2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bu arada hanımlar bilgi amaçlı söylüyorum alt karında mı kasıklarda mı desem sancı hissediyorum idrar tahlili temiz çıktı bu haftalarda normalmiş doktor öyle dedi benim gibi yaşayan varsa içi rahat olsun diye diyim dedim 16+5ten bildiriyorum

Bu risk hangi risk benim yaş riski 1. 157 civarında çıktı diğer değerler hep alt değerler yani riskin altında çıktı . bana hemen amniyo felan demedi . Benim de yaşım 37 bende nedendir bilinmez fetal DNA yaptırdım ama bilmiyorum sadece kafam rahat etsin diye doktorda bence riski üzerinden atmak için böyle yapmamı uygun gördü bilinmez .

E Efsaar canımm herşey yolundadır umarım Haberlerini bekliyorum

Canim cok sukur bebis saglikli , doktor bana bir kac vitamin yazdi. Cinsiyet icinse erkege benzetiyorum dedi , hatta testis olsugunu dusundugu kismi da gosterdi ancak net degil 1 ay sonra kesinlesir dedi. Testis olan yer vajina dudagi da olabilir diyor

Oh çok şükür canım, çok sevindim
Evet o olay karışıklığa sebep olabilir birdahaki kontrole kesin belli olur ama heyecanlı bekleyişe devam

Hayır birde tersledi dedi ki " bu haftalarda kesinlikle belli olmaz"
Yani hepimiz heyecanlıyız şimdi, gittiğimizde bir umut belki bişeyler gözükür, söyler diye beklenti oluyor hatta soruyoruz
Bazıları ters oluyor napıcaksın, hiç takma birdahakine kısmet diyelim
ama dediğim gibi bu hafta belli olmaz zaten, sadece tahmin

Kızlar merhaba nasılsınız bayadır giremiyorum yine hastayım bu sefer bademciklerim şişti kızımdan bulaştı malesef sesim kısıldı öksürükten iyice midem kalkıyo artık sürekli yatıyorum 1 haftadır hala iyileşemedim aile hekimi ilaç yazmadı 2li test yapılmıştı 2 hafta önce pazartesi günü randevum var sonuçlarını öğrenicem inşallah bu hastalıkla nasıl kalkıp gidicem onuda bilmiyorum öksürmekten kasıklarıma ağrı giriyo hayatımda hiç böyle hasta olmadım ben

yorumunuz için teşekkür ederim fetal dna da bir tarama testiymiş yani yüzde yüz değil ama doğruluk oranı yüksek tam tanı testi amniyosentez , cvs testleriymiş onalrında küçükte olsa düşük yapma ihtimali varmış bizde tabiki 6 ay bu psikolojide kalmak istemiyoruz fetal için görüştüm bi labaarotuvarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…