendimize eziyet etmeye gerek yok içimizin rahat olmasına ihtiyacımız var o yüzden bir ay beklemek gibi bi duruma girmezdim yeni yeni rahatlıyorum sayılır 16dan sonra ayda bir giderim diye düşünüyorum

merhaba arkadaşlar bugün muayenem vardı 12+4 ense kalınlığı ölçüldü 1.14 çıktı nasıl yorumlarınız bekliyorum. 2li tarama testi için kan verdim haftaya çıkacak sonuç yaşım 42 olduğundan dolayı doktor fetal de isteyecek büyük ihtimal cinsiyet tahmini kız gibi dedi fakat haftaya bikez daha bakarız dedi herkeste olan şikayetler bendede mevcut aşırı mide hassasiyeti malum bu arada iğneleri kesti sadece vitamin ve oksapara devam dedi sormak istediğiniz varsa cevaplarım ha bide olaki fetal lazım olursa fiyat konusunda bi arkadaş güney köreye gönderen firma içim 4bin tl demişti fikirlerinizi alaırım ALLAH hepimizin yardımcısı olsun hayırlı sağlıklı bişekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin inşaallah

Bende sirf şu anksiyeteyi yenmek için durdurdum kendimi öncekinde kalbi durdu hic belirti vermedi bir de .kendimi dizginlersem sonucundada hic bisey olmadigini gorursem bu surecte daha iyi olur diye dusundum simdi kontrolde hersey guzel ciksin da inaniyorum endiselerim azalcak

Panik atak için ilaç kullanıyormusunuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…