2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bugun enfeksiyon icin test verdigim sonuc cikti, sukur enfeksiyon yokmus, fakat hala ara ara kanli akintim oluyor hersey iyi ama bu neden geliyor hic bisey anlamiyorm artik iyice korkmaya basladim
Canım merak etme ciddi birşey yoktur bazen oluyor ama kendini yormamaya çalış evde 3 çocuk kolay bir iş değil. İçinin rahat etmesi için de doktora görün istersen.

Ictigim bu takviyeler o kadar midemi bulandiriyor ki gunlerdir pekmez kuru uzum etli beslendim bugun demir e baktirdim 26 cikmis yine dusuk galiba ama eskiye gore yükselmiş. Yarin alirim yazilan ilaci
Bende aynı şekilde. Ilac ictigim an 1 saate 2 3 kere lavobaya gidiyorum midem artik kasilmaktan cikarmaktan yata oluyor gibi geliyor bana kullanamiyorum. Nasil olcak hic bir fikrim yok

Insallah tabiki etmezmiyiz Allah hep guzel sonuclarla karşılaştırsin bize mutlaka haber verin benimde 2 de randevum kahverengi akinti basladi onun için gidicem valla stres yapma dedi doktor ama nasil yapmayim
Neyaptiniz kontrolün nasil gecti metak ettim

Rica ederim :) evet eczane ürünü ben genelde hepsi buradadan indirim zamanlarında o zamanki bütçeme göre fazladan alıyorum. Malesef her geçen gün fiyatlar değişiyor.
Çatlak için bakıma daha başlamadım. Yavaştan başlayım diyorum. Lierac kremini de indirim olur mu ki diye bekliyorum

Selaam hoşgeldin ilk sayfada listemiz var seni de eklememi ister misin? Eğer istersen bilgilerni yazabilirsin
hoşbuldum teşekkür ederimmm . yaş 37, SAT: 18 Ağustos, ilk çocuğum olacak nasip olursa, aranıza kayseriden katılıyorum :)

Benim en basindan beri bel agrim var. Hala yoruldugumda ya da azicik bile yurudugumde hemen basliyor. Neden acaba
Hormonların değişiminden olabilir. Birde bebek büyüyor. hamile kalmadan önce haftanın 6 günü spor yapan biriydim. Çalışıyordum da şimdi sıfır hareket ve kilo artışı da başladı. Büyük ihtimalle bunlarında etkisi vardır. Ben yavaştan spora başladım yine kaslarımızı güçlendirmemiz lazım.

Miayeneye girdim ayrintili ulturasona girecektimki benim minnak uyuyormus ellerini bacaklarini kapamis dokyor git tatli birseyler ye yarim saatsonra bakalim dedi

Hep erkek dediler ama asil sonuc fetalde cikar doktordan ciktim bebek iyi ama progestan verdi fitil nasil kullancam yani ayip olcak ama iyice ileriye kadar itmek mi gerekiyor sonra yatmak mi lazim bilgisi olan varmi
Neyaptiniz kontrolün nasil gecti metak ettim
Tesekkur ederim valla doktor bakti kanama alani yok rahim agzi kapali dedi fetal sonucu cikinca hemen gel dedi.Ama kendinizi lutfen cokyormayin benim sehir disi seyahatim uçakti yurumekti yorulmakti derken sanirim faturasi yeni cikti doktor rapor verelim sana dedi bol bol dinlen dedi. Ama anlamadigim kasiklarimda da sanci var insallah normaldir bu süreç . Bir de şu 15 gun de 4 kere ultrasona girdim ilki normal kontroldu .tansiyonlarim dustu bi baktılar. Yere dustum baktilar.simdi kahve akinti geldi gene baktilar valla doktor bunlar elzem durumlar bisey olmaz falan dedi ama korktum yarim agiz konustu cunku

Canım senin kontrolün ne zaman

Canım ultrason zararlı değil rahat ol. Bence bol bol dinlen , bol su iç ayaklarını uzat yat. Birşey olmaz . Bana hiç iş yapma çarşı pazara gitme dedi mesela. Öğretmenim mecbur okula gidip geliyorum.
Fitili de ben ellerimi yıkayıp uyumadan önce yapıyorum biraz ittir çok da zorlama tabi. Ama ileri itmen iyi oluyor akıyor sabah kalkınca çünkü. @ankazmrt0

Ben yeni ciktım kontrolden ense kalınlıgımız normal dedi doktor burun kemiginide gördü gecen sefer cinsiyetine kiz gibi ama kesin dememisti bu seferde erkek olma ihtimali daha yüksek dedi kesin sonuc 4 hafta sonra cagirdi ozaman belli olacak birde ikili testi yaptiracakmisin dedi bende yaptirmak istemiyorum dedim aklinizda bulunsun 35yas üstünde azda olsa dowm riski cıkiyormus bana 38 yas icin 100de 3yada 4 dedi ama burun kemigini gormek cpk önemliymis bir sorun yok suanda dedi hepimizin bebisleri saglikli olsunlar allahin izniyle

Allaha sukur guzel habeler almissiniz evet burun kemigi görmek cok onemli zaten ensede normal cıkmış bin şükür.

Bana da dinlen dedi kanama alani yok rahim uzunlugu iyi hic bir sorun gormedi ultrasonda ama biraz sancim var bi de insan diyor madem ultrasonda hersey normal neden kahve akinti var hatta sabah br ara mercimek buyuklugunde siyaha yakin azcik akinti geldi yani insallah kalmaz hic birsey doktor kontrol saatine yakin kesilmeye baslamisti sariya donmeye baslamisti rengi ama yinede fitili kullancaz..bu fitilin bebege bir zarari olmaz insallah cok dogal saglikli hatta takviyeleri bile sınırlı alacagim bir hamilelik hayal etmistim ama buna şükür diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…