- 28 Ekim 2022
- 240
- 306
- 18
- 38
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #4.341
Vallaha hisseder ama ben çok karışığımAnneler hisseder bence , ben kiz hissediyorum
Valla kızlar ben en baştan beri erkek hissediyorum ama görenlerin çoğu kız diyo, makas testi vs eski yöntemleri de eğlencesine yaptık onların da hepsinde kız çıktı. Eğer erkek çıkarsa gerçekten anneler hissedermiş dicemVallaha hisseder ama ben çok karışığımRABBİM herkesin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, en önemlisi o
Sen tekrar gidiceksin, haberlerini bekliyorum
Yaa ben boga burclarini hic bilmiyorum nasil oluyorlarValla bu zamana kadar pek takmadim , ama artik meraktan geberiyorum cunku alisverise baslamak istiyorumNazli Boğa burçları demek ki ... Senin icine ne doğuyor ?
Canım banada senin kızın olacak diyorlar ben erkek hissediyorum, ama bazen içimin en derininden bi his kız diyorValla kızlar ben en baştan beri erkek hissediyorum ama görenlerin çoğu kız diyo, makas testi vs eski yöntemleri de eğlencesine yaptık onların da hepsinde kız çıktı. Eğer erkek çıkarsa gerçekten anneler hissedermiş dicem
11. Hafta 2 gün önce İlk tahminim erkek gibi dedi ama kimseye söylemeyin bu haftalarda net değil tahminler dediCanım banada senin kızın olacak diyorlar ben erkek hissediyorum, ama bazen içimin en derininden bi his kız diyorbenimde eğlencesine baktığımız şeylerde kız çıkıyor. Aynen cinsiyetler belli olunca artık, bu konu hakkında bir kez daha konuşuruz
doktor kontrollerde falan hiç bir tahminde bulundumu canım
Anladım canım11. Hafta 2 gün önce İlk tahminim erkek gibi dedi ama kimseye söylemeyin bu haftalarda net değil tahminler dediSenin?
Canım banada senin kızın olacak diyorlar ben erkek hissediyorum, ama bazen içimin en derininden bi his kız diyorbenimde eğlencesine baktığımız şeylerde kız çıkıyor. Aynen cinsiyetler belli olunca artık, bu konu hakkında bir kez daha konuşuruz
doktor kontrollerde falan hiç bir tahminde bulundumu canım
Anladım canımbenimde geçen hafta (12 hafta içinde ) 3 gün arayla ayrı iki doktor biri kız, biri erkek diyince yalnızca kafam değil, hislerimde şaşırdı, karıştı sanırım
Anladım canım bakalım ne diyeceklerYok canim ben en son 8.haftamda doktoruma gittim , tabiki cok minikti bir tahminde bulunmadi. Gecen hafta ve bu hafta da ikili test icin radyoloji uzmanina gorundum. Ama gecen hafta bir tane daha doktora gorunmustum o kiza benziyor dedi , yarin o doktora kontrole gidecegim bakayim ne diyecek.
Vallaha benim tanıdığım boğalar akıllı, çalışkan, sakin, keyfine çok düşkün, sanatçı ruhlu, yardımsever, naif kişiler oluyorYaa ben boga burclarini hic bilmiyorum nasil oluyorlar
En garantisi 15ten önceki tahminlere çok güvenmemekAnladım canımbenimde geçen hafta (12 hafta içinde ) 3 gün arayla ayrı iki doktor biri kız, biri erkek diyince yalnızca kafam değil, hislerimde şaşırdı, karıştı sanırım
Vallaha canım kız diyen çok uzun baktı beni sağ yatırdı, sola yatırdı şekli değilsin diye , düz baktı kesin değil bu tahmin %51 kız %49 erkek öyle düşün dedi. Sonraki bakan (3 gün sonra) çıkıntı durumuna göre erkek gibi görüyorum 20 gün sonra daha netleşecek. Alışveriş yapmayalım dedi öyle. Genelde duruşu, bacak arası çıkıntıya göre tahmin yapıyor ama zaten hepside sadece bu bir tahmin diye belirtip, 16 haftaya bekleyelim diyorCanim mesela neye gore erkek neye gore kiz dedi ? Bana kiz diyen doktor pipi gormuyorum dedi ama zaten gecen hafta bebek pozisyon vermemisti. Bugunku doktor da radyoloji uzmaniydi o cikinti goruyorum bacak arasinda dedi , pipi demedi ama bir cikinti var erkege benzettim dedi.
Evet evet öyle canımEn garantisi 15ten önceki tahminlere çok güvenmemek
Aa ne guzel. Ya bu devirde bebelerin hepsi inatci anacim.Vallaha benim tanıdığım boğalar akıllı, çalışkan, sakin, keyfine çok düşkün, sanatçı ruhlu, yardımsever, naif kişiler oluyorErkek kardeşim boğa ondan da biliyorum
Sadece azcık inatçılar o kadarcık
Onlarında minnoş inadını yerim ben
Vallaha canım kız diyen çok uzun baktı beni sağ yatırdı, sola yatırdı şekli değilsin diye , düz baktı kesin değil bu tahmin %51 kız %49 erkek öyle düşün dedi. Sonraki bakan (3 gün sonra) çıkıntı durumuna göre erkek gibi görüyorum 20 gün sonra daha netleşecek. Alışveriş yapmayalım dedi öyle. Genelde duruşu, bacak arası çıkıntıya göre tahmin yapıyor ama zaten hepside sadece bu bir tahmin diye belirtip, 16 haftaya bekleyelim diyor
Özetle 11.12.13. haftalar biraz şaşırmalı olabiliyorbizide fazla heyecanlanıyor sabırla 16. haftayı beklicez
Canım sen test yaptın mı merak ettim inşallah hamilesindirYaa ne güzel maşallah inşallah bende gebeyimdir
Çok canim sabaha yapacağım inşallah ya şuan da 3 4 gündür kasık ağrım var cok fazla 2 günde günüm geçti korkuyorum her an olacak gibiyimCanım sen test yaptın mı merak ettim inşallah hamilesindir
Bence yükselen burçlarıda önemliVallaha benim tanıdığım boğalar akıllı, çalışkan, sakin, keyfine çok düşkün, sanatçı ruhlu, yardımsever, naif kişiler oluyorErkek kardeşim boğa ondan da biliyorum
Sadece azcık inatçılar o kadarcık
Onlarında minnoş inadını yerim ben
Ayy inşallah vardır ya bekleyişlerini biliyorum rabbim nasip etsin inşallah çok sevinirim varsaÇok canim sabaha yapacağım inşallah ya şuan da 3 4 gündür kasık ağrım var cok fazla 2 günde günüm geçti korkuyorum her an olacak gibiyim
Yaa tabiki yükselende etkiliyorBence yükselen burçlarıda önemlimesela bir boğa erkeği tanıdığım var ağır kanlı, aşırı titiz sabah akşam musluk başından ayrılmaz elini yıkar, gamsız. Eğlenceli, meraklı aşırı soru sorar ve biyere gidecek olsak evden en son o çıkar. Bayan boğa Burcu tanıdığım ise aşırı konuşkan, felaket tellalı, Zeki, gezmeyi sever boğazına düşkündür. mesela eşim insallah boğa olmaz diyordu. Abiside boğa olduğu için neyseki ikizler gibi gözüküyor bakalım artık Allah ne zaman nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?