2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Canım Allah öyle büyük ki yeter ki dilesin duan hoşuna gitsin. Sağlıkla hayırla bir oğlan olsun bu karnindaki inşallah. Benim de oğlum var Rabbimden sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü bir kız istiyorum. İnşallah verirse alırız. Yeter ki ol desin. Her şeye gücü yeten tek o. Biz aciziz istemek dua etmek tek elimizden gelen. Allah hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallah tez vakitte.

Çok haklısın canım Rabbim isteyin vereyim diyor ha olmazsa da vardır bi bildiği görmemiz gereken yaşamamış gereken şeyler.Gönlüm erkek bebekten yana ama olmazsa da napabilirim herşeyin sahibi O.Vardır hikmeti.Rabbim senin de benim de ve tüm hamile kardeşlerimize gönlündeki muradı sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin evlatla sınamasın bizi Amin

Hayır ben o düzeyi bayadır kontrol altında tuttuğum için ilaca ihtiyaç duymuyorum kendimi yönlendirmeyi öğrendim. 10 senedir bununla yaşayınca artık dilini de çözdüm
Bende yedi yıl ilaç kullandım hamile olduğumu öğrenir ogrenmes bıraktım şimdilik iyiyim ins gerek kalmaz kullanmama

Amin amin

Merhaba cinsiyet tahmini yapabilirsiniz doktor net bişi demedi 3 hafta sonra dedi
Kız bence çünkü bu haftada erkekte pipi net görünüyor hem oğlum hem kızım olduğu içindeyken tahmin ettim ben. kızımda böyleydi ben de aradaki şeyi testis sanıyordum doktor kız üreme organı dış yapısı da böyle görünüyor demişti. 1-2 haftaya daha net olur. Sağlıkla gelsin

Hanimlar merhabalar. Reglim 2 gün gecikti bu ay ama 4 5 gündür ara ara gidip gelen kasık ağrılarım oluyor 4 5 saat kalip geciyor özellikle geceleri ve sabahlari. Böyle belirtisi olan oldu mu hic yaa test yapmaya korkuyorum negatif çıkar diye

Adet sancısı gibi sancı olabiliyor bence bir an evvel test yapın içiniz rahatlasın

Yarın sabah ilk idrarla yapacağım inşallah aylardir negatif göre göre yapmaya cok korkuyorum. Ağrılarım da her an regl gelecek gibi yokluyor geceleri özellikle diyorum sabaha kesin olurum
Canım hemen hemen hepimizde adet gelecekmiş gibi ağrılar oldu.Tabi olmayanlarda vardır muhakkak.Batını 2 gün geçtiyse her türlü çıkar kaset testte yarın sbahı beklmne gerek yok.Benim battan 1 gün önce akşam kaset testte belirgin çıkmıştı.İnşallah vardır inşallah bebeğin seninledir

A
ynen bende öyleyim bazen unutuyorum koşturmacadan

Ya 10 gündür yillik izindeyiz doğu Anadolu turu falan yaptik ama hava değişimi falan mi etkiledi geciktirdi diye bahaneler buluyorum kendime yoksa ümitlenince hüsranı büyük oluyor ağrılarım da cok belirgin ya sanki şuan adet oluyorum gibi her gittigimde afedersin wcde cok bakiyorum baslamis mi diye. İnşaallah gebelik vardir ya Allah razı olsun

Birkaç gün daha bekleyip test yapın bence. Kasik ağrısı olabiliyor. İnşallah bebek vardır.

Çok iyi anlıyorum korkularını haklısın nasıl rahat olacaksan öyle yap kendni hazır hissettiğinde yap testi.Hiç bozma moralini rabbim en doğru zamnda nasip etsin inşallah

Kizlar herkese merhaba , biz bugun ikili testimizi yaptirdik cok sukur her sey yolunda Lakin cinsiyet konusunda maalesef net bir sey soyleyemedi doktorumuz. Erkege benziyor dedi , cikinti var dedi ancak pipi var ya da yok demiyor. Bir sey soracagim zaten cikinti her iki cinsiyette de olmuyor mu ? Bunu dediginde bebegin plasentasi onundeydi yani kordonla mi karistiriyor kadin iyice kafami bulandirdi.

Benim de belirtelerim bu şekildeydi kasık ağrısı vardı addettn önce başladı bir kaç hfta devam etti geçti şimdi 7 haftalık gebeyim

Canım bende geçen cumartesi ikili testimi yaptırdım. Hepimizin güzel sonuçları gelsin inşallah Bu haftalar tahminler yapılıyor ama yanıltıcı olabiliyor. Bana 4 gün arayla 2 ayrı doktor biri kız, biri erkek dedi yani onlarda tahmin yapıyor ama yanılmalar bu haftalar çok yüksek olabiliyor

Çok iyi anlıyorum korkularını haklısın nasıl rahat olacaksan öyle yap kendni hazır hissettiğinde yap testi.Hiç bozma moralini rabbim en doğru zamnda nasip etsin inşallah
Amin inşallah. Bir an önce istiyoruz evet ama rabbim hayirli zamani biliyor bizim için. Bu süreçte sabir cok önemli regl olsamda nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…