2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kizlar merhabalar ben aranıza yeni katıldım 10+3 uz bugün şiddetli miğde agrilari başladı böyle durum yaşayan oldumu ise ne yarar:-(
Hoşgeldiniz benimde o donemlerde mide agrim akabinde başagrilarimda cok olmuştu mide agrisina yanmasina burkulmasina sicak zencefil cayi iyi gelmişti arastirmistim.ben zencefili marketten yaş aldim rendeledim bir findik kadar su bardagina üzerine sicak su o sekilde tukettim mideyi rahatlıyor

Ne kadar sürüyor bu ağrı aceba ağrı çok şiddetlenir de kusturuyo resmen zencefili deneyeceğim teşekkür ederim

Bugün arkadaşa oturmaya gittim
Bişey yapıyorum mesela ay sen onu neden yapıyorsun hamilesin sen diyolar
Ah diyorum evde her işimi kendim yapıyorum alışkanlık olmış hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi
Kendini hiç kollamıyorsun dediler bana
Yaptıklarım normal geliyordu ama ne bileyim yaaa

Kizlar merhabalar ben aranıza yeni katıldım 10+3 uz bugün şiddetli miğde agrilari başladı böyle durum yaşayan oldumu ise ne yarar:-(
benim mide yanmalarıma tahin iyi geliyor canım.. sade 2 kaşık tahin atınca ağzıma çok iyi gelip kesiyor.

Valla canım evde çocuk da olunca ev işi de zaten bitmiyor napalim Allah esirgesin. Bana da eğilme vs diyorlar misal ama sürekli yerden oyuncak kalem kağıt topluyorum nasıl eğilmeden yapiym ya da çamaşırı makineden çıkarmak için eşimi mi bekliym surekli

Varya bu insanlar laf söyleyecek yer arıyorlar.
Kimisi çok kilo aldin der kimisi ne kadar zayifsin bebek büyümüyor der. İş yapsan aman sen neden yapıyorsun der.. yapmadan ooo prensesler gibisin bizim zamanimizda böyle değildi her işi yapıyorduk derler... Derler de derler.. sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle devam et.
Evde iki çocuğum var sabah onları okula gönderiyorum ayrıca 7 aylık bir bebek bakıyorum öğlene kadar. Öğleden sonra çocuklar gelene kadar evi temizle yemek hazirla böyle geçiyor. O konuşanlar gelsinler de bana yardım etsinler.

Bende evlenirken zayıftım markette çalışırken çok kilo aldım 106 gördüm ve 3 yıllık evliyim çocuk bile olmadan nasıl Böyle olursun gibi sözler çok işittim . Çalışma şartlarından ve özel hayatımızdan bi haber olan insanlar . Cidden bela okuyorum onlara . Işten ayrılıp 82 kiloya düştüm ve şükür meleğim yolda . Şuan 86 geliyorum bende çok kilo almak istemiyorum ama lafa söze değil sağlıklı bir anne olmak . Sizde evlatlarımıza ve hayatınıza bakın . Zayıf olsaydın çocuğu nasıl tasiycan derler illa bisey bulurlar .

Bu arada 12nci haftadan sonra folik asiti birakabilirsin demisti doktor siz bıraktınızmi onun dışında ek takviyeye başladınız mi omega3lu d vit li
Ben folbiol iciyodum hazirandan beri gebe kalmaya faydalı die . Yeterince icmisim 2 gündür almıyorum mide bulantılarım azaldı baya . d vitamini kullanmaya başladım . 2 hafta sonra demir verecekler . Sağlık ocağı takibine göre kullanıyorum . Kan alıp takip ediyorlar değerleri.

Merhaba kızlar herkese iyi akşamlar dilerim
Yarın ikili test için dr randevum var.Cinsiyetimizi çok merak ediyor fakat öğrenmek de istemiyorum bir taraftan.Allah biliyor ne kadar sağlıklı bir erkek evladı istediğimin.Bu isteğime engel olamıyorum çok üzülüyor ve ağlıyorum.2 tane kızım var.Kız çocuklarıma çok düşkünümdür.Evlenirken şöyle demiştim Allahım 5 çocuğum olsun 5 i de kız olsun diye.Ve 2 kızım hayatta sağlıklı şükürler olsun 2 tane de dış gebelik ve düşükten kaybım var onların cinsiyetini bilmiyorum.Yani şı anki gebeliğim 5.oluyor içimden neden evlenirken Öyke dedim diyorum ama çok da dua ediyorum Rabbim sağlıkla sıhhatle bir erkek evladı nasip et diye.Yanlış mı yapıyorum bebeğim kızsa bu onu etkiliyor mudur bunun için de vicdan azabı çekiyorum.Bu gece bana dua eder misiniz gönlümün muradı sağlıkla gelsin diye

İnşAllah gönlünüzdeki olur bence yanlış birşey değil benimde 1 tane oğlum var 1 tane daha olsa üzülmem yine çok sevinirim ama insan bide kızı tatmak istiyor ilerde ne olur bilemeyiz belki 3. Çocuğum olmayacak o yüzden benimde gönlüm hep kızdan yana ha erkek olursa üzülücem mi hayır tabiki onada çok sevinicem oğluma bi erkek kardeş geliyor diye ama insan içindekini de söylemeden edemiyor doktor bana 15. Haftada büyük ihtimalle kız dedi ama erken sevinmek istemiyorum bidahaki randevuda da kız derlerse o zaman onaylanıcam

Bence ikinci hamilelik böyle. Ben de 3 gün ayakta calisiyorum ve diger günlerde kizimin pesinde dolanmaktan daha cok yoruluyorum. Gecen hafta tasindik bide heryer heryerde. Ilk hamileligimde 2 kilo su tasisam bi düsünürdüm Üstelik 2 hafta cok yogun kanamam oldu bu hamilelikte

Bence bu duanızda yanlış bir şey yok ben de önceliğim sağlıklı olmasıyla beraber iki cinsiyetten de evladım olsun isterim. İnşallah rabbim hayırlısıyla gönlünüze göre verir

Kesinlikle ilk hamilelikle 2. Hamilelik aynı değil
Evde iş bitmiyor çocuk olunca hele hiç bitmiyor bide eşin yardımcı değilse daha da zor valla

Dün midem rahatsızdı karnım şişti filan
Eşim kayınvalidemlerle görüntülü konuşuyordu
Yüzlerine bakmadım yani daha doğrusu suratım asık diye gece eşimi aramış neden bana böyle yaptı askzor ben ona naptım bilmem ne filan demiş
Yahu sana hastayım dedim hamile olduğumu da biliyorsun gecenin bi vakti niye arıyorsun oğlunu ay çok sinirlendim yaaa

Rabbim icindeki niyeti bilior canim sıkma canını bunu isteyen tek sen deilsindir kizi olan oglan oglu olan kiz ister haliyle iki meyvedende tatmak ister Rabbim gönlünün muradını saglikla sihhatle hayırlısıyla versin insAllah

Etlik sehir hastanesine mi devam ediosunuz bugün bende oraya gittim ikili test için bilkente kiyasla begendim etlikte devam etcem gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…