2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bence de kilolarimiz zaten sabit kalmayacak belli

Çok geçmiş olsun.Kozalak pekmezi iyi geliyor öksürüğe benim ilerlemeden onunla geçti . Boğazlarim hep kızarmıştı ona da iyi geldi hatta
Çok sağ ol Allah razı olsun canım doğal olan dokunmayan herseyi deniyorum zaten çok teşekkürler

Doğru düşünmüşsün canım iyi olur nasıl istersen

Merhaba yaşım 39 gebeyim 16. Hafta ikili testimde bir sorun gözükmedi ama daha önceden kayıplarım vardı. (Genetik sorunlar) doktor bir sorun gözükmüyor ama istersen amniyosentez yaparım dedi randevu verdi fakat şimdi de aklım fetal dna ya gitti. Sizce hangisini yapmalıyım. Biri riskli ama kesin diğeri risksiz ama kesin değil?

Bana da fetal için kesin dendi anlamadım ben bu işten birşey . Amniyosentez sanki daha riskli değil mi gerçi en iyisini doktorlar bilir siz bence doktorunuz ne derse onu yapın sonuç Cook güzel çıksın inşallah

Merhabalar hanımlar

Ufak bi bilgiyle geldim, malum yılbasından sonra ciddi artışlar olacak diye indirim peşindeydim beğendiğim araba joie muze lx 3800₺ di bayaa uzun zamandır ve suan e bebekte indirim var 2850₺ ye aldım
Haberiniz olsun belki erkenden indirimden almak isteyenler olursa.
Ben 15+4 oldum, inşallah çarşamba günü bende cinsiyet haberiyle geleceğim yanınıza

Fetal dna 99% dogruluk payi var cnm..

Amniyosentezde 1000 de 1 düşük riski var dedi perinatolog. Fetal dna da bir risk yok maliyetli sadece.

İnşallah sağlıklıca kucağınıza alırsınız bebeğinizi:) Eğer aldırmak gibi bir düşünceniz yoksa asla test yaptırmayın bence. İkili test yaptırmak için gittiğimizde doktorum bize sordu, bir sıkıntı olursa aldırmayı düşünmüyorsanız boşuna yapmayalım dedi. Ultrasonda anormal bir şey görürsek o zaman başka şeyleri konuşuruz, onun dışında kalan ayları kendinize zehir etmeye hiç gerek yok dedi.. Biz o yüzden ikili test bile yaptırmadık, ultrasonda da organların gelişimini takip ediyoruz. Bir sıkıntı yok çok şükür<3 Siz de içinizi ferah tutun derim:)

Günaydınlar.
13. Hafta kontrolumde kizim olacagini ogrenmistim ben de Biraz erken bi hafta ama doktor hic olasilikli konusmadi cok netti 1 hafta ilerden gidiyoruz belki o yuzdendir diye düşündüm insallah erkege donmez biraz da olsa alisveris yaptim cunku Bu arada ankara babymall magazasinda prego solo travel sistem bebek arabasi kampanyaliydi 4800e dusmustu biz aldık sizlere de iletmiş olayım dusunen olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…