- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #5.141
Idrar yolunda enfeksiyonuda ters etki yapiyormu acaba bebegeEnfeksiyon cnm.. malesef hamileligim basindan beri kanama oluyordu ara ara ve doktor enfeksiyon varmi diye bakmadi icin ( vajinalden sivi alinarak bakiliyor) ve bu enfeksiyon ilerleyip su kesemi inceltip deliyor
Evet bende merak ediyorum çünkü hamileliğin başından beri haftada birkaç gün parmağımın bi boğumu kadar su geliyor çamaşırıma. Yani akıntı falan değil direkt şeffaf su çamaşırımdaki ıslaklık oluyor hatta idrar mı kaçırıyorum acaba diye düşünüyordum. Acaba su gelmesi dedikleri böyle bir şey miGerçekten 39 çok iyi. Bende bu durumu okuyunca korktum yani nasıl anlayabiliriz bu durumu
Malesef cnm ilerlerse cok kotu sonuclar olabiliyor o nedenle ihmal etmeyinIdrar yolunda enfeksiyonuda ters etki yapiyormu acaba bebege
Bende 13 haftanin icindeyim gece yatarken bende hissediyorum pit pit diye sanki icerden cimdik atiliyormus gibi ama bebegin hareketlerimi yoksa bagirsak hareketimi bilemedim ikinci gebeligim kizimda 18 haftada hissetmistim12 haftalıkken kız olabilir demişti kesin sonuç için bu Pazartesi gideceğiz 16 hafta artık gösterir diye düşünüyorum kızımda 14 haftalıktı öğrendiğimizde bakalım sağlıkla inşallah hayırlı haber alalım insan bir ay görmeyince endişeleniyor insan dün ilk defa pıt pıt hareketlerini hissettim benim gibi hisseden var mı arkadaşlar
10 gun antibiyotik kullandim canim kalmamis dedi ama bilmiyorum sali günü 14 haftalik olacagiz ayrintili ulturason ve muayene icin gidecegim birde vajinadan enfeksiyona bakmasini isteyecegimMalesef cnm ilerlerse cok kotu sonuclar olabiliyor o nedenle ihmal etmeyin
Bende test vereyim en iyisi idrar kulturu de vereyim bende de yanma agris vs yok ama koku sıfır. Koku enfeksiyon demekmiş oyuzden gitmedim doktora ama icime kurt dustu zaten 3 gundur cok yoruldum cok yurudum ayakta kaldi bide ustune düştümBenimde o sekilde akintim carsamba ravdevumda bende test isteyecegim koku yogun yok gebeymm die aliyorumdur belki kokuyu. Hamileligin basindan beri boyle ama akintim yanma vs de yok .rabbim yavrularimizi bagislasin insallah sag salim alalim kucaklarimiza
Canım çok geçmiş olsunKizlae bugun dustum ama cok yumusak sag elimin ustune;( yinede cok korktum ve sehir disindayim acile gittik cok sukur bebek iyi doktorumda dusen cok hastam oldu hic kaybimiz olmadi sukur dedi hareket de ediyordu Allah bagisladi zaten onceki hamileligimde kalbi durmuştu yavrumun bu gun o günleri yasadim tekrar odum patladi;( bu arada sizlerin akintisi geliyormu benim hamileligimin basindan beri cok yogun olmayan tuvalettej sonra peceteye cok az gelen yada camasirimda belli bellirsiz beyaz sari arasi leke oluyor cok sık degistiiorum kan da enfeksiyon cikmadi idrardada bakteride üremedi yaziyor. Sizlerin oluyormu simdi yorumlari okuyunca tedirgin oldum vajinadan sivi alinip baktirmam gerekir mi.bu arada koku sifir
Bende isteyim canım gittiğimde sağol. Kontrollerde suyun durumuna bakıyorlardır ama ultrason ile.Canim aslinda her doktorun inanki hamileligin basinda ortasinda ve sonunda bu vajinal sivi dedigim ( vajinal kultur ) almasi gerekir. Ama cogu doktor bunu yapmiyor! Ve malesef enfeksiyon ilerleyinca boyle kotu sonuclar ortaya cikiyor bunu bende yasadim. Gecen hafta kendi doktorumdan yine kendim istedim yoksa hepsi untuuyor
Banada oluyor da gece progestan koyduğum için ondandır diye düşünüyordum hepEvet bende merak ediyorum çünkü hamileliğin başından beri haftada birkaç gün parmağımın bi boğumu kadar su geliyor çamaşırıma. Yani akıntı falan değil direkt şeffaf su çamaşırımdaki ıslaklık oluyor hatta idrar mı kaçırıyorum acaba diye düşünüyordum. Acaba su gelmesi dedikleri böyle bir şey mi
Ama ben hiçbir şey kullanmıyorum kiBende isteyim canım gittiğimde sağol. Kontrollerde suyun durumuna bakıyorlardır ama ultrason ile.
Banada oluyor da gece progestan koyduğum için ondandır diye düşünüyordum hep
Dogumdan önce su geliyor ya genelde kimi diyor kovalar dolusu geldi, kimi diyor yatak yorgan su icinde kaldi. Benim hic öyle biseyim olmamisti. 39+5te gittigimde doktor suyun bitmis hareket edecek yeri bile kalmamis demisti. Normal akintidan baska su gelmesi yasamadim hic. Su haftalar tabi bebek kücük kese kücük suyumuz da azdir ama Allah insallah tpm yavrulari zamaninda kucagimiza almayi nasip etsinGerçekten 39 çok iyi. Bende bu durumu okuyunca korktum yani nasıl anlayabiliriz bu durumu
Bende anca cumaya buldum canım . Gidelim soralım bakalım haber verirsinAma ben hiçbir şey kullanmıyorum kiSalı gününe devlete randevu buldum bi gidicem içim rahat etsin hem şu tansiyon hem su meselesini sorucam
Amin canım Allah’a emanetDogumdan önce su geliyor ya genelde kimi diyor kovalar dolusu geldi, kimi diyor yatak yorgan su icinde kaldi. Benim hic öyle biseyim olmamisti. 39+5te gittigimde doktor suyun bitmis hareket edecek yeri bile kalmamis demisti. Normal akintidan baska su gelmesi yasamadim hic. Su haftalar tabi bebek kücük kese kücük suyumuz da azdir ama Allah insallah tpm yavrulari zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin
Bende bişe hissedemiyodum ama hep erkek istiyodm içten içten bugün kontrolümüz vardı doktor %80 kız dedi bende çıkarken hala pazarlık yapıyodum erkk olma ihtimali nedir diyeKızlsr bugün 16+1 olduk, kontrolümüz vardı. Bugüne kadar rüyalarımda hep erkek bebek gördüm, kontrole girene kadar da öyle hissettim. Dırırırım, tam tersiii!Kızımız olacakmış. Hala inanamıyorum, doktordan çıkarken belki önümüzdeki ay değişir diyordum hatta. Doktor da kikir kikir güldü halime.
Aynıyız işte canımBende bişe hissedemiyodum ama hep erkek istiyodm içten içten bugün kontrolümüz vardı doktor %80 kız dedi bende çıkarken hala pazarlık yapıyodum erkk olma ihtimali nedir diye
Aynıyız işte canımbana %95 dedi, %5 de senin gönlün olsun diye ihtimal bırakıyorum dedi.
Canım çok geçmiş olsunŞuan herşeyin yolunda olmasına sevindim Hepimiz çok dikkat edelim kendimize RABBİM bizleri, yavrularımızı korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?