- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #5.341
Bende lierac kovaliyorum ındirim yakalarsak haber verelimRica ederim :) evet eczane ürünü ben genelde hepsi buradadan indirim zamanlarında o zamanki bütçeme göre fazladan alıyorum. Malesef her geçen gün fiyatlar değişiyor.
Çatlak için bakıma daha başlamadım. Yavaştan başlayım diyorum. Lierac kremini de indirim olur mu ki diye bekliyorum
Evet cok guzel haber oldu ense kalinligi sinir 3 bucukmus benimki 2.20 cikti guzel dedi rabbim hepimize guzel haberler almayi nasip etsinAllaha sukur guzel habeler almissiniz evet burun kemigi görmek cok onemli zaten ensede normal cıkmış bin şükür.
Geçmiş olsunKızlar ben domuz gribi oldum.Çok ağır geçiriyorum. Doktorun verdiği ilaçları da almak istemiyorum, sadece serum desteği alıyorum. Çok büyük salgın varmış. Var mı başına gelen?
Eşim dalga geçip duruyor benimleaynen sürekli sivilce var yüzümün farklı noktalarında çıkıyor ve çabuk geçmiyor
Çok geçmiş olsun bu domuz gribi devam ediyormuymus.İlk çıktığında seneler önce geçirmiştim de hiç öyle ağır grip hatirlamiyorum .Bence ilaçları kullanın daha çabuk toparlanirsiniz.Kızlar ben domuz gribi oldum.Çok ağır geçiriyorum. Doktorun verdiği ilaçları da almak istemiyorum, sadece serum desteği alıyorum. Çok büyük salgın varmış. Var mı başına gelen?
Çok şükürBen yeni ciktım kontrolden ense kalınlıgımız normal dedi doktor burun kemiginide gördü gecen sefer cinsiyetine kiz gibi ama kesin dememisti bu seferde erkek olma ihtimali daha yüksek dedi kesin sonuc 4 hafta sonra cagirdi ozaman belli olacak birde ikili testi yaptiracakmisin dedi bende yaptirmak istemiyorum dedim aklinizda bulunsun 35yas üstünde azda olsa dowm riski cıkiyormus bana 38 yas icin 100de 3yada 4 dedi ama burun kemigini gormek cpk önemliymis bir sorun yok suanda dedi hepimizin bebisleri saglikli olsunlar allahin izniyle
Nasil yani tekrarmi hortlamis bu grip belirtileri ne acana çok gecmis olsun rabbim bir an once safi ismi hürmetine kurtarsin insallahKızlar ben domuz gribi oldum.Çok ağır geçiriyorum. Doktorun verdiği ilaçları da almak istemiyorum, sadece serum desteği alıyorum. Çok büyük salgın varmış. Var mı başına gelen?
Genelde magnezyum eksikliği kasık ağrısı ve kramplara neden oluyor. Bana magnezyum verdi ama içmedim hala. Agri olursa içeceğimKızlaar kasık ağrisi cekiyormusunuz? Ben 4-5 gün öncesine kadar çekiyordum ara da da olsa vuruyodu. Son 5 gündür hic kasıklarım ağrimiyor. Agrimasi mi normal agrimamasi mi. Hemen aklıma kötü şeyler geliyor.
Hmm maden suyu ictim şu sıra iki şise falan ondan mi olmuyor kiGenelde magnezyum eksikliği kasık ağrısı ve kramplara neden oluyor. Bana magnezyum verdi ama içmedim hala. Agri olursa içeceğim
Geçmiş olsun cnm Bi fenomen takip ediyorum o da oldu hamileyken serum falan verdiler ona da iylestim dedi. Hiç kaygı etme gecer gider inşallah.Kızlar ben domuz gribi oldum.Çok ağır geçiriyorum. Doktorun verdiği ilaçları da almak istemiyorum, sadece serum desteği alıyorum. Çok büyük salgın varmış. Var mı başına gelen?
Ben sordum.bugun doktoruma gunde 1 adet maxen suyu iciyprum diye bana 3 adete kadar icebilirisn gebelikte cok faydali dediHmm maden suyu ictim şu sıra iki şise falan ondan mi olmuyor ki
Bende bugun akintim var sanirim rahim agzindan dedim doktorum rahim agzina bakti evet biraz akinti var ama önemseyecek kadar degil eger cogalirsa haber et dedi kan ilacini gunde 2 adete cikardiKızlar ben de bugun cildiyeciye gittim artik dayanamadim.egzamalarima. Düşük degerli kortizonlu merhem ve losyon verdi birkaç gun kullan birak dedi ozel sampuan falan verdi.
Bu arada ben gribi atlattim 10 gün oldu ama CRP 22 çıkmış niye dedi doktor dedim ne biliym acaba idrar yolu enfeksiyonu ya da Mantar mi oldum arada koku geliyor çok kötü vajinal akintim da biraz var. Bu illet de surekli nuksediyor bende ya hep de kokulu. Kırk kere fitil kullandim eşinden geciyor demişti doktor. Günde iki kez çamaşır degisip kuru da tutuyorum ama yine geldi galiba.
Kokusu var mi senin de ay bende ara sıra oluyor bu kendimden igreniyorumBende bugun akintim var sanirim rahim agzindan dedim doktorum rahim agzina bakti evet biraz akinti var ama önemseyecek kadar degil eger cogalirsa haber et dedi kan ilacini gunde 2 adete cikardi
Evet hamile oadan once kokulu oluyordu ve mantar baslangivi demisti ilac kullndim simdi koku almiyorum ama sari akintim oluyo heleki üsütunce daha cogaliyo bakti sadece az akinti var dedi doktorumKokusu var mi senin de ay bende ara sıra oluyor bu kendimden igreniyorum
Hayır bi zararı yok tutunmayı kolaylaştırıyor düşük önleyici ben başından beri kullanıyorum kanama da olunca doktor kesmedi hala devam.Bana da dinlen dedi kanama alani yok rahim uzunlugu iyi hic bir sorun gormedi ultrasonda ama biraz sancim var bi de insan diyor madem ultrasonda hersey normal neden kahve akinti var hatta sabah br ara mercimek buyuklugunde siyaha yakin azcik akinti geldi yani insallah kalmaz hic birsey doktor kontrol saatine yakin kesilmeye baslamisti sariya donmeye baslamisti rengi ama yinede fitili kullancaz..bu fitilin bebege bir zarari olmaz insallah cok dogal saglikli hatta takviyeleri bile sınırlı alacagim bir hamilelik hayal etmistim ama buna şükür diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?