2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kesinlikle En önemli detay yavrularımız çünkü

İnternette okumuştum bir ülkede sanırım Amerika araştırma yapmışlar ve Eylül ayında erkek bebek olma ihtmali dha yüksek oluyormuş.Bu doğru çıkacak gbi listede 3 kız 6 erkek bebiş var paşalarımız fark atıyor yani aslında satlarımız temmuz ağustos ama erkek bebiş olanların genelde yumurtlama zmanı eylüle denk geliyor gbi hesapladım

Valla canim saglikli olmasi onceligim olmakla birlikte gonlumden kiz geciyor icimin bildigini dilim inkar edemez Hep kiz annesi olmayi hayal ettim hep de oyle hissettim ama Rabbim hakkimizda en dogrusunu bilir

Ama benim doktorum sanki erkek olduguna daha emin gibiydi ya

Canim bizimkinde cikinti var doktor onun penis oldugunu dusunuyor , ama yine de bir pay birakiyor yanilma payi olaraktan. Bu cikinti vajina da olabilir diyor.

Allah hayırla sağlıkla gönlüne göre versin canım elbette kız veya erkek gönlümüzden geçer bu çok normal doğduktan sonra hangisi olursa olsun hepsi aynı seviliyor. Başıma gelmeden inanmazdım bi kız bi erkek olarak gidiyoruz ben iki kız annesiyim usg ye bakınca az çok anlarım diye düşündüm üstelik son kontrolde çıkıntı da görmedim 3.kızçem geliyor galiba hocam dediğimde boşluk var ama testise dönüşebilecek oluşum da var sanki dedi Şimdi bir ay bekle. Hayırlısı olsun yeter ki vaktinde sağlıkla gelsin minikler.

Ultrason resim varmi cnm bizde bakalim

Tekrar gebe kalmışsınız çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşAllah

Cidden cok net cekilmemis, ne desem yalan olur cnm boyle belirsizlikte zor ama insallah 1 ay icinde ogrenirsin
İnşallah canım başta gönlümden erkek geçiyordu doktor erken haftalarda kıza benzetince biz de o şekilde benimsedik hele kızlarım çıldırdı sevinçten bana da 3 kız fikri çok tatlı gelmeye başladı ne bileyim hayırlısı elbette belirsizlik kötü gerçekten.

Rabbim gonlunuzce nasip etsin canim :) benim 3 kizim var daha once kayiplarim oldu biliyosunuz az cok o nedenle inanki benim icinde fark etmiyor. Buugn kontrolde doktor dedi karindan bakarlen, bebegin diyer kolunu goremiyorum sanirim saklanmis.. ay basimdan asagiya kaynar sular dökuldu . Sonra vajinal muayene etti ve orda gozuktu sukur !!! O an tekrar anladim SAGLIK SAGLIK SAGLIK

Sonuna kadar destekliyorum

Kesinlikle öyle sağlıktan öte gerçekten diğer şeyler çok önemsizmiş maalesef ben de bunu bebeğimin kalbi ansızın durduğunda acı bir şekilde tekrar anladım çok ağladım çok suçladım kendimi Allah hepimize sağlıklı bahtı güzel evlatlar nasip etsin.

Çok geçmiş olsun.Kozalak pekmezi iyi geliyor öksürüğe benim ilerlemeden onunla geçti . Boğazlarim hep kızarmıştı ona da iyi geldi hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…