2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Etlik sehir hastanesine mi devam ediosunuz bugün bende oraya gittim ikili test için bilkente kiyasla begendim etlikte devam etcem gibi
Evet canım oraya gidiyorum bende gayet memnunum normalde 16 dan önce cinsiyet tahmini bile yapmazlar ama orda 15+0 da tahmin yaptı doktor ve gayet ilgililer bence hayırlı sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah

Merhaba hanımlar, fetal DNA testi yaptıranınız ve mı? Biyokimsal riskim yüksek çıktı şimdi test yaptıracağımız güvenilir bir yer, firma arıyoruz. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Hepimize sağlıklı hamilelikler diliyorum

En son 8.haftada doktora gittim 12. Hafta oldu bu 4 haftada kontrole gitmedim sirf onceki kaybimdaki anksiyetimi yenmek için yoksa bana kalsa hergun giderim simdide icim icimj yiyor 1 aydir gitmiyorum 1 2 gune kontrolüm var acaba bebek iyimi kalbi atiyormu gelişimi tam mi;( benim gibi 8den sonra 12nci haftaya kadar kontrole gitmeyen varmi bu endişelerle nasil bas edicem bilmiyorum 1 tane yasadigim kayip resmen beni kaygı sahibi yapti insallah bebeklerimiz iyidir

Selam kızlarrr bugün ikili tarama testimizi olduk . Ense kalınlığı 1,49 bir sorun görmedi çok şükür. Cinsiyet tahmini yapmadı ama nub teorisinden anlayan var mııı

Eklentiler

• 17B333E5-30F8-4B4B-9588-AAEEF04655CD.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 86
  • 0227EE34-D9C5-410C-86B6-F208B4499171.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 83
Ben de 6. Haftadan sonra ilk defa dün gittim 11. Haftada ve bebek çok şükür sağlıklıydı hatta eli ayağı falan hareket halindeydi ufak bi cinsiyet tahmini bile yapıldı Sizin gibi önceki kaybımdan dolayı bu 1 ayı türlü düşüncelerle geçirdim ama çok şükür sorun yokmuş, sizde boşuna kendinizi de bebeğinizi de strese sokmayın inşallah iyidir ve güzel haberlerle gelirsiniz

Insallah bakalim bu hafta kontrol var yapilcak testler var umarim hersey yolundadır. Bundan sonra kac hafta yada ayda bir gdiceksiniz nasil oluyor sonra süreç kontrol zamanlari

7de gittim eşimin vardiyasından dolayı 12 de gittim canım. Şuan 14 haftalığız, 16 da randevum var. Yani benim doktorda 4 haftada bir çağırıyor ve ben dayanıyorum
Negatife odaklanmıyoruz neden negatif düşünüyorsunn. Sen şimdi 12 de gidicen ya elli kollu oynayan bir şey görücen bebek iyi olmasa vucut bunu belli eder, lütfen negatiflerde takılma. Kaderi yazan Allah, ömür verdikçe dağdan düşsen gene bir şey olmaz

Bende 8de gittim 12 de çağırdı ama bende dayamadım kybımdan dolayı korkuyordum10. Haftda devlete randevu alıp gidip gördüm. Anlıyorum sizi. Ama gidince onun büyüdüğünü hareket ettiğini görünce içiniz rahatlayacak

Canim ben 10 haftada gitmeme ragmen endiseleniyorum panik boyle birsey iyimi kalp atisi varmi gelisimi nasil diye bu cumada konyrolum var bakalim hayirlisi

Insallah o negatife odaklanma pek elde olan bisey degil ya bi kere kayip yaşayınca hep aklinin bi kosesinde acaba bisey mi olmustur oluyor gerci biraz arastirdim hamilelikte hormonlardan dolayi en rahat insanlarda bile kaygi bozuklugu olabiliyormus sabir bakalim 6 ay daha bebek iyi olsunda insallah insallah hersey yolunda olur ozaman ayda bir bundan sonra ki kontroller

En son 7+2de gitmiştim. Nasipse bir de yarın gideceğim. Yarın 11+2 oluyoruz. Bazen ben de böyle negatif düşünceler içine gırıyorm. Ama Rabbım onu koruyordur bir şekilde bize bağışlasın ınsallah bebislerimizi dua et canım

Yaaa beni siz anlarsiniz işte.. sırf bu kaygiyi yenmek icin arada gitmedim doktora eskiden olsa dayanamaz kac kere giderdim sanirim hamilelerin yuzde 90 inda bu kaygilar oluyor ben yalniz degilim gibi geldi biraz biseyler arastirip okuyunca.

Hep duadayim valla Allahim yavrularimizi kuzularimizi korusun o zaman herkesin 1 ay beklemesi olmuş galiba valla gordukce rahatladim yorumlari cunku ben mi ihmalkarlik yapıyorum diye dusundum brn ozele gidiyordum doktor ne zaman endisen olursa gel bakalim ama normali 12nci haftada dedi diyemedim ki hen hep endisedeyim simdi devlete geçiyorum bakalim kac haftada birgel dicek

Evet kaygı bozukluğu bende de var tabiii ve ben panik atak hastasıyım ilk başlarda bi ara mide bulantım durdu, ben bi telaş acaba çocuk içerde öldü mü ondan mı midem bulanmıyo diye eminim ki çok sağlıklılar. Ve şunu söylim evet çok üzücü ama rabbim onun ruhunu o kadar bağışlamış, onun sözünün üstüne söz olur mu olmaz tabi. Sen o yüzden Allah'a dua et yavruma sağsağlim kavuştur diye ve ben eminim ki minnoş elleriniz öpücez hepsinin

Canim ben 10 haftada gitmeme ragmen endiseleniyorum panik boyle birsey iyimi kalp atisi varmi gelisimi nasil diye bu cumada konyrolum var bakalim hayirlisi
Yaaa evet gelisimi normal oldumu bide bende gec dollenme olmustu adet tarihimi 10 gun ileriye sekilde degistirdi.hersey kafamda donuyor bu arada karin icinde acitma oluyordu sizde nasil oldunuz iyimisiniz bende de bugun biraz var heralde buyuyorlar ondandir

Insallah cok haklisiniz ne kadar endiselensekde zaten kader nasil yazıldıysa oyle gidicek ama iste anksiyete bozukluğu olunca takacak bisey buluyor zihin .geride kalan 3 aya bakiyorum nutellali ekmekler mi yemedim disardan hamburgerde yedim cigkoftede abuk subuk dayanamayip yedigim seyler oldu Allahim diyorum herkes nasil dikkat ediyor evde yiyip iciyor ben nasil bi anne adayiyim disarda cok yedim doktor bol bol dinlen dedi her hafta sonu 2 saatlik yol yapmisimdir annemi gezdirdim burda benimle kaliyor diye yok esimin programlari valla yordumda kendimi umarim hersey yolundadir doktora gideyim.geleyim hersey yolundaysa 2 rekat namaz kilicam valla

Endiselenme canim iyidir yalniz deilsin dün gördüm geldim bugun merak ediom acaba iyi mi napio die kucagimiza sag saglim alana kadar bu dusunceler bizi birakmayacak ama olumlu dusunelim hersey guzel olsun insAllah

Bende en son 8. Haftada gordum, haftaya 12+4 iken randevum var insallah.. son aylara kadar ayda 1 kontrol ediliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…