2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Enfeksiyon cnm.. malesef hamileligim basindan beri kanama oluyordu ara ara ve doktor enfeksiyon varmi diye bakmadi icin ( vajinalden sivi alinarak bakiliyor) ve bu enfeksiyon ilerleyip su kesemi inceltip deliyor
Idrar yolunda enfeksiyonuda ters etki yapiyormu acaba bebege

Gerçekten 39 çok iyi. Bende bu durumu okuyunca korktum yani nasıl anlayabiliriz bu durumu
Evet bende merak ediyorum çünkü hamileliğin başından beri haftada birkaç gün parmağımın bi boğumu kadar su geliyor çamaşırıma. Yani akıntı falan değil direkt şeffaf su çamaşırımdaki ıslaklık oluyor hatta idrar mı kaçırıyorum acaba diye düşünüyordum. Acaba su gelmesi dedikleri böyle bir şey mi

Bende 13 haftanin icindeyim gece yatarken bende hissediyorum pit pit diye sanki icerden cimdik atiliyormus gibi ama bebegin hareketlerimi yoksa bagirsak hareketimi bilemedim ikinci gebeligim kizimda 18 haftada hissetmistim

Malesef cnm ilerlerse cok kotu sonuclar olabiliyor o nedenle ihmal etmeyin
10 gun antibiyotik kullandim canim kalmamis dedi ama bilmiyorum sali günü 14 haftalik olacagiz ayrintili ulturason ve muayene icin gidecegim birde vajinadan enfeksiyona bakmasini isteyecegim

Bende test vereyim en iyisi idrar kulturu de vereyim bende de yanma agris vs yok ama koku sıfır. Koku enfeksiyon demekmiş oyuzden gitmedim doktora ama icime kurt dustu zaten 3 gundur cok yoruldum cok yurudum ayakta kaldi bide ustune düştüm
Ptsi fetal dna icin gidicektim aradan cikartayim onu sa amin canım hep duam evlatlarımıza saglikla kavusmak

Canım çok geçmiş olsun Şuan herşeyin yolunda olmasına sevindim Hepimiz çok dikkat edelim kendimize RABBİM bizleri, yavrularımızı korusun

Bende isteyim canım gittiğimde sağol. Kontrollerde suyun durumuna bakıyorlardır ama ultrason ile.
Banada oluyor da gece progestan koyduğum için ondandır diye düşünüyordum hep

Bende isteyim canım gittiğimde sağol. Kontrollerde suyun durumuna bakıyorlardır ama ultrason ile.

Banada oluyor da gece progestan koyduğum için ondandır diye düşünüyordum hep
Ama ben hiçbir şey kullanmıyorum ki Salı gününe devlete randevu buldum bi gidicem içim rahat etsin hem şu tansiyon hem su meselesini sorucam

Gerçekten 39 çok iyi. Bende bu durumu okuyunca korktum yani nasıl anlayabiliriz bu durumu
Dogumdan önce su geliyor ya genelde kimi diyor kovalar dolusu geldi, kimi diyor yatak yorgan su icinde kaldi. Benim hic öyle biseyim olmamisti. 39+5te gittigimde doktor suyun bitmis hareket edecek yeri bile kalmamis demisti. Normal akintidan baska su gelmesi yasamadim hic. Su haftalar tabi bebek kücük kese kücük suyumuz da azdir ama Allah insallah tpm yavrulari zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin

Amin canım Allah’a emanet

Bende bişe hissedemiyodum ama hep erkek istiyodm içten içten bugün kontrolümüz vardı doktor %80 kız dedi bende çıkarken hala pazarlık yapıyodum erkk olma ihtimali nedir diye

Cinsiyeti ogrenen annisler hayirli olsun :) inanin kiz erkek hiiiiiiiic fark etmiyor:) benim 3 kizim var 4 kizimda olsa yine mutlu olurum dogunca hepsi oyle bi seviliyorki

Bende kiz hissediyorum bakalim haftaya sonuc cikarsa fetal dna ogreniriz

Leyla mi gelcek Yigit Ali mi gorecez

Kızlar 12+5 deyim karnımın alt kısmına 3 gündür keskin sancılar giriyor kısa sürede geçiyor ama neden olur yaşayan var mı ? Doktorum Amerika’da sordum ama bir şey yazmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…