2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Evet ama bu sefer aparat takilmadi sadece cubuk sokup biraz sivi aldi laboratuvar icin. Enfeksiyon asla ama asla ihmale gelmez doktorunu dinle cnm
Sizdeki enfeksiyon belirtileri nasıldı? Ben gebeliğimi öğrenmeden 1 hafta önce başladı. Sarı renk koyu bir akıntı. Ve kaşıntı. Kaşıntıyı travazolu 3 günde 1 sürerek kontrol altında tutabiliyorum. Ama bu renkli sarı olan akıntı beni korkutuyor

Canim bende hicbir belirti yoktu… ilk gebeligimde benim diktorum birkere bile enfeksiyon varmi yikmu diye bakmadigi icin erken dogum yapip kaybettim oglumu. Suyumu erken bosaltti enfeksiyon. Yani herzaman belirti malesef vermiyor bende hic vermedi. Bu defa bendede sari akintilar geldi doktorum zaten ihmal etmeyip bakiyor cunku gecmisimdeki kayiplarim hep enfeksiyon kaynakli oldu

Özel hastane mi devlet mi klinikte mi doktorunuz?
Ayrıca Rabbim bir daha yasatmasin. Yavrunuzu kucağınıza saglicakla alin

BBebek arabasi alirken nasil alinnir neye dikkat etmek gerekir acaba gerci calisanlarda yardim ediyordur heralde o

Canım RABBİM yardımcın olsun
İnşallah bir tedavisi, çaresi vardır
Doktorun sana bu konuda doğru bilgiyi verecektir, bir an önce perinatolojiye gitmeye bak.

Son düzenleme:
Rabbim yardımcın olsun inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Herhangi bir belirtiniz var mıydı normal kontrole gittiginizde mi öğrendiniz.Perinatolojiye gidince inşallah güzel haberler alırsın

BBebek arabasi alirken nasil alinnir neye dikkat etmek gerekir acaba gerci calisanlarda yardim ediyordur heralde o
Merhaba, bebek arabası travel sistem+puset şeklinde aldım. İnternetten farklı marka ve modellerin videolarını izledik. E-bebek, bebek ürünleri satan mağazalar ve en son civil mağazasını gezdik. İlk olarak bütçe belirledik. Civil mağazasında çalışan personel çok ilgilendi, bilgilendirdi. Kraft Time G modelini aldık.

Travel sistem alırsanız portbebesiyle katlanan model tercih edin .ilk kızımda alırken hiç dikkat etmedim ama onun dışında travel sistemin sürüşü rahatlığı baya iyi . Çalışanlar genelde kampanyalı ürünü satmaya çalışıyor yani bana öyle geliyor

Yeni dogan bebeklerde rahatsizliklari bende duydum.ayrica cocuk dahiliyesi icinde yogunlugu duydum aslinda son yllarda gebe kontrolleri daha sık makinalar daha gelişmiş ozellikle onerilen vitaminler daha fazla hatta doktora cok fazla vitamin veriliyor zarari olur mu diye bu sebepten sormuştum. Yok dedi

Not ediyorum valla ben bir magazaya girdim afiili bisey vardi pierre cardin yaziyordu kenarında onu alsam mi diye dusundum ama sirf sekil olur marka diye anlamsiz para dokmeyim arastirayim dedim

Kızlar sağlık ocağına gittim 1 haftadır baş ağrısıyla beraber tansiyonum yükseldiği için. 10 gün takip etmem gerekiyormuş şimdi tansiyon aleti alıcam, kullandığınız tansiyon aleti var mı? Koldan mı bilekten mi olan iyidir?

Kızlar biraz dışarı çıkıp yürüdüğümde hemen sırtım ağrıyor? Daha şimdiden erken değil mi bu ağrılar normal midir? Yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…