2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Vallaha hisseder ama ben çok karışığım RABBİM herkesin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, en önemlisi o
Sen tekrar gidiceksin, haberlerini bekliyorum
Valla kızlar ben en baştan beri erkek hissediyorum ama görenlerin çoğu kız diyo, makas testi vs eski yöntemleri de eğlencesine yaptık onların da hepsinde kız çıktı. Eğer erkek çıkarsa gerçekten anneler hissedermiş dicem

Canım banada senin kızın olacak diyorlar ben erkek hissediyorum, ama bazen içimin en derininden bi his kız diyor benimde eğlencesine baktığımız şeylerde kız çıkıyor. Aynen cinsiyetler belli olunca artık, bu konu hakkında bir kez daha konuşuruz
doktor kontrollerde falan hiç bir tahminde bulundumu canım

11. Hafta 2 gün önce İlk tahminim erkek gibi dedi ama kimseye söylemeyin bu haftalarda net değil tahminler dedi Senin?

11. Hafta 2 gün önce İlk tahminim erkek gibi dedi ama kimseye söylemeyin bu haftalarda net değil tahminler dedi Senin?
Anladım canım benimde geçen hafta (12 hafta içinde ) 3 gün arayla ayrı iki doktor biri kız, biri erkek diyince yalnızca kafam değil, hislerimde şaşırdı, karıştı sanırım

Yok canim ben en son 8.haftamda doktoruma gittim , tabiki cok minikti bir tahminde bulunmadi. Gecen hafta ve bu hafta da ikili test icin radyoloji uzmanina gorundum. Ama gecen hafta bir tane daha doktora gorunmustum o kiza benziyor dedi , yarin o doktora kontrole gidecegim bakayim ne diyecek.

Anladım canım benimde geçen hafta (12 hafta içinde ) 3 gün arayla ayrı iki doktor biri kız, biri erkek diyince yalnızca kafam değil, hislerimde şaşırdı, karıştı sanırım

Canim mesela neye gore erkek neye gore kiz dedi ? Bana kiz diyen doktor pipi gormuyorum dedi ama zaten gecen hafta bebek pozisyon vermemisti. Bugunku doktor da radyoloji uzmaniydi o cikinti goruyorum bacak arasinda dedi , pipi demedi ama bir cikinti var erkege benzettim dedi.

Anladım canım bakalım ne diyecekler bekliyorum mutlaka haberini

Yaa ben boga burclarini hic bilmiyorum nasil oluyorlar
Vallaha benim tanıdığım boğalar akıllı, çalışkan, sakin, keyfine çok düşkün, sanatçı ruhlu, yardımsever, naif kişiler oluyor Erkek kardeşim boğa ondan da biliyorum
Sadece azcık inatçılar o kadarcık
Onlarında minnoş inadını yerim ben

Vallaha canım kız diyen çok uzun baktı beni sağ yatırdı, sola yatırdı şekli değilsin diye , düz baktı kesin değil bu tahmin %51 kız %49 erkek öyle düşün dedi. Sonraki bakan (3 gün sonra) çıkıntı durumuna göre erkek gibi görüyorum 20 gün sonra daha netleşecek. Alışveriş yapmayalım dedi öyle. Genelde duruşu, bacak arası çıkıntıya göre tahmin yapıyor ama zaten hepside sadece bu bir tahmin diye belirtip, 16 haftaya bekleyelim diyor
Özetle 11.12.13. haftalar biraz şaşırmalı olabiliyor bizide fazla heyecanlanıyor sabırla 16. haftayı beklicez

Aa ne guzel. Ya bu devirde bebelerin hepsi inatci anacim.

Canim iste sorun surda o cikinti kizda da var Testis zannedilio yanilan doktor cok oluyormus.

Bence yükselen burçlarıda önemli mesela bir boğa erkeği tanıdığım var ağır kanlı, aşırı titiz sabah akşam musluk başından ayrılmaz elini yıkar, gamsız. Eğlenceli, meraklı aşırı soru sorar ve biyere gidecek olsak evden en son o çıkar. Bayan boğa Burcu tanıdığım ise aşırı konuşkan, felaket tellalı, Zeki, gezmeyi sever boğazına düşkündür. mesela eşim insallah boğa olmaz diyordu. Abiside boğa olduğu için neyseki ikizler gibi gözüküyor bakalım artık Allah ne zaman nasip ederse

Yaa tabiki yükselende etkiliyor Ben çevremdeki kişileri baz alarak yorumladım Bak sizinde farklıymışBurç olayı biraz eğlence kısmı olmalı zaten, çokta önemli değil ha boğa , ha balık ne farkeder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…