2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234

Bana da gecen haftaki doktor kiza benziyor dedi Ya komik olan iki cinsiyette de zaten bacak arasinda bir cikinti olmasi , pipi deseydi inanacaktim cok kafami karistirdilar

Bana da gecen haftaki doktor kiza benziyor dedi Ya komik olan iki cinsiyette de zaten bacak arasinda bir cikinti olmasi , pipi deseydi inanacaktim cok kafami karistirdilar
Çok yakın zamanlı iki cinsiyeti birden duyunca insanın kafası karışıyor Seni çok iyi anlıyorum, çünkü bende şuan öyleyim
Sağlıkla gelsin yavrular Tatlı meraklar, heyecanlar bunlar yaşıyoruz

Başka arkadaşlar var mı? Ayrı iki cinsiyet duyan?

Yarin tekrardan gecen haftaki doktora gidecegim , bakalim bu hafta ne dusunuyor

Merhaba kizlar
Benim de bugün kontrolüm vardi 12+2
hersey yolunda cok sükür ama ense kalinligi ölcümü yapamadik. Pozisyonunu asla degistirmedi. Alttan bakti dr üstten bakti olmadi. Cikolata yedirdi, hopladim zipladim 3 kat merdiven ciktim tekrar bakti yok asla yönünü degistirmedi. Cuma tekrar gidicem

Aynisi bana da oldu canim gecen hafta , bugun ense ve burun kemigi olcumu cok sukur yapildi sorun gorunmuyor dedi doktor. Kan sonucum cikinca doktoruma gidecegim.

Tam 13 haftalık bugün canım muhtemel doğum tarihim 17 Mayıs, seninde 19 Mayıs gözüküyor
Aa evet benim önden gidiyor azcık bugün bir bebiş 13. Haftada tam diğeri de 12+6 bakalım mayıs görebilecek miyim ikizler erken gelebiliyormuş

Ayy aynı günüz Ne güzel tesadüf 17 Mayıs bebekleri kendinden pek renk vermiyor demek bir kız, bir erkek gözüküyor

Valla bu zamana kadar pek takmadim , ama artik meraktan geberiyorum cunku alisverise baslamak istiyorum Nazli Boğa burçları demek ki ... Senin icine ne doğuyor ?

Valla bu zamana kadar pek takmadim , ama artik meraktan geberiyorum cunku alisverise baslamak istiyorum Nazli Boğa burçları demek ki ... Senin icine ne doğuyor ?
Vallaha canım geçmiş haftalar küçük diye bendede çok merak yoktu ama 11-12’li haftalara gelince çok merak başladı Benim içime erkek doğuyor, çok içimden bir ses kız diyor falan filan çok karışığım yani senin hisler nasıl

Anneler hisseder bence , ben kiz hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…