2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
kardellen31 sonucu kabullendiyseniz o melek her türlü benim evladım diyorsanız Bence de fazla test yapmanıza gerek yok doktorlarınızın tavsiyesi üzerine risksiz olan şeyler deneyebilirsiniz içinizin ferah olması için Allah sabır versin o düşüncede olmak çok zor Umarım Bebeğiniz de siz de sağlıklı olursunuz Rabbim meleklerimizi korusun

Nazli gelin canım aç tok farketmiyor . 13 . Haftada aç Gitmiştim ben nolur nolmaz die . Ama ultrason da baktikki kıvrılmış yatıyor. Doktor biraz bastırınca açtı kendini . Okadar kapalı olunca cinsiyetine de bakmadı. Sen tok git hatta çikolata ye gitmeden hareketli olsun cinsiyetine rahat baksınlar. Benceben aç gittiğim için kapalıydı yavrum

Canım Allahın izniyle sağlıklı doğar inşallah bebeğin ama durumun varsa ve içim rahat etsin diyorsan fetal Dna yaptır. Amniyosentez falan riskli gerek yok. Ama fetal dna %99 doğruluk payı olan bir test.

Teşekkürler bilgi için cnm

Benim doktorum da aynı şeyi söyledi her bebeğin genital gelişimi farklıdır kimin erken kimin daha geç oluşur vajina dudağı sanılan bazen testis olabilir veya tam tersi demişti yüzde yüz sonuç için biz de bir daha ki ayı bekleyeceğiz sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil.

Valla kuzum herkesin bebeginde cikinti yok mu zaten ya
15 haftada erkek bebekte uygun pozisyon bacak arasında yakalanınca, pipi aslında gözüküyormuş, boşsa kız oluyormuş kuzum. Ama işte bazen çıkıntı olayı, kordon vs. karışıklığa sebep olup yanılma payıda yüksek diye kesin demeyip, olabilir diyorlar. Uygun pozisyon aldımı kuzum sen görebildin mi bişiycikler pekiii

Kararınız ne olursa olsun inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız güzel düşünün lütfen stres yapmayın bebişte etkileniyor

Aminnn inşallah canım sağol ister istemez stres yapıyoruz maalesef ki
Çok haklısın canım kim olsa aynı stresi yapar işte bizim ki birazcık teselli elimizden keşke bişe gelse seni rhatlatabilsek.Ama dediğim gbi lütfen kötüyü diil güzeli düşün.Bir sürü kişi var kesin down sendromu deniliyo sonra sağlıklı bal bir evlat

Evet benim çevremdede çok vardı böyle hepside sağlıklı bebisler oldu çok şükür

Olabilir zaten çok önemli bi detay değil bence

Listede ben yokmuşum ya bu arada yaş 33 muğla 2. Gebelik cinsiyet kız son regl 25 temmuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…