- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #5.121
Çok geçmiş olsun canım. Bende de oluyor. az eskisi kadar su içemediğim için sanırım. Önceden 4 litre çok rahat içiyordum. Şimdi 1,5lt anca içiyorum. Ama yine de bi doktora sormak lazım.Kizlae bugun dustum ama cok yumusak sag elimin ustune;( yinede cok korktum ve sehir disindayim acile gittik cok sukur bebek iyi doktorumda dusen cok hastam oldu hic kaybimiz olmadi sukur dedi hareket de ediyordu Allah bagisladi zaten onceki hamileligimde kalbi durmuştu yavrumun bu gun o günleri yasadim tekrar odum patladi;( bu arada sizlerin akintisi geliyormu benim hamileligimin basindan beri cok yogun olmayan tuvalettej sonra peceteye cok az gelen yada camasirimda belli bellirsiz beyaz sari arasi leke oluyor cok sık degistiiorum kan da enfeksiyon cikmadi idrardada bakteride üremedi yaziyor. Sizlerin oluyormu simdi yorumlari okuyunca tedirgin oldum vajinadan sivi alinip baktirmam gerekir mi.bu arada koku sifir
Hkmc markasının normalde eczane de var mesela ceya trendyol. Yorumlarada baktim cok iyiHanımlar hayirlı sabahlarınız sağlıklı günleriniz olsun...
Sizce marketlerden alınan c vitamini, d vitamini, çinko ve apitera propolis gibi vitaminleri kullanmak sakıncalı mıdır? Market ürünü olduğu için çok zaten etkili olacağını varsaymıyorum ama folik asit hapımın icinde demir vb. Falan hepsi var ama doktor istersen ek vitamin alabilirsin demisti bilemiyorum yani.
Çok geçe vermişler gerçekten ben gidip basımı de deneyim o zaman ama bakalım ne zamana verirler umarım günüme denk gelirDevlet hastanesine gidiom ben randevular doldugu icin ikili tarama yaptirinca hemen aldiriolar randevuyu 13+5im bende dün aldim Subata verdiler ta
Valla ben mhrs den randevu talep ettim 2 hafta sonrq yer açıldı. Gittiğim gün tüm testlerimi yetiştirdim saat 3 ten 5 e kadar. Sadece ayrıntılı ultrason icin 1 hafta sonra gel dedi 13 haftalık olsun dedi.Çok geçe vermişler gerçekten ben gidip basımı de deneyim o zaman ama bakalım ne zamana verirler umarım günüme denk gelir
Sen hangi hastaneye gidiyorsun acaba devlet mi ben işte ayrıntılı için devlete gideceğimde nasıl olur bilmiyorumValla ben mhrs den randevu talep ettim 2 hafta sonrq yer açıldı. Gittiğim gün tüm testlerimi yetiştirdim saat 3 ten 5 e kadar. Sadece ayrıntılı ultrason icin 1 hafta sonra gel dedi 13 haftalık olsun dedi.
Devlete gidiyorum ama küçük ilçe hastanelerinde olmuyor yani genelde merkez hastanelerde oluyor zaten doktorun sana söylüyor şu hastanede yapıyor gibi. Direk normal kadın doğum randevusu alıyorsun, oraya gittiğinde doktorun zaten seni gorunce haftanı soruyor sonra ense kalinliği icin ultrasona yonlendiriyor. O gun ultrason, kan testlerini veriyorsun zaten. Sıra olursa vaktin olursa ayrintili ultrasonu da belki yetistirirsin belki bir sonraki haftaya kalırSen hangi hastaneye gidiyorsun acaba devlet mi ben işte ayrıntılı için devlete gideceğimde nasıl olur bilmiyorum
Benimde o sekilde akintim carsamba ravdevumda bende test isteyecegim koku yogun yok gebeymm die aliyorumdur belki kokuyu. Hamileligin basindan beri boyle ama akintim yanma vs de yok .rabbim yavrularimizi bagislasin insallah sag salim alalim kucaklarimizaKizlae bugun dustum ama cok yumusak sag elimin ustune;( yinede cok korktum ve sehir disindayim acile gittik cok sukur bebek iyi doktorumda dusen cok hastam oldu hic kaybimiz olmadi sukur dedi hareket de ediyordu Allah bagisladi zaten onceki hamileligimde kalbi durmuştu yavrumun bu gun o günleri yasadim tekrar odum patladi;( bu arada sizlerin akintisi geliyormu benim hamileligimin basindan beri cok yogun olmayan tuvalettej sonra peceteye cok az gelen yada camasirimda belli bellirsiz beyaz sari arasi leke oluyor cok sık degistiiorum kan da enfeksiyon cikmadi idrardada bakteride üremedi yaziyor. Sizlerin oluyormu simdi yorumlari okuyunca tedirgin oldum vajinadan sivi alinip baktirmam gerekir mi.bu arada koku sifir
Canım benim, okurken inan gözlerim oldu benimde ve inan ne yazacağımı bilemiyorum. Hepimiz burda üzüntünü hissediyoruz.Benim de son bir hafta içinde her gün yoğun akıntım oldu ben akıntı sanmışım aslında suymuş. Randevuya 3-5 gün kaldı evham yapmayayım diye düşünerek erteledim gitmeyi ama başından beri içime doğmuştu suyumun geldiği. Göbeğim de küçüldü gibi hiç büyüme olmadı bir haftadır. Bebeğimin gelişimi de 14. haftada kalmış hareketi de yok suyu kalmadığı için ama halen kalbi atıyor. Yaşama mücadelesi veriyor yavrum, en çok kendi ellerimle nasıl kalbinin durmasına sebep olacağım diye ağlıyorum
A
ALLAH yar ve yardımcınız olsun size dua edicem okurken gozlerim doldu;( Allah buyuk
Öyle güzel bir dua yazmışsın ki profiline hufezaacim. "Rabbim bana katından Salih evlatlar ver" amin amin amin... Hicbirsey teselli edemez seni biliyorum. Duanın kabul olacağı günler yakın... Hepimiz üzüntünu hissediyoruz. Allah yardımcın olsun kardeşim.
Rabbim yar ve yardimcin olsun kardeşim ne diycemi bilemiorum ama acını derinden hissediorum
Canım benim, okurken inan gözlerim oldu benimde ve inan ne yazacağımı bilemiyorum. Hepimiz burda üzüntünü hissediyoruz.
RABBİM senin yar ve yardımcın olsun
Canım nasıl durumun? çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah güç versin sizeAllah razı olsun hepinizden, dualarınızı bekliyorum. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın hepinize sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Gerçekten 39 çok iyi. Bende bu durumu okuyunca korktum yani nasıl anlayabiliriz bu durumuBende de genel bi akinti var. Hamilelik öncesi yumurtlama döneminde de cok olurdu ve 1 hafta su gibi gelirdi. Simdi de aslinda yogun olarak camasirima geliyor gün icinde. Benim ilk hamileligimde 39. haftada suyum bitmisti hemen suni sanci verip dogum baslatildi. Ama burda yazilanlardan sonra suan 39 haftaya can kurban diyor insan
Canim aslinda her doktorun inanki hamileligin basinda ortasinda ve sonunda bu vajinal sivi dedigim ( vajinal kultur ) almasi gerekir. Ama cogu doktor bunu yapmiyor! Ve malesef enfeksiyon ilerleyinca boyle kotu sonuclar ortaya cikiyor bunu bende yasadim. Gecen hafta kendi doktorumdan yine kendim istedim yoksa hepsi untuuyorGerçekten 39 çok iyi. Bende bu durumu okuyunca korktum yani nasıl anlayabiliriz bu durumu
Banada 12 haftada kız gibi ama kesin degil dedi bende zıbin hastane cikisi citcitli badi corap dalan aldim beyaz renk yada unisex renklerden aldim neolur neolmaz diyeGünaydınlar.
13. Hafta kontrolumde kizim olacagini ogrenmistim ben deBiraz erken bi hafta ama doktor hic olasilikli konusmadi cok netti 1 hafta ilerden gidiyoruz belki o yuzdendir diye düşündüm insallah erkege donmez biraz da olsa alisveris yaptim cunku Bu arada ankara babymall magazasinda prego solo travel sistem bebek arabasi kampanyaliydi 4800e dusmustu biz aldık sizlere de iletmiş olayım dusunen olur belki
Gerçekten 39 çok iyi. Bende bu durumu okuyunca korktum yani nasıl
Ben 8 haftada açik yesile donen idrarve saeimsi akintiyla gittim doktora baskada bir belirti yoktu doktor test yapti ve enfeksiyon vok yuksek cikti 10 gun antibiyotik hap kullandim ve ve gunde 4litreye yakin su ictim sonra gittim enfeksiyin düsmüstu ama nezaman suyu az icsem yine sarimsi aki ti gibi geliyor doktor enfeksiyon yok ama bop su ic dedi akintisi olan arkadaslara tavsiyem renginin degismesini beklemeyip domtorundan enfeksiyon testi istemeleriBenim de son bir hafta içinde her gün yoğun akıntım oldu ben akıntı sanmışım aslında suymuş. Randevuya 3-5 gün kaldı evham yapmayayım diye düşünerek erteledim gitmeyi ama başından beri içime doğmuştu suyumun geldiği. Göbeğim de küçüldü gibi hiç büyüme olmadı bir haftadır. Bebeğimin gelişimi de 14. haftada kalmış hareketi de yok suyu kalmadığı için ama halen kalbi atıyor. Yaşama mücadelesi veriyor yavrum, en çok kendi ellerimle nasıl kalbinin durmasına sebep olacağım diye ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?