2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bende etlik şehir hastanesine gidiyorum. Bilmiyorum perinatolojideki dr 2 hafta sonra gel dedi.
İkili test için seni de mi perinatolojiye yönlendirdi Kadın Doğum doktoru.
Merhaba ben GATA 'ya gidiyorum.Köklü bir hastane ama cihazları eski.Etlik şehir hastanesi yeni açıldı memnun musunuz acaba onu sormak istemiştim.

İnsAllah kontrollerde bebegin boyu grami kac hafta kac gunluk olduğuna dair kagit veriolar mi size kontrol kagidi
Boyu haftası vs yazıyor hatta biz artık baş çevresi, bacak boyu gibi detaylara da bakmaya başladık onlar da yaziyor ama ağırlık bu haftalarda ölçülmüyor dedi doktorum.

Canım ben listeye kız diye yazdım artık değişmesin inşallah hayırlı olsun prensesin sağlıkla gelsin

Benim dun kontrolumde alttan sivi alindi enfeksiyon varmi diye ( bu benim hamilelikte problemim oluyordu enfeksiyon ilerleyip suyumun erken gelmesine neden oluyordu ) o nedenle bakildi.. fakat gece kanamam oldu suan bisey yok ama insan korkuyor

benim ikli testim yüksek riskli bende amniyosentezden çekiniyorum fetal dna da kesin deil kararsız ladım bide cvs var oda riskli

Benim dun kontrolumde alttan sivi alindi enfeksiyon varmi diye ( bu benim hamilelikte problemim oluyordu enfeksiyon ilerleyip suyumun erken gelmesine neden oluyordu ) o nedenle bakildi.. fakat gece kanamam oldu suan bisey yok ama insan korkuyor
Alttan sıvı alma işlemini nasıl yapıyorlar. Vajina ağzına bı aparat takip açıyorlar ya öylemi? Bende de mantar var . Doktor ilaç verdi donaxly ama kullanmaya korkuyorum en azından 12. Haftami bekleyeyim diyorum.

Kızlar uzun zamandır uygun fiyatlı travel sistem bakıyordum geçen gece 3600'e düştü Yoyko'nun bu modeli, memnuniyet oranı da baya yüksek. Daha erken biliyorum ama her şeyin fiyatı artıyor ve hem travel hem kabin sistem iki araba almak istiyorum. Geldiğinde isteyen olursa kurulmuş halini de paylaşırım

Merhaba ben GATA 'ya gidiyorum.Köklü bir hastane ama cihazları eski.Etlik şehir hastanesi yeni açıldı memnun musunuz acaba onu sormak istemiştim.
Merhaba bende bir ara GATA yı düşünüyordum. Etlik şehir hastanesi açılınca vazgeçtim. Hastane yeni olduğu için temiz ve cihazlarda yeni gittiğim drlarda iyi genel olarak memnunum.

Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun
Bebeğin suyu nasıl bitmiş peki, doktor bir bilgi verdi mi?
Şu durumda bebeğe ne olacakmış? Tedavisi ilacı vs vardır inşallah

Geçmiş olsun, şimdi süreç ne olacakmış bebeğin suyu artabiliyor mu yani erken bile olsa doğabileceği haftaya kadar bekletebilecek bi yöntemleri vardır inşallah

Merhabalar herkeslere yoğun Birr hafta geçirdim bir türlü girmek fırsat olmadı biz gittik bu hafta Dr muza ama göstermedi cinsiyeti onun dışında hersey normal ayrıntılı ultrason pek taraftar değildim yaptırmak ama bir iki senedir yeni doğan bebeklerde rahatsızlıklar çıkıyormuş artma olmuş o yüzden mutlaka yaptırın bir durun varsa önlem alalım dedi. 3 hafta sonra gideceğiz ama cinsiyeti öğrenemedim için belki biraz daha erken gidebilirim herkesler iyidir cinsiyetler öğrenenler olmuş maşallah hepsine

Ya hufeza ne diyorsun çok üzgünüm tekrar suyu arttırma ihtimali var mı güzel haberlerle gel inşallah ya

Alttan sıvı alma işlemini nasıl yapıyorlar. Vajina ağzına bı aparat takip açıyorlar ya öylemi? Bende de mantar var . Doktor ilaç verdi donaxly ama kullanmaya korkuyorum en azından 12. Haftami bekleyeyim diyorum.
Evet ama bu sefer aparat takilmadi sadece cubuk sokup biraz sivi aldi laboratuvar icin. Enfeksiyon asla ama asla ihmale gelmez doktorunu dinle cnm

Cok cok cok uzuldum ben 17. Haftamda bunu kizimda yasadim suyu birden bosaldi ve bitti kalbi hala atiyordu ve kalbi durmadan dogum yapamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…