2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Rabbim hakkınızda hayırlı olanı versin inşallah

Ah okurken yüregim agzima geldiAllah yardimciniz olsun. Öncelikle sizin sagliginiz icin en dogrusu neyse o olsun. Bize söylemesi kolay gibi geliyor olabilir ama ne diyecegimi de tam secemedim.

Kızlaar iki gündür imom omega kullaniyorum, kaşıntıdan ölüyorum, bacaklarimi kanatmışım kaşıya kaşıya. Bunu kullanip böyle bir sey yaşayan var mi. Yazsam mi ki doktoruma

Aynı durum Doktor'un ihmali yüznnden bende enfeksiyon cogaldı ve erken doğm yapmıştım

Ahcanım 3 yıl önce bende yaşatmıştım aynı şeyleri seni çok iyi Anlıyorum. Allah Sabor versin sana

Aynı durum Doktor'un ihmali yüznnden bende enfeksiyon cogaldı ve erken doğm yapmıştım
Cok kotu o nedenle ciddi anlamda kendi doktorumuz bazen kendimiz olcaz kendimiz doktordan ricada buluncaz arada vajinal enfeksiyona bakmasi icin yoksa sonucu malesef korkutucu

Hala almadıysan canım bizzat kardiyolog koldan olanların daha iyi ölctügünü söyledi

Koldan daha iyi bizde hastanede otomatik koldan ölçmeleri kullanıyoru.

Merhabalar 12+0 haftalık bebişim için cinsiyet konusunda bilgisi olan varmı ?

Eklentiler

• BB141A8E-2122-4328-9EB2-E4215641B372.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 53
Koldan daha iyi diyorlar ama ben bilekten aldim ve asagida eczane var orada da teyit ettirdum evde cikan sonucla ayni cikiyor simdilik memnunum

Kizlae bugun dustum ama cok yumusak sag elimin ustune;( yinede cok korktum ve sehir disindayim acile gittik cok sukur bebek iyi doktorumda dusen cok hastam oldu hic kaybimiz olmadi sukur dedi hareket de ediyordu Allah bagisladi zaten onceki hamileligimde kalbi durmuştu yavrumun bu gun o günleri yasadim tekrar odum patladi;( bu arada sizlerin akintisi geliyormu benim hamileligimin basindan beri cok yogun olmayan tuvalettej sonra peceteye cok az gelen yada camasirimda belli bellirsiz beyaz sari arasi leke oluyor cok sık degistiiorum kan da enfeksiyon cikmadi idrardada bakteride üremedi yaziyor. Sizlerin oluyormu simdi yorumlari okuyunca tedirgin oldum vajinadan sivi alinip baktirmam gerekir mi.bu arada koku sifir

A
ALLAH yar ve yardımcınız olsun size dua edicem okurken gozlerim doldu;( Allah buyuk

Öyle güzel bir dua yazmışsın ki profiline hufezaacim. "Rabbim bana katından Salih evlatlar ver" amin amin amin... Hicbirsey teselli edemez seni biliyorum. Duanın kabul olacağı günler yakın... Hepimiz üzüntünu hissediyoruz. Allah yardımcın olsun kardeşim.

Rabbim yar ve yardimcin olsun kardeşim ne diycemi bilemiorum ama acını derinden hissediorum

Rabbim yardımcın olsun inşallah. Zor bir durum inşallah bebeğinin yaşaması için bi çözüm yolu bulunur. Dualarımız seninle…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…