2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bende lierac kovaliyorum ındirim yakalarsak haber verelim ama hindistan cevizi yagina basladim catlama kacinci ayda oluyor acaba daha cok. Genelde cevremdeki herkes 2. Trimester da baslamislar catlak için önlemlere

Kızlar ben domuz gribi oldum. Çok ağır geçiriyorum. Doktorun verdiği ilaçları da almak istemiyorum, sadece serum desteği alıyorum. Çok büyük salgın varmış. Var mı başına gelen?
Geçmiş olsun
Doktorunuza güvenin mutlaka en uygun ilacı yazmıştır. İnşallah en kısa sürede iyileşirsiniz

Kızlar ben domuz gribi oldum. Çok ağır geçiriyorum. Doktorun verdiği ilaçları da almak istemiyorum, sadece serum desteği alıyorum. Çok büyük salgın varmış. Var mı başına gelen?
Çok geçmiş olsun bu domuz gribi devam ediyormuymus.İlk çıktığında seneler önce geçirmiştim de hiç öyle ağır grip hatirlamiyorum .Bence ilaçları kullanın daha çabuk toparlanirsiniz.

Çok şükür evet ablam da 35 yaşında iken yaptırmıştı yaş riski çıkmıştı sadece Dr da onemsemedi çok şükür sağlıklı doğdu

Kızlaar kasık ağrisi cekiyormusunuz? Ben 4-5 gün öncesine kadar çekiyordum ara da da olsa vuruyodu. Son 5 gündür hic kasıklarım ağrimiyor. Agrimasi mi normal agrimamasi mi. Hemen aklıma kötü şeyler geliyor.

Nasil yani tekrarmi hortlamis bu grip belirtileri ne acana çok gecmis olsun rabbim bir an once safi ismi hürmetine kurtarsin insallah

Genelde magnezyum eksikliği kasık ağrısı ve kramplara neden oluyor. Bana magnezyum verdi ama içmedim hala. Agri olursa içeceğim

Geçmiş olsun cnm Bi fenomen takip ediyorum o da oldu hamileyken serum falan verdiler ona da iylestim dedi. Hiç kaygı etme gecer gider inşallah.

Maalesef tekrar hortlamış. Çevremde de o kadar çok var ki. Bir de özele gitmemize rağmen haftasonu acilde yatak yoktu, öyle düşünün. Özellikle çocuklar arasında yaygınmış, maalesef geldi beni de buldu. Sizler de çok dikkat edin, maskesiz çıkmayın.

Kızlar ben de bugun cildiyeciye gittim artik dayanamadim.egzamalarima. Düşük degerli kortizonlu merhem ve losyon verdi birkaç gun kullan birak dedi ozel sampuan falan verdi.

Bu arada ben gribi atlattim 10 gün oldu ama CRP 22 çıkmış niye dedi doktor dedim ne biliym acaba idrar yolu enfeksiyonu ya da Mantar mi oldum arada koku geliyor çok kötü vajinal akintim da biraz var. Bu illet de surekli nuksediyor bende ya hep de kokulu. Kırk kere fitil kullandim eşinden geciyor demişti doktor. Günde iki kez çamaşır degisip kuru da tutuyorum ama yine geldi galiba.

Bende bugun akintim var sanirim rahim agzindan dedim doktorum rahim agzina bakti evet biraz akinti var ama önemseyecek kadar degil eger cogalirsa haber et dedi kan ilacini gunde 2 adete cikardi

Bende bugun akintim var sanirim rahim agzindan dedim doktorum rahim agzina bakti evet biraz akinti var ama önemseyecek kadar degil eger cogalirsa haber et dedi kan ilacini gunde 2 adete cikardi
Kokusu var mi senin de ay bende ara sıra oluyor bu kendimden igreniyorum

Kokusu var mi senin de ay bende ara sıra oluyor bu kendimden igreniyorum
Evet hamile oadan once kokulu oluyordu ve mantar baslangivi demisti ilac kullndim simdi koku almiyorum ama sari akintim oluyo heleki üsütunce daha cogaliyo bakti sadece az akinti var dedi doktorum

Hayır bi zararı yok tutunmayı kolaylaştırıyor düşük önleyici ben başından beri kullanıyorum kanama da olunca doktor kesmedi hala devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…